Geert Wilders: “Dat was pas het begin. We moeten het Westen de-islamiseren.”

Screenshot_18

(Door: Tyler Durden – Vertaling: E.J. Bron)

De aanslagen in november in Parijs en gisteren in Brussel zouden pas het begin van toenemend radicaalislamitisch geweld in Europa zijn, verklaart de islamcriticus Geert Wilders. Hij is de leider van de Nederlandse Partij voor de Vrijheid. Gisteren liet hij zich op de website “Breitbart London” uit over de aanslagen in Brussel.

Wilders, die niet zo lang geleden mannelijke “vluchtelingen” “testosteronbommen” genoemd en geëist had dat men hen allemaal in asielzoekerscentra zou moeten opsluiten om vrouwen tegen deze “seksuele jihad” te beschermen.

“Ik ben bang dat dit pas het begin was. Volgens informatie van Europol zijn er 3000 tot 5000 Europese Jihadisten, die naar Syrië waren gegaan om daar in de gelederen van de “Islamitische Staat” en vergelijkbare terreurgroepen te vechten, inmiddels weer naar Europa teruggekeerd. Enkelen van hen verbergen zich tussen de honderdduizenden islamitische ´asielzoekers´, die uit Azië en Afrika naar Europa gekomen zijn.”

“Twee van de daders van de aanslagen in november in Parijs hebben in Syrië gevochten. Datzelfde geldt voor de terroristen die eind augustus een aanslag op een hogesnelheidstrein van Amsterdam naar Parijs pleegden, net zoals voor de beide terroristen die in januari 2015 de redacteurs van Charlie Hebdo afslachtten en ook voor de terrorist die in mei 2014 vier mensen bij het Joods Museum in Brussel doodschoot.

Volgens de website “Breitbart” meldde de Belgische politie onlangs dat er minstens 90 strijders van de “Islamitische Staat” naar Brussel teruggekeerd zouden zijn, waar ze op vrije voeten zouden rondlopen, velen van hen in de beruchte wijk Molenbeek.

De directeur communicatie van de fractie van de EFFD in het Europees Parlement, Hermann Kelly, verklaarde dinsdag op de radiozender Breitbart Radio dat hij zich zorgen zou maken, omdat veel van deze mensen slechts op enkele kilometers afstand van het politieke centrum van de Europese Unie zouden wonen. “Ik vind het onbegrijpelijk dat deze mensen in het buitenland mensen doden en daarna hier naartoe komen en in vrijheid in het centrum van Brussel kunnen wonen.”

Wilders argumenteerde hetzelfde:

“De uit Syrië teruggekeerde strijders vormen een aanzienlijke bedreiging. Ze zijn gevaarlijke monsters, die in onze straten rondstruinen. Het is absoluut ongelooflijk dat onze regeringen het deze mensen toestaat terug te keren. En het is onbegrijpelijk dat ze na hun terugkeer niet gearresteerd worden.

In Nederland wonen tientallen van zulke teruggekeerde Jihadisten. Onze regering staat het hen toe om zich vrij in onze straten te bewegen en weigert hen op te sluiten. Ik eis dat ze onmiddellijk worden opgesloten. En alle regeringen in het Westen die weigeren dit te doen, dragen een morele medeschuld wanneer een van deze monsters een wrede misdaad pleegt.

De regering is ook verplicht om onze landsgrenzen te sluiten. De Schengen-zone van de Europese Unie, waarin geen grenscontroles meer bestaan, is een catastrofe gebleken. De Belg van Marokkaanse afstamming Salah Abdeslam, de man achter de schermen van het bloedbad in Parijs in november 2015, kon het afgelopen jaar ongehinderd meerdere malen tussen België en Nederland heen en weer reizen.

Dat is onacceptabel. Open grenzen zijn een immens veiligheidsrisico. Onze burgers zweven in dodelijk gevaar als we de controle over onze landsgrenzen niet herstellen.”

Daarvoor al had Wilders na de aanslagen in Brussel verklaard dat de onschuldige, willekeurige slachtoffers “in koelen bloede” zouden zijn vermoord.

“De reden voor al dit bloedvergieten is de islam. We moeten het Westen de-islamiseren. Dit is de enige mogelijkheid om ons leven en onze vrijheid te beschermen.”

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Door: Tyler Durden

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Eurabië, Europa, Geert Wilders, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op Geert Wilders: “Dat was pas het begin. We moeten het Westen de-islamiseren.”

 1. Fred zegt:

  Maar Wilders heeft geen oplossingen.
  En die dat zeggen zijn stokdoof en volslagen blind.

  Like

  • Koos zegt:

   Wilders heeft wel oplossingen: deislamiseren.
   Dat sommige mensen dat een beetje politiek incorrect vinden, wil nog niet zeggen dat het onmogelijk is. Waar een wil is, is een weg.
   We moeten openstaan voor nieuwe ideeen, ons voorbereiden op een grondige omslag in het denken, de almacht van de multicultikerk breken. Zoiets als de verlichting in de achtiende eeuw dus.

   Like

  • Harrie Vaes zegt:

   Ja dat zeggen die eikels dan….Wilders heeft geen oplossingen….. Wilders heeft de meest juiste effectieve oplossingen maar dat zijn harde maatregelen en dat willen de softe jongens in den Haag niet. Die willen een wit voetje halen bij de meest gruwelijke predikers van de islam.
   En Wilders gelijk geven???? Vergeet het maar. Nog liever laten ze hun kop afhakken door diegene die ze nu de hand boven hun kop houden.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Fred heeft ze niet allemaal op een rijtje; hij praat de ‘socialist’ en diens volgelingen na.
   Misschien vindt Fred dat Pechtold alle oplossingen kan bieden. Of Klaver; kan ook nog.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Fred.
    Ben je nu echt zo stokdoof?! Dat moet wel want anders had je toch hèèl duidelijk gehoord wat Wilders al jaaaaaaaren roept: “De islam moet het land uit!”,
    en daarna “Grenzen dicht!”
    Ben jij nu zo stekeblind?! Dat moet wel want anders had je toch hèèl duidelijk ingezien dat dit de enige en werkelijk 100% oplossingen voor ons afgrijselijk islam-probleem in Nederland en de rest van Europa zijn!!!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Ik denk dat Fred een bewonderaar van “Denk” moet zijn. Dat zijn ook van die domme mensen waar je als simpele ziel geen minderwaardigheidscomplex bij kan oplopen…

    Like

   • Eh…..Mensen, ik weet het niet zeker hoor, maar héél misschien bedoelt Fred te zeggen: Zij, die zeggen, dat Wilders geen oplossingen heeft ,zijn stokdoof en stekeblind.
    Zou dan een béétje ongelukkig geformuleerd zijn, maar kàn wèl.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • Hendrik M. zegt:

    Lees ook de 2e zin van Fred eens goed….

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Neem me nou niet kwalijk maar dan moet Fred maar eens leren om duidelijk te zijn als hij sarcastisch uit de hoek wil komen.
    Ik ben niet van plan om ’n cursus kruiswoordraadsels oplossen in het openbaar voor boven de 18 te volgen om Freds z’n kryptische bedenksels vlot te ontcijferen.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Theresa Geissler 24 maart 2016 om 21:04

    Daar zit wat in, maar kan Fred in het vervolg iets duidelijker zijn?
    In plaats van dit:

    [quote] Maar Wilders heeft geen oplossingen.
    En die dat zeggen zijn stokdoof en volslagen blind. [/quote]

    Bijv. dit?

    Degenen die zeggen dat Wilders geen oplossingen heeft, zijn stokdoof en volslagen blind.

    Als Fred bovenstaande heeft bedoeld, neem ik uiteraard hetgeen ik over hem heb gezegd, terug.

    Like

  • BertG. zegt:

   Fred, misschien had je een ruimte moeten maken tussen je 1ste en 2de zinnetje.
   Nou schijnt iedereen er maar wat van te maken en te lezen wat er volgens mij toch echt niet staat.
   Ze vallen je aan om iets wat je volgens mij helemaal niet beweerd.
   Maar dat is makkelijker dan het even goed lezen van 2 zinnetjes.
   Fred beweerd helemaal niet dat Wilders geen oplossing heeft maar herhaalt een regelmatig terug kerende uitspraak.
   En daarna zijn mening. Of ben ik nou gek.

   Like

  • Rien Quist zegt:

   wie wel ,maar de radicale oplossimgen worden niet geaccepteert door de huidige politiek.
   allemaal het land uit ,das het enige wat werkt

   Like

 2. Mirjam zegt:

  Geert heeft volkomen gelijk. De ‘normale’ mensen die dit inzien, worden als de dommen weggezet. Het is toch ook logisch dat ‘the scum of the earth’: de terroristen, salafisten, jihadisten of hoe je ze ook mag noemen, zich onder de asielzoekers mengen. Dat is de meest simpele, goedkoopste en voor hun veiligste manier, om zich de landen in te wurmen waar ze dood en verderf willen zaaien.
  De ‘kopvodden’ zoals Geert de hoofddoeken noemt van de moslima, heeft hij ook alleen deze naam gegeven, omdat deze ‘dingen’ de onderdrukking betekenen van vrouwen die ze dragen, maar die dit zelf vaak nog niet eens in de gaten hebben, omdat het overgrote gedeelte wel de islam aanhangt, maar niet weten wat in de koran staat en waar de koran in feite voor staat.
  En dan de diverse stromingen in de islam, zoals het salafisme:

  Het salafisme is een verzamelterm voor een spectrum van fundamentalistische stromingen binnen de soennitische islam.

  Salafisten streven naar, wat zij noemen, de ‘zuivere islam’. Zij willen ‘terugkeren’ naar, wat zij beschouwen als, de basis van de islam.

  Ten onrechte wordt het salafisme vaak gelijkgesteld aan de orthodoxe islam. Salafistische stromingen verwerpen namelijk juist de gedurende vele eeuwen ontwikkelde islamitische orthodoxie.

  Het salafisme richt zich op morele ‘heropvoeding’ en ‘zuivering’ van de geloofsgemeenschap en de maatschappij. De salafistische stromingen kennen overeenkomsten op hoofdpunten, maar er zijn ook duidelijk verschillen in de vertaling naar concrete doelen en gedrag.

  De salafi-beweging vormt een minderheid onder de soennitische moslims in Nederland. Het precieze aantal volgelingen is niet vast te stellen vanwege de diversiteit en diffuse begrenzing van de beweging.

  Salafisme te onderscheiden in drie richtingen

  Binnen het salafisme worden globaal 3 richtingen onderscheiden. De scheidslijnen tussen deze 3 richtingen zijn in de praktijk vaak verre van eenduidig, zeker voor buitenstaanders.
  1.Het a-politieke salafisme legt via prediking de nadruk op het persoonlijke religieuze leven en afzondering van de niet-islamitische samenleving
  2.Het politieke salafisme propageert een grotere maatschappelijke en politieke betrokkenheid. Deze substroming richt zich actief op het bereiken van haar religieus geïnspireerde politiek-maatschappelijke doelen, eveneens via prediking.
  3.Het jihadi-salafisme onderscheidt zich door het verketteren van andersgelovigen en de goedkeuring van het gebruik van geweld. Dit neemt niet weg dat ook jihadi-salafisten aan prediking doen. Deze substroming vormt een van de belangrijkste componenten van het huidige gewelddadige jihadisme.

  Alle drie de richtingen kunnen leiden tot onverdraagzaamheid tegen andersdenkenden, spanningen tussen groepen in de samenleving en activiteiten die in strijd zijn met de Nederlandse democratie en de rechtsstaat. Daarnaast kunnen elementen uit het salafistische gedachtegoed een voedingsbodem vormen voor radicalisering in de richting van gewelddadig jihadisme.

  Als je dit dan ook leest, dan is het niet verwonderlijk waarom de, zogenaamde, gematigde moslims. De ‘vriendelijke’ moslims, dit hele proces niet begrijpt. Want het overgrote gedeelte van deze onderdanen van de moslimgemeenschappen, weten nog niet eens wat het ‘salafist’ zijn inhoudt. Ze hebben nog nooit een koran in hun handen gehad en hebben de islam leren kennen door wat ze van hun ouders gehoord hebben hierover. Ouders die vaak zelf analfabeet zijn, of uit onderontwikkelde gebieden komen waar iedereen zijn eigen stroming heeft in het geloof.
  Verschrikkelijk! Deze ‘onkunde’ in hun eigen geloof, kost de westerlingen de kop, omdat iedereen van deze moslims hun eigen interpretatie van deze verschrikkelijke ideologie hebben, en daardoor zijn ze zo onvoorspelbaar in hun onmetelijke domheid en levensgevaarlijk voor de mensheid.

  Like

 3. ildiko zegt:

  dat is inderdaad het enige oplossing

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  En als gewoonlijk heeft Geert weer gewoon gelijk!
  Schijnt overigens dat 1 der Brusselse moordenaars hier in Nederland na uitlevering wegens jihadgang vrij rond kuierde.

  Like

 5. Richard zegt:

  Even reageren op Fred…..Weet jij de oplossing ,want je bent zo goed in het leveren van kritiek op Wilders. Wat is de oplossing volgens jou Fred?

  Like

 6. Roeland zegt:

  Soms kun je je gevoelens alleen tot uitdrukking brengen met muziek. Geert Wilders heeft al zoveel gezegd. Er wordt helaas niet voldoende naar hem geluisterd. Van Gogh , Mondriaan zijn arm en eenzaam gestorven . Nederland eert zijn zonen altijd te laat. Geert , onze familie staat achter je en zal je idee altijd blijven steunen. De componist Max Bruch voor U .

  Like

  • Koos zegt:

   Muziek maken, dat kunnen de moslims niet.
   Laat onze elite, de deze week massaal de Mattheus zal beluisteren, goed beseffen dat Islamisering ook betekent: ONTDOEN VAN ALLES WAT MOOI IS.

   Like

  • Mirjam zegt:

   Heel mooi, maar ook heel droevig. Het laat me een beetje denken aan de muziek uit Schindlers list.

   Like

 7. Robby E. zegt:

  Lees nog ff terug Fred, en niet alleen hier maar een jaartje of wat terug en ga dan nog ’s zeggen dat we stokdoof en volslagen blind zijn!

  Like

 8. joopklepzeiker zegt:

  Maar eerst zal de macht en controle geheel overgedragen worden aan Brussel !

  Like

 9. Japio zegt:

  Volledig met Geert eens, deislamiseren die handel. Alle moskeeën tegen de vlakte en al die islamitische winkels sluiten. Alle sporen uitwissen en dan pas kunnen we in vrede leven.

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Meneer Wilders heeft gelijk. Alleen zou ik al die strijders / moordenaars in het geheel niet meer toelaten, maar ze voor eeuwig buiten houden en dus de grenzen herstellen.
  De aanpak van de regering was altijd; geef de moslim alles, dan stemmen ze op ons en vermoorden ze niet te veel mensen. Maar nu heeft iedere gastarbeider een mercedes voor de deur, een woning met 6 slaapkamers, een vrijstelling om ooit een baan te gaan zoeken, een 2e huis in de zandbak. En nog is het niet genoeg, De islam gaat niet stoppen bij welvaart, die is hier om de boel over te nemen.
  Ze hebben Janmaat kapot gemaakt, Fortuyn vermoord en meneer Wilder opgesloten, tot zo ver de aanpak van onze regering van het moslimprobleem. Tijd voor verandering. Breng de islam terug naar de zandbak en herstel de grenzen en verwijder de NSB uit den Haag.

  Like

 11. Minder minder minder, verdom allah uit Europa. Minder minder minder!!!
  Zuivere islam krijgt een zuiver Europa tegen zich, gezuiverd van islam, we zullen en moeten zegevieren.

  Like

 12. Anneke zegt:

  Ha..profet off PEACE and FREEDOM. Dat hij eens aan het roer mag komen staan.

  Like

 13. Jetje zegt:

  Deze info hebben ze in het kabinet Rutte ook. Waarom worden wij niet beschermd tegen slachtpartijen ?
  Die uitgeleverd meneer uit Turkye had nog al wat op zijn kerfstok voor hij weer gong moorden in Parijs .

  Like

 14. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s