Heinz-Christian Strache (FPÖ): “Ik kan het niet meer horen!”

Screenshot_17

(Vertaling: E.J. Bron)

Ik kan het niet meer horen! Steeds hetzelfde politiek-correcte verloop na een wrede radicaalislamitische terreuraanslag met ontelbare slachtoffers:

 1. Enorme verontwaardiging en verbaasdheid. Medeleven met de slachtoffers en familieleden, het betuigen van deelneming, diverse regerings- en EU-politici bezweren alles tegen de terreur te ondernemen en de eigen bevolking te beschermen.
 2. Het zo lang mogelijk verzwijgen van de herkomst van de daders.
 3. Uitspraken dat dit immers niets met de islam te maken heeft.
 4. Beschuldiging: tegen rechtse politici dat ze zouden ophitsen, dit zelfs mogelijk geprovoceerd zouden hebben.
 5. Alleen meer welkomstcultuur, grensopening en multiculturele samenlevingen kunnen hier iets tegen doen.
 6. Dat alles heeft niets met de huidige immigratiegolf te maken, er komen alleen maar “mensen die bescherming behoeven”.
 7. Verdubbeling van de financiering in de “strijd tegen rechts”. Men hoeft niet bang te zijn voor radicaalislamitische terreur, maar voor rechtse hetze.
 8. Wellicht zelfs begrip voor de daders. Wat moet er allemaal wel niet gebeurd zijn dat zij zulke vreselijke daden plegen? Wij waren niet open genoeg en hebben bij de integratie gefaald en deze mensen daardoor geradicaliseerd (hoewel dit treurig genoeg in de Arabische wereld aan de orde van de dag is – zie de huidige wrede christenvervolging in de islamitische wereld).
 9. Herdenkingsminuten en rouwmissen en “Je suis …” of “Pray for”-getuigenissen.
 10. En alles gaat gewoon door zoals tot nu toe …
 11. … tot aan de volgende terreuraanslag!

Wat moet er nog allemaal gebeuren?

Hoeveel radicaalislamitische terreur- en gewelddaden, hoeveel terreur- en geweldslachtoffers moeten er nog komen, voordat men eindelijk wakker wordt en consequent optreedt tegen deze gevaarlijke stromingen?

(Van de Facebook-pagina van HC Strache)

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Desinformatie, Eurabië, FPÖ, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op Heinz-Christian Strache (FPÖ): “Ik kan het niet meer horen!”

 1. Spijker op de kop, Herr Strache! Het is inderdaad om gillend gek van te worden!
  En ondertussen vreet de kankeral verder in, omdat de policor-politici weigeren, om van gedachten te veranderen.
  Maar U brengt het tenminste onder woorden; gefeliciteerd!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 2. Thom zegt:

  Ze worden pas wakker als de ze zelf naar de galg geleid worden. Sommigen zelfs dan niet eens misschien, want die staan dan met besneden snikkel en in een jurk met de strop klaar om ons te hangen en roepen dan : “allah hakkebar, dit is je verdiende loon”.

  Like

 3. Mirjam zegt:

  Deze man denkt en zegt hetzelfde als ikzelf denk en zeg. Valt het jullie niet op, en ik heb het daar steeds weer over, dat er een bepaalt aantal mensen zijn in Europa en misschien wel in de hele wereld, die deze ellende, waar we nu doorheen gaan, wél zien en benoemen, omdat het de waarheid en de werkelijkheid is, en de rest compleet maf en ziende blind is.
  Dit kan geen toeval zijn. Dit is echt iets wat zo moet zijn. Zullen wij dan diegenen zijn die uiteindelijk het gevecht aangaan en opstaan om Europa te redden? Het kan niet anders, want als we het aan de ‘blinden’ overlaten, dan gaan we, net zoals Heinz-Christian Strache zegt, naar de verdommenis. We moeten ingrijpen, want dit kan niet zo langer. Maar hoe? Niet door zelf te gaan moorden, of mensen op te blazen. Maar op een vredige manier. Maar hoe?
  Ik vind dit zo frappant, dat deze man, net als Orban en heel veel mensen die gelijkgezind zijn, precies de vinger op de pols legt, wat er aan de hand is in de wereld. En ik vind het zo, duivels, dubbelzinnig, achterlijk en….wel, ik heb en vind er geen verdere woorden voor hoe dit te omschrijven, dat de ‘overige meute’ glashard doorgaat met ontkenning, goedpraten, verzachten van de meest vreselijke dingen, die er gebeuren. Ze maken er een show van: ‘wie het meest sociaal ten opzichte van de islamaanhangers kan zijn’. Hare Krishna-achtige toestanden van het maken van een lied voor de slachtoffers. Constant dezelfde gebeurtenissen herhalen in de talkshows, en alleen allochtonen aan het woord laten over gekwetstheid van gevoelens, scheef aangekeken worden etc. Een minister president die vindt dat we niet bang behoeven te zijn, omdat we in de meerheid zijn. Ik schud mijn hoofd in ongeloof…
  Maar….het is nog steeds niet genoeg om de grenzen te sluiten en het is nog steeds niet genoeg om het dreigingsniveau op te schroeven, want dat blijft substantieel. Hoe, vraag ik me af, hoe kunnen we deze ‘hypnose’ doorbreken die bijna iedereen in zijn macht heeft.
  Bijna…want er zijn nog mensen, dat zie ik aan deze meneer Strache en dat merk ik op deze site, die anders zijn, wakker zijn. Gelukkig! In Nederland en de rest van Europa leven de mensen in groot gevaar, want de terroristen en de duivels lachen zich een hoedje om de onmenselijke stupiditeit van de slaafse regeringsleiders, die zich te buiten gaan aan gutmenschen debiliteit.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   @Mirjam,
   De grenzen van NL zullen niet gesloten worden, want NL is de bakermat & de proeftuin van de NWO. De clubs van 150, 75 & cabinet zijn in principe ongekozen ratten, ook wel trekpoppen of trekvogels genoemd. Men komt alleen op een verkiesbare plaats op een politieke lijst te staan als met aan een maximum van nsb-eisen voldoet.
   Dit is al vanaf WW2 en daarnaast de enorme indoctrinatie op scholen heeft van ons een volk van voornamelijk linksdraaiende volgzame debiele dombo’s gemaakt.
   Zie het als mindcontrol vanaf de lagere school en mede daarom moet de leerplicht naar steeds jongere leeftijden.
   Demensen gaan misschien pas nadenken als men het (eigen) huis wordt uitgezet ten behoeven van de komende golven met asielratten, maar dan is het te laat.
   Ik ben bang dat het goedschiks niet meer gaat lukken, want het nsb-kanker gezwel zit al zo diep in de samenleving in gekankerd, van nieuwsmedia, overheid en ambtenaren tot slinkse domme mensen toe.
   Verder zijn er hele machtige reptielen uit de usa die aan de touwtjes van de trekpoppen en trekvogels trekken of deze in hun priveleven blackmailen!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • Mirjam zegt:

    U heeft gelijk, Drs.P. Het zijn duivelse krachten die aan het werk zijn en je kunt met rede ‘mensen’ niet overtuigen of er überhaupt iets mee bereiken. Het heeft nog niet het hoogste punt bereikt, maar het werkt ernaar toe, en dan ‘kan’ het wellicht te laat zijn. Ik zeg bewust ‘kan’, want misschien is het gewoon de bedoeling dat het ‘te laat’ wordt. Het moet misschien exploderen, letterlijk en figuurlijk, omdat het een einde moet krijgen op de een of andere manier en omdat het zo bestemd is. Het is allemaal voorspeld, maar de exacte tijd staat hiervoor nog open. Toch ben ik blij dat er nog genoeg mensen zijn, die ‘het’ wel duidelijk zien. Ik hoop dat de sluier gelicht wordt en de mist optrekt.

    Like

  • Anneke zegt:

   Blijf moed en hoop houden !!! De wakkeren zullen deze strijd overleven. Een verrassing hoe, maar wij komen hier wel doorheen. Onze politieke verraders zullen sneuvelen, deze fase is al gestart. Op niveau v. aanzien en macht is het NWO-plan al mislukt. Al blijven deze mafkeutels dit ontkennen. Ziende blind en horende doof; hun ondergang.

   Like

  • John zegt:

   is niet op een vredige manier op te lossen, gewoon oog om oog, tand om tand, iets dat niet compatiebel is in je computer wordt toch ook ge-delete … er moeten in elke stad, dorp en gemeenten anti islamcellen opgericht worden met onderlinge communicatie, zichzelf zo goed mogelijk bewapenen en al wat islam is, het leven onmogelijk maken en uitdrijven,eigen volk en eigen land eerst, geen compromissen

   Like

 4. Martin Devrindt zegt:

  Ik zal zo juist wat te zappen op t.v. en kwam toevallig op de Belgische zender Canvas.
  Daar was een of ander praatprogramma aan de gang en het onderwerp eas, uiteraard, de aanslagen in Brussel
  Eén van de gasten was Abou jahjah, de jihadistenverdediger uit Libanon.
  Toen wist ik het zeker; de slachtoffers van de laatste aanslagen zijn ook voor niet omgekomen.
  De politiek-correcte wegkijkers en huichelaars leren het nooit.

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Linksch heeft zich tientallen jaren weten in te graven in het ambtelijke circuit.
  Welke regering ook op democratische wijze ‘aan de zogenaamde macht komt’, het werkelijke beleid zal door de 5e macht, nl de ambtenarij, in de politiek correcte richting omgebogen worden.
  Dat gaat niet planmatig met een ‘ondergrondse’ leiding maar door de jarenlange indoctrinatie van het ambtenarencorps zal dat ombuigen van het beleid uitgevoerd worden.
  De enige remedie is het toepassen van de Amerikaanse methode, waarbij een niet linksche nieuwe regering, de bovenste lagen van het ambtenarencorps vervangt met eigen mensen. Pas dan zal de uitvoering van een echte wijziging van het beleid doorgevoerd worden.
  Dat geldt ook voor het beleid met betrekking tot de islam. Een aanzienlijk deel van de bevolking wil dat de islamisering wordt gestopt. Als het lukt om een meer rechtse regering in het zadel te krijgen dan zal het eerste karwei moeten zijn om de ambtenarij ook in die richting te dwingen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Thom zegt:

   U heeft volkomen gelijk. Het parket bestaat ook uit ambtenaren en officieren van justitie zijn niet anders dan ambtenaren die hoofdzakelijk tot de linkse kliek behoren.
   Deze dwazen denken wellicht nog dat ze het land beschermen door Wilders aan te klagen omdat hij minder moslim criminelen en terroristen van Marokkaanse komaf wil.

   Like

  • Jo zegt:

   Je hebt helemaal gelijk, daarom komt er in de VS ook een hele andere ‘administration’ als er een nieuwe president en regering komt. Maar het kan ook wel sneller door het ambtenarencorps een heropvoeding te geven, en leidinggevenden vervangen door hen weg te promoveren en/of op een zijspoor te zetten en/of als raamambtenaar zijn leven te slijten ! Dat is niet makkelijk want de leugens hebben zich vastgezet in hun geheugens !!!

   Like

   • Anneke zegt:

    De NWO bakermatjes zijn HELAAS Amerika en Engeland. Nederland bungelt enigzins aan Engeland. De Bilderbergers zijn hier tot erven gekomen door wijlen prins Bernhard.
    Verkijk je niet op de Vuile Staten of America.

    Like

 6. carthago zegt:

  Wat heeft deze intelligente man toch gelijk!!!
  En gelukkig een man met positie!

  Like

  • Mirjam zegt:

   Ik weet precies wat u bedoeld. Alsof alleen iemand op een positie serieus wordt genomen en iets kan veranderen. De ‘gewone’ burger is onzichtbaar, zo lijkt het. Het is alleen zo dat elk mens ook alleen een mens is en niets meer of minder dan de ander.

   Like

 7. Jade zegt:

  Men wordt niet wakker want dit is juist de bedoeling.
  Europa moet kapot, alle mannen moeten worden onthoofd,
  vrouwen en kinderen zullen seksslaaf van de moslims worden.
  Dat is het ultieme doel van Rutte, Pechtholt, en de rest van de
  Bilderbergkliek. Tja, de super-elite wil met 500 miljoen overblijven
  dus dan zullen er miljarden opgeruimd moeten worden.
  Handig als de moslims dat dan doen, dan blijf jezelf uit beeld…

  Like

 8. Jo zegt:

  U stelt de vraag wanneer de regeringsleiders optreden tegen gevaarlijke stromingen, u bedoelt islamtische terroristen uiteraard. Ik zal u vertellen: ‘Ze treden niet op, maar … zoals ze nu al doen is ‘If you can’t beat them, join them’ !!! En waarom, ? Omdat ze al met 50 miljoen zijn in Europa, en je kan ze nu niet meer negeren, ze zijn er, en ze chanteren de regeringen met ‘Als wij niet onze eigen islamitische staat mogen oprichten naast die van jullie, waar wij islamieten het voor het zeggen hebben, dan gaan wij bomaanslagen plegen zoals in Paris en nu in Brussel is gebeurd’.

  Like

 9. wauso zegt:

  Like

 10. Hendrik M. zegt:

  Ook deze man zegt waar het op staat!
  Voor wat het ambtenaren gespuis betreft, wat @Malle Sion zegt om 21:54 en alzo Thom en Jo…

  Like

 11. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 12. Anneke zegt:

  Wie kan al die politieke onzin nog wel aanhoren en aanzien ??? De wereld is ‘op sterven na dood’. In alle windstreken is het ellende, wel in een ietwat ander ‘jasje’. De fig.jas aangepast naar de regio….
  Blijf de ogen en oren specifiek richten op ISRAEL….Netanyahu hft helemaal zijn geljk gekregen. Zijn visie over het verderf dat het westen zou gaan overkomen. Waar Israel al tijden mee te maken heeft en inmiddels ervaring heeft ontwikkeld; betr. de aanpak v.d. terror…

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Uiteraard geheel eens met het betoog van Dhr. Strache.

  Like

 14. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Beste mensen het is maar dat we het weten, als ik onze ‘grote filosoof en schrijver’ Arnon Grunberg moet geloven met zijn domme columns is het allemaal de schuld van de domme boze witte mannen, die gooien dus eigenlijk de bommen, die vermoorden dus eigenlijk al die onschuldigen, aldus dit stuk onbenul die duidelijk zijn verstand eens voor revisie naar de scientology garage moet brengen.

  Volgens dat stuk onbenul moeten we aanslagen gewoon accepteren zoals we ook snelwegen accepteren. Ook daar vallen doden, dus waar maken we ons druk om, stelt hij hiermee indirect. We moeten ophouden met stigmatiseren, zegt goeroe Grunberg. Niet met de vinger wijzen zoals we deden na de aanrandingen en verkrachtingen in Keulen en andere Duitse steden. Vrijheid brengt risico’s met zich mee, stelt dit grote licht. Maar niet voor hem, hij is geen vrouw, hij hoeft niet bang te zijn in zijn relatief veilige New York om aangerand of verkracht te worden. Hij woont niet in Europa waar zo direct mensen wellicht op Rwandese wijze worden afgeslacht. En als Grunberg het dan toch over het verkeer heeft, waarom denkt hij dat er verkeersregels zijn? Voor de veiligheid? Nee toch! Wat ze niet allemaal bedenken vandaag de dag. De wetenschap staat voor niks nietwaar Arnon? Veiligheidsregels die met het binnenhalen van immigranten niet bestaan, iedereen is welkom dankzij gestoorde Fuhrers.

  Er heerst een groot gebrek aan historisch besef, stelt hij en dit onderstreep ik, bij hem ja. De SA troepen marcheerden door de straten in de jaren dertig en veertig en pleegden moorden en aanslagen zoals de krisstalnacht, zoals nu islamitische terroristen over de wereld marcheren en aanslagen plegen. New York, Londen, Madrid, Parijs, Brussel om het beperkt te houden tot de westerse wereld waarin Grunbergje leeft. Dat niet alle moslims terroristen zijn maken ze niet echt duidelijk. Dan moeten al die liefdevolle en vrede prekende islamieten eens massaal hun verderfelijke broeders en zusters aanpakken en of aangeven. In plaats van dat dit gebeurt hoor ik jammergeluiden, zoals dat grietje in de Volkskrant een tijd geleden, dat ze niet voldoende positieve discriminatie hebben ondervonden, of dat GroenLinks geval die een filmpje maakte waarin hij stelde dat alles de schuld is van de boze witte mannen, iets dat meeloper Grunberg dus onderschrijft, tja… Wat moet er gebeuren om wakker te worden jochie?

  Like

 15. Pingback: NIET MET ONS! | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s