“Elite blijft blind voor probleem van de islam”

Screenshot_3

(Door: Servaas van der Laan)

In het politiek-correcte België worden radicale moslims in de watten gelegd in plaats van aangepakt. De Vlaamse schrijver Wim van Rooy pleit voor een radicaal andere aanpak.

‘Iedereen met een gezond verstand ziet wat er aan de hand is,’ zegt De Rooy over de telefoon. ‘Maar de politieke elite zegt “u ziet niet wat u ziet en u hoort niet wat u hoort”.

Van Rooy, die zijn zorgen beschrijft in het boek Waarover men niet spreekt, waarschuwt al jaren voor de gevaren van de radicale islam die in België geen strobreed in de weg wordt gelegd. ‘Ik ken geen enkele groep die zo in de watten wordt gelegd als de moslims,’ zegt Van Rooy.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", België, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, Eurabië, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op “Elite blijft blind voor probleem van de islam”

 1. “Elite blijft blind voor probleem van de islam” Tja dat lag in de lijn der verwachtingen…

  Like

 2. xonnebloom zegt:

  we zijn toch niet opgegroeit met de ogen in onze broekzak…

  Like

 3. xonnebloom zegt:

  willem en mark mogen zich schamen

  Like

 4. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 5. Thoth zegt:

  (..)Ook vindt Van Rooy dat moslims in België een eed zouden moeten leggen. ‘Men moet zeggen “wij passen ons aan, wij vinden dat kerk en staat goed gescheiden moeten worden, dat vrouw en man gelijk zijn.’(..)

  Nog beter Van Rooy, is de islam verbieden. Want ze passen nooit aan wat in de koran, hadith, sharia staat. Dan gaan ze maar terug naar het thuisland waar ze vandaan zijn gekomen.

  Like

 6. Koos zegt:

  Elite? Uitschot bedoel je zeker!
  De nieuwe elite, dat zijn Wilders, Ed, Frauke Petry, en alle andere patriotten.

  Like

 7. Juncker (EU) ‘Keulen had niets te maken met vluchtelingencrisis’
  Kloof tussen realiteit en EU-bestuur nog nooit zo groot geweest

  Volgens Jean-Claude Juncker, de baas van de Europese Commissie, hebben de massale aanrandingen tijdens oudejaarsavond in Keulen helemaal niets met de vluchtelingencrisis te maken. Ondanks het feit dat nagenoeg alle verdachten van Noord-Afrikaanse afkomst waren en is sommige gevallen geen papieren hadden of in een asielzoekerscentrum verblijven waren de aanrandingen volgens Juncker slechts ‘een probleem van de openbare orde’. Dit meldt The Telegraph op basis van notulen die werden gemaakt tijdens een bijeenkomst met Junckers stafleden.

  Volgens de notulen moet de Europese Commissie ‘de stem van de ratio’ zijn en moet het publiek worden ‘geïnformeerd dat er geen link is tussen de aanrandingen en de vluchtelingencrisis. Dit omdat Juncker zich steeds meer zorgen maakt over groeiende xenofobische opvattingen: gevreesd wordt dat de aanrandingen in Keulen de opinie over vluchtelingen negatief zal beïnvloeden.

  Bron
  http://nieuws.tpo.nl/

  Like

 8. In grote lijnen staat het er in Nederland vergelijkbaar voor. Beetje minder beroerd nog, misschien: Hier worden mensen als Wim van Rooy minder angstvallig genegeerd en ook Wilders en de PVV worden tóch nog minder geboycot als Dewinter en het VB. Maar de tendens is niettemin herkenbaar.
  Het is die elite, die in beide landen van hetzelfde soort is, hè; díe geeft de vorm aan het geheel.
  Nederlanders zijn dan nog iets minder meegaand, dáár zit ‘m dat verschil in…..
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 9. Cathja zegt:

  Het in de watten leggen van moslims komt voort uit angst voor de gewelddadige islam. Hoe meer ze hun zin krijgen, hoe meer ze zullen gaan eisen, en op die manier hun macht steeds verder uitbreiden.
  Wie durft er nu eens op te staan en te zeggen: “genoeg is genoeg”? Wie haalt nu eens de bezem door de wijk Molenbeek? Word het niet eens tijd?

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  En dat wisten wij, en weten wij REALISTEN allang. De Islam staat haaks op een vrije, humanistische samenleving. Maar de politieke-elite blijft de islam, de ‘hand boven het hoofd houden”. Zij de politici, in samenwerking met de communistische EUSSR, hebben het MONSTER ISLAM, de gelegenheid gegeven, om heel Europa in “angst en beven”, te zetten. Enkel de patriottische en anti-EU partijen, zien het grote gevaar, en dat zijn uiteraard PVV,Vlaams Belang, FN, AfD, om enige te noemen. Verder geven ook de Visegrad landen blijk van gezond verstand, door hun grenzen WEL dicht te gooien!

  Like

  • Mirjam zegt:

   En dit ‘in angst en beven’ verzetten door de politici, was helemaal niet nodig geweest en er had veel leed voorkomen kunnen worden als diezelfde politici hadden opgetreden tegen de misdaden van de Islam en gewoon het misdadige gedrag had veroordeeld en bestraft. Nee, ze hebben niets gedaan, terwijl de bewijzen van het misgedrag voor hun ogen en recht voor hun neus gebeurden. En toch praten ze er overheen en was het niet erg. Niet alle moslims zijn slecht en ze doen er alles aan om moslims maar te ontzien. Ze hebben veel te verantwoorden deze ‘leiders’. Wilders zei het al:

   “Autochtonen planten zich minder snel voort dan allochtonen. Nu zitten allochtonen, overwegend moslims, voornamelijk in de grote steden. Over twintig jaar zitten ze overal, van Apeldoorn tot Emmen en van Weert tot Middelburg. We verkopen ons land aan de duivel die Mohammed heet, en niemand doet er iets aan.”

   Like

 11. Als je de letterlijke vrijpartij tussen Rutte en Juncker ziet op de foto van Adriaan Jansens, weet ik voldoende……..

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Deze zogenaamde ‘elite’ is een rottend karkas in de samenleving, het wordt tijd omdat karkas te cremeren !!

  Like

 13. Robby E. zegt:

  Dat weerzinwekkende gezoen van mannen onder elkaar zonder dat ze homo zijn (alhoewel) hebben ze toch ook overgenomen van die moslims? En die Juncker zal wel weer bezopen zijn geweest!

  Like

 14. Guardiacivil zegt:

  Natuurlijk en logisch…….omdat ze overal aandelen in hebben zitten en daarmee hun eigen regels ook maken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s