Asscher: “Vol in debat met juichende leerlingen”

Screenshot_12

Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Lodewijk Asscher (PvdA).

DEN HAAG – Je moet leerlingen niet opgeven, ook als die afgrijselijke dingen roepen na aanslagen zoals dinsdag in Brussel. Dat zei minister Lodewijk Asscher (Integratie) woensdag tijdens een debat in de Tweede Kamer over discriminatie.

De Telegraaf

Dinsdag twitterde een man uit Breda ,,Hoe geef je nog les als er in je klas door moslimkinderen geapplaudisseerd wordt?”. Het gesprek met zulke scholieren moet worden voortgezet, vindt Asscher, want als je niks durft te zeggen, geef je toe. ,,Je moet het debat vol aangaan.” Leerkrachten verdienen daarbij wel zo veel mogelijk steun. Kinderen moet worden geleerd kritisch te denken en niet maar wat na te papegaaien.

Er moet wel oog zijn voor de vraag of het gaat om pubers die om aandacht vragen of jongeren die echt dreigen te radicaliseren.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t A.H.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse joden, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

47 reacties op Asscher: “Vol in debat met juichende leerlingen”

 1. Verwarde Man zegt:

  Een geschiedenis en een jaartallenboekje zal je bedoelen.

  Onvoldoende…? Jaartje overdoen.

  Like

  • sammy zegt:

   iemand van het oude volk zoals ik
   maar deze links fascist, die als jood als een leeuw tegen de islam zou moeten vechten. net zo als Bibi van Israel. de linkse hond koestert en pampert. de smerige linkse fascist. Zijn familie heeft tijdens de oorlog samen met nog zo een verrader. de fam. van Cohen in de joodse raad gezeten en ook iedereen verraden. schorum van de bovenste plank.

   Like

 2. BertG. zegt:

  Begin eens bij de ouders, zou ik zeggen.
  Daar hebben ze ’t vandaan vanaf de 1ste dag dat ze geboren worden.
  Zolang dit zo blijft zal er nooit iets veranderen.

  Like

  • Je ziet aan zijn ogen dat deze man niet deugt!
   Makkelijk om achter ’n microfoon in de veilige kamer stoere taal uit te slaan.
   Laat hij zelf maar eens voor ’n klas vol doorgedraaid en gehersenspoeld islam-gespuis, dat bovendien de genen van 1000 jaar onderdrukking en agressie in hun donder hebben, gaan staan te roepen dat ze moeten rouwen…
   Ik denk dat hij al snel voor lijp op de grond ligt met ’n stel kopschoppend ongedierte om zich heen!!!

   Like

  • carthago zegt:

   Precies!!
   De appel valt niet ver van de boom.
   Op elke straathoek een jankende minaret en ’s avonds bij het eten de vernietiging van de westerse cultuur bewieroken, hakt er wel hard en stevig in bij jonge kinderen. Dat krijg je er later nooit meer uit.

   Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  In debat met randdebieltjes, maar wie is nu de echte rand debiel ?

  Je kan het er echt niet inpraten maar misschien wel er in slaan !.

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  Een pedagogische pak rammel , indien noodzakelijk herhalen .

  Like

 5. Theodoor zegt:

  Ach Asscher, u heeft al zoveel gezegd, maar het waait weg als woestijnzand.

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  Pappie en mammie in de protest,die dan maar een paar maanden opsluiten wegens het opvoeden van terroristen in de dop !

  Je moet ergens beginnen .

  Like

 7. Pieter zegt:

  Er valt niet tegen de koran te praten idealist en naiveling Asscher. Deze leerlingen zijn al 15+. Volkomen verloren voor de maatschappij dankzij links.

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Je gaat niet in debat met leerlingen. Hooguit kun je ze onderwijzen en dat is nu juist het probleem; thuis hangen ze het haatgeloof aan, kijken ze naar haatzenders en willen ze haatonderwijs. En is de onderwijzer van de PvdA.
  Je zou het debat moeten aangaan met hun ouders, maar dat is vaker mislukt omdat de ouders maar 1 waarheid kennen. De islam. (en meestal ook maar 1 taal: koeterwaals)
  Beter is het alles wat islamitisch is te verbieden. Wat de gastarbeider in eigen huis wil denken, moet hij zelf weten; in ons openbare leven wil ik er niets van zien of merken. Zo behoud je de vrijheid van godsdienst en zo behoud je Nederland.
  Tot slot, op een ROC in Bergen op Zoom zit een foute leraar maatschappijleer. De gaat ook niet met zijn leerlingen in debat, maar verkondigt steeds zijn anti-PVV-standpunten. Dit soort smeerlapperij zou verboden moet worden.

  Like

  • Jan zegt:

   Dat linkse volk is ideologische zo verblind dat zij geen besef hebben van hetgeen in een ander omgaat. Links volk heeft zich er niet mee bezig gehouden, noch met de oorzaak van de terreur, namelijk de islam. Links volk is slachtoffer van hun eigen leugens die zij als waarheid zijn gaan beschouwen.

   Like

  • Sjaak zegt:

   Wat de gastarbeider in eigen huis wil denken, moet hij zelf weten !
   Niet mee eens ! Want wie te zien in Molebeek zijn de wijken een
   broednest van hetzelfde soort ! Ze hebben maandenlang hun zelfmoord
   daders onder gebracht ! Ergo ! NIET EENTJE KAN JE VERTROUWEN !
   Eruit met de Islam ! Het is een kankergezwel wat alleen maar met
   met totaal operatie verwijdert worden kann !
   FUCK THE ISLAM !

   Like

 9. Cathja zegt:

  In debat met dat schorem? Jeugddetentie op kosten van hun ouders zul je bedoelen, heer Asscher! Het onderwijs wordt door de moslimjeugd al genoeg vergiftigd, maar eens is de maat toch echt vol!
  We tolereren dit niet meer.

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Familie detentie achter heel hoge muren , en geen enkele accommodatie voor de islam !

   Like

  • Ronald zegt:

   Cathja,
   Prima verwoord! Eens is de maat niet vol… de maat is al tientallen jaren vol, alleen durft men niet op te treden!!! Zero tolerance en meteen schorsen voor onbepaalde tijd!!! Laat het gajes maar voelen dat WIJ het hier voor het zeggen hebben!!!

   Like

 10. Alphons Mantel zegt:

  je moet  buitenlandse moslims geen paspoort geven.   Alphons Mantel    

  Like

 11. trebor2110 zegt:

  Als ik asher was zou ik ook even praten met de 3 politieagenten die bij de man op bezoek kwamen om een praatje te maken .

  Like

 12. Keep on dreaming, Asscher: De meesten van die etters krijgen de haat thuis met de paplepel ingegoten en als ze ouder zijn, en de gevolgen gaan zich ècht manifesteren, dan mag je blij zijn als het bij passief wegkijken blijft, terwijl hun radicalere broeders de boel hier afslachten!
  En denk vooràl niet, dat ze voor jóu een poot zullen uitsteken: Je Joodse roots, weet je wel…..?
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Ongelofelijk hoeveel naïviteit die Asscher ten toon spreid, alsof je met dat tuig in discussie kan gaan, hoe wereldvreemd kan je zijn vanuit je Haagse Ivoren toren !!

  Like

 14. lilith zegt:

  Vol in debat met juichmoslims maar al 10 jaar een cordon sanitaire om Wilders. Asscher deelt zijn hypocrisie met moslims.

  Like

 15. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Prachtig vriend Lodewijk maar weet kameraad Paul Depla dit ook al, anders krijgt iedereen die iets zegt drie agenten van de gedachten polizei aan de deur.

  Like

 16. Thom zegt:

  Ze hebben toch allemaal twee paspoorten. Nou dan pak je het Nederlands paspoort af en gooi ze buiten. Gaan ze niet dan interneer je ze een jaar in een kamp en zet ze op water en brood. Na dat jaar mogen ze kiezen, weer in het kamp of oplazeren. Weg met die handel, wij hebben ze niet binnengehaald, tenminste ik niet.

  Like

 17. Jan zegt:

  ,,Je moet het debat vol aangaan.”

  Je merkt dat hij geen kinderen heeft. Meent dat iemand van 12 of 14 denkt als een volwassenen, wat hijzelf overigens niet doet.
  Nog niet zo lang leuterde hij dat Wilders feitelijk haat predikt en dat laat zien dat hijzelf niet volwassen kan denken, maar hij verwacht het wel van iemand die nog geen puber is.
  Maar goed, dit soort volk (ons soort) zit dat ook bij de Bolsjewistische Partij.

  Like

 18. Ronald zegt:

  Niet in debat gaan. Ook niet discussiëren met deze moslimjeugd. Zero tolerance toepassen en meteen schorsen van school. Laat ze het maar voelen dat WIJ hier de dienst uitmaken!!!

  Like

 19. delamontagne zegt:

  En na die naÏve uitspraken gehoord te hebben, kwam er uit de diverse huizen van [ex]leraren een sarcastisch hoongelach ten gehore.

  Like

 20. Stef zegt:

  De enige oplossing is Deportatie! Incl. Links tuig en domme blondjes.
  Is iemand Sander van Hoorn opgevallen achter Willem Alexander ? Omarmt met een mocro.
  Het bloed komt onder m,n nagels vandaan. Hoe lang nog?

  Like

 21. joga zegt:

  Goed zo Cathja, ram het er maar in bij die gek.

  Like

 22. Tom Hendrix zegt:

  Ach, het is Asscher, de RODE van de Partij van de Arabieren. Ik blijf zeggen, dat de socialisten/het socialisme, de grootste 5e colonne zijn der islam. Totaal ongeloofwaardig de hele PvdA!

  Like

 23. Tistochwat zegt:

  Sinds vandaag geloof ik niet meer dat de ogen van de volgelingen van de ‘socialist’ zullen opengaan na grote mohammedaanse terroristische bomaanslagen in dit land!
  Zelfs dán blijven de schapen gewoon dom blaten.
  Sterker nog: de ‘Gutmensch’ zal hierdoor juist nóg meer gaan dwepen met de ‘vluchteling’, met de islam.
  Ik weet geen raad meer met deze krankzinnigen.
  Ik heb vanmiddag wéér geprobeerd om er een paar te overtuigen, maar nee, het wil niet.

  Like

  • albertien54 zegt:

   Vanmorgen met een docente gesproken die Nederlandse les geeft aan moslimtuig. Met wazige ogen zat ze me aan te kijken toen ik als een furie een betoog hield over wat islam betekent en of ze wel door heeft met welke mensen ze te maken heeft. Mensen die jou haten, die je achter je rug om uitlachen, omdat je zo lief bent en oh zo blond met blauwe ogen. Ik had een aantal artikelen uitgeprint van EJBron en haar dringend verzocht om toch maar eens wat meer te lezen op deze site. Ze vroeg zich af wat dan waarheid is, of alles wat er geschreven wordt op Bron wel waarheid is. Niet te genezen deze types. Maar het zijn toch allemaal mensen die vluchten voor de oorlog in Syrië? Oh ja joh, ben je zo naïef, weet je niet hoe Sorros alles georkestreerd heeft, valse paspoorten, jonge mannen, de overal crimineel verdrag vertonen, vrouwen en kinderen aanraden en verkrachten, mensen die komen uit landen waar niets aan de hand is, vind je dat normaal, mag allemaal hoor van die smerige landverradersclub daar in Den Haag, de Partij van de Asielratten en andere idioten. Daarom moet je je eens wat meer verdiepen in wat Islam betekent, onderwerping, een haatzaaiend kankergezwel wat ons beroofd van alles wat we liefhebben, onze cultuur, 270 miljoen mensen zijn in naam van de nepgod en pedo-profeet vermoord, gebeurd nog steeds daar in het midden oosten, alles wat niet islam is mag worden uitgeroeid in de naam van de profeet, een grote smeerlap, vind je dat normaal, lees alsjeblieft de geschieden en ontwaak in godsnaam!!
   Jij bent straks in gevaar, als het uur U slaat, dan zul je verzwolgen worden door het Beest,die zogenaamde vriendelijke inburgeringsmensen, met hoofddoek en meer….
   Maar ze vond wel dat Merkel een humaan beleid voerde, pardon, wel verdomme, je snapt er werkelijk helemaal niks van hè, de wazige blik in haar ogen, niet te volgen.

   Nou ja, ik heb in ieder geval mijn gal gespuwd, haar proberen wat wijzer te maken, maar ik vrees dat niet doordringt bij deze dame. Overigens een heel lief mens hoor, daar niet van, maar nooit verdiepen en nooit verder kijken dan haar neus lang is.
   En zo heeft de meerderheid van dit schapenvolk nog steeds niet door dat straks genocide zal plaatsvinden, wanneer wordt dit volk toch eens wakker. HOREN, ZIEN EN ZWIJGEN, DEPORTEREN DEZE LANDVERRADERS MET HUN MOSLIMVRIENDEN NAAR WOESTIJDLAND!

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ze zijn feiten resistent Albertien. Vaak is het inderdaad boter aan de galg gesmeerd. Gehersenspoeld tot in hun tenen!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    albertien54 23 maart 2016 om 23:38

    De ‘argumenten’ die ik gisteren van ‘Gutmenschen’ heb gehoord, zijn nog te dwaas om hier te vermelden; ik krijg ze gewoon niet uit mijn toetsenbord… 😦
    Verschrikkelijk is het; we zijn totaal reddeloos verloren…

    Like

  • Even vertalen, Jan?
   Politie bewaakt politiemensen: Zoals nu pas bekend werd, moet de Brandenburger Rijkspolitie de in Potsdam gevestigde Bondspolitie bewaken, aangezien deze zich in haar bureau momenteel niet langer veilig voelt vanwege de vele asielzoekers. Direct er naast bevindt zich een opvang voor 1300 asielaanvragers. “Een slechte grap,” noemt de chef van de politievakbond (GdP), Andreas Schuster, de kwestie. Want politiewachters moeten nu ieder uur met lopende motor voor het bureau in de auto zitten en zijn, net zo goed als de bondspolitie, bang voor die ‘medeburgers,’ die door de politiek “vluchtelingen” worden genoemd.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 24. Wilma Grunn. zegt:

  Tja, hoe lullen ze Brussel zo snel mogelijk weer recht? En wat bedoeld die lul van een Rutte met ‘ wij zijn met meer’ ? Gaat dat mensenlevens redden ofzo? Het grote wegkijken is reeds opnieuw begonnen.

  Like

 25. Pistolen-Paultje zegt:

  Dit is het resultaat van 25 jaar succesvolle integratie….
  Tijd om een andere methodes te introduceren:
  – 1 nationaliteit,
  – verplichte integratie en aanpassen aan normen en waarden,
  – asielzoekers krijgen 2 kansen mbt lichte vergrijpen (diefstal, agressie, aanranding) en de 3de keer exit,
  – actief meedoen in de samenleving
  En als je het niet eens bent met bovenstaande methods, ga lekker ergens anders asiel aanvragen.

  Like

 26. Theodoor zegt:

  Asscher, de PvdA heeft zoveel geprobeerd, heeft al heel veel geld gekost en heeft helemaal niets opgeleverd.
  De oplossing komt NIET van de PvdA, onmogelijk!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s