Kind Mariska Hulscher: ‘Scholieren lachen om Brussel’

Screenshot_32

Mariska Hulscher

Sanne Hulscher, de dochter van Mariska Hulscher, zit in een schoolklas waarin wordt gelachen om de aanslagen vanochtend in Brussel. Ze wil zo snel mogelijk een andere school. Dat vertelt ze op Twitter. Hulscher ziet het niet zitten om haar verhaal te doen in Pauw, waar haar moeder redactielid is. “Mensen moeten wel beseffen dat ik ook maar een meisje van 15 ben en dus niet zomaar met mijn gezicht op de Nederlandse televisie wil. Ook mijn ouders willen dit niet en ik ben het met hen eens.

De dochter van Hulscher vreest dat ze met een tv-optreden ‘straks nog meer gedoe op school’ krijgt. “Geen zin in“, aldus de scholiere. Onder meer AT5 en LINDA.tv hebben Sanne al benaderd. Maar, zo zegt ze: “Mijn ouders en ik hebben besloten om met niemand hier over te bellen of te sms-en.

Sanne veroorzaakt flink wat commotie op Twitter met haar onthullende tweet over de reacties in haar klas op de aanslagen, waarbij tientallen mensen om het leven zijn gekomen. “Ik wil asap van deze school af totaal geen respect hier.. Horen ze over Brussel alleen maar lachen en hopen dat er veel mensen dood gaan..

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

47 reacties op Kind Mariska Hulscher: ‘Scholieren lachen om Brussel’

 1. De dochter van Hulscher vreest dat ze met een tv-optreden ‘straks nog meer gedoe op school’ krijgt. “Geen zin in“ Waarom brengt ze dit dan in het openbaar? Zijn ze allemaal dan zo achterlijk naïef over de islam. Op 9 september 2001 stonden op de werkvloer de Marokkanen en de Turken gewoon te juichen over de aanslagen op de twin towers, knarsetandend van ingehouden woede over deze takke moslims welke van bovenaf nog beschermd werden door hun etniciteit. Wat mij betreft kunnen er nog veel meer aanslagen door dit moslimtuig gedaan worden alleen al om de klap in de smoelen van de reguliere politiek te zien en te horen hoe ze zich er weer uit lullen…

  Like

  • Achterlijk-naïef over de islam? In BN-kringen? Ja.
   En nu dochterlief dit hoogstpersoonlijk ervaart en ermee naar buiten komt, staan Hulscher en echtgenoot met de mond vol tanden. Daarom zwijgen ze er maar liever over.
   Grachtengordel-figuren, ARGH!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Adriaan Jansens om 15:07

   Toch voel ik wel iets van respect voor dit meisje, die het wél zegt dat ze het vreselijk vindt hoe er op de dood van zoveel onschuldigen wordt gereageerd.
   En wie hebben haar naar die school gestuurd? Vaak zijn het de ouders die de beslissingen nemen naar welke school hun kinderen gaan. Die ouders zouden zich in eerste instantie moeten schamen. Nee, ze willen uiteraard niet dat hun dochter op TV haar verhaal vertelt. Dat snap ik, want stel je voor dat ook zij als ouders kritische vragen krijgen…..!

   Voor dit soort ouders heb ik minder respect dan voor de dochter die zich niet meer prettig voelt in zo’n hatelijke omgeving. Het is te hopen dat ze een school vindt waar ze zich wel prettig voelt, maar dat zal nog niet meevallen.

   Like

   • Uiteraard Cathja heb je gelijk het was een impulsieve reactie van mij, dacht niet na over haar leeftijd het is nog een kind, maar haar ouders hadden zo verstandig moeten zijn door haar op een zgn. witteschool te plaatsen. Dat deed Femke Halsema ook. Niet tussen het rif raf volk, die van huis uit een haat hebben tegen alles wat westers. Het is al lang en breed bekend hoe de houding van de islam is en ze gedragen zich niet als gast. Best wel veel Nederlanders weten dat moslims een haat hebben en een kort lontje, maar ze zijn te bang om dit te ventileren tegen de hogergeplaatsten en ze gedragen zich als makke schapen tegenover dit moslimtuig. Het is jammer genoeg niets aan te doen zelf de politiek lacht het gewone volk midden in het gezicht uit óók bij een vol gestroomd Malieveld met demonstranten. Het heeft ook in mijn optiek geen enkel zin om selectief verontwaardigt te reageren over dit fenomeen genaamd islam. De achtereenvolgende regeringen heeft de islam besteld en het gewone volk dient er mee te leren leven dit is de gedachte gang van dat zooitje democratisch gekozen elitaire fascisten die het sinds 1848 hier in Nederland voor het zeggen heeft…

    Like

   • elisah zegt:

    Zojuist bij DWDD werd er door iemand gezegd dat het niet waar bleek wat het meisje had getweet…..???

    Like

   • Ja dat kan zowel zijn Cathja maar de dochter had in samenspraak met haar ouders stil moeten houden en gewoon een andere school voor haar kiezen, niet dat dat zo gemakkelijk gaat. Maar door de media geilheid van haar ouders voornamelijk moeder Hulscher welke een oprisping van gemaakte media verslaving kreeg zonder na te denken het in de media flikkerde. Nu heeft ze alle ellende van de linkse grachtengordel elite over zich heen gekregen. En daar betaald zij in de toekomst een hoge prijs voor. De dochter van Hulscher is niet zo bijdehand als linkse kut feministe Femke Halsema die dit trucje geheel in de openheid flikte zonder dat ze zich hiervoor verantwoordde…

    Like

 2. Wachteres zegt:

  Dit is niets nieuws: Bij de aanslag op de Tower in de VS klonk ook al door heel Nederland, vooral in de grote steden, gejuich op.

  Ik heb het zelf meegemaakt op het MBO, als lerares. De moslimjongens konden nauwelijks hun fatsoen houden, de armen gingen in de lucht.

  Ik heb destijds gezegd dat degenen die in mijn lokaal hun blijdschap over de aanslag zouden uiten, er door mij persoonlijk zouden worden uitgetrapt. Dat was voldoende om hen in het lokaal in toom te houden.

  En schijnheilig links en de EU maar blijven volhouden dat dit niets met de islam te maken heeft. Je moet maar de gore moed hebben om voor dit ‘scum of the earth’ op te komen en je dan ook nog superieur voelen.

  De EU en de aanhangers van de EU zijn verantwoordelijk voor deze aanvallen. De instroom gaat maar door, ondanks dat men weet dat er honderden IS aanhangers bij zitten, terwijl een groot deel van de moslims met hen sympathiseert.

  Deze aanvallen zijn het begin van een eindeloze reeks aanvallen op allerlei manieren.

  En geloof me, die zullen steeds gruwelijker worden.

  En de EU en onze regering voelen zich totaal niet verantwoordelijk. Zoals gewoonlijk zijn ze ‘geschokt’.

  Als men zich achter de EU opstelt, dan verdwijnt het geweten, dat blijkt wel..

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Wachteres: 15.11. uur. Precies zoals je het verwoord, Wachteres. En de politieke bende, interesseert het geen malle moer. Huichelaars zijn het- buiten de PVV- ALLEMAAL!

   Like

  • Pieter zegt:

   Vergeet de dood van Pim Fortuyn niet toen werd er ook al gejuichd en ook bij Theo van Gogh.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Op die dag moest mijn vrouw [ lerares Fr M.O R,dam ] een klas begeleiden in de metro naar een-of-andere “happening”.
   Een gejuig en gekrijs/gejoel van de “M”-kinderen om de 3000 doden van ,t WTC.
   15Jaar later herinnert ze het zich nog als de dag van gisteren.
   De medepassagiers in de Metro ?………………………………….niets, deden niets, was niet hun zaak. !

   Like

 3. Henk.V zegt:

  Laat iedere politiek correcte malloot hier maar eens dit verhaal GOED GAAN NADENKEN….
  DENK, STOM LINKS VOLK!

  Like

 4. Japio zegt:

  Er bestaat geen gematigde islam, ze lezen allemaal het zelfde pleuris boek. Daar leren ze allemaal, gematigd of extreem de zelfde bullshit. Het is niet zo verwonderlijk dat deze jeugdigen moslims zo reageren. De haat voor het westen wordt ze met de paplepel in gegeven. Alle geloven of gezindten kunnen in principe naast elkaar leven behalve de islam. De islam is de kanker in deze wereld en moet zo snel mogelijk verdelgt worden.

  Like

 5. RW Jaquet zegt:

  Zo zie je maar weer deze schoolkinderen worden gewoon vergiftigd door hun ouders.Het land uit trappen al die moslims want de haat zit in hun genen.

  Like

 6. tjonge zegt:

  “Ze heeft naar eigen zeggen niets tegen moslims. “Ik zeg toch niet dat er iets mis is met moslims?”
  .
  pfffff, gelukkig, net op tijd wel haarzelf pc ingedekt.
  maar ja, anderzijds, ze mot ook wel, anders ziet ze binnen afzienbare tijd haar eigen hoofd over straat rollen door de “knuffel” moslims….

  Like

 7. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Wat nog erger is, zijn al die gestoorde westerse mensen die ondanks alles door blijven gaan om onze maatschappij kapot te maken door dit tuig te helpen Europa over te nemen. Waarom wordt dat halvegare zooitje niet gearresteerd en opgesloten wegens het helpen van de vijand. De islam heeft het Westen de oorlog verklaard al jaren geleden, wakker worden Pauw en aanhang.

  Like

 8. Annette zegt:

  Wat ik denk is dat dat jonge meisje (toevallig dan de dochter van een bekende Nederlander) in een impulsieve reactie heeft gereageerd. Dus om daar dan meteen zo negatief op in te hakken snap ik niet. Wat ik wel bijzonder vind is dat zij ueberhaupt op een dergelijke school zit. Heb gelezen dat onze Groen Links dame Femke Halsema ook eerst haar kinderen op een openbare school deed maar uiteindelijk toch besloot dat ze maar beter konden verkassen. Leve de multiculturele samenleving, waar, zodra je tot de minderheid gaat behoren, geen leven meer hebt. Hoop van harte dat haar ouders haar zullen beschermen en inderdaad a.s.a.p. daar van school halen. Mag toch aannemen dat er nog wel scholen zijn die dit meiske graag verder willen begeleiden.

  Like

 9. tjonge zegt:

  wel een lekkere milf die Mariska Hulscher, dat dan weer wel 🙂

  Like

 10. semper fi zegt:

  Deze gezwellen der aarde hebben uiteraard rechten
  Namens mij 1 recht!
  nl
  In een zeecontainer rammen!!en dan na 3 weken zonder water en voedesel zal het gaan rotten!!dan meteen naar de VAM
  staat voor vuilverbranding !
  Scheelt meteen kosten en linkse advocatuur!!
  Ik ben gvd 67,maar de lust in mijn oude dag ontgaat mij iedere dag meer
  geen stille tocht zakkenwassers!
  OPEN FURE!!
  S/F uut allochtonia!!!!!!

  Like

 11. Cleo zegt:

  Goed dat dit meisje dit bekendmaakt. Reactie van de zelfingenomen linkse wegkijkers is niet verrrassend… Zucht…

  Like

 12. roos zegt:

  Die meid moet een of scholieren die zo doen ook zelf meteen afslachten een nooit geen baan geven of stage plek geven laten boeten komen vanzelf in de bijstand terecht ook afslachten rot leerlingen ik wordt denk ik een neo nazi persoon om nederland schoon schip te maken van moslims en aanhangers ervan weg ermee

  Like

 13. Anna zegt:

  Aan dit soort lafheid ( niet durven praten ) gaat Nederland nou kapot…… Nee hoor ze heeft niets tegen moslims…. Maar wie lachen er en wie maken haar het leven zo beroerd dat ze van school wil….. Hier gaat Nederland kapot……je eigen waarden loochenen.

  Like

  • Grachtengordelmilieu….. Kan het kind verder ook niets aan doen, maar het laat zich nu eenmaal niet verloochenen.
   Als U toch eens wist, hoe vreselijk ik de pest heb aan die lui…..! Aan zowat allemaal!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • Karen zegt:

    Theresa je maakt me razend nieuwsgierig! Aan zowat allemaal, dat betekent dat er een of meer uitzonderingen zijn, wie is (zijn) dat? Ik heb zitten denken maar er wil mij geen naam te binnen schieten.

    Like

   • @Karen: Geen VROUWELIJKE BN’ers in ieder geval: Daar staat me niet één deugdelijke van bij.
    Al zijn er wel nuance-verschillen: Een Georgina Verbaan, die tenminste nog wel eens ongecompliceerd uit de hoek kan komen en bijvoorbeeld ronduit bekent: “Ja, ik ben ook eerst lijstduwer geworden voor de Partij voor de Dieren, omdat het me een goed idee leek, maar toen ik kort daarop hoorde, dat Marianne Thieme Zevendedags-adventist was, dacht ik meteen: ‘Ajakkes, dat is mijn potje thee niet!'” is voor mij beter te pruimen dan een Katja Schuurman, die zulke dingen nooit gewoon zal toegeven. En met haar de meesten van dat soort niet.
    En van de mannen…..Ja, Hans Teeuwen wil nog weleens reëel zijn. Verder weet ik het óók niet zo.
    Het ergerlijke is, dat die lui met hun geld en hun BN-status zo gemakkelijk praten hebben; de zorgen van het klootjesvolk kennen ze helemaal niet! En dan maar decreteren dat we tolerant en gastvrij moeten zijn!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

 14. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Bericht op Geen Stijl: Drie politieagenten komen op verzoek van een burgemeester langs bij leraar om hem uit naam van de burgemeester te verzoeken in het vervolg geen berichten op Twitter te zetten zoals hij vanochtend deed, waarin hij zich afvroeg ‘hoe geef je nog les als in je klas door moslim kinderen wordt geapplaudisseerd’ dit in verband met aanslagen in Brussel.
  Hier zijn toch echt geen woorden meer voor. Ik zou graag willen weten wie deze zuiver fascistische burgemeester is als dit verhaal waar is, die moet onmiddellijk uit functie worden gezet en de drie agenten eveneens.

  Like

 15. Perfide Albion zegt:

  We zullen die klasgenoten van Sanne eens wat te huilen geven…..

  Like

 16. Tistochwat zegt:

  Vanmiddag kwam er bij de tandarts een vette mohammedaanse kalifaat-noot in een oeloeboeloe-tent binnen waggelen. Wat héb ik me zitten ergeren. Niemand, behalve ik, zei er wat van!
  Getver, wat een vieze lappen droeg dat gedrocht!
  Zal wel weer op onze kosten behandeld zijn, terwijl ik weer een vette rekening moet betalen!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Tistochwat om 17:54

   Het was zeker geen vriendelijke boodschap aan het adres van die kalifaat-noot? 😉

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Cathja 22 maart 2016 om 19:37

    Ik heb gewoon hardop gezegd: “Kijk nou toch ‘ns joh, wat een oeloeboeloetent; hier óók al?”

    Like

 17. Pieter zegt:

  Op de meeste scholen hebben wij de slag al verloren, dat blijkt o.a. hieruit. De achterlijkheid regeert al decennia lang. Vergeet niet dat de vaders van deze vijftienjarige kansenparels en cultuurverrijkers hun leven op de bank hangend thuis of op bed liggend in de bajes hebben doorgebracht.

  Like

 18. koddebeier zegt:

  Hadden we een andere reactie verwacht dan ???????? Hier op deze site van E.J. zijn we wakker jammer genoeg slaapt 90% van de Nederlanders.
  De regering en “onze” vorst kwezelen over tolerantie en begrip, tot de bom(men) barst(en) of tot we door kalashnikovs neergemaaid worden ??

  Like

 19. BertG. zegt:

  In de Tweede Kamer is ophef over het bezoek van agenten aan een man in Breda. Hij had op Twitter een kritisch geluid laten horen over moslimscholieren die juichten over de aanslagen in Brussel.
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2016/03/ophef_over_politiebezoek_na_tw.html

  Like

 20. Pogo zegt:

  De wereld op z’n kop.

  Like

 21. Claudia M. zegt:

  Hierbij een stukje tekst & beeld… http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2016/03/geen_medelijden_met_brussel.html

  Maar…, dit wisten we toch al aan de hand van eerdere aanslagen. Alleen zo jammer dat velen met een dermate megaplaat voor het hoofd blijven lopen en alles iedere keer weer weet te ‘downplayen’.

  Hoe dan ook, een heel dappere Tweet van dit meisje en feitelijk de dagelijkse realiteit. Het mengt niet!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s