Ook na “Brussel” blijven we gewoon wegkijken

Screenshot_47

(Door: Joost Niemöller)

Vanochtend verscheen er op de Vlaamse tv een medewerkster die op weg was naar haar werk. Een fris, leuk, roodharig meisje. Ze zat in het metro-treinstel achter de metro die ontplofte. Ze beschreef haar ervaringen. Hoe er rook verscheen. Hoe de metro ineens stilstond. Hoe iedereen via de achteruitgang over de rails moest lopen tot bij het vorige metrostation. Dat er iets mis was, besefte ze wel. Tja. Het had niks gescheeld of ze was ook in een rauwe lap vlees veranderd.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Ook na “Brussel” blijven we gewoon wegkijken

 1. Patriot zegt:

  Wat moet je doen als je al een tegenstem hebt laten horen bij de verkiezingen en je veroordeelt de elite van het verraad van het volk (lees autochtone volk), wat moet je doen als je alleen een broodmes hebt en de militairen pang pang moeten roepen bij een training en de vijand in het bezit is van Kalasjnikovs en explosieven, wat moet je doen als de overheid de vijand in bescherming neemt en de autochtone volk onderdrukt, wat moet je doen als je een twitter bericht plaats en de politie komt aan de deur en jou de opdracht geeft de tweets te verwijderen, wat moet je doen als praten niet meer helpt en er geen discussie meer mogelijk is, wat moet je doen als je continue wordt uitgemaakt wordt voor racist als je een mening hebt over immigratie van tuig en moslims, wat moet je doen als je gestraft wordt als je jezelf verdedigt en je opkomt voor je rechten en de cultuur waar je in bent opgegroeid, wat moet je doen als je monddood wordt gemaakt door de overheid die onze cultuur en vrijheid en veiligheid zou moeten verdedigen ten koste van alles maar het nalaten om het te doen. Wat moet je doen voordat het doordringt bij de elite verraders clubje dat we zo niet verder kunnen, wat moet je doen? Vechten totdat je erbij neervalt en nooit en ook maar nooit opgeven dat is wat we moeten doen. Vrijheid krijg je niet gratis en voor niets! We moeten vechten en steeds harder en harder. Niet goedschiks dan maar kwaadschiks, maar we moeten niet opgeven. Dan pas kunnen we weer trots zijn op onszelf en het mooie Nederland. Ik ben 56 jaar en ben nog steeds bereid om te vechten voor mijn vrijheid en veiligheid en het land waar ik ben opgegroeid, dat hebben mijn voorouders gedaan en dat zal ik ook doen.

  Like

 2. EPN Nieuw Nederland zegt:

  EPN’s laatste nieuws: “Wat valt u op in dit plaatje? Aanwijzing: het is vandaag 22 maart. Voor extra duidelijkheid, waarom de wereldwijd heersende Vrijmetselaars de aanslag te Brussel wederom georganiseerd hebben.”

  Like

  • Thom zegt:

   Goh, dat is nieuw voor mij. Ik dacht dat Pechtold., Roemer, Samsom, Ascher, Rutte en Buma nu Wilders de schuld gaven.
   Erdogan geeft de Koerden de schuld en Obama/Clinton insinueren dat het de schuld van Trump is. De Zweedse regering zal naar Israël wijzen. Wie zegt, dat het de islam is krijgt een proces aan zijn broek wegens haatzaaien en racisme, tenminste als je naam Wilders is.

   Like

 3. Jan zegt:

  Daar heb je hen weer:

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  [quote] En morgen hebben we het op het werk weer gewoon over andere dingen. [/quote]

  En daarom denk ik dat een mohammedaanse terroristische aanslag hier nog steeds geen verandering teweeg zou brengen.
  Elke dag in dit land een ‘grote boem’ zou misschien wél iets kunnen helpen.

  Like

 5. Prima beschouwend verhaal. We zijn allemaal kuddedieren, allemaal gnoes, allemaal hersenloos. Laten we alsjeblieft niet te veel nadenken. Denkende mensen zijn vervelende mensen, die zeuren en klagen zoveel, weg ermee, weg ermee. We zijn immers een weg met ons volk geworden. Wist U dat nog niet. Dan weet U het nu !

  Like

 6. Op een dag staat er politie aan de deur bij mij wegens mijn schilderijen en schrijfwerk die op internet staan en dan schreeuwen ze met luide stem; ‘Polizei… aufmachen!!!’

  Like

 7. Jan zegt:

  Reactie Alexander Pechtold op aanslagen in Brussel:
  “Terroristen proberen ons te verdelen en angst te zaaien. Dat moeten we niet laten gebeuren. Laten we eensgezind de rust en kalmte bewaren.”
  https://d66.nl/reactie-alexander-pechtold-op-aanslagen-brussel/

  Like

 8. Philippine zegt:

  Goed stuk van Joost Niemöller.

  Like

 9. Geronimo zegt:

  Het ergste in het zoveelste islam-horrorverhaal, hoofdstuk Brussel deze keer, is niet zozeer de ontwijkingsreflex van zoveel mensen, die in plaats van heel boos te worden, enkel kaarsjes weten aan te steken, wat dan weer op zich een goede zaak is, maar wel de bewust valselijk gestuurde berichtgeving in de media.

  Zo zag ik een panel gesprek op de (rood/groene) Vlaamse VRT, en eentje op het Nederlandse EO. Wat opviel was dat in beide gevallen telkens een moslim werd ten tonele gevoerd, al dan niet onderrichter in het vak islam, die mocht komen vertellen dat al deze misdaden door slechte moslims begaan werden tegen de geest van deze godsdienst in, met genoegen beaamd door de rest van het panel. Normaal, want op voorhand gescreend, anders kom je er niet in.. Als leugen een prachtig voorbeeld van de Tacqiyya-strategie.

  Op zich nog niet zo erg zou ik zeggen, ware het niet dat er telkens niemand in het panel zat die dit als islamcriticus met kennis van zaken volledig kon ontkrachten, en dat ook niet als Tacqiyya kon ontmaskeren door een paar wel gerichte vragen b.v. Iemand die op die manier b.v. een evenwichtiger debat kon doen ontstaan, en geen gedachtenwisseling onder gelijk gezinden, zoals nu. Uiteraard was dit ook nooit de bedoeling van beide programma’s.! Het gepeupel zou op die manier maar eens dé waarheid kunnen leren kennen, d.w.z. de koran, en bijgevolg de islam, als drijvende kracht achter al dit bloedvergieten. Iedere keer opnieuw. Maar neen, er mag gebeuren wat wil, deze link mag en zal niet worden gelegd, want de islam moet in de ogen van deze negationisten gelijk staan met vrede. Dat is het erge aan de hele zaak.

  Op de VRT bracht liedjeszanger Bart Peeters in die optiek dan nog even een zelf geschreven brouwsel ten gehore – alles was uiteraard netjes op voorhand voorzien, want de man had zijn guitar toevallig bij, of wat had je gedacht – waarin hij het bestond de Bijbel en de koran kritiekloos en zonder verpinken als boeken van naastenliefde als gelijken naast elkaar te plaatsten.

  Dat was de duiding, de grote leugen, die zowel EO als de VRT de mensen wilden inlepelen: de moordenaars zijn geen goede moslims, want zij gaan in tegen de boodschap van vrede vervat in de koran. Islam is en zal vrede blijven, zelfs al staan de boodschappen van haat, geweld, doodslag en foltering jegens ongelovigen er letterlijk als gebiedend woord van de criminele maangod allah in vermeld, zelfs al wijzen alle gebeurtenissen op het tegengestelde. Daarom nooit een islamcriticus met kennis van zaken erbij, want dat past nu eenmaal niet in het multiculturele poco-plaatje van verenigd Europees links, dat het spijtig genoeg voor het zeggen heeft in de meeste westerse media.

  Like

 10. exmarineman zegt:

  Paniek in Den Haag…….. de veiligheid van het parlement (u weet wel dat zgn volksvertegenwoordigers zootje) is in gevaar en voelt zich niet veilig……. Dat er DOOR HUN TOEDOEN onschuldige mensen de dood in worden gejaagd interesseert echter geen ene moer (die ene partij uitgezonderd en we weten allemaal wel welke ik bedoel: PVV en GW). Jullie hebben allemaal BLOED AAN JULLIE HANDEN……dat durf ik nu best wel te zeggen. Wie schreeuwden er ook al weer het hardst toen die Noor die socialisten vermoordde in Noorwegen: was de schuld van GW……. Wel NU zijn het WEDEROM moslims die hier in Europa moorden en daarom hebben JULLIE nu bloed aan jullie handen want na Madrid, Londen, Marseille, en Parijs hebben jullie NIETS, maar dan ook helemaal niets geleerd. ZEG die overeenkomst met Saoedi-Arabië, Qatar, Koeweit enz uit 1975 (Straatsburg) op en ook wijs die overeenkomst met Erdogan ook naar de prullenmand en SLUIT de grenzen. Pak al die bootjes op de Middelandse zee op en breng ze terug naar de haven/land van vertrek. DURF DAT eens aan te pakken, zoals ook de Australiërs het doen……..

  Like

 11. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Rutte stelt ‘Maar wij zijn met meer!’
  Ja, nou en?
  De slachtoffers in de torens en vliegtuigen die door een paar terroristen in New York zijn vermoord waren ook met meer, vele malen meer. De Jezidi’s die door IS zijn afgeslacht waren met meer. De krijgsgevangen die zijn geëxecuteerd door IS waren met meer dan het handjevol moordenaars. Alle gijzelaars die in door IS bezet gebied worden vastgehouden zijn met meer. En alle huichelaars die zitten te wachten tot ze met messen, stokken, zwaarden, geweren en bommen onder hun stenen tevoorschijn kunnen komen zijn straks met meer dan mij lief is Rutte. Ga toch eens terug naar de scientology garage om je verstand te laten updaten. Misschien dat je dan begrijpt dat de critici gelijk hebben en dat die meute gelukzoekers die jij samen met die hersenloze PvdA clowns binnenhaalt op z’n minst gescreend dient te worden.

  Like

 12. Joost Niemöller is een geweldig goed schrijver! Hij is een genie in het analyseren van de realiteit en het weergeven van de oorzaken en achtergronden. Dit schijnbaar zonder enige emotie…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s