Tom Van Grieken: “Met een kordaat justitiebeleid was dit niet gebeurd.”

Screenshot_14

Vlaams Belang legt bloemenkrans neer bij getroffen metrostation

Vanochtend betuigden parlementsleden en activisten van het Vlaams Belang hun medeleven aan de slachtoffers van de gruwelijke aanslagen die gisteren plaatsvonden.

Na een moment van stilte legde een ruime delegatie van het Vlaams Belang een bloemenkrans neer bij het metrostation Maalbeek. Voorzitter Tom Van Grieken gaf aan verbijsterd te zijn omwille van de gruwelijkheid van de gebeurtenissen, maar niet verbaasd. “Vandaag is een bezinningsmoment, maar solidariteit alleen is niet voldoende. De tijd van het wegkijken is voorbij”, klonk het.

Lees verder>>>
België VB

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", België, Brussel, Islam, Jihad, Justitie, Moslims, Overheid, Patriottisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Vlaams Belang, Vlaanderen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Tom Van Grieken: “Met een kordaat justitiebeleid was dit niet gebeurd.”

 1. Als je bommen zaait, kun je aanslagen verwachten…..Op actie volgt reactie. Niet mee bemoeien en zeker niet met interne buitenlandse aangelegenheden, zoals Irak, Lybië en Afghanistan.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Wim Vreeswijk op 23/3 om 16:32

   Inderdaad, als je als Nederland meedoet met een internationale coalitie dan moet je niet vreemd opkijken als ons land ook doelwit wordt van terroristen. Je hoort dat tal van allochtone jongeren ook zeggen. Het zou beter zijn geweest als we met ons geld onze Defensie op peil hadden gehouden. Nu zitten we met een compleet uitgekleed leger, verouderd materiaal, en er is een keuze gemaakt voor de opvolger van de F16, waarvan je je afvraagt of dat wel de juiste keuze is (geweest).
   Nederland moet een minder grote broek aantrekken, en zich niet overal mee bemoeien. We hebben ons met eerdere oorlogen in het Midden-Oosten bemoeit op verzoek van de VS, en daar moeten we eens mee stoppen.
   Als we een oorlog in Afghanistan ondersteunen, krijgen we de Afghanen als ‘vluchtelingen’ hier, die hier ook nog eens hun frustraties uitvechten. Wat schieten we daar nou mee op?

   Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Brussel was laatste test voor aanslag met vuile kernbom in Europa’
  Xander 23-03-2016 17:01- in EU, Immigratie, Islam & Terreur, NWO-Complot, Maatschappij, Eindtijd & Profetie, Algemeen Nieuws

  Moslimterroristen hielden afgelopen weken diverse nucleaire technici, werkzaam bij Europese kerncentrales, in de gaten, en probeerden er minstens één te ontvoeren – Hooggeplaatste bron bevestigt dat EU en ISIS samenwerken om verzet Europeanen tegen massa immigratie en tegen Europese Superstaat met aanslagen te breken

  In 2014 oefenden reservisten op het bewaken van de kernreactor in Petten (Noord Holland). Naar nu blijkt waren er toen al sterke aanwijzingen voor dat ISIS een aanslag met een vuile nucleaire bom gaat plegen.

  Veel mensen zijn gisteren behoorlijk geschrokken van de islamitische terreuraanslagen in Brussel, waar zo dicht bij huis tientallen doden en honderden gewonden vielen op een luchthaven en in de metro. We hopen echter dat de schrik deze keer niet net zoals de vorige aanslagen binnen enkele dagen wegebt in onverschilligheid, want ‘Brussel 22-3’ is hoogstwaarschijnlijk slechts het begin. De Duitse journalist/auteur Udo Ulfkotte waarschuwt dat de Europese regeringen al lang weten dat de aanslagen in Parijs en Brussel slechts (laatste) testen waren voor een nog veel grotere aanslag, die Europa voor altijd zal veranderen, namelijk een met een vuile kernbom. En dan blijft het niet bij ‘slechts’ tientallen doden.

  Wordt het weer Brussel of Parijs, of deze keer Berlijn, Den Haag of Amsterdam – of misschien wel allemaal tegelijk? De volgende aanval van ISIS terroristen op Europese burgers kan opnieuw een serie gecombineerde bom/zelfmoordaanslagen zijn. Volgens de Washington Post hebben de Belgische autoriteiten bij de anti-terreur razzia’s van de laatste weken echter plannen gevonden voor een aanslag met een of meerdere ‘vuile’ kernbommen op grote steden in Frankrijk, Duitsland, Groot Brittannië en België. Maar Nederland is als slaafs lid van de NAVO en de EU natuurlijk beslist niet uitgesloten.

  Een ‘vuile’ kernbom veroorzaakt geen echte nucleaire explosie, maar kan toch complete stedelijke gebieden weken, maanden of zelfs jaren onbewoonbaar maken, omdat er bij de conventionele explosie zwaar radioactief materiaal wordt verspreid. We hoeven niet uit te leggen dat bij een aanslag met één zo’n bom op een stad in de Randstad honderdduizenden mensen besmet zullen worden, waarvan grote aantallen een gruwelijke dood zullen sterven.

  Moslims houden kerncentrales en technici in de gaten

  De dreiging van zo’n aanslag is geen paniekzaaierij, maar zeer reëel. Moslimterroristen hebben de afgelopen weken diverse kerntechnici die bij Europese kerncentrale werken in de gaten gehouden. Minstens één van hen werd bijna ontvoerd. Ook de luchtmachtbasis Kleine Brogel in Vlaanderen, waar Amerikaanse kernbommen liggen opgeslagen, wordt de laatste tijd door moslims bespioneerd. In Irak en Syrië werden onlangs uit diverse nucleaire onderzoekscentra radioactieve materialen ontvreemd. Slechts een deel daarvan is teruggevonden.

  Britten verwachten ‘op ieder moment’ aanslag met vuile kernbom

  Toonaangevende Amerikaanse vaktijdschriften bevestigen dat ISIS al sinds 2014 probeert een vuile kernbom in Europa te bouwen, en daarvoor contacten met de meest gewetenloze internationale wapenhandelaren heeft gelegd. Twee dagen voor de aanslagen in Brussel oefende de Britse SAS (special forces) op een aanslag met zo’n wapen in Londen. De Britten verwachten dat die aanslag op ieder moment kan plaatsvinden.

  Nu is ook duidelijk waarom de Belgische kerncentrales pal na de aanslagen gisteren werden geëvacueerd en door het leger werden beveiligd. Ook de Belgische autoriteiten weten namelijk van de vergevorderde voorbereidingen voor een vuile nucleaire aanslag.

  Nucleair materiaal gestolen; Brussel was slechts een ‘oefening’

  De jihadstrijders in Europa zouden al heel goed in het bezit van het benodigde materiaal kunnen zijn, want recent werd een speciale koffer met 10 gram radioactief Iridium-192 van de firma SGS in Istanbul gestolen. Iridium-192 is ideaal materiaal voor een vuile kernbom. Er kwam vrijwel onmiddellijk een blokkade op het nieuws van de diefstal, duidelijk om het uitbreken van paniek en chaos te voorkomen.

  Ondertussen wordt er al meer dan 500 gram Iridium-192 vermist. De Westerse geheime diensten zijn ervan overtuigd dat het zeer gevaarlijke materiaal met de ‘vluchtelingen’stromen naar Europa is gesmokkeld. Vooral Duitsland, België en Frankrijk zouden het grootste gevaar lopen op een mega aanslag.

  Hoge bronnen binnen de veiligheidsdiensten stellen dan ook dat de aanslagen in Brussel slechts ‘oefeningen’ waren om te zien hoe snel de autoriteiten zullen reageren als de gevreesde aanslag met de vuile kernbom wordt gepleegd. En dat die aanslag gaat komen, is zo goed als 100% zeker.

  Bevestigd: EU en ISIS willen met aanslagen verzet Europeanen breken

  Een van deze hoge bronnen bevestigde bovendien dat Europese regeringen al lang informele gesprekken voeren met vertegenwoordigers van ISIS over hoe men de Europeanen met grote aanslagen zo onder druk wil zetten, dat zij hun verzet tegen de massa immigratie van miljoenen moslims en de creatie van een Europese Superstaat zullen opgeven. Ook in Brussel hoopt men dat de nationale regeringen dermate wanhopig zullen zijn als hun land wordt getroffen door zo’n enorme aanslag waarbij duizenden mensen omkomen, dat zij daarna alle macht aan de EU overdragen, zogenaamd om de veiligheid en vrede te doen terugkeren.

  De voormalige directeur van het Internationale Atoom Energie Agentschap (IAEA), Mohammed al-Baradei, zei dat ‘het slechts een kwestie van tijd is voordat het terreurgroepen lukt toegang te krijgen tot nucleaire wapens,’ en dat het feit dat er nog altijd geen aanslag met deze wapens is gepleegd ‘puur geluk’ is. De open grenzen van Angela Merkel, Mark Rutte en hun eurofiele kompanen in Brussel zullen vermoedelijk al zeer snel een einde maken aan het ‘geluk’ van ons Europeanen. En dan heeft het onzalige bondgenootschap tussen de EU, extreemlinks en de islam eindelijk zijn zin.

  Xander

  (1) KOPP

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/03/Brussel-was-laatste-test-voor-aanslag-met-vuile-kernbom-in-Europa

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @JoopKlepzeiker: 17.16. uur, op 23/03. Dat de EUSSR- de RODEN- samenspannen met ISIS, vind ik zeer aannemelijk, gezien de belangen van beide organisaties! De smerige EUSSR, wil de DICTATUUR instellen in Europa, en wat is dan mooier, om de extremisten van ISIS daar bij in te schakelen! Bewijs daarvoor is, dat het zeer typisch is dat niet POLITICI/VERRADERS het slachtoffer zijn, van deze aanslagen, maar steeds weer de BEVOLKING, in Europa!

   Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Maar geloof maar, dat de politieke bende, onder aanvoering der socialisten, er geen donder aan zullen doen.

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  ISIS has dispatched 400 trained fighters to attack Europe in wave of bloodshed

  http://fox61.com/2016/03/23/isis-has-dispatched-400-trained-fighters-to-attack-europe-in-wave-of-bloodshed/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s