De islam en mannen die hand in hand lopen

Screenshot_18

(Door: “eg regs”)

Een affiche tegen ‘homofobie’ of misschien zelfs een gewaagde toespeling op een één  of andere bizarre subset-fetish? (Tussen haakjes: zo héél erg ‘subset’ kan het nou ook weer niet zijn,want als het woordje ‘homoseksueel’ valt,op welke gedraging dacht u dán dat gedoeld werd?) Maar nee,niks van dit alles,in werkelijkheid was dit in de jaren tachtig het logo van een landelijke evangelisatiecampagne. Toen het woordje ‘gay’ al wél, maar het huwelijk – en dus ook dit Bijbelse Verbondsteken – nog níet ten prooi gevallen waren aan de kaapgrage klauwen van geïnstitutionaliseerde ontaarding. Een vraagje aan alle ‘anti-islamieten’: hoe stelt u het zich voor om ‘politieke correctheid’ tegen te gaan zolang u zich zelf nog zo verstrengeld weet met haar – in feite de voornaamste zelfs –  gunstelingen: de discipelen van Sodom?

Zijn de regenboogvlaggen tijdens de anti-Pegida-demonstratie u ontgaan of bent u soms de gemene deler van homoficatie en islamisering vergeten: de cultureel-marxistische veldtocht om de bestaande orde omver te kieperen en ons land  te transformeren tot iets dat voor onze voorouders totaal onherkenbaar zou zijn? Bent u werkelijk zó blind dat u niet inziet dat dit allemaal één pot nat is, dat dit allemaal opborrelt uit één en hetzelfde verontreinigde afvoerputje?

Screenshot_20

In 1970 was de ‘misdaad die niet genoemd mocht worden’ verboden en was Nederland voor 99% blank. Maar we moesten ‘tolerant’, ‘niet oordelend’ en ‘niet discriminerend’ zijn, dus hebben we alles en iedereen maar toegelaten – heel letterlijk. Net zoals moslims willen homo’s natuurlijk ‘alleen maar met rust gelaten worden’ en dat is op zich te begrijpen – dat het niet tot de overheidstaken behoort om ‘achter de voordeur te kijken’ is immers voor iedere traditionalist vanzelfsprekend. Maar waarom is het dan toch zo dat ‘normale mensen’ steeds meer aan deze afwijkende normen moeten conformeren? Op straffe van rechterlijke vervolging hebben we geen keus dan om dit allemaal maar geweldig te vinden. En waarom is het in Nederland inmiddels onmogelijk om gewoon te leven zonder deze ‘diepgevoelde, intens-persoonlijke beleving van identiteit’ continu in ons gezicht geramd te krijgen?

Screenshot_19

Moslims zijn berucht om hun lange tenen, hun blind narcisme, het eindeloze en opdringerige ge-etaleer en de ongelofelijke huichelachtigheid van hun pleidooien voor ‘tolerantie’. Maar moet dit werkelijk verder uitgelegd worden of zijn de parallellen zo ook wel evident? We vragen ons af hoe onze politici toch zó dom kunnen zijn om al deze islamieten binnen te laten, maar is de enorme politieke macht, die een minuscule minderheid aan roze alternatievelingen blijkbaar kan aanwenden, niet even bevreemdend – om niet te zeggen zorgwekkend?

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op De islam en mannen die hand in hand lopen

 1. Eh….eg regs…..Begrijp ik het nu goed, dat U zich, behalve over de toenemende islamisering en de moslim-invasie, óók druk zit te maken over de zichtbaarder wordende “gay pride?”
  Doe U dat nou liever even niet; houd het walletje bij het schuurtje! Niet dat het erg verrassend is voor een onversneden bewonderaar van het blanke Zuid-Afrika (proest!) maar bepaalde ontwikkelingen houdt U toch immers niet tegen!
  Homo’s zijn niet gevaarlijk, zoals moslims kunnen zijn, dus spaar uw energie liever voor de werkelijk urgente zaken, oké?
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik vraag me wel eens af hoeveel blanke Zuid-Afrikaners er net zo over denken.
   Of zal hij werkelijk een uitzondering zijn. Onverdraagzaam tot op het bot.
   Ik heb nou al zoveel wereld vreemde berichten van die man zien verschijnen en wat daar nou de waarde van is voor deze site, vraag ik me af.

   Like

   • Nou Bert, ik heb er genoeg over gehoord en gelezen om te weten, dat dat er nog behoorlijk wat zijn!
    Niet allemaal natuurlijk, maar over het algemeen genomen is/was de geest van dat Blanke Zuid-Afrika doodgewoon bekrompen! Bigot!
    Herinner jij je de reactie van Taljaard m.b.t. moderne muziek op, ik meen, het topic over het overlijden van David Bowie? Of zijn verheerlijkende relaas over het kaalscheren van langharige jongelui door de politie, ergens anders? Ik vind hem overigens geen kwaaie, maar dat soort dingen jagen mij echt in de gordijnen!
    En helaas, dat was ècht datzelfde blanke Zuid-Afrika. Zoiets kán ik niet steunen, het spijt me!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

 2. lebuinus zegt:

  ” eg regs ” , U bent kennelijk nogal geobsedeerd door ” roze ” alternatievelingen, wen er maar aan, eigenlijk bent U geen reactie waard.

  Like

 3. Ad de Koning zegt:

  Waar hebben we het aan te danken dat nu ineens homo’s moeten worden aangevallen, ik kan u verzekeren dat het overgrote deel van de homo’s leeft zoals ieder andere burger en zich niet inlaat met allerlei zaken als b.v. de gay pride. Maar dat krijgen we nooit te zien omdat het in stilte gebeurt. We leven in een democratisch land waar ook de homo’s vrij moeten kunnen leven maar als ik u zo hoor dan zou het, als het aan u lag, gauw met die vrijheid gedaan zijn, Van u hebben homo’s net zoveel te vrezen als van de islam, voor beiden moet je oppassen. En de meeste homo’s moeten niets van moslims hebben.

  Like

  • Ad, jij bent nu een man op leeftijd, maar dit zie je haarscherp!
   Nou is het al frappant, zoals ik hierboven al opmerkte, dat eg regs herhaaldelijk op de bres gaat voor het Zuid-Afrika van tijdens de Apartheid: Dat zou, zogezegd, haar zaakjes zo goed voor elkaar gehad hebben. Al ettelijke malen heb ik er op gewezen, dat ook dàt systeem niet deugde en dat de meeste Nederlanders het mentaal in die samenleving niet uitgehouden zouden hebben, als ze er in hadden moeten leven, maar erg veel gehoor kreeg dat nooit, uitgezonderd bij een enkeling, die het zelf ervaren had, zoals Treintrien. Maar dit is nou zo’n aspect dat je in dat voormalige blanke Zuid-Afrika óók teruggevonden zou hebben: Panische afkeer van homoseksualiteit. -En trouwens van alles, wat met seks-buiten-het-huwelijk te maken had. Of met moderne muziek. Of met lang haar voor jongemannen, waarvan Taljaard, die ik overigens toch geen kwaaie vind, ooit met trots beweerde, dat de politie daar bevoegd was om die op te pakken en kaal te scheren! Ziedaar, waar de blanke Zuid-Afrikanen zich zo verbeten tegen te weer stelden: Alles, wat te maken had met de moderne tijdgeest. En ondertussen maar neerkijken op alles, wat Zwart was!
   Sorry hoor, maar dan zeg ik toch echt: Die mensen vochten tegen de verkeerde dingen. Dus aan één kant geen wonder, dat het zo met ze afgelopen is, ook al is anderzijds de mentaliteit van de meeste zwarten inderdaad nog zo weerzinwekkend!
   En diezelfde neiging, het verzet tegen elk nieuw inzicht, elke vorm van verlichting, zo je wilt, bespeur ik dus herhaaldelijk bij iemand als egs regs. En daarvan zeg ik: Nee, die kant moeten we beslist niet op!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • eg regs zegt:

    @Theresa Geissler
    kijk,Ik heb helemaal niks tegen homo’s…geloof het of niet.maar dat ik me gedrongen voel tot deze disclaimer vooraf,is denk ik tekenend voor de wondere parallel tussen homoficatie (waar ik wél tegen ben) en islamisering….moeten wij immers niet altijd iedere genuanceerde kanttekening bij dit laatsgenoemde ‘nieuwe inzicht’ inleiden met de standaardclausule:”ik heb niks tegen moslims (of buitenlanders) maar…”?en enkele verdere overeenkomsten heb ik genoemd:oa de lange tenen,de éénrichtingstolerantie en de ondemocratische politieke bevoorrechting.maar dit was niet eens een uitputtende opsomming,want wat te denken van:het slachtoffercomplex,de tirannische neiging iedere onwelgevoegelijk bevonden wanklank te muilkorven?en wat deze ‘vorm van verlichting’ betreft:denkt u werkelijk dat wij in gelijke mate ‘verlicht’ waren geweest als wij verstoken waren gebleven van de 24/7-propaganda en hersenspoeling (en dit is veel meer dan alleen een televisie (waar je al dan niet naar kan besluiten te kijken)…want het is overal:reklame,onderwijs,de overheid en het bedrijfsleven).en als deze ‘verlichting’ aldus alles behalve spontaan tot stand is gekomen…zou dit ons niet aan het denken moeten zetten…hoezo is dit allemaal vanzelfsprekend?overigens:tot in de jaren tachtig (en misschien nog wel veel langer zelfs) was de praktijk in singapore de volgende:als je met een hippie-kapsel arriveerde op de luchthaven werd je voor de keus gesteld:ter plekke gekortwiekt worden of per omgaande vlucht het land weer verlaten.ik meen te weten dat veel westerlingen het desondanks ‘mentaal’ prima wisten uit te houden in die ‘ouderwetse’ samenleving.

    Like

 4. Teunis zegt:

  Marion-Maréchael Le Pen meent dat de mogelijkheid voor homo’s om te huwen een voorbode is van legalisering van polygamie. Gek is dat: in landen en culturen waar polygamie wordt gepraktiseerd, lijkt er weinig animo voor het homohuwelijk.
  http://www.europe1.fr/emissions/la-morale-de-linfo/le-mariage-pour-tous-est-un-rempart-contre-la-polygamie-2695999

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Homo’s waren en zijn me best, geen enkel probleem mee; ow ja, toch wel, je word tegenwoordig bijna gedwongen in homo’s een beter soort mens te zien.
  Tja, tegenwoordig moeten we leven met een half alfabet aan genders en het nog geweldig vinden ook.
  Ongeveer 10% der bevolking is homo of een der andere genders; 90% is dus gewoon hetero.
  10% der mensen wijkt dus af van de overige 90%, zo heel gewoon is het dus niet om anders gegenderd te zijn…
  Hand in hand lopende homo’s vind ik flauw en als ze in het openbaar proberen elkaars huig op te vreten vind ik maar vies, hoef dat overigens ook van hetero stellen niet te zien…

  Like

  • Harry zegt:

   Nou , Hendrik , bij hetero’s lopen in dat geval niet de rillingen over mijn rug .
   Ik kan het niet helpen .
   Ik word al naar als ik twee kerels hand in hand zie lopen , laat staan dat ze iets nog kleffers doen !
   Maar het lijkt ook wel of ze steeds meer lopen te demonstreren hoe ze zijn , alsof ze er reclame voor moeten maken .
   En dat stoort me wel .

   Zijn ze dan ook nog eens anti Pegida , dan krijg ik oosterse opwellingen .

   Like

   • Ad de Koning zegt:

    Harry, van jou weten we onderhand wel dat je niets van homo’s moet hebben, je hebt het deze keer nog netjes verwoord wat niet je gewoonte is, ik zei al dat je van de overgrote meerderheid van de homo’s nooit iets merkt omdat die een gewoon leven leiden zoals hetero’s, een kleine minderheid treed op de voorgrond en laat steeds van zich horen. Maar als de rillingen over je rug lopen vraag ik mij af of er met jou niet iets mis is, ik ben in ieder geval blij dat jij mijn buurman niet bent.

    Like

   • IK zat gisteren in de stadsbus,naast mij stonden een stelletje lesbische meiden elkaar aan te halen….kijk daar word ik ook misselijk van,dat demonstreren mòet dit nou?

    Like

 6. Nikolaos zegt:

  Die regenboogvlaggen op de anti-Pegida-demonstratie; Dat geeft gewoon aan hoe slecht geïnformeerd mensen over het algemeen zijn.

  Like

 7. Koos zegt:

  Homo’s zijn ongevaarlijk, en ze planten zich niet als konijnen voort. Waar praten we over?

  Like

 8. Koos zegt:

  Ik zou me niet te druk maken over homo’s. Het is verstandiger om ze te blijven steunen, net zolang ze snappen dat de islam hier niet hoort.
  Dat ze zo traag van begrip zijn kunnen ze niet helpen omdat ze door links zijn gehersenspoeld.
  Fortuyn was ook een homo, bedenk dat wel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s