ISIS claimt verantwoordelijkheid aanslagen

Screenshot_3

De terreurgroep Islamitische Staat heeft de verantwoordelijkheid voor de aanslagen in Zaventem en Brussel vanmorgen opgeëist. De groepering heeft nu ook een Franstalige boodschap verspreid.

Het communiqué zegt in het Frans dat “bij de gratie van Allah en zijn goedheid, een geheime cel van soldaten van het kalifaat zich naar België heeft begeven, de kruisvaarder die niet ophoudt de islam en de moslims te bekampen”. Het bericht zegt nog dat “een aantal soldaten van het kalifaat, met bomgordels, bommen en automatische geweren met precisie hun doelen hebben gekozen in de Belgische hoofdstad: de luchthaven van Zaventem en een metrostation, zodat een groot aantal kruisvaarders gedood kon worden”.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DeMorgen.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Brussel, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

8 reacties op ISIS claimt verantwoordelijkheid aanslagen

 1. Wachteres zegt:

  http://www.hln.be/hln/nl/36484/Aanslagen-Brussel/article/detail/2654521/2016/03/22/Kom-helpen-video-toont-moment-net-na-aanslagen-op-Brussels-Airport.dhtml?utm_source=hln&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter&utm_content=daily&utm_userid=1bc91474-22a3-4ae4-adfa-748f492da298

  “Kom helpen!”: video toont moment net na aanslagen op Brussels Airport

  Een video toont de nasleep van de aanslagen op Brussels Airport en de Brusselse metro. Mensen liggen op de grond en houden elkaar stevig vast. De vertrekhal van de luchthaven is omgevormd tot een onherkenbare ravage vol stof en brokstukken.

  Opgelet, de beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

  Like

 2. Wachteres zegt:

  http://www.hln.be/hln/nl/36484/Aanslagen-Brussel/article/detail/2654534/2016/03/22/Niet-iedereen-zag-de-foto-s-na-dit-schrijnende-beeld.dhtml?utm_source=hln&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter&utm_content=daily&utm_userid=1bc91474-22a3-4ae4-adfa-748f492da298

  Niet iedereen zag de foto’s ná dit schrijnende beeld

  Het is een van de beklijvendste beelden van de zware aanslagen in Brussel: de foto waarop twee mensen elkaar omhelzen terwijl een zwaargewond slachtoffer hen vanop de grond vruchteloos om hulp smeekt. Maar het koppel bekommerde zich seconden later wel degelijk om het lot van de bebloede man, die voor het metrostation Maalbeek lag.

  Like

 3. elisah zegt:

  Die satanische gedrochten zitten nog steeds over kruisvaarders te mekkeren, iets zinnigs kunnen ze niet fabriceren met hun verrotte krankzinnige religie.
  Bij de gratie van trallahla en zijn goedheid…nou nou nou, wat een bezopen waanideeen.

  Like

 4. Johan zegt:

  Al die reli-fanaten moeten opgepakt worden en preventief worden vastgezet. Voor altijd.
  Verder moet de islam teruggedrongen worden uit de westerse samenleving. Een 10 stappenplan moet ontwikkeld worden om de islam voor eens en voor altijd uit onze samenleving te verbannen.
  Met als eerste punt : sluiting van de moskeeën. Dat zijn immers de haatnesten van waaruit al deze terroristische acties uiteindelijk hun oorsprong vinden. De protserige wangedrochten in Amsterdam en Rotterdam moeten afgebroken worden. Het is genoeg geweest. Tolerantie kent zijn grenzen.

  Like

 5. Cathja zegt:

  @ elisah om 8:02

  Nee, die kruisvaarders (kruistochten) zitten hen nog steeds niet lekker! Ongeveer 900 jaar geleden veroverden christelijke ridders voor het eerst Jeruzalem op de islam. Deze verovering hebben trauma’s teweeg gebracht in de islamitische wereld! Vandaar dat ze de christenen nog steeds ‘kruisvaarders’ noemen, en zijn ze blij als ze er weer een flink aantal hebben kunnen doden.
  Deze haat zal nooit meer over gaan. Het woord ‘vergeving’ komt niet voor in de wereld van de moslims. Hun doel is om steeds agressiever te worden jegens de heidenen, en om ze aan de islam te onderwerpen, óf te doden.

  Vrede kennen ze niet en willen ze ook niet. Pas als de hele wereld de islam toebehoort, komt er vrede (volgens deze waanzinnigen).

  Like

 6. Neda-Benthe zegt:

  elisah zegt:
  23 maart 2016 om 08:02
  Je wordt stront ziek van dat gejammer over die kruistochten.
  De kruistochten waren een reactie op 3 a 4oo jaar geweld van moslims. Maar dat vertellen de moslims er nooit bij. Ze hangen liever het slachtoffer uit.

  Zeventig procent van de moslims staan achter iS en zijn van mening, dat als zij jou willen overvallen, verkrachten, beroven, in elkaar willen slaan en doden, dat jij dat over je heen moet laten komen, want je hier tegen verzetten is een aanval op de islam.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Waar zijn nu, de voorgedrukte aangifteformulieren, om de islam aan te klagen? O, wacht…..het betreft de lievelingsideologie van LINKS en D66. Tja, dan weet ik genoeg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s