Aanslagen Brussel en Zaventem: hoog tijd om prioriteiten te stellen!

Screenshot_31

(Door: Dominiek Lootens)

Het islamitisch terrorisme heeft Brussel en Zaventem vandaag zeer zwaar getroffen. Vandaag is de dag dat het Vlaams Belang Brussel nooit had gehoopt gelijk te krijgen wanneer er gewaarschuwd werd voor de voortwoekerende groei van islamitisch fanatisme in de hoofdstad.

De euforie van de voorbije dagen was totaal misplaatst.  “Minister van Binnenlandse Zaken @JanJambon beloofde Molenbeek op te kuisen. Hij hield woord. “Proficiat”, tweette Bart De Wever een paar dagen geleden nog. Onzin natuurlijk, want Brussel is nog steeds vergeven van gevaarlijke, extremistische islamieten die zich tot enig doel hebben gesteld onze westerse samenleving te vernietigen. De manier waarop de meest gezochte terrorist van het moment in Brussel maandenlang onder de radar kon blijven, toont aan dat er in de “hoofdstad van Europa” een aanzienlijk deel van de samenleving steun verleent aan het islamextremisme en –terrorisme.

We stellen vast dat na de aanslagen in Parijs, na de aanslagen op het Joodse Museum, na de wederkerende connecties van zoveel moslimterroristen met Brussel, de politieke verantwoordelijken in Brussel niet veel verder zijn gekomen dan wat gepalaver in de marge. Van het beloofde veiligheidsbeleid in het Hoofdstedelijk Gewest is nog steeds niets in huis gekomen. Blijkbaar heeft Brussels minister-voorzitter Vervoort teveel werk met het waarschuwen voor “de gevaren van extreemrechts”, zodat hij geen tijd of energie meer heeft om het letterlijk levensgevaarlijke moslimextremisme en –terrorisme in Brussel aan te pakken. Meer nog: de eerste bommen waren nog maar net ontploft, of Rudi Vervoort tweette reeds : “Il faut arrêter de stigmatiser #molenbeek”. Het is niet enkel bedenkelijk, maar zelfs totaal verwerpelijk dat DAT vandaag hetgeen is waar de Brusselse minister-voorzitter van wakker ligt. Brusselse Vlaams Belang fractievoorzitter Dominiek Lootens zal hierover de minister-voorzitter interpelleren.

Het Vlaams Belang eist dan ook de onmiddellijke oprichting van een Brussels observatorium voor moslimextremisme en een nultolerantie voor iedere vorm van moslimextremisme in de hoofdstad. Iedere uiting van moslimextremisme in de moskeeën, maar ook in de Brusselse scholen, dient hard en onverbiddelijk gecounterd te worden. De geruchten van gejuich door bepaalde leerlingen in sommige Brusselse scholen zijn veelzeggend ! Gedaan met pappen en nathouden: het is vijf na twaalf.

Dominiek Lootens
Fractievoorzitter in het Brussels Parlement
België VB

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, België, Brussel, Eurabië, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaams Belang, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

33 reacties op Aanslagen Brussel en Zaventem: hoog tijd om prioriteiten te stellen!

 1. louis-portugal zegt:

  En dan te bedenken dat Brussel HARDSTIKKE vol politie en militairen zit vanwege abdeslam.
  M.a.w. ze kunnen er zeer weinig tegen doen.

  Like

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  chapeau Vlaams Belang…
  .

  Like

 3. joga zegt:

  Het is al ver over 2 uur. Maar dat willen de Europese fascistische regeringen nog steeds niet inzien. Nee Wilders moet berecht worden. Dat is hun prioriteit nr.1. Walgelijk dat daar onschuldige burgers het slachtoffer voor moeten worden . Wanneer gaan de grenzen nu eindelijk eens dicht en wordt het islam-gespuis gedeporteerd waarnaar ze vandaan komen?

  Like

 4. Hoezo prioriteiten stellen? Die prioriteiten hadden decennia geleden al gesteld moeten worden en ondertussen heeft die ‘gutmenschen’politiek al vele honderden doden gekost! Londen, Parijs, Brussel, Madrid om maar even enkele aanslagen te benoemen! Wij worden geregeerd door angsthazen en visieloze politici !!

  Like

 5. Cathja zegt:

  Gejuich door moslimkinderen om de dood van zóveel onschuldigen? Gejuich omdat er ook zeer velen gewond zijn geraakt? Wat is het toch een minderwaardig volk! Het gif wat de ouders in zich hebben, wordt al voor de geboorte geïmplanteerd in hun kinderen. Het hoeft er alleen nog maar uit te komen.

  En moeten wij respect tonen voor dit adderengebroedsel? Eén ding moet nu toch wel tot de meest botte koppen door gaan dringen, en dat is dat wij nooit en te nimmer samen kunnen leven met aanhangers van de islam! We kunnen het zien in wijken waar moslims én Europeanen samen wonen; de moslims zonderen zich af. Dat kan en mag ook niet anders van hun onheilsprofeet, dus van integratie zal nooit sprake zijn.

  De huichelachtige reacties die ik vandaag las uit de hoek van de moskee-verenigingen, zijn uiteraard alleen uitgesproken om ervoor te zorgen dat de boosheid van de autochtone bevolking zich niet op de moslimgemeenschap zal richten.
  Zodra moslims een meerderheid in de samenleving zullen zijn, is er van medeleven echt geen sprake meer als er aanslagen gepleegd worden.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Cathja 22 maart 2016 om 14:59

   [quote] De huichelachtige reacties die ik vandaag las uit de hoek van de moskee-verenigingen, zijn uiteraard alleen uitgesproken om ervoor te zorgen dat de boosheid van de autochtone bevolking zich niet op de moslimgemeenschap zal richten. [/quote]

   Heel juist gezien! Mohammedanen ‘leven mee’, enkel en alleen maar voor de Bühne; in werkelijkheid verkeren ze in een euforische roes omdat ‘het kalifaat’ wéér een stapje dichterbij is. Ze wachten ALLEMAAL op het teken om ons aan te vallen en af te slachten!

   En de ‘socialistische’ zwijnen in Den Haag en in Brussel laten ONS die mohammedanen-ellende betalen!

   Like

  • jedeha zegt:

   Wat een steeeengoede reactie, geweldig!!!! Duidelijk en eerlijk en waaar

   Like

 6. Aanslagen Brussel en Zaventem: hoog tijd om prioriteiten te stellen! Niemand van de traditionele politiek wel de stem van het volk horen, dat is toch een ding dat als een paal boven water staat…

  Like

 7. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  De islam van de ‘vrede’ heeft Het Westen de oorlog verklaard op 9/11 2001 en daarna zijn heel wat aanslagen op ons en onze manier van leven gepleegd. Drollen van politici zoals Obama staan al jaren er ietwat dommig en weinig slagvaardig bij te kijken. We hebben echte strategen nodig die de leiding nemen voor wij allemaal door toedoen van dat domme veelal linkse politieke tuig en hun vriendjes de ‘vreedzame’ islamieten de dood in gejaagd worden. Wie oh wie? Trump?

  Like

 8. Pingback: Segers (CU) weet het nog steeds niet: pappen en nathouden tot de volgende aanslag | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 9. Grens dicht?

  Nee, zegt Rutte: wel zullen de controles worden opgeschroefd. In een eerste reactie sprak de premier al van ‘laffe en moorddadige aanslagen’. ‘Ons hart gaat uit naar de slachtoffers en nabestaanden en Nederland staat klaar om onze zuiderburen op welke manier dan ook te helpen en steun te bieden.’

  Bron
  http://www.elsevier.nl/

  Like

  • Edjan zegt:

   Rutte heeft net zo min een hart als ballen of een ruggegraat. Hij is de reetlikker van Merkel, de lakei van Brussel en de ondergeschikte van de mohammedaanse bezetter.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Edjan: 16.49. uur. Geheel met U eens, Edjan. Ik vertrouw tegenwoordig een 2e hands autoverkoper eerder dan een politicus. M.u.v. Dhr. Wilders en de PVV.

    Like

  • Rutte heeft geen hart. Hij denkt en doet alleen alles en uitsluitend voor zich zelf!
   De vuige leugenaar. Nog nooit had Nederland zo’n laffe, verrader als MP!!!

   Geliked door 1 persoon

 10. Ronald zegt:

  Zero tolerance invoeren…..elke grote bek; provocatie; intimidatie; mishandeling; geweld etc etc etc of wat dan ook, meteen afstraffen met een boete of de cel in. Iedereen die buiten op straat loopt moet zich kunnen identificeren. Kunnen ze dit niet, meteen oppakken!!! Laat het dit islamitische tuig heet onder de voeten worden!!! Ook dient men de uitkeringen en toeslagen te verlagen voor mensen die teren op de samenleving!!! Kun je werken, dan ga je aan het werk. Zo niet, inkorten op inkomen!!! Kunnen ze hun woning niet meer betalen, dan terugsturen naar land van herkomst!!!
  Alle opruiende moskeeën sluiten en imams, die niet in het Nederlands/Vlaams of Frans (hiermee bedoel ik de taal die men in het land spreekt) in de moskee ‘prediken’, onmiddellijk ontslaan. Idem geen financiering meer en moskee sluiten (naar Oostenrijks voorbeeld)!!!

  Ook ALLE economische migranten meteen uitzetten. Dit zijn dan ook ALLE zgn. ‘asielzoekers’. Zij zijn door HEEL EUROPA getrokken!!! Dat zijn GEEN vluchtelingen!!!

  Eigen volk eerst, mensen!!!

  Like

  • Ronald. Met excuses maar je loopt 50 jaar achter!
   Nu moeten we er naar werken dat al die mohammedanen het land worden uitgeflikkerd… en jij praat hier over uitkeringen verlagen?…

   Like

   • Ronald zegt:

    Paul,
    In Denemarken of Zweden beginnen ze nu door te krijgen dat al die moslimshit teveel geld kost m.b.t uitkeringen, huizen, toeslagen etc. etc. etc. Zij willen daar bezig gaan om alles en iedereen te korten….De parasieten vinden het dan misschien niet zo leuk meer daar en vertrekken hopelijk vrijwillig!!!

    Ik heb zelf jarenlang in het onderwijs gewerkt. De moslims hadden de grootste bekken en presteerden helemaal niets!!! Kun je nagaan als je hele wijken in steden hebt met dit soort parasieten…….dan geef ik je gelijk! Weg met deze rotzooi!!!

    Like

 11. Thom zegt:

  Ze zouden zo maar de volgende prioriteiten kunnen stellen:
  1) meer Europa
  2) meer vluchtelingen opnemen en verplicht verdelen over alle Europese landen
  3) in het Wilders proces Geert Wilders de schuld geven van deze aanslagen en tbs geven
  4) Israëlische produkten boycotten
  5) Turkije wordt onmiddellijk lid van de EU en Erdogan wordt EU chef
  6) Abou Taliban wordt minister president
  7) Het inkomen van kolonisten wordt verdubbeld

  Zo zullen ze nog wel een tijdje doorgaan

  Like

  • Edjan zegt:

   Verrek, Thom, de nieuwe Nostradamus! Maar zonder gekheid, het zou mij niet meer verbazen. Of hebben we toch nog iets over het hoofd gezien?

   Like

 12. ieznogoedh zegt:

  Lachende leugenaar Rutte vindt het allemaal geen probleem. Een tegenslagje meer niet.
  Immers, wij zijn met meer!
  Die lachende onbenul heeft nog steeds niet in de gaten dat dat “met meer zijn” met de huidige vooruitgang (vooral aan hem en gelijkgestemden te danken), al lang geen 25 jaren meer gaat duren. Dan zijn “zij” met meer!

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  En voornamelijk LINKS is de grootste 5e colonne der ISLAM!

  Like

  • koddebeier zegt:

   Gooi de rest van de Haagse huichelaars ook niet weg, Tom, die kunnen er ook wat van.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @koddebeier: 19.56. uur, op 22/03. Ook dat is zo, beste koddebeier. Op dit blog heb ik de rest der verraders al vaker genoemd, komende van partijen als: VVD,CDA,D66,CU,SP!

    Like

 14. Mirjam zegt:

  Iedereen denkt té ingewikkeld over de strategieën van de IS. Dit is een onderontwikkeld volk, dat uit een arm onderontwikkeld land komt, er is olie, maar deze dient alleen de rijken.
  Kijk eens wat de IS doet? Met simpele middelen, waar een ander verbaasd over is, bereiken ze het maximale: iedereen snapt niet hoe ze het flikken, hoe ze aanslagen kunnen plegen met zo’n groot gevolg en toch er steeds mee wegkomen.
  Wel,,, Ze leren bommen te maken en werpen zichzelf op als martelaren door deze bommen te dragen en zichzelf op de plaats van bestemming op te blazen. Gevolg: maximaal effect met minimale middelen. Eén mensenleven op te offeren voor allah en de 72 bruiden, maar dan ook tientallen ‘ongelovigen’ gelijktijdig opblazen, dat is twee vliegen in één klap.
  Twee van die terroristen hebben, volgens de inlichtingendienst, zich opgeblazen in Brussel, maar daartegenover staan wel 30 doden en 200 gewonden. En er is er nog één voorvluchtig, denken ze, maar dat kunnen er wel meer zijn. Daar zou men nog meer van kunnen verwachten, want waar is die kerel, en waar is de rest? Misschien al in Nederland? Of misschien zelfs nog in Brussel, ondergedoken bij een van vriendjes van de IS, op een van de onderduikadressen? Allemaal mensen in normale menselijke situaties. Thuis achter de voordeuren, niks superintelligente complotten. Simpele dingen die ze plannen met weinig man voor weinig geld, met maximaal resultaat: veel doden, veel angst zaaien, veel indruk maken, veel wanhoop en ontzag zaaien. Onderontwikkelde barbaren die iemand de keel afsnijden, als het nodig is, want dat staat in hun handboek de koran. Debielen die in ‘iets’ geloven. Iets wat niets goeds te bieden heeft voor niemand en alleen maar dood en verderf zaait: de islam. Wat doen ze dan zo speciaal dat geen enkele intelligence afdeling waar ook ter wereld ze niet kan stoppen. Antwoord: NIETS. Ze doen gewoon normale dingen, maar door hun barbaarsheid en simpel in te uitvoering hiervan, snappen de zo intelligente regeringsleiders er niets van en laten er allerlei theorieën op los die allemaal in de boekjes staan, maar die aan het simpel brein van zo’n terroristische bende niet besteed zijn.
  Simpele oplossing: ophouden met alles goed te praten door de linkse machthebbers en handel eens met verstand.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Nog iets: ik wordt misselijk van de constante stroom van nieuwsreportages over de aanslagen in Brussel, waar steeds weer hetzelfde wordt herhaald en over gedebatteerd. Iedere keer herhalen ze hetzelfde, maar formuleren het in andere woorden. Daar wordt je toch niet goed van! En dan ook nog DWDD: wie zitten daar over alles te praten? Allemaal burgers met buitenlandse roots die zichzelf zielig vinden en medelijden proberen te wekken met hun krokodillen tranen en verhalen over hoe de mensen nu reageren t.o.v. de moslims. Ze worden met de nek aangekeken, zeggen ze en weer geven ze een sneer naar Wilders. Er zit geen enkele blanke Nederlandse burger bij. Niemand. Bahhh.
   Het is allemaal leedvermaak. Even in de belangstelling staan en morgen is alles weer normaal en bijna vergeten. Totaal geen respect, allemaal egoïsten en egotrippers. Ik zie nooit een programma waar reëel en eerlijk door mensen over de feiten wordt gepraat, zonder dat ze alles onder het tapijt met de naam racisme vegen. Laat die lulletjes rozewater niet aan het woord, maar mensen die verstand hebben van die dingen. Was Orban maar hier!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Mirjam: 20.28. uur, op 22/03. Ik ben het volkomen met U eens, Mirjam. Ik kan de vuile, laffe rode,- en/of politiek-elite AGITPROP niet meer zien! HUICHELAARS dat zijn het!

    Like

   • elisah zegt:

    Arnold Karskens lijkt de enige die iets zinnigs te melden heeft en zijn mening durft te geven.

    Like

  • Ronald zegt:

   Mirjam,

   ‘Debielen die in ‘iets’ geloven’……beter gezegd: debielen die nooit zelf hebben leren denken!!! Het laagste van het laagste!!! ALLE zgn. asieleisers eruit en zero tolerance!!!

   Like

 15. fransdewit zegt:

  Denk dat het tijd wordt voor een Europees leger van het Vlaamse Belang / PVV en hulptroepen in Duitsland en de rest van Europa. Er zal ergens een soort Benelux pak moeten ontstaan en worden opgericht met een land voor de normale mensen die die gasten buiten kan houden. Ja ik geloof nog steeds in mooie goede en eerlijke sprookjes, maar ze moeten wel een happy ending krijgen natuurlijk 😉

  Like

 16. Guardiacivil zegt:

  Volg de debatten over de aanslagen eens, het wordt steeds doller en kranzinniger, zowel op de Belgische Het laatste uur als bij die DWDD is het onze plicht om de moslimbevolking bij de gesprekken en debatten te betrekken, we moeten hen niet afkeuren maar verstandig mee laten praten. Ik moet er van spugen alles komt er uit wat ik vanmiddag met smaak had opgepeuzeld. We reikten al anderhalve hand iov de maffia regering en we doen er al alles aan om in vertrouwen de samenleving te optimaliseren………zeg ik het allemaal goed hier? Ik ben het KOTSBEU…………..KOTSBEU. Deze ongelovige wereld zal het onderspit delven, ze zullen het zien horen en voelen bij de volgende grote BOEM…….misschien wel ergens in Nederland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s