EEN VERDERFELIJK GEDACHTEGOED

Screenshot_17

(Door: “Driek”)

Dreigend hangt de donkerte van het noodlot boven onze steden en dorpen. Ons eens zo schoon bloeiend polderland heeft voorgoed zijn ongereptheid verloren. De misselijkmakende zwavelgeur van het islamitisch verderf wordt met den dag sterker. Het altoos onheilspellend zacht geruis der  naderbij sluipende vijand is inmiddels ontaard in bomaanslagen op onschuldige burgers. Neen, lezer, frivole vermakelijkheden kunnen we nu wel vergeten. En gouden tijden breken voorlopig niet meer aan. Maar, misschien, ja, heel misschien, is het moment nu aangebroken dat den verontwaardigde burger in de verre verte eindelijk ziet de schitterende weerlichten der revolutie, dat straks de genadeslag wordt toegebracht aan onze sluwe vijand  die ons vernedert, minacht en bespuwt en ons wil knechten, die ons voert naar een duisterdiepe afgrond waaruit geen terugkeer meer mogelijk  is.

Hoeveel bliksemende donderslagen hebben de burgers nog nodig om eindelijk eens wakker te worden? Het leed en onrecht ons aangedaan door gewetenloze sujetten in Den Haag is ronduit schandalig. Zo langzamerhand moet toch een ieder weldenkend Nederlander zijn begrip en eerbied voor dien machthebbers hebben verloren? Want, lezer, grenst de lichtzinnigheid waarmede zij tot op heden het gevaar der islamitische vijand onderschatten niet aan een ongelooflijke domheid? Jawel.

Maar, let wel, intelligente lezer van deze stoutmoedige site van E.J. Bron, langzamerhand ben ik geneigd te denken dat dit een vooropgezet plan is. Steeds meer bekruipt mij den onheilsgedachte dat wij worden bedrogen en meegesleurd in een roekeloos spel. Maar dat kan toch niet waar zijn? Doch dien verraderlijke twijfel overvleugelt thans mijn gans gemoed. Want steeds opnieuw weer ben ik verbaasd over het schorremorrie dat onze machthebbers in ons land toelaten. Steekt daar geen opzet achter? Het lijkt wel een geheimzinnige drang tot zelfvernietiging!

Zojuist lees ik dat onze koning Willem Alexander een bezoek heeft gebracht aan de Schilderswijk. Hij vond daar een warm onthaal. De koning zei dat het bezoek vanwege de aanslagen van extra belang is. Het laat volgens hem zien dat allen die in Nederland wonen ongeacht herkomst moeten meedoen aan onze vrije samenleving. “Als we dat niet meer kunnen doen, dan winnen de terroristen”, zei de koning. En van Aartsen benadrukt dat veel bewoners in de Schilderswijk gezamenlijk werken aan een betere leefbaarheid en veiligheid.

Wat een ongelooflijk gezwets. Wat een dwaas schouwspel. Dit wordt opgetekend in de annalen over “De Historie van Nederland”. Den koning bezoekt lieden welke met zwarte vlaggen zwaaiden en  ‘Dood aan de Joden’ schreeuwden. Ik schaam mij diep. Ik ga hier niet verder op in.

Screenshot_16

Het lot van landverraders.

Maar, lezer, ik vind het nu toch welletjes. Het moment is aangebroken, de diep sluimerende krachten ontwaken, een vanouds dapper volk roert den oorlogstrom, het ijzer verhit en gesmeed tot wapentuig. Want anders is ons land, onze cultuur, onze welvaart en vrijheid, net als die van heel Europa, tot den onvermijdelijke ondergang gedoemd.

Het is tijd om uit te zien naar integer stoutmoedige lieden die meer in hun mars hebben dan die aartsleugenaars in Den Haag en Brussel.

En hierbij laat ik het. Ik wens u allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, landverraad, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op EEN VERDERFELIJK GEDACHTEGOED

 1. Japio zegt:

  Beste Driek, wederom een goed verhaal. Het gene wat je zegt over een vooropgezet plan is waar volgens mij. Dat gevoel bekruipt mij ook steeds meer en meer. Dat elite-schorem gebruikt de moslim voor een hoger doel. En de moslim is een uitstekende slaaf. Ze leren vanuit hun religie dat alles wat geen moslim is is slecht. Ze worden groot gebracht met haat voor anders denkenden. Dus wat kan je het beste gebruiken om het gewone volk te knechten en te terroriseren om je snode plannetjes te laten slagen? De islam met al het geoorloofde geweld, z’n haat en diepe afgunst richting anders denkenden. Want zij hebben er totaal geen moeite mee om te doden, verkrachten, stelen en ga zo maar door. En de moslim is te dom om in te zien dat ze ook gebruikt worden. Dus de islam wordt toegestaan chaos te creëren waardoor er straks een (burger)oorlog komt en de mens in aantallen sterk gereduceerd zal worden.

  Like

 2. johan zegt:

  Beste Driek, ik heb een tyd lang geloofd dat de heren politic media bners en met name de linkse elite hun ogen niet meer politiek correct zouden sluiten.
  Helaas de geschiedenis spreekt het tegendeel en de toekomst geeft geen garantie dat de ogen worden geopend zeker gezien de middelen die zij uit de kast halen.

  Ik geloof dat het door enkele machtigen der aarde is opgezet de politici kiest daardoor eieren voor zijn geld.

  Waarschijnlijk wordt een der quatrijnen van Nostradamus bewaarheid en breekt er een totale oorlig uit tussen het kruis en de halve maan

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Ik vind deze verklaring voor de krankzinnige, kromme idioterie nog steeds de beste:

  Die islamofilie valt toch op geen enkele normale manier uit te leggen?

  Like

 4. Helena zegt:

  Beste Driek, dank u, wat een goed stuk, mijn complimenten. Ja we worden geregeerd door volksverraders die het makke volk mennen en ze vooral stimuleren in het wegkijken. Gelukkig zijn er nog wakkere Nederlanders die het gevaar wèl durven te benoemen en zijn we erg gelukkig met de site van E.J. Bron, fijne paasdagen en ik hoop weer snel iets van u te lezen.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Zolang de meerderheid van de Europeanen islam zien als een godsdienst en nog wel een van de “Vrede” ! en zij zich dit zondermeer laten aanpraten door de bovengestelden, blijven de aanslagen doorgaan.
  Pas als men door heeft met de is=lam in oorlog te zijn is er nog een sprankje hoop.
  De arabs/muslims geloven in het leven in ,t “paradijs”, de seculiere mens gelooft in een goed leven NU op aarde.

  “Zij [ de moslims ], wensen een beter leven in het paradijs ? ”
  Wel, geef ze die dan……………..
  //////
  “Sinds mensenheugnis en sinds de schepping van onze wereld, heeft men nog nooit een land aanschouwd waar een leger de oorlog won zonder zijn vijanden te doden.”
  Voltaire 1764

  Like

 6. albertien54 zegt:

  Mooi gezegd Driek, recht vanuit het hart. Het klopt inderdaad dat hier een groot plan achter zit, dit heet het Coudenhove-Kalergiplan , lees het artikel op http://www.curiales.nl van 24 oktober 2015:
  De ideologie die Europa in haar greep houdt, dit plan is in de jaren 20 bedacht door Richard Koudenhove-Kalergi en dit grote spel wordt nu uitgespeeld in Europa.
  Toch maar fijne dagen toegewenst, Driek en alle lezers op deze site.

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Mooi Driek, niks aan toe te voegen dan m’n beste Paaswensen!
  Die beste Paaswensen ook voor de webmaster, reaguurders en stille lezers!

  Like

 8. ildiko zegt:

  de meeste jihads vlaggen zijn uit Nederland besteld, dus dat zegt wat ook over de lul van Aartsen en zijn kontlikkers.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Beste Driek, ook ik ben het volledig met U eens. En Driek, het is een duivels complot, waar onze politici, minus de PVV, hun medewerking aan verlenen. Ik noem hier enkele feiten omtrent het complot: ” Het Coudenhoven-Kalergi plan”, en “De Resolutie van Straatsburg”.

  Like

 10. Jan zegt:

  De universiteit is geen bolwerk van onderzoek en vrijheid van meningsuiting, maar dient slechts om de nazi-ideologie, te weten islam door te geven. Zie hoe de Sturmabteilung, campus police bereid is samen te werken met de islamofascisten:

  Like

 11. paulzwueste zegt:

  Zalige Paasdagen Driek.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s