Botte (???) reactie Israëlische minister

Screenshot_8

De Israëlische minister van Inlichtingen, Atoomenergie en Vervoer, Yisrael Katz.

JERUZALEM – „Als ze in België doorgaan met chocolade eten en van het leven genieten, en niet zien dat een deel van de moslims dat er woont terreur wil uitoefenen, dan kan men ook niets doen om die te bestrijden.” Die opmerkelijke (???) reactie kwam woensdag van de Israëlische minister Yisrael Katz, die onder meer de geheime dienst onder zijn hoede heeft.

De bewindsman zei op de Israëlische radio: ,,Je moet vaststellen wie de vijand is, wie de agressor. We bevinden ons op het hoogtepunt van een oorlog, van een aanval van radicale islamieten op de westerse cultuur, op de westerse democratieën, waartoe ook Israël behoort.” Katz noemde de strijd een ,,wereldoorlog van een andere soort”.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", België, democratie, Eurabië, gezond realisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Terrorisme, Westen. Bookmark de permalink .

29 reacties op Botte (???) reactie Israëlische minister

 1. E.J. Bron zegt:

  “Botte” . . ., “opmerkelijke”??? Ik zou zeggen uitermate realistische (dus ongewenste) opmerkingen!!!

  Like

 2. Ad de Koning zegt:

  Ik vindt het helemaal geen botte reactie, gewoon netjes de waarheid gezegd en dat kunnen ze in hun zak steken, maar heer Bron heeft het ook al goed gezegd, helemaal mee eens..

  Like

 3. Karen zegt:

  Tja als we de waarheid bot noemen dan is dit inderdaad een opmerkelijk botte reaktie.
  In Israël zijn ze niet gek, daar moesten de Europese politici maar eens naar toe op werkbezoek, kunnen ze nog veel van leren.

  Like

 4. carthago zegt:

  Van die realistische ware opmerking kunnen de Belgen toch geen chocola maken, dus blijven ze de andere kant opkijken, Niet voor niets zit het Eussr parlement in België, het ultieme takiya land.

  Like

 5. R.Kroonenberg zegt:

  hier is het woord “realistische” kennelijk wat ongelukkig vertaald ?

  Like

 6. R.Kroonenberg zegt:

  p.s.
  rectificatie graag, ik bedoelde hier te zeggen: “nuchtere” 😛

  Like

 7. Duchesne zegt:

  Realisme is helaas niet politiek correct. Vandaar het commentaar. Persoonlijk vind ik de reactie logisch en hoort wigenlijk uit de mond van onze politici te komen. De vijand is onder ons en zijn helpers zijn onze eigen landgenoten die feitelijk verraadplegen door hun ontkenning.

  Like

 8. Breget zegt:

  Ervaring geeft hem het gelijk aan zijn zijde.

  Like

 9. Harry zegt:

  Heb me ook groen zitten ergeren aan die kwalificatie ; ” botte reactie ” !

  Als je het stomste volksdeel ( de rooien) de spiegel voorhoudt , dan zien ze niet wat er mis is , maar zoeken ze een debiele uitweg om een uitspraak af te breken .
  En dit is geen botte reactie , maar ook de waarheid .

  Nou weet ik dat er ook een heleboel stomme Joden zijn en die zitten grotendeels in Nederland , lijkt het wel , Grunberg , Asscher , Cohen en zo , maar er komen toch ook buitengewoon intelligente en glasheldere reacties uit Israel zelf .
  Wonderbaarlijk hoe wonderwel ze de spijker daar precies op z’n kop kunnen slaan !
  En daar is normaliter geen speld tussen te krijgen .
  Zo ook hier !

  En wat doen de multicultiminkukels ?
  Net als moslims , gaan ze zich bij het minste geringste beledigd zitten voelen .
  Tja , jullie hebben het er zelf naar gemaakt .
  Die verwantschap gaat ons nog zuur opbreken .

  Degenen waar we medelijden mee moeten hebben , zijn degenen die die moslimellende niet in hun land willen , maar het wel krijgen en getroffen worden .

  Like

 10. elisah zegt:

  Zeker een realistische opmerking maar ik betwijfel of de boodschap ook aankomt.
  De Belgen zijn een raar volkje, veel Nederlanders vinden ze schattig, maar ze moesten eens weten hoe de Belgen de Nederlanders haten, vooral omdat ze vol afgunst zitten.

  Like

  • elisha.
   Wat jij stelt dat de “Belgen” de Nederlanders haten is niet helemaal waar.
   In de eerst plaats( daar gaan we weer…) er bestaan geen Belgen. Er zijn Walen en er zijn Vlamingen, maar geen Belgen. Er zijn ’n boel lieden die roepen dat ze Belgen zijn, maar niemand neemt ze serieus. Onze ervaringen met Vlamingen zijn doorslaggevend voor ons oordeel over “Belgen”. Over de Walen hoor je nooit ’n Nederlander.
   Vlamingen haten Nederlanders echt niet. Ze voelen zich vaak onheus behandeld door Nederlanders die de Vlaamse mentaliteit en cultuur niet snappen. Vaak ook zijn Nederlanders uitgesproken bot in hun oordeel.
   Vlamingen zijn veel minder spontaan en open als Nederlanders. Vaak ontaard die openheid in ordinair geschreeuw… En vaak is het bijzonder verfrissend tegenover de benepenheid van de Vlaming. Ik woon nu al jaren in België en ik kan je verzekeren dat het merendeel van de Vlamingen heel veel respect hebben voor Nederlanders die ze heel vaak als voorbeeld noemen om aan te geven hoe slecht het bij hun gaat en hoe goed Nederlanders alles georganiseerd hebben.
   Van haten is echt geen sprake.

   Like

 11. Bot of niet, het is wèl de realiteit. Als Nederland tot nu toe niet als door een wonder gespaard was gebleven, dan was het evendoed op óns van toepassing geweest met al die gutmenschen, mooipraters en refugees-welcome-zangkoortjes!
  Ik heb naar aanleiding van die Hulscher-dochter-tweet eens even op Joop.nl gekeken. Nou, in sommige gevallen rijzen de haren je te berge! Al moet er gezegd worden, dat verschillende andere commenters weer wèl hun hersens gebruiken.
  Het was te wensen dat iedereen dat eens deed, want het is feitelijk gewoon zo, dat de moslim-knuffelaars niet echt in de meerderheid zijn, maar de grootste bek opzetten!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 12. Luchtpint zegt:

  Hij heeft in elk geval begrepen dat het in mijn land droevig gesteld is met de Bourgondische mentaliteit, die hier altijd de hoogste prioriteit geniet: chocolade + streekbieren + friet + het sociaal gebeuren rond gesofisticeerd eten klaarmaken en op restaurant gaan exalteren + de crypto-religieuze idolatrie rond alles wat met veldrijden en andere wielerwedstrijden te maken heeft + dommige clichés over mens en samenleving + “ik heb het in de gazet gelezen, dus zal het wel waar zijn” + de domste, gezichtsloze, ongemotiveerdste pennenlikkers van politici die de wereld kent, die altijd de “kerk in het midden willen houden” in elk debat.

  De Muppetshow is er in vergelijking niets bij.

  Like

  • Luchtpint zegt:

   En dan vergeet ik nog dat men in de staatsveiligheid decennia lang gewacht heeft uit pure gemakzucht om via het ministerie van Justitie (waar het afhankelijk van is) en het parlement wetswijzigingen er door te krijgen om ze van gesofisticeerdere surveillance gadgets te voorzien en andere middelen om terroristen mee op te volgen, aangepast aan deze tijd.

   Tot het zo’n beetje te laat was, uiteraard, d.w.z. tot vorig jaar ongeveer !

   Like

  • Luchtpint.
   Droevig gesteld met de Bourgondische mentaliteit…?
   Moet je de Nederlandse mentaliteit eens gaan ervaren. Nederlanders zijn verrekt asociaal als het op gastvrijheid aankomt. Niet voor niets kennen we allemaal die mop van die Hollander die geen geschenk, maar zijn broer mee brengt op ’n feest!
   Niks geen gastvrijheid. Alleen ’n bot gevoel voor ’t je te goed doen op kosten van de ander en er helemaal niets voor in de plaats stellen.
   In en intriest maar waar!… Eten om te overleven maar nooit om te genieten…
   Geef mij het Bourgondische van de Vlaming maar!

   Like

   • Luchtpint zegt:

    Ik ga niet zeggen dat het één beter is dan het ander, of omgekeerd, (het is gewoon anders, verschillend) maar ik weet wel dat er te veel mensen rondlopen die continu te veel tijd investeren in een bepaalde vorm van stereotiep gedrag, die we dan bij wijze van spreken een “volksmentaliteit” zouden kunnen noemen. En hoe meer de focus er op komt te liggen op die manier en hoe meer tijd men er in steekt, hoe meer mensen een karikatuur van zichzelf beginnen te maken, en dat is wat mij het meeste stoort: dat mensen overdrijven op die manier en dat tegelijk hun kritische geest wordt uitgeschakeld daardoor. Niets lijkt belangrijker te zijn voor hen dan de zaken die ik boven genoemd heb.

    In Nederland zegt men dan wel eens: “Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.” En dat is wat Vlaanderen vanuit mijn standpunt bekeken dringend nodig heeft, i.p.v. zich continu te tonen als één grote bende carnavalsgangers !

    “Waar is de rationaliteit van dit volk naartoe ?” zit ik mij dan af te vragen.

    Like

 13. aquarius4422 zegt:

  Een paar keiharde waarheden.
  Daarvan schiet de bestuurlijke elite en de MSM gelijk in de stress.

  Like

 14. Nelis zegt:

  Zo bot is dat nou ook weer niet. Komt hard over. Hij heeft volkomen gelijk. Gisteren de hele dag radio- en tv-commentaren te horen, waarbij het over ‘terroristen’ ging, zonder die te benoemen als moslims of islamieten. De aanslagen verklaren? Niemand kon of durfde het. Werd er een keer wel over moslims als de daders gesproken dan werd meteen overgestapt naar de “gematigde moslims” die de terreur ook afwijzen. En “Molenbeek is ook slachtoffer van de terreur”.
  De moslims moeten openlijk afstand nemen van de islam als ideologie en van koran als leidraad voor het dagelijkse leven. Bekende moslims (zoals Ahmed Aboutaleb, Khadija Arib, John Leerdam, Leatitia Griffith, Marcouch, Ali B., Wierd Duk, Fidan Ekiz, enz.) moeten ermee beginnen.
  Als de islam niet uit de Middeleeuwen kan stappen – door alle koranverzen die oproepen tot geweld tegen ‘ongelovige honden en afvalligen’ definitief te schrappen en nooit meer in de moskee aan te halen – dreigt hier binnen afzienbare tijd een burgeroorlog tussen moslims en de autochtone bevolking.
  Vrijwel alle politieke partijen blijven wegkijken, ook na Brussel, zijn ziende blind en horende doof. Politieke leiders zijn gevaarlijke misleiders.

  Like

  • Nelis.
   Inderdaad “vrijwel alle politieke partijen blijven wegkijken”…,
   Maar niet het Vlaams Belang!
   Deze aanslagen zijn 100% veroorzaakt door de gevestigde politieke partijen doordat ze al 30 jaar lang het Vlaams belang in ’n “cordon sanitaire” gevangen hebben gezet.
   Als ze gedaan hadden wat het VB riep zou deze aanslag NOOIT gepleegd zijn!…

   Like

 15. Cathja zegt:

  Helemaal niet bot! Deze man zegt gewoon de waarheid, maar velen willen die niet horen, ‘correct’ als ze zijn!

  Like

 16. Elena zegt:

  Veel mensen kunnen de waarheid niet verdragen.
  Typisch linkse goedmensen die de uitlating van de Israëlische Minister “bot” vinden.
  Chapeau voor de Israëlische minister.

  Like

 17. Sjaak zegt:

  Wat is Bot ?
  Vraagde de moslimterrorist toen hij zijn
  kopafsnijdermes aan de slijpsteen hielt !

  Like

 18. koddebeier zegt:

  De waarheid komt meestal hard aan !!

  Like

 19. OphEUffen zegt:

  De boodschapper van een ‘onwelvallige mening’ moet beschimpt worden. Zo rolt nEUderland.Het omslagpunt lijkt in de verste verte nog niet bereikt. Deze houding wordt als volstrekt normaal verondersteld waarmee wij deze accepteren en faciliteren. Met dergelijke instelling kunnen we ons testament alvast opstellen. De Duitsers haben es nicht gewusst en wij hebben niets gedaan. Kloppende aan de Hemelpoort is dat geen sterk verhaal dat ik vol trots durf op te biechten.

  Like

 20. Tistochwat zegt:

  Ik vind het juist een prachtige opmerking; wat zou er mis mee zijn?
  Als DIT al ‘bot’ genoemd wordt???!!!
  Die rooien hebben toch zúlke tere zieltjes; ze kunnen nérgens tegen.

  Like

 21. Paulus zegt:

  Ja ja, dat komt hard aan de waarheid.

  Like

 22. Republikein zegt:

  Bij Sporza negeren ze het gewoon, als was mijn neus een bruine boon!
  José De Cauwer is dol op rumbonen.
  Kom er maar in Renaat.
  Heerlijke conversaties.

  Nee, een heldere reactie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s