Brusselse aanslagen . . .

Belgie_aanslagen (1)

(Klik op afbeelding voor groter beeld)

Door:
“Uit de EU”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", België, Brussel, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaams Belang, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Brusselse aanslagen . . .

 1. Jean zegt:

  Hopelijk gaan nu eens eindelijk de ogen open bij alle Vlamingen en kiezen ze massaal voor het Vlaams Belang zodat er eindelijk een einde gemaakt gaat worden aan de instroom van achterlijke perverse gewelddadige barbaren ook wel islamieten genoemd en wordt er gestart met die barbaren massaal uit te zetten want van die smeerlapperij valt nooit iets positiefs te verwachten.
  Dat de bom zou ontploffen was al lang een vaststaand feit alleen was de datum nog niet bekend.
  Op TV stond die Italiaanse troela wat komedie te spelen door wat tranen te kweken, is zij niet een verantwoordelijke van de bende die deze smeerlapperij heeft binnengehaald en nog steeds blijft binnenhalen? De EU misdaadorganisatie is verantwoordelijk voor deze misdaden want zij halen die rotzooi het land binnen, jammer dat zij nooit het doel zijn van die terroristen want dat zou veel Europeanen heel gelukkig maken als die bende totaal uitgeschakeld zou worden.
  Nu alle grenzen sluiten en geen enkele moslim/islamiet er nog doorlaten maar wel massaal uitzetten zodat er terug veiligheid in het land komt.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  IS heeft zich daartoe bekent voor deze aanslagen verantwoordelijk te zijn !

  Like

  • Edjan zegt:

   Ja, nou, ik weet het niet hoor. IS komt wel héél erg goed van pas. Als het niet bestond, zou het uitgevonden moeten worden …. (!)

   Laatst die aanslag in Turkije: heeft IS gedaan, zei Erdogan. Handig want zo kan Turkije laten zien dat zij echt waar helemaal niet IS steunen want IS valt hun ook aan.

   Nu is IS ook weer heel handig, want het zijn geen moslims, geen mocro’s, geen “vluchtelingen” maar die stoute, boze IS waar wij zogenaamd bommen op gooien. Dus wij moeten geen grenzen sluiten, wij moeten gewoon doorgaan en “niet bang zijn” en “waakzaam zijn”.

   Like

 3. EPN Nieuw Nederland zegt:

  Met alleen grenzen sluiten redden we het tegenwoordig niet meer.

  We hebben een gijzeling te beëindigen.

  Een gijzeling, omdat onze volksvertegenwoordigers zich laten gijzelen door de op geld gerichte belangen en daardoor niets anders zijn dan trekpoppen van de nazis, die in 1945 niet zijn verslagen.

  Niet alleen deze trekpoppen als de boegbeelden, zoals bijvoorbeeld Angela Merkel, ook alle ambtenaren, die de rechtspraak corrumperen en verslaggevers, die zich als hun persvoorlichters gedragen, zullen wij als/namens de bevolking eerst voor een oorlogstribunaal moeten leiden.

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  Jajajajaja, niets is wat het lijkt en alles is anders dan men denkt, het bekende adagium weer, en zou dat ook toevallig op Brussel van toepassing kunnen zijn??
  http://www.martinvrijland.nl/2016/03/22/doden-en-gewonden-bij-aanslag-luchthaven-zaventem-en-metrostation-maalbeek-in-brussel/

  Altijd na blijven denken wie bij deze waarschijnlijk inside job “aanslag” baat hebben??
  Overal extra politie, burgerlijke vrijheden worden ingeperkt, straks ook staat van beleg in Belgie en wie volgt??

  “Toevallig is 3/22 ook nog de skull & bones datum/nummer dus wees niet verbaasd:
  http://beforeitsnews.com/alternative/2016/03/brussels-blasts-322-code-the-eu-superstate-3323728.html
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 5. Republikein zegt:

  Kijk lui, het is heel eenvoudig.
  De journalist ondervraagt een randdebiel over de ramp.
  Dat zijn dus meerdere rampen, wanneer gaat de bakker brood bakken?
  Opgelegd pandoer.
  Voor een diepte interview komt er vanavond uitgebreid aandacht in het programma Tan om hun bezorgdheid te duiden, weliswaar met 12jarige scholieren maar die kunnen nog gesnotter bij de bezorgde burger teweeg brengen.
  Altijd win win.
  Zeg Jezus, heb je vertraging?

  Like

 6. Drs.P. zegt:

  IS(IS) = CIA = NAVO = M16 = NWO = Soros = EU = zware rattenplaag, dus nu weet een ieder wie verantwoordelijk is, ga in fucking Brussel zoeken bij die smerige alcoholist en zijn holmaat timmerfranzzzzzzzzzz, daar komen deze false flag “commedies” op 3/22=322=skull&bones vandaan.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  In Brussel willen veel mensen nu ook minder, minder, ,minder Marokkanen.

  Like

 8. fransdewit zegt:

  Hoe gaan ze slapen onze landen leiders vannacht? Mensen interesseert ze geen flikker, dat merk je aan alles. Ze kunnen alleen maar Volksvertegenwoordigers te poot dwars zetten. Ga eigenlijk nog meer een hekel krijgen aan de regering dan aan die moordlustige gasten, want de gelegenheid maakt de dief. Vloeken is erg maar laten vloeken is nog veel erger.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s