Vlaams Belang betuigt medeleven aan slachtoffers en nabestaanden

Screenshot_20

Tom Van Grieken: “Niet uit haat voor de ander, maar uit bekommernis voor onze bevolking moeten we de grenzen sluiten.”

Met verbijstering en verontwaardiging. Zo reageert Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken op de bloedige aanslagen die vanochtend in Zaventem en Brussel plaatsvonden. “Onze gedachten en ons medeleven gaan in de eerste plaats naar de slachtoffers en hun nabestaanden”, klinkt het.  

“Vandaag is een bezinningsmoment, maar bezinning is niet voldoende. We moeten een vuist maken, opdat dit niet meer kan gebeuren. De tijd van het wegkijken moet nu definitief achter ons liggen,” aldus Van Grieken.  “Vandaag leven we mee met de slachtoffers, maar morgen gaan we de strijd aan met de daders.”

Volgens de Vlaams Belang-voorzitter tekent zich een nieuwe periode af: deze voor en deze na 22/3. “Alles wijst erop dat de terroristen die vanochtend toesloegen teruggekeerde Jihadisten waren die dankbaar gebruik hebben gemaakt van het Belgische open grenzen beleid.”

De Vlaams Belang-voorzitter pleit dan ook voor de onmiddellijke en permanente herinvoering van nationale grenscontroles. “Niet uit haat voor de ander, maar uit bekommernis voor onze bevolking moeten we de landsgrenzen sluiten. Wie de deur vandaag verder laat openstaan pleegt schuldig verzuim en zaait de kiemen voor een volgende aanslag.”

Klaas Slootmans
Perswoordvoerder
België VB

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, België, Brussel, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, Terrorisme, Vlaams Belang, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

20 reacties op Vlaams Belang betuigt medeleven aan slachtoffers en nabestaanden

 1. Johan zegt:

  Inderdaad ! Deze man heeft volkomen gelijk. We moeten stoppen met die waanzinnige instroom van hele hordes aan barbaren en gestoorde islam-fanaten. Sluit de grenzen. Sluit de moskeeën.
  Nu is het tijd voor maatregelen.

  Like

 2. Edjan zegt:

  Deze dag zal nog niet ten einde zijn, de geschoktheid nog niet gezakt, de eerste stille tocht nog niet gepland, of Vlaams Belang en Wilders en Le Pen en het AfD krijgen alweer de schuld van deze aanslag. Ja, die maken die lieve jongens boos, hè. Daarom moeten we er ook nog véél meer met vliegtuigen binnenhalen, anders worden die lieve jongens boos.

  spreuk van Links:
  “LIEVER AANSLAGEN DAN RACISME”

  Like

 3. bob Fleumer zegt:

  Het wordt tijd dat er zo’n hakbar met een hakmes bij Rutte op de stoep staat. ik ben benieuwd hoe hij reageert als het er op aan komt.

  Like

  • Edjan zegt:

   Gek hè bob Fleumer, maar daar staan ze nou nooit. Komt dat misschien omdat lieden als Rutte die aanslagen faciliteren? Let maar op, als beloning voor deze aanslag gaat Rutte er nog veel meer binnenhalen!

   Like

 4. wauso zegt:

  Like

 5. Vederso zegt:

  Dit was ook m’n eerste reactie. Wilders en anderen hebben hier al jaren voor gewaarschuwd.

  Like

  • Ja. Niettemin: Wíe staat er op dit moment terecht….?
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • Harry zegt:

    Ja , jammer dat die aanslagen net een paar dagen te laat kwamen ………………

    Hoewel , ik geloof niet dat het tot die linkse hersenen doordringt , waarschijnlijk geven ze heimelijk Wilders de schuld .
    Hadden ze maar niet : minder , minder , minder moeten roepen of zo .
    Daarom zijn ze nu zo boos , die mossels !

    Links zijn is net als gekke koeienziekte ; hersenen die onherstelbaar aangetast zijn .
    Waarom alleen runderen preventief geruimd worden is me een raadsel .

    Like

 6. Ekster zegt:

  Goed opletten allemaal vanavond hoe de politici in Belgie en Nederland ons gaan bezweren dat er niets aan de hand is met de islam, dat de situatie onder controle is, dat we ons geen zorgen hoeven te maken, enz. enz. Kunnen we weer eens lachen om hun krokodillentranen. Dagelijks komen er 500 islamitische “vluchtelingen” in Nederland bij dankzij deze landverraders.

  Like

 7. Jean zegt:

  Uiteraard staan ze weer allemaal te schokken van die van Laken t.e.m. de lafaards van de EU.
  Jammer dat zij nooit bij de slachtoffers zitten want zij zijn toch zo voor het binnenhalen van dat barbaars moslimtuig, de grenzen moeten open zelfs voor Turken en Oukraieners, haal maar binnen want zij zijn toch goed beschermd..
  Laten we nu heel snel de veroorzakers van het geimporteerd barbaars geweld straffen voor hun gepleegde misdaden door dat tuig binnen te halen, zij moeten aan de galg te beginnen met die zuipschuit en dat naziwijf met de schijnheilige timmerfrans en pinnocio uit Gent want wij hebben het echt gehad met die EU misdaadorganisatie.
  Alle moslims/islamieten eruit en grenzen potdicht want het wordt dramatisch met dat achterlijk uitschot op ons grondgebied.
  Mosselketen slopen en de smeerlapperij verbieden en die koran opstoken.

  Like

 8. johan zegt:

  Hoe vaak moeten er nog aanslagen komen in Europa voordat de neo linkse fascisten bestaande uit de linkse partijen pvda d66 sp gl media bners en linkse theemutsen hun HAAT eens richten op de ware oorzaak namelijk bij zichzelf.
  Door jullie blindheid en stomzinnige denkbeelden komen al de doden tijdens aanslagen in de EU landen door moslims op jullie geweten, als jullie een geweten hadden daar ontbreekt het bij psychopaten aan.
  Het is niet fatsoendelijk van mij, maar ik hoop dat er bij de aanslag meer neo linkse fascisten dan de gewone burger zijn gedood, wordt er bewust van dat ik bijna net zo gaat haten als de antifa mensen.

  Like

 9. Wil zegt:

  Waarom hebben politici en die utopisten toch altijd hun ogen dicht. Voor deze toestanden werden al vele decennia geleden gevreesd, maar dan werd je voor racist en een gek uitgemaakt.
  Het grote gevaar zijn niet de vluchtelingen maar hun religie en cultuur die ze meebrengen. Oei, nu ben ik een racist.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Misschien worden deze zogenaamde “politici”, ik noem ze VERRADERS, wakker, als er in de Tweede Slaapkamer een haatbaard een bom laat ontploffen, en in dat criminele nest der EUSSR, te Brussel. Zolang het ONS, gewone burgers treft, interesseert het hen geen ene moer. Zo zie ik dat!

  Like

 11. Fred zegt:

  Verbied de islam en buldozer alle moskeen tot groundlevel.
  En daarna zien we verder.

  Like

 12. Aanslagen leiden allèèn tot angst. Armoede en honger zullen pas tot revolutie leiden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s