Only in Belgium . . .

erdi

(Klik op afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Bert G.”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Only in Belgium . . .

 1. Marlies zegt:

  “Only in Belgium”? Ik wil het noodlot niet tarten, maar ik ben daar nog niet zo zeker van.

  Like

 2. Theodoor zegt:

  De handelswijze met gestraften in België maar ook in Nederland is een socialistische. Heel gemakkelijk, ongeveer net zo als ruimhartig met belastinggeld strooien.

  Like

 3. Dicksy zegt:

  Sorry maar met de titel ben ik niet eens en waarom:
  Een van de daders van de massamoord op de luchthaven van Brussel is in de zomer van 2015 door Turkije naar Nederland uitgezet. Ibrahim El-Bakraoui, een van de twee broers, werd in Turkije opgepakt omdat hij naar Syrië wilde reizen. Turkije zette hem het land uit, op eigen verzoek naar Nederland. In België wachtte hem nog een gevangenisstraf.

  Turkije zegt Nederland en België op de hoogte te hebben gesteld van de vermoedens dat El-Bakraoui een jihadist was. De autoriteiten zouden via een verbindingsofficier van de Belgische politie in Turkije gewaarschuwd zijn. De Belgen zelf zeggen dat die waarschuwing pas een week na uitzetting kwam. Een Belgische rechter heeft een maand na terugkeer de voorwaardelijke invrijheidstelling ingetrokken maar heeft geen verzoek gedaan aan Nederland om El-Bakraoui uit te leveren.
  Dus: Waarom heeft Nederland hem dan laten lopen waardoor hij weer kon onderduiken. ? ? ? ? ? ? ? Geen strafbare feiten gepleegd in Nederland ! Waarom geen info inwinnen bij de Belgen ! En zo blijven we bezig. Er zijn hier zware fouten gemaakt waar we nu een hoge prijs voor betaald hebben.

  Wat niet wegneemt dat hij nu nog in een Belgische gevangenis had moeten zitten voor zijn straf van 9 jaar. Maar ja, onze befaamde ” wet Lejeune ” ( vervroegde invrijheidstelling )

  Like

 4. Rutte wacht zwaar debat na ‘laten lopen’ dader aanslag

  Het debat in de Tweede Kamer over de aanslagen in Brussel staat plotseling onder hoogspanning. Het bericht dat één van de daders van de bloederige terreurdaden door onze veiligheidsdiensten ‘is laten lopen’ kan premier Rutte lelijk opbreken. >>>> http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4269260/2016/03/24/Rutte-wacht-zwaar-debat-na-laten-lopen-dader-aanslag.dhtml

  ‘Belgen hebben Nederland verteld over Bakraoui’

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/03/bonnetje_zoek_zwarte_stift_leeg_computersysteem_verouderd_wat_zal_de_smoes_dit_keer_worden.html

  Like

 5. marcelvl1976 zegt:

  Ik ben het 100% met Dicksy eens. Dit is een nieuw schandaal, zelfs Erdogan heeft het erover. Rutte en co staan weer voor blok. Ard van der Steur heeft al veel open wonden achtergelaten!

  Like

 6. Jade zegt:

  Ik denk dat het in Nederland geen haar beter is.
  Het wachten is op de grote klapper…

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Spuit 11 ook weer: http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/4269474/2016/03/24/Rutte-Diensten-kunnen-snel-ingrijpen-na-aanslag.dhtml
  Lachende prutser Rutte beweert dat diensten snel kunnen reageren NA een aanslag.
  Daar heb je wat aan als je gezin ligt uitgesmeerd over een perron; de diensten en de regering moeten reageren om een aanslag te voorkomen. Voor een aanslag. Dus géén aanslag, daar hebben we wat aan, daar betalen we voor.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s