EUROPA IN HART GETROFFEN

Screenshot_21

(Door: Martha N.)

Ja, ja, prachtige kreten, zijn deze echter weldoordacht? Diegenen die ze rondbazuinen zijn schuldig aan wat nu gebeurd is en nog zal gaan gebeuren! Dank je wel buitenlanders, die met vriendschap ontvangen zijn. Dank jullie wel voor het doden van “onze mensen” die door jullie met grote vreugde opgeblazen worden en verminkt. WAT hebben wij jullie misdaan? Jullie willen toch hier wonen, leven en van ons geld meegenieten? Wie heeft de vreselijke haat tegen ons in jullie zielen gezaaid? Wat zijn jullie in feite laf om mensen te doden die jullie geen kwaad doen noch hebben willen doen. BAH! Jullie weten dat je in de watten gelegd wordt door vrouwe (een vrouw?) Justitita.

Is jullie moeder een andere moeder dan een westerse, die nu dood uiteen gereten ligt, kinderen en mannen dood of verminkt. Waarom vinden jullie onze mensen het dood zijn waard? Omdat jullie van de haat leven. De haat is met de paplepel ingegeven. De haat houdt jullie in leven! Jullie haten ons  “vrij – denkenden” als de pest (waarom?)! Het enige dat jullie willen is ons af maken, het is immers jullie heilige plicht.

Wat is heilig, het is een woord slechts, uitgevonden door “willen we ze mensen noemen”, of iemand die gefrustreerd zijn “zielenroerselen opschreef”? Jullie zijn moordenaars, jullie zouden je eigen moeder nog vermoorden, een vrouw is immers alleen om geslagen te worden en kinderen te baren, misschien nuttig genoeg om zichzelf op te blazen, wat is jullie een zuster waard, eerwraak en afgeslacht worden? Jullie, de slappe mannelijke tak, kennen slechts één liefde, de koran, daarna niets en alleen nog eerwraak, jullie zijn geen aandacht en liefde van ons waard. Jullie zijn zombies die blindelings geloven zonder zelf na te denken. Het enige dat in jullie hersens gebakken is, is haat, ongelooflijke haat, zelfs haat tegen jullie eigen moeders en zuster. Waarom?

Zonder vrouwen zouden er geen mannen zijn, de moslimwereld zou opdrogen. Dus ga zo door en jullie verdwijnen vanzelf.

Haatwoorden: Bedenk wel dat ook deze woorden in de koran geschreven zijn door een menselijk figuur die zich een “man” kon noemen voor wat het waard is, een man, die dit boek met haat schreef. Mensen zijn feilbaar, maar het zal lang duren eer dit tot jullie moordenaars is doorgedrongen. Al bijna 1500 jaar geloven jullie alles wat er opgedist wordt. Niet alleen in een  haatboek. Of jullie WILLEN het geloven, omdat jullie alleen uit haat bestaan en van haat leven!

Aan vrede wordt niet gedacht, deze is eenzijdig opgediend, namelijk door de westerlingen. Slap zijn jullie. Ja, omdat jullie in het geniep vechten , dat wil zeggen opblazen, moorden en ook maar voor geen ene cent bereid zijn om eens na te denken of jullie het recht hebben dit te doen. Jullie verschuilen je achter vrouwenrokken. Het is geen gevecht van man tot man, want mannen zijn jullie niet!

Wil het woord “mens”, dat men zichzelf gegeven heeft, betekenen dat een bepaald ras of soort  mensen per definitie beter zijn, een uitverkoren volk? Het zal nog lang duren eer de mensheid beseft dat mensheid geen heiligen voortbrengt, dat er geen moslim-hiernamaals is, net zomin als voor de hele mensheid die allerlei goden aanbeden heeft. Behalve de enkele oorlogszuchtige vrouw zijn het mannen die altijd willen vechten. Het haantjes gedoe. Sorry lieve mannen, die dit woord niet verdienen, die zijn er ook gelukkig.

Opnieuw dus, door deze opgefokte gelovigen, is er weer onverdiende ellende en verdriet. Dit is waar ze op uit zijn, lieve goed-doeners en vlaggetjes zwaaiende “WELKOM” vluchtelinghelpers. DIT is de waarheid! Deze waarheid wordt al jaren verkondigd door de verguisde Geert Wilders. De gehate Geert Wilders door eigen politici! Wij Nederlanders haten niet van origine. Politici haten vanuit gans hun hart, misschien vanwege het feit dat wij ze uitlachen en nietswaardig vinden?

Mogen wij ook eens een woordje laten horen? Wij haten het dat onze vrijheid ons wordt ontnomen door politici! Wij haten het dat wij, mensen van de PVV, voor achterlijk worden aangezien, terwijl de waarheid, gesproken door Geert, voor de neus ligt. Mensen die de extreem linksen volgen, dat wil zeggen ALLE partijen die zich aaneen geschaard hebben tegen het eigen volk, kunnen zich verraders voelen van eigen land en volksaard.

Wij worden geofferd op het blok van onkunde en een valse waarheid.

Zo velen willen de waarheid niet erkennen. Media, die een onbegrijpelijk grote haat hebben verspreid, verkondigen, tegen het welzijn voor de eigen bevolking in, het tegendeel van wat goed voor ons zou zijn. WAAROM? Krijgen deze lieden soms veel subsidie om deze nonsens te verspreiden, om de haat uit te dragen, de haat te verspreiden?

Wat wij niet mogen weten, is dat er veel bedrijven reeds in handen van Arabieren zijn. Neem bijv. de Hema, via, via… De DSM enkele jaren terug? Achter onze rug om zijn we reeds overgenomen. Kan dit onze vaderlandse bevolking wat schelen? Ja, U, de lezers van E.J. Bron en de PVV-mensen, de rest werkt dapper mee aan de ondergang.

Wij, de originele bevolking van dit kleine pokkenlandje, haten niet van origine, we zijn een vrij en wel-gevend land. Helaas weten weldenkende mensen wat de toekomst zal brengen en dat is: deze vluchtelingen (voor 90%) zijn totaal ontevreden met wat ze gratis krijgen, komen niet om te werken, onze vrouwen en meisjes zijn wegwerp voorwerpen,  zijn vrije hoeren en allen mogen misbruikt worden. Tussen de binnenkomers zitten misdadigers van het ergste soort en lieden die graag bommen maken en ons opblazen. Voor ons zal nooit meer rust heersen en wij zijn overgeleverd met de “strot bloot” om halal geslacht te worden.

Je zou eigenlijk medelijden moeten hebben met de mensen die buitenlanders aanbidden, wanneer hun gedoe niet van zo een groot belang zou zijn en mee werken aan de ondergang van de wereld zoals wij die kennen, ons vaderland, onze cultuur en onze vrijheid van leven. Onze vrouwen zijn nu op weg om gesluierd naar hun werk te gaan. Ze beseffen het nog niet, maar het komt eraan.

Goed-doeners aan vluchtelingen. Deze soft-kleppers zijn mede schuld aan alle aanslagen die gebeurden en nog staan te gebeuren. Diegenen die VOOR meer zijn, moeten nog eens nadenken, want dit is de toekomst  voor Uw kinderen; nergens meer veiligheid. Ook U bent een moordenaar, zelfs van Uw eigen kind! Uiteraard waren deze aanslagen te voorzien na de arrestatie van die Salah Abdeslam.

Europa in hart getroffen

Prachtige gevoelige tekst…

“Helaas moet ik zeggen dat Europa in het hart getroffen is door de politici van deze landen, met name Rutte van Nederland en zijn horde, Hollande Frankrijk, Madame Merkel,  door justitie met de zachte perkjes schoffelen uitspraken door rechters en mede door de mensen die vreemdelingen verwelkomen met vlaggetjes! U allen hebt schuld aan de dood van Uw eigen mensen!”

Maar ja: eigen mensen? Hoe lang nog? Straks vallen we onder de sharia wet. Wat is erger.?

Sta dus niet in een zwart pak straks eer te brengen aan de gestorvenen. Vergeet Uw medailles, die niet bijdragen aan Uw eer en verdiensten noch aan de bevolking van Uw eigen land, heren en dames politici en koningen. Het siert U thuis te blijven en in stilte te wenen. Eigenlijk wil ik zeggen: blijft U allen thuis, want de doden die gevallen zijn, zijn gevallen door UW hand.

De welkom vluchtelingen staan aan de bron van ALLE aanslagen. Al die doden komen op het geweten van zoals ik al schreef politici en burgers die hun eigen volk totaal verlakken! Geert Wilders en met hem miljoenen PVV-mensen, net zoals in Duitsland en Frankrijk mensen die WEL inzien wat er aan het gebeuren is, hebben volkomen gelijk! Je moet wel oerstom zijn om dit niet in te zien!!

Nu de terreuraanslagen zo diep ingrijpen in het leven van alledag van de gewone Europeaan komt het steeds dichterbij. Kan ik nog reizen met openbaar vervoer of vliegtuig, kan ik nog op een druk plein op een terrasje zitten, zijn mijn kinderen veilig op school, in welke Europese hoofdstad ontploft de volgende bom? Wat weten de inlichtingendiensten nu echt?

De mensen die hebben gekozen voor deze regering: U hebt gekozen, U stemde niet voor UW vrijheid en deze van Uw kinderen. U stemde voor haat! U beperkte zelf Uw veilige vliegtuigreizen, Uw treinangst van nu af aan.

Kies voor Uw toekomst en deze van Uw kinderen, stem PVV! Moet U zelf weten.

Uw politieke leiders staan straks in een zwart pak te rouwen, terwijl zij de verantwoordelijken zijn en daarbij diegenen die gekozen hebben voor meer en nog eens meer, dus  tegen de PVV. Ja, hoor, dat is maar een raar mannetje die Geert, de tv en radio zeggen het. Zijn haarsnit voldoet niet aan de eisen, net zoals bij Donald Trump. Of daar je toekomst van af zou moeten hangen zeg, voor mijn part stonden die haren ondersteboven, wanneer ze maar goed voor de eigen mensen staan, ja juist even egoïstisch gezegd: voor eigen mensen en land.

Mensen denk eens goed na! Morgen bent U misschien aan de beurt, Uw zoon, dochter, moeder, vader of iemand van wie U van houdt Uw dier? Leuk hè, dat opblazen door mensen die een andere cultuur hebben! Uw geliefden uiteen gereten, ziet U het beeld voor zich? Bent U dan nog zo vergevingsgezind?

Laat Uw geliefden niet ten onder gaan aan een door haat vervulde groep. Stem eindelijk eens voor Uw vrijheid, Uw rust, Uw toekomst en deze van Uw kinderen en de mensen van wie u houdt. Stem voor rust.

www.hln.be

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op EUROPA IN HART GETROFFEN

 1. Driek zegt:

  MarthaN: “Nu de terreuraanslagen zo diep ingrijpen in het leven van alledag van de gewone Europeaan komt het steeds dichterbij. Kan ik nog reizen met openbaar vervoer of vliegtuig, kan ik nog op een druk plein op een terrasje zitten, zijn mijn kinderen veilig op school, in welke Europese hoofdstad ontploft de volgende bom? Wat weten de inlichtingendiensten nu echt?

  Mooi geschreven, beste Martha, helemaal met je eens.

  Like

 2. Marijke zegt:

  Intussen wordt er meer en meer gecapituleerd:
  http://www.standaard.be/cnt/dmf20160324_02200819

  Like

 3. Jade zegt:

  “Europa in het hart getroffen”, loze woorden en
  krokodillentranen van Rutte… Het interesseert
  hem gewoon geen ene reet.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Sommige goedmenselijke Brusselaars hebben de “oplossing” na de aanslag.
  Tekenen…………………………!

  Van dichtbij./http://twitter.com/JrmCortier/status/712303585887985666/photo/1

  Like

 5. Pingback: EUROPA IN HART GETROFFEN! | eunmask

 6. Jan zegt:

  Absoluut niet interessant. Nee, dit is pas erg: ‘BN’ers in shock na overlijden voetballegende Johan Cruijff’

  Bekend Nederland heeft geschokt gereageerd op het overlijden van voetballegende Johan Cruijff.
  ….
  http://www.ad.nl/ad/nl/1002/Show/article/detail/4269508/2016/03/24/BN-ers-in-shock-na-overlijden-voetballegende-Johan-Cruijff.dhtml

  Like

 7. Martha N zegt:

  http://www.bild.de/politik/ausland/isis/neue-terror-taktik-45058984.bild.html

  We zijn er nog lang niet. Laten medelijden hebbende mensen vooral dit soort steunen.
  Het spreekwoord: wie goed doet, goed ontmoet is verkeerd!

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Martha ik begrijp U volkomen.

  Like

 9. wauso zegt:

  Like

 10. Frerik zegt:

  Juist Martha ik denk er precies zo over, alleen zou ik het niet kunnen verwoorden dat is juist uw gave zoals velen hier bij E.J.Bron.

  Like

 11. Luchtpint zegt:

  Vandaag gelezen in de papieren versie:

  http://www.gva.be/cnt/dmf20160324_02202081/mechelse-politie-kende-schuiladres-salah-abdeslam-al-3-5-maanden-mechelse-politie-kende-schuiladres-salah-abdeslam-al-3-5-maanden

  Mechelse politie kende schuiladres Salah Abdeslam al 3,5 maanden

  De lokale politie van Mechelen beschikte in december 2015 al over mogelijk cruciale informatie over het schuiladres waar Salah Abdeslam vorige week werd gearresteerd. Het inlichtingenrapport dat daarover werd opgesteld, zou maandenlang zijn tegengehouden door de korpsleiding van Mechelen. Het Comité P, dat toezicht houdt op de politie, onderzoekt de zaak.

  De Mechelse politie kreeg eind november vanuit Molenbeek een tip over Abid Aberkane, een neef van Salah Abdeslam, die aan het radicaliseren zou zijn. Op 7 december 2015 maakte de vreemdelingenpolitie van Mechelen daarover een informatierapport op. In het rapport vermeldt de commissaris dat “de zoon van Djamila Mohamed” (red. Abid Aberkane) sterk is geradicaliseerd. Djamila Mohamed zou wonen aan de Vierwindenstraat 79 in Sint-Jans-Molenbeek. De jongeman (red. Abid Aberkane) zou rijden in een personenwagen Citroen. (red. zoals gezien bij de aanslagen in Parijs). De opstellers van het rapport vermelden expliciet dat Aberkane volgens hun bronnen “contacten zou hebben gehad met de broers Abdeslam”. De politiemensen verwijzen ook naar het feit dat Aberkane eerder werd gevat door de politie en dat hij “als jihadisch kan worden omschreven.”

  Het rapport van de Mechelse politie dateert van 3 weken na de aanslagen in Parijs, op het moment dat Brussel terreurniveau 4 van kracht is. Salah Abeslam zal pas vier maanden later, op 19 maart worden opgepakt door de speciale eenheden. De terrorist blijkt zich te hebben verschanst in de woning van Djamila Mohamed, aan de Vierwindenstraat 79 in Molenbeek. Djamila Mohamed, wordt in verdenking gesteld voor het verbergen van misdadigers. Haar zoon Abid Aberkane, wordt diezelfde dag gearresteerd in Jette. Hij wordt aangehouden op verdenking van lidmaatschap van een terroristische organisatie. De informatie uit het Mechelse informatierapport blijkt achteraf bezien wel zeer accuraat te zijn.

  Maar wat is er met de informatie uit Mechelen gebeurd? Het informatierapport, ook wel RIR genoemd, van de Mechelse vreemdelingenpolitie werd niet naar het Arrondissementeel Informatiekruispunt (AIK) gestuurd, zo blijkt nu. Het rapport werd volgens onze bronnen gedurende enkele maanden “on hold” gezet op bevel van de Mechelse korpschef Yves Bogaerts. Of de informatie van de Mechelse politie op een andere manier werd overgemaakt aan het federaal parket en de terrorisme-speurders in Brussel, is een vraag die het Comité P zal moeten beantwoorden. Het federaal parket was gisteren niet bereikbaar voor een reactie.

  Like

 12. Jan zegt:

  Who is responsible for ISIS?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jan: 13.04. uur. En de moslim en verrader, Obama, blijft ISIS steunen. En vooral RODEN/SOCIALISTEN, te weten de Democraten in de USA, blijven eveneens ISIS steunen!

   Like

 13. Martha N zegt:

  Jan: JUIST

  Like

 14. Helena zegt:

  Dank Martha, briljant geschreven en helemaal mee eens. De gutmensch slaapt nog steeds en wordt pas wakker in een nachtmerrie.
  ‘Mensen denk eens goed na! Morgen bent U misschien aan de beurt, Uw zoon, dochter, moeder, vader of iemand van wie U van houdt Uw dier? Leuk hè, dat opblazen door mensen die een andere cultuur hebben! Uw geliefden uiteen gereten, ziet U het beeld voor zich? Bent U dan nog zo vergevingsgezind’
  daarom stem ik PVV en sluit ik me aan bij de (door (s)slinks gedemoniseerde) protestdemonstraties tegen de islamisering van Europa en Nederland, voor wat het waard is, maar thuis blijven en niks doen is geen optie meer.

  Like

 15. Qvic zegt:

  Die aanslagen zijn helemaal niet door moslims uitgevoerd, dit is enkel een aanname wat door de reguliere media verkondigd wordt. De ware daders zijn onze eigen regeringen, zij gebruiken dit soort aanslagen om ons bang en angstig te maken en te houden om zo weer een stukje van onze vrijheden en privacy af te kunnen pakken. Het visitekaartje van deze misdaadorganisatie willen toch vele maar niet zien. (de dag 22 Maart (3.22) om 09.11 uur, dit zijn typische kenmerken van o.a. de Illuminatie en Skulls & Bones) Nee we blijven massaal achter de reguliere media aan lopen met hun valse beschuldigingen. Alles wat er nu gebeurt, is enkel om de zogenaamde daders met hun handlangers op te pakken in Europa. Het is puur een toneelstukje opvoeren voor de onnozele burgers om hen het idee te geven dat de politiek en de politie en hun veiligheidsdiensten er alles aandoen om deze terroristen op te pakken. Ik walg van dit soort domme onnozele volgers die de media geloven wat zij ons op de mouw willen spelden. Zijn jullie nou zo blind of kunnen jullie niet zelf nadenken en/of zijn jullie zo emotioneel zwakzinnig van dit gebeuren. Het is een door gestoken kaart, de betrokkende politici lachen zich weer in een deuk, om de onnozele Europese burgers, die hun zelf bedachte scenario blindelings geloven. En over een niet lange tijd zullen politici met allerlei nieuwe wetten en regels onze vrijheden en privacy nog verder aantasten, die de onnozele domme burgers welwillig accepteren onder het mom van onze eigen veiligheid. Mensen beseffen jullie nou niet dat politici iedereen bedonderen en vals voorlichten, dit is de manier voor hun eigen behoud als politici.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Tom heeft gelijk, Qvic. We zien het allemaal hier, en onze hoofden zijn vol van dezelfde gedachten. Té vol. En dat komt omdat we niet weten wat te doen tegen zoveel stupiditeit wat er allemaal door de linkse elite in de wereld gepompt wordt. We zijn echt geen onnozele, domme burgers, we zien alles wat er gebeurt en we haten het, geloof dat maar. We wéten het ook allemaal. Dus verspil geen gedachten aan de misopvatting dat we allen blind zijn hiervoor. Er zal een tijd komen dat die ellende voorbij is en dan is de slag groot voor die die ‘ontwaken’.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Qvic 25 maart 2016 om 15:43

   Ik beweer al jaren dat de ‘socialist’ die aan de macht is, de mohammedaan gebruikt als werktuig om ons uit te dunnen.
   Hoeft hij zélf het vuile werk niet op te knappen. Bovendien kan hij goede sier maken door ‘geschokt’ te reageren na elke mohammedaanse terroristische aanslag en daarna een kaarsje aan te steken.
   Doet-ie zogenaamd weer alsof-ie met ons is begaan, de vuile rooie rotzak.

   Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  @Qvic:15.43. uur. Beste Qvic, nu doet U vele reageerders tekort. Er is ook op dit blog, vaak genoeg aangegeven, dat de ISLAM gebruikt wordt, om ONS te terroriseren, c.q. de belangen van: de EUSSR, de NWO en ILLUMINATI te bevorderen. Tevens dient ook de GELDPLUTOCRATIE genoemd te worden, te weten: SOROS en GOLDMAN-SACHS! Velen op dit blog, zien ook dat er een satanisch complot gaande is. Ik ga helemaal mee in uw reactie, maar vind wel dat we elkaar niet tekort dienen te doen. Velen zien het GEVAAR dus wel degelijk. Groet.

  Like

 17. Frank zegt:

  “adding insult to injury” or, “on top of that”: ook zonder de islam zijn het klootzakken. Ik heb er bijna 5 jaar tussen gewoond/gewerkt. 35 jaar geleden speelde de islam nog niet zo’n grote rol in Jordanie, Egypte, Libanon. het is gewoon de volksaard, zelfs zonder islam. Nooit aan afspraken houden, overal gore toiletten, te bereoerd zijn om de stroom/watervoorziening werkend te houden, zonder blikken of blozen ’s avonds aan je deur komen vragen of ze je blonde dochter van 8 een nachtje mogen lenen, en nog ‘arabische gastvrijheid’ claimen ook. Getverr.. er bestaat wel degelijk een grond voor ‘racisme’. maar dan moet je daar eerst gewoond hebben, als ‘westerling’ dan zie je dat pas, als het de realiteit van alledag is in je leven

  Like

  • Martha N zegt:

   Frank, ook wij hebben 5 jaar/15 laten we zeggen “buitenlands” gewoond. De volksaard? Ja, je hebt helemaal gelijk, alleen hier in Nederland en andere Europese landen (voor mijn part alle EU) begrijpen ze dit niet, een Merkel niet, laat staan Rutte e.a. zoals Pechtold en zo, koningin en koning nemen eigen wc mee om niet besmet te worden, wat weten politici over de toestanden? Interesseert ze niet en voor de rest? Zij komen niet in dit soort buurten, slapen in Hilton… Oh nee, dat heeft niets met jaloezie te maken, maar met werkelijkheid! Ze drinken een glas, lopen over rode lopers, en kletsen onze wereld omver met gezwam.

   Je blonde dochter lenen, ja, het zijn hottentotten en laten we zeggen”” onbeschaafde viezerikken, die we hier met miljoenen binnenhalen. De stroopsmeerders staan klaar met hun potjes: Welkom vreemdelingen. Nee, ik haat niemand, maar je leert het van zelf.

   Even terug naar dat soort landen:
   Echter niet alleen in dat soort landen, er zijn er meer die alles achter zich weggooien, om door anderen op te laten ruimen,
   Na alle hulp acties en miljarden steun, weten veel inwoners van landen nog steeds niet dat je niet in water dat je drinkt moet plassen en je ontlasting doen. Ze komen wel hier naartoe en over 50 jaar weten ze het nog niet. ach laat ik stil zijn. Allemaal een fijn weekend

   Like

 18. M.A.L. Sion zegt:

  Een serieuze analyse van wat er fout is in Europa en ook nog wel meer dan Europa.
  Het is waar als Martha N spreekt van viezerikken, de islam-mannen,die hun eigen gezin (vrouw) terroriseren en erger. En buiten zichzelf niets respecteren in de wereld.
  Je kunt de zaak ook minder serieus, satirisch benaderen. Dat deed ik in:
  https://ejbron.wordpress.com/2016/03/25/satire-terroristen-of-helden/
  Hoe dan ook. We moeten onze afkeer van de 5e colonne niet onder stoelen of banken verbergen maar luid van de daken schreeuwen. Hopelijk luistert op een zeker moment toch iemand van het regerend zooitje wat heden in Den Haag aan touwtjes trekt.
  De strijd gaat door is dan zo;n dooddoener. In werkelijkheid moet de strijd nog beginnen.
  Sterkte Patriotten.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s