“Politici keken weg”

Screenshot_22

BRUSSEL – De Fransen waren na de aanslagen in Parijs woest op de Belgische inlichtingendiensten, omdat álle daders rechtstreekse banden hadden met België. Hoe hadden ze al die rode alarmlichten niet opgemerkt? Het antwoord komt van de Brusselse oud-inlichtingenofficier Bernard Snoeck: jarenlange desinteresse in de gevaren van de radicale islam door de landelijke politiek. Die wilde uit electoraal belang politiek correct zijn en gaf de veiligheidsdiensten jarenlang onvoldoende middelen en menskracht. Snoeck verbreekt nu de stilte.

Witheet van woede schreef de Brusselse oud-inlichtingenofficier Bernard Snoeck luttele uren na de aanslagen in zijn eigen stad een open brief aan Belgische politici. Hij beschuldigt hen ervan medeverantwoordelijk te zijn voor het drama door de jarenlange desinteresse in de radicale islam en het structureel te weinig financieren van de geheime diensten.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", België, Brussel, Eurabië, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Naïviteit, onwetendheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op “Politici keken weg”

 1. JooJootje zegt:

  De politiek correcte politicus voor de rechter verschijnen? dat zal wel nooit gebeuren je bent politicus jij neemt beslissingen ook foute maar wees gerust je zal nooit door een rechter worden afgerekend ook al stroomt het bloed door de straten ook al is het direkt jou schuld wees maar niet bang een politicus kan waden in bloed en verzekert zijn van een riante wachtgeld regeling of een leuk baantje bij corrupte bedrijven.

  Like

 2. bari1951 zegt:

  Dit is op Kattukse Vrienden voor Israël herblogden reageerde:
  Derhalve zijn onze politici en die van Belgiën moreel verantwoordelijk aan de dood en de verwondingen van de slachtoffers.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Natuurlijk keken de meeste politici weg, onder leiding van de socialisten! Opdracht hiertoe kwam rechtstreeks via de BILDERBERGBOEVENBENDE!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  O ja, was het nog vergeten te zeggen. Buiten de PVV, FN,Vlaams Belang, AfD, hangen alle politici als marionetten aan touwtjes. Ze voeren uit, wat organisaties als Bilderberg en de NWO wensen, en hebben lak aan het volk!

  Like

 5. Cathja zegt:

  Messcherpe woorden van Bernard Snoeck aan het adres van de Brusselse politici. Deze man heeft gelukkig zijn mond open gedaan, en heeft blootgelegd wat er in België feitelijk aan de hand is.
  Niet alleen is er te weinig budget, maar ook desinteresse en politiek-correct zijn speelt een hele grote rol. Dit kan heel veel mensenlevens gaan kosten, en inmiddels hebben we dit deels al meegemaakt.
  Die desinteresse was onlangs zeer duidelijk te zien, toen Filip de Winter van het Vlaams Belang aan het woord was. De aanwezigen zaten verveeld voor zich uit te kijken, met hun smartphones te spelen, of zaten gewoon te kletsen met collega’s. Een grotere belediging voor een politicus is er bijna niet!

  Nu lopen ze te snotteren en te kwijlen van verdriet, maar ik zeg jullie, het zijn krokodillentranen. Ze zijn al vele jaren achtereen gewaarschuwd voor moslim-terrorisme, en er is ook al vele jaren lang aandacht gevraagd voor wijken waar de autochtonen amper meer durven te komen. Die wijken zijn de broeinesten van het terrorisme. Als je weigert daar iets tegen te doen, dan ben je geen knip voor de neus waard.

  Ik hoop dat het VB gerehabiliteerd wordt. Dat eindelijk het Cordon Sanitaire wordt weggenomen.
  VB verdient erkenning, vanwege hun oprechte zorg voor de bevolking!

  Like

 6. Jean zegt:

  Uiteraard zijn die nationale regeringen verantwoordelijk omdat ze te laf zijn om “neen” tegen die EU bende te zeggen.
  DE “Hoofdverantwoordelijken” zijn en blijven die EU misdadigers zelf, zij en niemand anders hebben Europa beschadigd door dat kotsmisselijk open grenzen beleid, meer dan 400.000.000 Europeanen eisen ‘gesloten’ grenzen en 751 klaplopers zeggen ‘open’ grenzen en noemen dat “een democratisch beleid”?
  Democratie wil zeggen dat de wil van het volk primeert en de meerderheid van het volk walgt van die ziekelijke EU bende en heeft er 0% respect voor want ‘respect’ moet men verdienen.
  Conclusie: NU die EU bende uitschakelen en de misdadigers opsluiten voor minimaal 20 jaar effectief, de grenzen sluiten zodat er geen moslim/islamiet nog door geraakt en alle moslims/islamieten die hier rondlopen DNA & vingerafdrukken van nemen en bij de minste afwijking richting criminaliteit dan ze het land uitflikkeren, illegalen binnen de 24u het land uit flikkeren, uiteraard stoppen met er één eurocent aan te verknoeien, ze onderbrengen in gesloten kampen bewaakt door militairen want van moslims/islamieten valt nu eenmaal niets goeds te verwachten.
  In Brusselallabath, uiteraard in dat getto, loopt een idioot rond lid van de bende van Rome, een zekere Lemmens die volgende waanzin uitkraamt: “Christenen moeten nu grotere liefde tonen ten aanzien van moslims” , in de jaren 1940-1945 zou hij voor dergelijke verraad de kogel gekregen hebben. Lees volgend artikel: http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20160323_02199661
  als jullie het gelezen hebben controleer uw bloeddruk.

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  Doen ze al jaren, ze hebben nooit anders gedaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s