Contraterreur-expert: ‘Jihadisten krijgen steun van de islamitische populatie binnen Europa’

Screenshot_2

(Door: “Van Rossem”)

Na de zoveelste aanslagen binnen Europa is het tijd om, vanuit mijn positie, mijn zorgen te uiten over de situatie in Europa. Voordat ik hier verder op in ga wil ik me eerst even in het kort introduceren: Mijn naam doet er even niet toe, belangrijker is wat ik doe, en dat is onderdeel uitmaken van de NL Special Forces (NLSF) Mijn specialisatie is contraterreur, een onderwerp waarin ik me al jaren in heb verdiept. Onze antiterreur rol ligt voornamelijk in het buitenland en dan meestal in conflictgebieden. Ik ben niet de zoveelste, zogenaamde, wetenschapper die gaat vertellen hoe we het beste met terrorisme om moeten gaan, wat ik u wel kan vertellen is wat wij zelf ervaren en dat wijkt nogal eens af van wat al die zogenaamde deskundigen allemaal vinden.

Lees verder>>>
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Eurabië, Europa, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Contraterreur-expert: ‘Jihadisten krijgen steun van de islamitische populatie binnen Europa’

 1. BertG. zegt:

  VIDEO: Muslim woman rips up Israeli flag at Brussels makeshift memorial
  A French-language television station captured footage of a woman wearing a hijab ripping up an Israeli flag at a makeshift memorial for the victims of Tuesday’s bombings in Brussels.
  http://www.jpost.com/International/VIDEO-Muslim-woman-rips-up-Israeli-flag-at-Brussels-makeshift-memorial-449080#article=6017OTIyMUVDNUNCQjlDMjQ4NzJCOTIwQzREOUI0NzRFNjQ=

  Like

 2. Contraterreur-expert: ‘Jihadisten krijgen steun van de islamitische populatie binnen Europa’ Tja veel mensen dachten dit al, niets nieuws onder de zon, men gaat door op de ingeslagen weg van het megalomane nazi EU project….

  Like

 3. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 4. Koos zegt:

  De instroom van kansloze migranten blijft groeien en moet dus tevreden worden gehouden.
  De overheid weet donders goed dat dit uitstel van executie is. Ooit is het geld op, en ook het geduld van de achtergestelde autochtone bevolking.
  Uitstel betekent echter ook dat het steeds moeilijker wordt om de strijd nog te winnen als de bom barst. De overheid is dus bewust bezig ons te vernietigen.

  Like

 5. boorzalf zegt:

  Het paard van troje is allang binnen, alleen slapen ze lekker door in 2de slaapkamer.

  Like

 6. boorzalf zegt:

  We hoeven niet naar het buitenland om daar het terreur te bestrijden, dat weet toch iedereen.

  Like

 7. oud-marinier zegt:

  Nou zeg….en dat hadden ze ( de contraterreur expert(s) ) NIET eerder kunen bedenken ? Wat een stompzinnig uit-de-nek-gelul weer. Dat is toch verdomme het EERSTE waar je aan gaat denken ? HOE….WAAR…WAT…WIE….WAAROM…bla bla bla…..kunnen terroristen (in dit geval religieuze moslim idioten) zich verspreiden , hun boodschap verspreiden , zich op welke wijze dan ook bevoorraden enz enz… Daarnaast , ” Met terreur / terrorisme ga je niet om….DAT bestrijdt je. Misschien een beetje hulp nodig ???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s