Radovan Karadžić is een held

Screenshot_23

(Door: “Fubar”)

De man heeft zijn land verdedigd tegen de jihad en krijgt daar 40 jaar voor. Het is een schande. En de grote schuldige is Nederland. Niet dat daar zogenaamd een paar moslims vermoord zijn, dat waren een stelletje smerige bandieten die er ‘s nachts op uit trokken om de christenen in de omliggende dorpen te onthoofden, hun lul er af te snijden en in hun mond te stoppen, kleine meisjes te misbruiken, zoals islam altijd doet. De Jihadisten kwamen van de hele wereld (zoals altijd), werden gefinancierd en opgeleid door Iran en Saoedi-Barbarije en hielden huis zoals ISIS vandaag de dag huis houdt. Ze sneden organen uit de nog levende slachtoffers om te verkopen, de darmen lieten ze naast de lijken liggen, en bij voorkeur deden ze dat, zoals islam dat altijd doet, op christelijke feestdagen.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Balkan, Barbarisme, Censuur, christenhaat, Christenvervolging, demoniseren, Desinformatie, Eurabië, EUSSR, Geschiedvervalsing, Historie, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, NAVO, Nederland, nieuw fascisme, Patriottisme, propaganda, Rotzakken, Servië, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, Verenigde Staten, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

36 reacties op Radovan Karadžić is een held

 1. Driek zegt:

  Wist u dat de moslimitische Bosniër Alija Izetbegovic in de Handschar Waffen SS van de grootmufti, het mohammedaanse vriendje van Hitler gevochten had. Bent u bekend met zijn “The islamic Declaration”? Waarschijnlijk niet.

  Ik denk dat velen daar wel van op de hoogte zijn, we zijn hier niet achterlijk.

  Like

  • BertG. zegt:

   En ik denk dat vele hier niet van op de hoogte waren, ondanks dat wij hier niet achterlijk zijn.
   Mijn kennis over wie waar en bij wie in de 2WO allemaal gevochten hebben gaat lang niet zover als de jouwe.
   Maar ik kom er gewoon voor uit, geen probleem.
   Mijn kennis ligt weer op een heel ander gebied waar jij nog nooit van gehoord hebt.
   En niemand kan alles weten.

   Like

 2. Fubar zegt:

  Gelukkig maar Driek 😉

  Like

 3. Ricardo zegt:

  Ik zeg Naser Oric, en je weet hoe smerig die hele Oorlog was!
  Een grotere homo dan Oric bestaat niet , wat ie toch groot zeg! Maar toen ie zijn Kotslimvolk moest verdedigen tijdens de val van Srebrenica95, ging die rat lekker veilig schuilen in zijn hol , toen was meneer de wanna be ganster er ineens niet meer! Dat hebben zelfs zijn eigen mensen, hem nooit vergeven!

  Like

 4. Johan zegt:

  Het islamitische slachtersdrama van Brussel in de afgelopen dagen bewijst het gelijk van Radovan Karadžić : Een land dat gedwongen is te leven met moslims, is gedoemd te mislukken. Hoe triest dat deze man daar nu tot 40 jaar gevangenisstraf voor wordt veroordeeld.

  Like

 5. Jade zegt:

  De man verdient een standbeeld, heb ik altijd al gezegd…

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Ze hebben in het paradijs overuren moeten draaien. Schatting is dat de Serviërs 5000 moslims hebben geëxecuteerd voor hun jihadistische moordpartijen in de christelijke dorpen buiten de enclave. 5000 martelaren die allen van 72 maagden voorzien moesten worden.
  Zouden ze in het paradijs ook chirurgen gehad hebben om de maagdenvliezen te herstellen. Ik kan me namelijk nauwelijks voorstellen dat er zo maar 360.000 maagden klaar hebben gelegen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 7. Harry zegt:

  Goed verhaal van Fubar .
  Heb lang gedacht dat ik een afwijking had omdat ik Karadzic en Mladic stoere kerels vond die hun land als helden verdedigden .
  Nooit kunnen begrijpen waarom de Navo nou juist hen aan moest vallen , inmiddels weten we beter , we worden geregeerd door een zwerm gekken die voortdurend de verkeerde dingen doen en niet hun eigen landen en burgers beschermen tegen het onheil .

  Nu worden er dan een paar acties uitgevoerd tegen moslimterroristen , omdat ze dat net niet over hun kant kunnen laten gaan , als het morgen weer rustig is laten ze het islamitische kankergezwel gewoon weer doorwoekeren .

  En zo gaan we rustig kabbelend door naar de afgrond .

  En de veroordeling van Karadzic is weer de zoveelste onbeschrijflijke stommiteit .

  Sluit alle helden maar op en geef de islam maar vrij spel , stelletje laffe klootzakken !

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  U noemt terecht het MOSLIMBEEST ORIC. Vergeef me deze uitdrukking. Die vernietigde inderdaad 400 Servische, christelijke dorpen, en kwam er vanaf met een “taakstraf”, gemeten wat Karadzic nu krijgt. Alles gebeurde daar met instemming van de verrader Clinton ( linkse democraat), nota bene de NAVO, en het Duitsland van Kohl.

  Like

  • wim zegt:

   Klopt. Wil je daar goed gedocumenteerd iets over lezen dan is Únholy Terror, Bosnia, Al-Qaída, and the rise of global jihad aan te bevelen (natuurlijk niet vertaald in het Nederlands). Hij toont aan hoe de msm de rol van de islam en Al-Qai ‘da wegredeneerden, hoe Bosnië een proeftuin werd voor wereldwijde jihad, hoe Clinton in samenwerking met Iran in het geheim de mujahidin en Al Qa’ida voorzag van geld, wapens en uitrusting. Ook komt de rol van Mabel (gangsterliefje, maar toen het liefje van de activist Mohammed Sacirbey, maar wel o zo geprezen door Beatrix) ter sprake.

   Like

 9. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  steeds minder om je aan vast te kunnen houden !

  Like

 10. Elena zegt:

  Het is godsgeklaag dat militairen die hun land verdedigen tegen het walchelijke moslim
  tuig de hoogste straf krijgen.

  In die tijd werden we overspoeld door de media over al die sieluuhguh moslims.
  Niemand zag ooit beelden wat de Serviërs aangedaan werd door het smerige moslimtuig.
  Ik heb veel foto’s bewaard en opgeslagen van vermoorde Serviërs.
  Serviërs werden verbrand in hun huizen, onthoofd en hoofden werden aan de gevels gespijkerd.
  Vrouwen en kinderen werden gedood door moslims in hun eigen huizen.

  Zoals gewoonlijk…zijn de moslims weer slachtoffer.
  Naser Oric de grootste moslim misdadiger kwam er met 2 jaar Scheveningen vanaf.

  Over enkele jaren zijn wij Nederlanders ook de gebetenhond door toedoen van moorddadige moslims.
  Het is maar dat u het weet.

  http://4international.me/2008/02/15/the-real-srebrenica-genocide-the-mass-murder-of-serbs-in-srebrenica-and-gorazde/

  LEVE Servië !!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Elena: 10.47. uur. Al het geweld is toen door de moslims veroorzaakt, Elena. Maar door de verraders uit West-Europa en Amerika, kreeg Servië de schuld van de burgeroorlog!

   Like

   • um shmum zegt:

    En wat te denken over de door de elites zelfstandig gemaakte Kosovo?! Het was helemaal niet etnische Albanezen of zgn. mohammies en toch weggegeven, dus islam gebied bewust uitgebreid

    Like

 11. Sjaak zegt:

  Ergo !
  Overal waar de moslimkadaver zich neer laat,
  onstaat over lang of korte termijn oorlog !
  En in Europa zijn het alleen korte termijnen !
  De moslimshariatrein neemt vaart op !

  Like

 12. Bas zegt:

  Een achtjarig zogenaamd waarheidsgetrouw schijnproces dat kan worden beschouwd als niet meer dan een refererend theater stuk. Een veroordeelde moest en zou er komen. Als zou het maar zijn ter verschoning van de misdaden van de EU en haar misdadige kornuiten. Deze veroordeling is niets meer dan een steek en zoek spel geweest om te komen tot een veroordeling a la Pontius Pilatus.

  Like

 13. Elena zegt:

  Duizenden moslims kwamen uit Afghanistan en Tsjetsjenië om tegen de Serven te vechten.
  Het merendeel is gelukkig daarbij omgekomen.

  De cijfers van 7000 burger doden veroorzaakt door de Serven is een gore leugen..immers die buitenlandse strijders moeten niet meegeteld worden.
  Wederom het ultieme bewijs..dat moslims niet samen kunnen leven met anders denkenden.
  Islam moet Europa uit !!!

  Like

 14. De man heeft zijn land verdedigd tegen de jihad en krijgt daar 40 jaar voor, Jezus weer een herhaling van zetten, men is nu langzamerhand aan de weet gekomen wat de islam en de islamisering van Europa betekent. De selectieve verontwaardiging, deze wordt mijns inziens behoorlijk sleets, steeds maar weer dezelfde verhaaltjes de ene nog mooier dan de ander in dezelfde mal gegoten. Men weet vanaf 1995 wat er aan de hand is geweest in het voormalig Joegoslavië, dankzij het stemgedrag van het electoraat (Steeds maar weer op dezelfde partijen stemmen) is Europa behept met de eerste moslim staat (Kosovo) in Europa. Goed gedaan hoor kiezers u heeft uw stem niet verloren laten gaan door op de traditionele politiek te stemmen waardoor u nu genaaid bent en nog steeds genaaid wordt. Definitie van van zwakzinnigheid: Stemmen op dezelfde partijen in de hoop dat het dan beter gaat….

  Like

  • Mirjam zegt:

   Wat is hierin waarheid? Ik weet het niet. Ik ben niet goed genoeg op de hoogte om een oordeel over dit alles te hebben (zou ik dit überhaupt mogen, want ik ben er niet bij geweest). Maar als dit de waarheid is, dan is het verschrikkelijk en alweer een bewijs dat we het met de duivel te doen hebben. Waarom zijn Nederland en der rest van de landen zo dom en geïndoctrineerd met die verschrikkelijke (p)islam?

   Like

   • “alweer een bewijs dat we het met de duivel te doen hebben.” Tja het zijn de EU ‘duivels’ wolven in schaapskleren, bestuurlijke elites de democratisch gekozen ‘duivels’ die Europa voor hun ‘duivelse’ plezier in rook op willen doen opgaan. Bedenk voor dat je gaat stemmen waaraan je je stem überhaupt aan wil geven, zucht…

    Like

   • Mirjam zegt:

    Tja Adriaan, dat is wat ik bedoelde. Ze bezetenen…

    Like

 15. delamontagne zegt:

  Misschien is wat de Serviërs is overkomen een “voorproefje” voor de komende gebeurtenissen in de rest van WEST-Europa…………!
  “Geschiedenis” wordt meestal door de overwinnaars geschreven..”
  https://fr.sputniknews.com/international/201603251023661766-karadzic-mariani-justice-a-sens-unique/

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @delamontagne: 13.06. uur. Dat zal het zeker zijn, delamontagne. Zolang de “sukkels”, het Nederlandse “schapenvolk”, blijven stemmen, op VVD,PvdA,CDA,D66,CU,GL,SP,PvdD, gaat het zeker gebeuren! Maar ja, de zotten van onze bevolking, maken zich liever druk, over het sterven van Johan Cruijff, en over domme rode programma’s als: “Boer zoekt vrouw”, en “In Holland staat een huis”. Mijn geloof in het verstand van de massa, ben ik inmiddels allang kwijt!

   Like

 16. koddebeier zegt:

  Als het Eurofascisme is uitgeroeid (ook in Nederland) en de moslims uit Europa zijn verdreven
  zal deze man de geschiedenis ingaan als een held en bevrijder van zijn land !

  Like

 17. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:
  <img src="https://assets.portalhc.com/banners/affiliate/en/inspirational_728x90.gif?cdn=3&quot; alt="Compare hotel prices and find the best deal – http://www.hotelscombined.com&quot; title="Compare hotel prices and find the best deal – http://www.hotelscombined.com&quot;

  Like

 18. Anneke zegt:

  HELAAS de leugen en dus het grote bedrog beheerst / overheerst nog immer (op) onze aardbodem.

  Like

 19. Anneke zegt:

  De NWO-TROLLEN zijn al tijden / EEUWEN actief verderf te scheppen. Zijn maar niet te stoppen; PECH.

  Like

 20. Perfide Albion zegt:

  Radovan Karadzic is een held! Die 8000 hadden er 8 miljoen moeten zijn.

  Like

 21. alidas1 zegt:

  Kan hij nog in hoger beroep?.
  Het is toch een schande als je het land en je burgers verdedigt en er 40 jaar voor moet zitten.
  Ze hebben een zondebok gezocht om de rest te verbloemen.

  Like

 22. Taljaard zegt:

  Destijds was ik zo gehersenspoeld door de MSM (die ik toen nog voor zoete koek slikte) dat ik Mladic en Karadzic zag als de grootste schurken sinds WO2.
  Vandaag weet ik gelukkig beter.
  Wat Mladic deed was gewoon een wraakactie voor wat Nasir Oric c.s hadden uitgehaald en waar Dutchbat niets tegen deed, en met dat idiote VN mandaat en hun zeer beperkte middelen, ook niets tegen konden doen.
  Ze hadden ook geen idee waar ze in terecht waren gekomen.
  Die pennelikker en burohengst van een Karremans nog het minst en die elitaire, rampzalig incompetente randdebiel van een Voorhoeve al helemaal niet..
  Inderdaad was het optreden van de Servieers nogal bruut en hard, maar ook volkomen te begrijpen. En natuurlijk moest de islam, toen al, uit de wind worden gehouden en de rol van de moslimterreur worden weggepoetst.
  Beschouw het doodschieten van duizenden ongewapende mannen en jongens niet als iets heldhaftigs, maar wel als een onvermijdelijk verschijnsel in een dergelijke burgeroorlog, waarin over en weer talloze wreedheden van dien aard zijn begaan en die in deze regio ook nog eens een eeuwenlange geschiedenis hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s