Israël, het enige land dat verhindert dat het Midden-Oosten vervalt in complete chaos

Screenshot_29

(Door: “Brabosh”)

In de hele Arabische wereld veroordelen dictators Israël als een manier om de aandacht van de massa’s weg te leiden van hun ellendige toestand. Verrassend genoeg werkt deze slinkse strategie nog steeds in 2016, net zoals zij dat ook deed in de jaren 1950. En het houdt opgeleide westerlingen net zo gemakkelijk voor de gek als het de hongerende Arabieren beduvelt.

“Er bestaat een grote campagne om de Palestijnen te terroriseren,” zegt Mudar Zahran“Al van zolang de Palestijnen vechten tegen de Israëliërs, kijkt niemand om zich heen om te zien wat de Arabieren de anderen aandoen.” Hij gelooft dat de Palestijnse kwestie een noodzakelijkheid is voor de Arabische regimes, de hoeksteen van hun programma.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Israël, Midden-Oosten. Bookmark de permalink .

11 reacties op Israël, het enige land dat verhindert dat het Midden-Oosten vervalt in complete chaos

 1. Israël, het enige land dat verhindert dat het Midden-Oosten vervalt in complete chaos, ja deze uitspraak laat geen twijfel over bestaan…

  Like

 2. Cathja zegt:

  Dapper, dat deze man zo openlijk durft uit te spreken dat de wereld eigenlijk niets is zónder de aanwezigheid van Israël!
  Israël, dat vrij kleine land, wat zóveel goeds in/voor de wereld doet, maar daarvoor eigenlijk helemaal niet wordt beloond.
  Laten wij Israël steunen, zoveel mogelijk. Als we een beschaafd land willen zijn, dan past daar ook een beschaafde relatie met het meest democratische land in het Midden-Oosten bij!

  Shalom, Israël!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 14.27. uur. Israël is voor mij, in deze lugubere tijden, “het licht in de duisternis”, Cathja. Ook ik stem erin mee: Shalom Israël!

   Like

 3. fransdewit zegt:

  Ja maar uiteindelijk kwamen ze na de tweede wereld oorlog uit Europa vandaan en daar zijn de mensen dus wel iets beschaafder dan die woestijn ratten.

  Like

  • Anneke zegt:

   Israel is altijd bevolkt geweest, dus ook lang voor de twee wereldoorlogen van de vorige eeuw. De twaalf stammen zijn er altijd vertegenwoordigd gebleven. Een groot deel van de Jacobs stammen zijn verdeeld / ‘uitgestrooid’ over de planeet. Verre nazaten van deze stammen bevolken al tijden in vruchtbare getalen (o.a) het westen. Die woestijnratten vertegenwoordigen de cultuur van de demonische duvel; daar zit het grote verschil.

   Like

 4. Anneke zegt:

  Dit kleine land dat zoveel Kracht uitstraalt, een blinkende parel in de dorre / vruchteloze woestijn.

  Like

 5. carthago zegt:

  Zonder Israël was de midden oosten zandbak één groot kalifaat, alleen en alleen Israël heeft dit tegengehouden. De kalief kokosnoot in Washington heeft de hele boel in de hens gezet, maar Israël is daardoor nog sterker geworden.

  Like

 6. Anna zegt:

  De Zogenaamde Palestijnen zijnde speerpunt van de islamitische oorlog tegen alles wat niet islamitisch is. Ik kom vaak in Israel welke ” normale” Palestijn je ook spreekt ze vinden het leven ” onder Israël zoslecht nog niet alleen dit kunnen ze niet hardoptegen andere Palestijnen zeggen… Dat is weer de eeuwige HYPOCRISIE ze moeten wel liegen anders worden ze vermoord….. De leiders van de Palestijnen die zijn HARTSTIKKE FOUT FOUT FOUT. Als die er niet waren dan hadden de Arabieren in Israel een prima leven dat zeggen ze zelf….. Sommigen zijn nu ook het ophitsen van Abbas tegen de joden meer dan spuugzat…. In sommige plaatsen runnen zelfs Israëliërs samen met Palestijnen een garage dit gaat al jaren goed…… Ze zeggen met een schouderklop tegen elkaar ” ja eigenlijk moet ik jou haten maar we werken prima samen hoor” zowel Joodse als Arabische auto’s worden er gerepareerd. De Palestijnse leiders zijn zo fout….. Zij vullen hun zakken flink met ontwikkelings geld…. ( ook Nederland doet daar driftig aan mee)
  En terwijl de hele wereld de joden beschuldigd van ” bezetting en verdrukking van de Palestijnen” kan de Arabische wereld lekker doorgaan met moorden doodslag stenigingen enz enz enz…..
  De Arabieren voelen zich superieur maar ze weten het ook wel dat zeker niet zijn…… Ze plegen vaak plagiaat B.v. In techniek en andere zaken….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s