CARTOON: “Brussel”

Screenshot_2

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", ISIS, Islam, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op CARTOON: “Brussel”

 1. delamontagne zegt:

  PREEK
  Preek te houden in de moskeeën na de aanslag in Brussels.
  Voorgesteld door Rob Hoogland, redacteur TELEGRAAF…………

  //////////////

  Ze zijn er sinds de massale aangifte tegen Geert Wilders waarschijnlijk toch al aan gewend om met voorbedrukte A4’tjes te werken, dus vooruit: laat ik eens een poging doen alvast de tekst te schrijven die de imams der polderlandse moskeeën voorafgaande aan het komende vrijdaggebed kunnen voorlezen.
  U bent verrast, zegt u?
  Ach, weet u, ik wil gewoon mijn landgenoten te hulp schieten.

  X/X/X/X/X/X/X/

  KOMT IE, DIE PREEK………..

  „De islam, broeders, is de godsdienst die Allah gekozen heeft om de mensheid op elk terrein te bevorderen. Daarom is het nu, na de aanslagen in Brussel, de plicht van alle moslims om een eenheid te vormen. Laten wij onze onderlinge verschillen vergeten. Soennieten, sjiieten, verenigt u!
  Gek genoeg riep de Nederlandse arabist Jan Jaap de Ruiter ons na de aanslagen op om ‘het ritueel van afstand nemen van aanslagen te laten schieten’. Wij verwelkomen zijn liefde voor de islam, maar laten we eerlijk zijn: we hebben onze bezwaren tot nu toe slechts mondjesmaat geuit en dan vaak nog met mitsen en maren. Terwijl we toch echt niet langer kunnen accepteren dat ook deze aanslagen zijn gepleegd uit naam van de God die wij allen zo hartstochtelijk aanbidden.
  Overal op deze wereld worden nu al jarenlang uit naam van Allah ontelbare onschuldigen uitermate wreed vermoord. Daar moeten we onze ogen niet voor sluiten. Het zijn wandaden die onze godsdienst keer op keer in een kwaad daglicht stellen. En ze komen steeds dichterbij: eerst Parijs, nu Brussel, straks misschien wel Amsterdam of Den Haag. Laten we bovendien erkennen dat wij onze kinderen ook hier blijkbaar niet goed genoeg onder controle hebben, getuige wat een 15-jarig Amsterdams meisje dinsdag tot haar walging op haar school met veel moslimleerlingen op Twitter signaleerde: blijdschap over de aanslagen, zelfs hoop dat er veel slachtoffers zouden vallen.
  Dat is verontrustend, broeders. Daarom roep ik u op om te proberen meer greep op uw nazaten te krijgen. Wat spoken zij uit op internet? Met wie gaan zij om? Het is uw plicht hen streng op te voeden volgens de leer van onze Profeet, Vrede zij met Hem, de Zachtmoedige, de Alwetende. En het is ónze plicht om nu eindelijk eens toe te geven dat er weinig deugt van de wijd verspreide gedachte dat dit soort aanslagen niets met de islam te maken heeft. Had de islam niet bestaan, dan waren ze niet gepleegd, punt uit. Daarom is het de hoogste tijd dat wij er van binnenuit iets tegen gaan doen.”
  Dat was het, heren predikers.
  Print ‘m maar uit, jullie mogen hem gratis gebruiken.
  Zeker, ’t is een tikkie brutaal van me. Ik ben in jullie optiek immers een ongelovige. Sterker nog, ik noem mezelf met enige trots een ‘hardcore infidel’. Ik ben er eentje van de vooruitgang en hecht daarom meer aan wat de moderne wetenschap over onze oorsprong te melden heeft dan wat een hallucinerende woestijnkrijger er 1406 jaar geleden van bakte.
  Maar hé, we moeten elkaar helpen!

  Doe er jullie voordeel mee!

  Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 3. Republikein zegt:

  Toeval, plempte het liedje hier al.
  Zielen en gedachten.
  En ja ook ik weet dat dit niet gaat gebeuren, nu niet en ook volgend jaar maart niet aangezien we het nooit voor elkaar gaan krijgen dat 51% van de Nederlanders op de PVV gaat stemmen, helaas.

  Hoe lang moeten wij nog slachtoffer zijn van gestoorde geesten die niet in onze samenleving thuishoren en zich ook nooit of te nimmer aan onze normen en waarden wensen aan te passen?

  Bridge over troubled water.
  http://1970bolo.blogspot.nl/2016/03/brussel-en-de-reacties-van-onze.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+GedwongenRechts+%28Gedwongen+Rechts%29

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s