Geert Wilders over Brussel: “Het is tijd om te handelen!”

Screenshot_34

(Vertaling: E.J. Bron)

De Nederlandse PVV-leider Geert Wilders heeft zich in een persmededeling met duidelijke woorden uitgelaten over de islamitische terreuraanslagen in Brussel: “Ik ben zeer geschokt over de gebeurtenissen van vandaag in Brussel. Op het vliegveld van Brussel werden reizigers koelbloedig vermoord, forenzen werden gedood in de metro. Opnieuw troffen islamitische Jihadisten de vrije wereld keihard en slachtten tientallen onschuldige mensen af.”

“Na Parijs, boston, Londen, Madrid, New York sloeg de terreur deze keer toe in Brussel. De volgende keer zou het Amsterdam kunnen zijn. Het is tijd om te handelen. In de eerste plaats moeten we onze nationale grenzen sluiten en alle Jihadisten oppakken, aan wie we het dom genoeg hebben toegestaan om uit Syrië terug te keren. Ook moeten we de mensen de waarheid vertellen. De oorzaak voor al dit bloedvergieten is de islam. We moeten het Westen de-islamiseren. Dat is de enige manier om ons leven en onze vrijheid te beschermen.”

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Brussel, Geert Wilders, gezond realisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Geert Wilders over Brussel: “Het is tijd om te handelen!”

 1. Sabeltant zegt:

  Wilders heeft als ENIGE een reactie die de vrijheid van terroristen inperkt.
  Vingerwijzen van wegkijker Samsom en lulletje pechtold dat dit niets oplost…
  De lugenpresse komt niet verder dan geschokt, ontdaan, en verslagen en vragen om verdraagzaamheid.
  Verdraagzaamheid? Het is godverdomme oorlog!
  In scholen lachen Marokkanen ons vierkant uit en vieren feesten hopen dat er zoveel mogelijk doden zijn.
  De kanker van de islam heeft genoeg gewoekerd het is tijd om in verzet te komen!
  Noodtoestand uitroepen, grenzen dicht en ALLES met een terroristisch uiterlijk heeft van top tot teen controleren.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Niemand kan het oneens zijn met de woorden van Geert. We moeten van de islam in Europa af. Moslims bedreigen onze vrije samenlevingen en zijn er op uit om ons aan hen ondergeschikt te maken. De jongsten roepen dit zelfs al: “wacht maar tot wij hier de baas zijn!”. Dit leeft sterk in moslimgezinnen, en daar moeten we mee afrekenen.
  En heel snel ook. Er zijn al veel teveel mensen gesneuveld door toedoen van die moslim-barbaren!

  Like

 3. En weer heeft Geert Wilders 100% gelijk !

  Like

 4. Verwarde Man zegt:

  Frederica Mogherini plengt krokodillen tranen in het EU parlement.

  Nota bene het rooie schuim dat verantwoordelijk is voor deze ellende.
  Pinokkio Rutte in “state of denial”

  Like

 5. Thom zegt:

  Het valt me mee dat Wilders nog niet gearresteerd is wegens haatzaaien. hij weet toch ook dat islam vrede betekent en dat alleen degenen die de islam in een kwaad daglicht willen stellen die aanslagen plegen. Dat de moslimafstammelingen op Amsterdamse scholen blij zij en veel doden wensen dat ja, dat komt door Israël. Vraag het maar aan Joop van Riessen, Samsom en Pechtold.
  Meer, meer, meer, dood en verderf, meer, meer dood en verderf door de vrede van Allah.
  Een gelukkig Suikerfeest wordt U toegewenst door de feesthaas.

  Like

 6. Jean zegt:

  1.000% mee eens.
  Vlaanderen, Nederland en liefst heel Europa moslim/islamvrij maken want die perverse smeerlapperij islam staat voor geweld, ellende, verkrachten en moorden.
  Er leven honderden nationaliteiten in onze landen en met 95% zijn er zelden tot nooit problemen, enkel met islamieten is er steeds ellende en dus moet die smeerlapperij verboden en verdreven worden.

  Like

 7. Sjaak zegt:

  Een senario even doorspelen ?
  Omdat de moslim natuurlijk niet vrijwillig vertrekt,
  gaat het met een burgeroorlog gebeuren !
  De onderscheiding tegenover een moslimland ?
  De snelle onderscheiding wie hier de moslim is !
  Nog een paar moslim aanslage, en we zitten er
  midden in !
  FUCK THE ISLAM !

  Like

 8. Anna zegt:

  Wilders heeft helemaal gelijk……
  De islam is zeer destructief….. Zij vinden doodgaan voor de goede zaak ( hun goede zaak) belangrijker dan een goed en rustig leven. Dat zal altijd het grote twistpunt blijven…. Niemand in het westen kan geloven en begrijpen dat deze mensen graag doodgaan…..

  Like

 9. Taljaard zegt:

  Wilders probeert al meer dan 10 jaar te voorkomen dat het hier een tweede Libanon/Joegoslavie zal worden en het islamprobleem met democratische, vreedzame en politieke middelen op te lossen.
  Mijn zegen heeft hij en ik hoop nog steeds van ganser harte dat dit zal lukken.
  Maar het ziet er niet naar uit.

  Vraag mij ook af wat die moslims bezielt en of ze wel weten wat zij over zich aan het afroepen zijn.
  Zij schijnen geen idee te hebben wat voor volk ze hier tegenover zich hebben en tegen hen in het harnas jagen.
  Als er een ding is wat als een paal boven water staat is het wel dat blanke West Europeanen uitermate bloeddorstig, genadeloos, wreed, niets ontziend en efficient zijn, en door zullen gaan tot het gaatje, wanneer het tot een burgeroorlog komt. En dat (Noord) Afrikanen, Pakistanen en Arabieren dan geen schijn van kans zullen hebben wanneer het zover komt.
  Want wij zijn inderdaad met meer en bovendien vechtend voor ons eigen behoud, ons eigen tehuis en onze geliefden en ons nageslacht op onze eigen grond.
  Voor zover ze dan niet zullen worden afgemaakt zullen zij hals over kop vluchten en in veel gevallen tot aan de uiteinden der aarde worden achtervolgd om dan alsnog de dood te vinden.
  Dat is OOK een oplossing!
  Maar wat mij betreft bepaald niet eentje die de voorkeur verdient.
  Want dat gaat miljoenen, vaak onschuldige, doden kosten, ook aan onze kant, en zal van bepaalde West Europese regio’s en steden voor geruime tijd een tweede Syrie maken.

  Maar dat realiseren veel linkse Gutmenschen, en helaas ook veel slecht onderwezen jongeren met geen of weinig historisch besef, zich gewoonweg niet. Die klampen zich vast aan de brood etende nep-profeten van de massamedia en de gevestigde politiek, die nog zullen bazelen van ”Vrede, vrede; geen gevaar!” wanneer de bommen voor hun ogen ontploffen en de kogels om hun oren vliegen.
  Misschien WILLEN ze het gewoonweg ook niet weten.

  Like

 10. Wim Sips zegt:

  daar voel de Pvda en de vvd niets voor dan hebben ze minder stemmen dat is hen streven regeren baasje spelen maar denken niet aan de gewone mensen hun salaris is belangrijk maar hebben geen kijk op de mensen met minder zeker 3/4 dan zei hebben en daar woord mee gerekend in de kamer ze zijn het niet waard zoveel meer te hebben en dan nog stelen van de kleine man; pencioen;banken; huur; zorg; en nog veel meer reken zelf maar uit S.V.P;

  Like

 11. GT zegt:

  Het verbaast mij niet, deze aanslagen het was te verwachten, maar de overheid Belgie, onder de noemer Europa faalt op ongekend niveau, er zal een politieke aardverschuiving plaats moeten vinden, arresteren van Merkel en vele andere, de smerige linkse fascisten die een hekel hebben aan hun eigen bevolking de verantwoordelijken voor een tribunaal brengen geheel dat Europees parlement schoonvegen, nu zal de bevolking zich moeten beraden want de overheid kan geen veiligheid meer bieden, ze hebben onze westerse normen en waarden begraven, nu kunnen ze weer met hun arrogante kop op TV komen hoe geschokt ze zijn, en de ene na de andere terroristen deskundig die denkt er verstand van de hebben de weekdieren, dit is oorlog niet meer en niet minder, het zal er op neer komen dat alle Moslims uit Europa verdreven gaan worden met miljoenen doden als gevolg, er zal er een op staan die zal ze allemaal over de kling zal jagen!

  Want de Islam wil Europa in een kalifaat veranderen, en alle ongelovigen uitmoorden, of onderwerpen dit is er aan de hand, en vele Moslims weten dat donders goed, wie zwijgt stemt toe!
  Wat nu gebeurt is destabilisatie van Europa, en is ook de bedoeling van het grote plan hé Merkel!

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Wilders heeft gelijk, maar krijgt het niet. Dat hele politieke zooitje, van links tot rechts, heeft lak aan ONS, de burgers, die nota bene op hen gestemd hebben! Dat hele verraderszooitje, met voorop de RODEN, LAAT de ISLAMISERING en TERREUR gewoon toe!

  Like

 13. Des te meer de mensen hun kop in het zand steken des te erger wordt het. Des te meer islam, terrorisme, barbarisme en ‘vredelievende’ moslims. Van mij mag het. Steek die kopen maar in het zand!!! Mark Rutte: “Terrorisme heeft niks met de ware islam te maken!!!”

  Like

 14. Duchesne zegt:

  Woorden, steeds weer.
  Zet als gemeenschap gewoon een ultimatum neer. Wegwezen of onze samenleving met al zijn waarden en rariteiten accepteren.
  Niet goed hier, wegwezen.
  Zolang wij toelaten dat we in ons eigen land worden uitgescholden verliezen we onze eigen waarde.
  Moslims die juichen bij een aanslag: honkbal knuppel erop en als ze nog kunnen drijven in een bak met reuzel laten herstellen.
  Het word tijd voor de vuile oorlog.
  Het word tijd voor een spekoffensief.
  Alles insmeren en inbinden met spekkies! Ze wilden luilekkerland, nou, dan krijgen ze die toch ook.
  ik stel voor dat we beginnen all briefjes geld voortaan in een speklapje te bewaren, ik begin er morgen mee. Als iedereen dat doet word geld “vies”. Gezien de hoeveelheid lieden die hun kont met rechts afvegen en hun geld er ook mee vastpakken werkt varkensvet reinigend.
  Misschien het geld extra merken, iets met een klein varkensneus afdrukje…..
  Think small, big effect.

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Geert Wilders waarschuwt al jaren in de dorre woestijn van de tweede kamer, maar daar is men ziende blind en horende doof !! Maar de schijnheilige politiici wereldwijd zoals van de EU, Den Haag en Obama huilen nu mee met de wolven in het bos over de shit die ze zelf veroorzaakt hebben. Zij hebben de 5e colonne zelf binnengehaald en deze ellende is vast nog maar het
  begin ! Ze zeggen niet alle moslims zijn terroristen, maar alle terroristen zijn wel moslim.

  Like

 16. Duchesne zegt:

  Ik stel voor: alle papiergeld tussen een speklapje bewaren en veel uitgeven. Klein merktekentje op het geld dat het ingevet is. Heeft meer effect dan protesteren.

  Like

 17. fransdewit zegt:

  Willen we meer of minder van zulke laffe aanslagen? Minder, minder, nee wacht helemaal géén! Mag dat van de regering en OM? Nee natuurlijk niet dat is de waarheid en die mag niet gemeld worden hoor.

  Like

 18. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 19. Pingback: Islamterreur: Reacties zonder consequenties | E.J. Bron

 20. Avidia zegt:

  Alle moslims het land uit, mag ik dat zeggen??? Ja, dat mag ik zeggen!!!!
  Het houdt niet op vanzelf!!! Actie!!!!
  De goeden moeten onder de slechten lijden, dat kan niet anders, of de goeden moeten de slechten corrigeren, maar dat doen ze niet.
  Ik kan er niet van slapen, ben mijn bed maar weer uitgegaan, even een drankje drinken en dan opnieuw proberen.

  Like

 21. Pingback: Vrolijk kerstfeest? | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s