U bent medeschuldig aan Brussel, mevrouw Merkel!

Screenshot_22

(Door: Dr. Hans Penner – Vertaling: E.J. Bron)

Mevrouw Dr. Merkel, het paasfeest is voor de islam een godslastering. Uw beloftes om de waarden van het Avondland te verdedigen, zijn niet geloofwaardig. U bevordert de islam, die de waarden van het Avondland bestrijdt en de ideologische achtergrond vormt van de moordaanslagen van Londen, Madrid, Parijs en Brussel. Ook in Duitsland is het gevaar op een aanslag “zeer, zeer groot” (veiligheidsautoriteiten).

De media spreken van de “islamvijandigheid” van de protesten tegen de islamisering van het Avondland. Dat betekent niets anders dat u als bondskanselier islamvriendelijk bent. U zet zich enorm in voor de uitbreiding van de islam in Duitsland, waarschijnlijk wetend dat de islam een islamitisch Duitsland tot doel heeft. De “westerse waarden” verdedigt u niet.

U bent medeschuldig aan de slachtoffers in Brussel, omdat u de islam intensief bevordert. Laten derhalve zij, die hun tegenwoordig leven voor het leven in het Hiernamaals willen offeren, voor de zaak van Allah strijden. En wie voor de zaak van Allah strijdt, hetzij hij gedood wordt of overwint, weldra zullen Wij hem een grote beloning geven.” (soera 4, vers 74). Veel islamaanhangers beschouwen de aanslagen niet als zelfmoord, maar als strijd voor Allah, met als beloning de rechtstreekse binnenkomst in een paradijs, dat vooral de wensen van jonge mannen vervult (soera 44, vers 55: “Zij zullen daar naar alle fruitsoorten vragen (en deze ontvangen) in vrede en veiligheid.” en soera 78, vers 33: “En jeugdige gezellen, gelijk in leeftijd.”).

Zelfmoord is heel duidelijk verboden in de islam, maar de toestemming voor martelaaroperaties (Istishhad) is een heel ander onderwerp, waarover de geleerden het niet met elkaar eens zijn. Belangrijke geleerden en apologeten, zoals Yusuf Al-Qaradawi, de wereldwijd meest geciteerde onafhankelijke jurist, Dr. Zakir Naik, bekend wegens het feit dat hij voorstander is van “koran-wetenschap”, en Tahir Ashrafi, voorzitter van de All Pakistan Ulema Council, hebben de inzet van zelfmoorddaders in de islam gerechtvaardigd. Verder blijkt uit peilingen dat een extreem groot aantal moslims in de hele wereld deze praktijk ondersteunt (WikiIslam, the online source to Islam).

De islamitische daders hadden de leer van de islam over het paradijs verinnerlijkt. Deze verinnerlijking van de islam vindt overwegend plaats in moskeeën, waarvan door u de bouw in Duitsland enorm gestimuleerd wordt. Bovendien vindt de verinnerlijking van de islam plaats in islamitische stadsdelen, die u ongestoord laat groeien. Tenslotte vindt deze verinnerlijking plaats op openbare scholen en hogescholen, die het eveneens door u bevorderde islamonderwijs geven.

Een bijzondere ergernis is uw misleiding van de bevolking over de islam door deze te onderscheiden van het “islamisme”. Het zijn geen foutieve islamitische ontwikkelingen, maar het is de koran zelf die oproept tot het uitbreiden van de islam met geweld. Omdat de media aan uw kant staan, is het ongelooflijk moeilijk om de bevolking te informeren over het Duits-vijandige karakter van uw politiek.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Dr. Hans Penner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Islamisering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op U bent medeschuldig aan Brussel, mevrouw Merkel!

 1. Ricardo zegt:

  Voor Booslims , Kotslims zijn zelfs Kerstbomen een belediging! Ofwel alles wat met licht en vrede te maken heeft is een belediging voor ze! Alles wat met duisternis en donker is heeft te maken is een zegen voor ze!

  Like

 2. Driek zegt:

  Soera 78, vers 33: “En jeugdige gezellen, gelijk in leeftijd.”

  Ik lees in een andere vertaling:
  ” En gezellinnen met gezonde boezem en welgevulde bekers”.
  Nou ja, het maakt weinig uit, het is een rot boek om te lezen!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Driek op 24/3 om 23:15

   Ik zou dat rotboek nog niet in mijn open haard willen verbranden, want dan heb ik er ongewild nog warmte van ook!

   Like

 3. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  En in feite kunnen wij dit ook tegen ONZE regeringsleiders zeggen! Want die volgen Merkel als een schoothondje!

  Like

 4. RW Jaquet zegt:

  En niet te vergeten hielen likker Rutte ook hij heeft bloed aan zijn handen en vooral Samsom. Deze figuren moeten terecht staan wegens volksverraad.

  Like

 5. wauso zegt:

  Like

 6. aquarius4422 zegt:

  Het meest weerzinwekkende aan de islam is wel dat die onzin over paradijs en martelaarschap gevreten wordt door hun debiele volgelingen.

  Like

 7. Pingback: U bent medeschuldig aan Brussel, mevrouw Merkel! | Kattukse Vrienden voor Israël

 8. U bent medeschuldig aan Brussel, mevrouw Merkel!, Alle bestuurlijke elites van Europa zijn mede verantwoordelijk mijns inziens, niet alleen voor de afgelopen terroristische aanslagen waarvan ik sterk het vermoeden krijg dat ze expres door de EU elite als zogenaamde false flag operaties zijn uitgevoerd door een stel gek gelulde islam krankzinnigen welke prima zondebokken zijn…

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Adriaan Jansens om 12:28

   Uw vermoeden zou wel eens zeer juist kunnen zijn!

   Geliked door 1 persoon

  • Qvic zegt:

   Het vermoeden? Ik weet het zeker het is een pure vals vlag aanslag was. Om de burgers bang en angstig te maken en te houden. Om zo weer meer van onze vrijheden en privacy van ons af te pakken, door eerdaags nieuwe wetten en regels er door te drukken onder het mom van onze veiligheid. De dag en het tijdstip zijn het visitekaartje van de Skulls & Bones en de illuminatie, die ze elke keer afgeven bij een aanslag. Dus Merkel & co weet donders goed dat deze aanslag een middel is om andersdenkende de mond te kunnen snoeren.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s