Onbekende passage in de EU-Turkije-deal: Merkel wil honderdduizenden “vluchtelingen” rechtstreeks in Duitsland vestigen

Screenshot_11

(Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

De catastrofale Merkel-Erdoğan-deal wordt steeds smeriger en steeds leugenachtiger. De “Süddeutsche Zeitung” heeft, ergens aan het eind van een artikel verstopt, een gigantisch schandaal ontmaskerd. Als de omstreden deal de “vluchtelingen”stroom vermindert, treedt punt 4 in werking, waarin Merkel garandeert om honderdduizenden Syriërs rechtstreeks in Duitsland te vestigen.

Kopp-Online

Nu pas wordt duidelijk hoe smerig de deal in werkelijkheid is en vooral hoe het publiek misleid wordt. Zelfs het linkse vooraanstaande medium gaat deze leugenachtigheid inmiddels te ver. “Daar zou over gepraat moeten worden, ook uit eerlijkheid tegenover de burgers”, verlangt de “Süddeutsche Zeitung”.

Maar de rest van de “kwaliteitspers” verzwijgt deze misleiding van de bevolking en maakt zich eens temeer verdacht als handlanger van de politieke elites.

Punt 4 van de EU-Turkije-overeenkomst bewijst Merkel´s geheime plan om 500.000 Syriërs rechtstreeks vanuit Turkije in Duitsland te vestigen. Een plan, waar ze al maandenlang in achterkamertjes vaart achter zet en koppig blijft uitvoeren. Want een EU-vluchtelingenquotum is al lang dood. Geen EU-land is meer bereid om in grote omvang “vluchtelingen” op te nemen. Merkel heeft Duitsland op het hele continent geïsoleerd.

De passage van de deal luidt: “Op het moment dat de irreguliere overtochten vanuit Turkije gestopt of in ieder geval substantieel en duurzaam gereduceerd werden, wordt een ´vrijwillig humanitair opnamesysteem´ geactiveerd.”

Merkel misleidt het publiek

De jubelende meldingen van de mainstream over Merkel´s zogenaamde succes en het reduceren van de “vluchtelingen”stroom tot 72.000 Syriërs zijn daarmee als pure leugens ontmaskerd. De verdeling van 72.000 “vluchtelingen” op vrijwillige basis, en daarmee voornamelijk naar Duitsland, blijkt veelmeer een gigantische afleidingsmanoeuvre van de Duitse regering te zijn om de kritiek van de meerderheid van de bevolking monddood te maken en de opkomende AfD stemmen af te pikken.

Merkel, Gabriel, Seehofer, zij zijn allemaal verantwoordelijk voor dit optreden en zijn gevolgen.

Door de onthulde passage wordt ook duidelijk hoe brutaal Erdoğan inmiddels Merkel chanteert en voor zich uit jaagt en hoe Merkel zich door de islamitische despoot om de tuin heeft laten leiden. Niet alleen worden al zijn eisen ingewilligd zonder daarvoor nauwelijks tegenprestaties te hoeven leveren, Merkel heeft hem bovendien een geladen migratiewapen in handen gegeven.

Middels deze passage in de overeenkomst wordt dus de massa-immigratie naar Duitsland niet gestopt, maar met honderdduizenden verhoogd. Tegelijkertijd holt Merkel daardoor ook de beschermingsfunctie van de grondwet in het artikel 16a alinea 2 uit, die Duitsland tegen een illegale massa-immigratie en tegen het misbruik van het asielrecht beschermt. Daarmee is Merkel´s extra geheime deal met Erdoğan duidelijk in strijd met de grondwet.

Merkel-dictatuur

Want honderdduizenden ingevlogen Syriërs zouden voor hun illegale binnenkomst naar Duitsland niet een dozijn veilige landen en EU-lidstaten doorkruisen, beide een reden om asiel uit te sluiten, maar d.m.v. Merkel´s decreet rechtstreeks naar Duitsland worden ingevlogen. En quasi door middel van handoplegging zou de bondskanselier illegalen tot legale immigranten verklaren. Een rechtsvoorschrift dat dit plan en de daaruit voortkomende massale verhuizing legitimeert, is mij niet bekend.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Duitsland, Eurabië, Europa, EUSSR, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turkije, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Onbekende passage in de EU-Turkije-deal: Merkel wil honderdduizenden “vluchtelingen” rechtstreeks in Duitsland vestigen

 1. Tistochwat zegt:

  Hier, kwaadaardige, islamofiele, ouwe zeug; iets om over na te denken:

  Like

 2. Japio zegt:

  Het gedrocht Merkel is funest voor Duitsland en de rest van de EU. Zij is het ultieme kwaad met haar snode plannetjes. Dat wijf zou is een keertje flink uitgewoond moeten worden door Bokito. Maar ik ben bang dat Bokito z’n neus voor haar ophaald.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Nou daar is de Duitse bevolking, dus mooi klaar mee. Hoe smerig kan de politiek wel niet zijn, hier heb ik geen woorden meer voor. Verraad, niets anders dan verraad van deze madam, die meent boven de WET te kunnen staan. Walgelijk persoon!

  Like

 4. joga zegt:

  Deze heks dient door de Duitsers onmiddellijk te worden afgezet en er moeten nieuwe landelijke verkiezingen worden gehouden. Laat alle EU-leden maar weer opdraven in Brussel om aan haat dictatoriale wangedrag een definitief einde te maken.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Ik vind dit zó’n ongelofelijke gore smeerstreek van Merkel, zó’n groot bedrog richting de Duitse bevolking, dat mijn ontzetting omtrent dit plan bijna niet in woorden is uit te drukken!!
  En ze gáát maar door!!!

  ER ZOUDEN NU TOCH MINDER VLUCHTELINGEN NAAR EUROPA KOMEN?

  Wat is Merkel toch voor een smerige feeks, die in feite álle Europeanen op hun ziel trapt, door deze legalisering mogelijk te maken? De binnengrenzen van Europa mogen van haar niet gesloten worden. Beseft ze dan niet dat andere landen gevaar kunnen lopen omdat al die ‘legale Syriërs’ ook elders hun opwachting kunnen maken? Wie houdt hen tegen? Ze krijgen een Duits paspoort en zijn geen gevangenen, dus kunnen ze door heel Europa reizen.

  Het lijkt wel of dat mens met de dag krankzinniger aan het worden is! Wat ik niet begrijp, is dat we nergens in de media iets over deze opname door Duitsland horen. Ook onze overheid informeert ons niet.
  Dat betekent voor mij dat ze met de Duitsers samenzweren. Merkel overtreedt de Duitse grondwet met haar idioterie, maar ook onze overheid zou wel eens strafbare feiten kunnen plegen, als wij Merkel in haar plannen steunen.

  Het kan bijna niet gekker, denk ik de laatste tijd nogal eens. Maar telkens blijkt een bepaalde gekte tóch weer overtroefd te worden door nóg gekkere plannen….!

  Europa zou ons vrede en welvaart brengen. Mag ik weten wanneer?

  Like

 6. Jean zegt:

  Die Merkel heeft kwade bedoelingen met Europa en dat doet ze voor “eigen profijt”, zij wil m.i. hetzelfde wat Hitler wou nl. absolute macht via dictatuur.
  Wij burgers moeten die misdadigers in dat EU gedrocht stoppen en ervoor zorgen dat ze opgesloten worden voor de rest van hun leven want wij haten “geweld” en van wie komt er steeds barbaars geweld? Juist.
  Dus moeten de grenzen potdicht afgesloten worden en zwaar bewaakt resp. gecontroleerd worden en al de aanwezige geweldplegers moeten uit ons Europa verwijderd worden.
  Europa is seculier en moet seculier blijven en alle volksverlakkers van elke sekte moet op droog zaad gezet worden want de huichelarij heeft al veel te lang ‘ongestoord’ mogen plaatsvinden, nu stoppen met er nog geld aan te verknoeien.

  Like

 7. Jules Vismale zegt:

  Dat walgelijke misbaksel van een Angela Merkel doet me denken aan een paardenfokker die paarden fokt om te werken of er paardenraces mee te winnen. Dan ziet ze opeens op een markt een groot en sterk paard staan, koopt dit en denkt dat ze daarmee het beste paard van stal bezit. Als zij dan probeert om het paard zodanig te trainen in de hoop er wedstrijden mee te winnen blijkt het paard dit alleen totaal niet te kunnen en niet eens te willen, hoeveel geld en moeite Merkel daar ook insteekt waarna ze helemaal failliet gaat en later, door schade en schande, beseft dat ze op het verkeerde paard wedde en het paard van Troje in huis haalde!
  Merkel breekt namelijk, gelijk aan de zondige koningen van Israël die deden aan valse afgoderijen, moordpartijen enz., totaal niet met haar zondes en kan eveneens om een gouden kalf gaan rond dansen en daar offers voor brengen, zoals ze dat wil doen met de door haar zo “geliefde” vluchtelingen! Maar ik zou het geweldig vinden als deze figuren allemaal in haar huis worden gepropt, haar aanranden, verkrachten, aftuigen en helemaal arm maken opdat ze beseft dat ze talloze Trojaanse paarden in huis haalt! Of laten we haar een flinke (paarden)trap onder haar smerige kont geven richting Turkije en daar laten dansen in haremkostuum voor de radicale moslimextremisten!
  Zij zullen geen enkele dankbaarheid voor haar knuffelcircus kennen of denkt ze anders dat Merkel de rijkaard is uit de Bijbel (Lukas 14) die rijke gasten voor een feestmaaltijd uitnodigt en deze zich allemaal met flauwe smoezen verontschuldigen om daar niet bij te wezen? De rijkaard besloot toen om bedelaars, de verlamden en de blinden bij hem brengen om zijn huis vol te krijgen en daarna te antwoorden: “De gasten die het eerst waren uitgenodigd, zullen niets van mijn maaltijd krijgen!”

  Like

 8. fransdewit zegt:

  Lek rem het omgedraaide van haar naam, zegt al genoeg, haar ouders zagen de bui al hangen. en niemand stopt haar, waarom eigenlijk niet, ze moet in een dwangbuis

  Like

 9. edwin vissers zegt:

  de nep christenen in Duitsland gave haar een staande ovatie van tien minuten ,ik heb toen als gelovige in de God van waarheid van de bijbel een uur zitten schijten en kotsen te gelijk .

  Like

  • Cathja zegt:

   Goed dat u ze NEP-christenen noemt! De oprechte christenen doorzien haar vuile streken echt wel, en zullen niet applaudiseren voor deze verraadster van land en volk!

   Like

 10. Jan zegt:

  Auch „Spiegel“ und „Welt“ betroffen: Türkei wirft deutsche Journalisten aus dem Land

  Deutschen Journalisten scheint in Erdoğans Türkei zunehmend der Boden unter den Füßen heiß zu werden. Nachdem bereits im Vorjahr der Türkei-Korrespondent der FAZ, Michael Martens, seinen Wohnort und sein Büro nach Athen verlegt hatte, hat nun auch der „Spiegel“ seinen langjährigen Korrespondenten Hasnain Kazim aus Istanbul abgezogen.

  Der aktuelle Präsident Erdoğan hatte in der Vorwoche zudem angekündigt, Journalisten künftig unter bestimmten Umständen mit Terroristen gleichzussetzen. „Zwischen Terroristen, die Waffen und Bomben tragen, und jenen, die ihre Position, ihren Stift oder ihren Titel den Terroristen zur Verfügung stellen, besteht kein Unterschied“, hatte Erdogan in einer Presseerklärung geäußert und eine Gesetzesverschärfung angedroht. „Nur weil jemand einen Titel wie Abgeordneter, Akademiker, Autor, Journalist oder Leiter einer Nichtregierungsorganisation trägt, ändert das nichts an der Tatsache, dass diese Person eigentlich ein Terrorist ist.”
  ….
  https://deutsch.rt.com/der-nahe-osten/37407-auch-spiegel-und-welt-betroffen/

  Like

 11. Jan zegt:

  Intussen moorden de Turken in gebieden waarin de Koerden actief zijn:

  Türkischer Bombenkrieg gegen kurdische PKK im Irak – 26 Tote Kämpfer

  Das türkische Militär hat am Dienstagmorgen Luftschläge gegen Stellungen der „Kurdischen Arbeiterpartei“, kurz PKK, im Nordirak durchgeführt. An der Luftoperation nahmen mindestens 13 türkische Kampfjets teil. 26 PKK-Kämpfer sollen getötet worden sein.
  ..
  https://deutsch.rt.com/der-nahe-osten/37463-turkischer-bombenkrieg-gegen-kurdische-pkk/

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  Is het nu niet tijd dat er een sniper in beeld (uit beeld blijft) maar wel optreed?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s