Laten we ons geen illusies maken: Europa zal het slagveld worden van een grote oorlog tussen de islam en zijn vijanden!

Screenshot_48

(Door: “Balkanske priče”)

De islam is niet op aarde gekomen om naast andere godsdiensten te bestaan, maar om wereldwijd te overheersen! Deze ideologie voert al zo’n 1400 jaar oorlog tegen alles en iedereen wat nog niet ‘moslim’ is. Jihad doet nu voor de vierde (maar feitelijk al de vijfde) keer een poging Europa te veroveren. Omdat dit met militaire middelen keer op keer mislukte, gooide de islam het zo’n 40 jaar geleden over een andere boeg, namelijk om door middel van miljoenen migranten de westerse samenleving stap voor stap van binnenuit te ondermijnen en uiteindelijk over te nemen. Moslim-migratie is een overgangsperiode, waarin de ontvangende samenleving wordt voorbereid om te transformeren van een open samenleving naar een islamitische samenleving met slaven van Allah, met een staat gebaseerd op islamitische principes. Dankzij migratie werden Indonesië, Maleisië, Centraal-Azië en delen van India geïslamiseerd…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

31 reacties op Laten we ons geen illusies maken: Europa zal het slagveld worden van een grote oorlog tussen de islam en zijn vijanden!

 1. Peter selie zegt:

  Aangemoedigd en zelfs gefinancierd door ‘onze eigen EU

  Like

 2. Johan zegt:

  Het wordt tijd om de islam definitief uit ons land te verwijderen. Dit soort “liefde” en “vrede” kunnen we hier missen als kiespijn.

  Like

 3. Driek zegt:

  Een uitstekend en duidelijk geschreven artikel, maar ik kan praten als Brugman en mensen in mijn omgeving waarschuwen voor die meedogenloze islam, nog altijd ontmoet ik zoveel weerstand dat ik ermee gestopt ben. Ik hoop dat dit artikel niet alleen gelezen wordt door de ‘Bron-lezers’ doch ook daarbuiten, maar ik ben somber gestemd voor de toekomst. Over een paar jaar breekt hier de hel los. Dankzij die klootzakken in Den Haag. Laten we alsjeblieft Geert Wilders hoog houden, hij is de enige die opkomt voor Nederland.

  Like

 4. De islam is niet op aarde gekomen om naast andere godsdiensten te bestaan, maar om wereldwijd te overheersen! Goh nou dat je het zegt begint er een lampje bij mij te branden, dat had ‘k toch niet achter de islam gezocht, meestal doen ze zulke dingen niet (Kuch)…

  Like

 5. Joshua zegt:

  Hier wil men op POWNET niets over horen want dan wordt je als haat zaaier weggerot en uit gemaakt dat je discrimineerd, omdat het vrede lievende mossel tuig het daar voor het zeggen hebben.
  Zo erg is het in NLD. al dat ook vele geínfecteerde Nlders,mee heulen met deze dodelijke ziekte en er geen kwaad woord over wil horen want dan zijn zij geschokt.

  Like

  • albertien54 zegt:

   Praat me inmiddels niet meer over Powned, ook NPO hè en die giegel van een presentor was nog op het feestje van Rutte in een innige omhelzing. Ja, ja allemaal zakkenvullen van de Nazi staatsomroepen. Nu met die hindoe aan tafel is het niet meer om te harden om er naar te kijken, dus zet hem meteen af. Powned heeft zijn ziel al lang verkocht aan de duivel, hoop dat Thierry Boudet daar voorlopig niet meer aan zal schuiven, die ziet de zaken heel scherp, maar krijgt soms ook geen kans om zijn verhaal te doen. Schamen moeten jullie je, Powned, goed dat Jan Roos vertrokken is bij dit waardeloze islamknuffelende programma, want is dat is het inmiddels wel geworden!
   Er komt een dag X en dan komt de afrekening, zal de Islam uit dit land worden verwijderd, revolutie zal gebeuren, dat zal niet lang meer duren. Eerst nog een grote aanslag in Amsterdam of Rotterdam, maar het liefst een grote bom daar op het torentje in Den Haag, weg die vuile politieke leiders!

   Like

 6. exmarineman zegt:

  Tja wat rond 1472 nabij Wenen is mislukt gaat nu hoogstwaarschijnlijk alsnog gebeuren. Laten we eens ruim 40 jaar geleden terugkijken : 1973 oliecrisis, Den Uyl (PvdA) was premier en ik weet ng dat we toen consumptiebonnen kregen o.a. voor benzine 15 liter per bon. Toen de oliecrisis voorbij was in 1975 kwam de EU samen met de VS in Straatsburg bijeen en overlegde met de islamitische olierijkelanden van het M.O. (Saoedi-Arabië, Qatar, Koeweit, VAE, Bahrein, Abu Dhabi) en er kwam een overeenkomst uit waarbij Europa en de VS de toezegging kregen altijd olie te krijgen. De koude oorlog was nog niet afgelopen en het communisme en Rusland was nog steeds het allergrootste gevaar in de ogen van het Westen/NAVO en was dan ook ruim afhankelijk van olieleveranties uit het M.O. Maar de islamitische landen en S.A. voorop als salfistisch en soennietische moslims hadden al jaren in hun buitenlandse politiek de verdere islamisering van de wereld als oogmerk (uiteraard het soenisme/salafistische). En dus gezien die politiek eisten zijn voor levering van die olie aan het westen vrije toegang van moslims tot het westen en geen beletselen voor de islam in het westen. M.a.w. de islamisering werd TOEN al afgedwongen. De EU/VS konden (wilden?????) niet anders gezien de koude oorlog en de grote behoefte aan olie.
  In 1975 werd dus Europa en ook de USA al uitgeleverd aan de islam enkel en alleen voor olie. Deze overeenkomst werd min of meer geheim gehouden voor alle volkeren van de Europese landen. Uiteraard moest de islam wel zachtjes, sluipenderwijze zeg maar, worden verbreid in Europa en ook de USA. En nu er al ruim voldoende moskeeën en moslims in Europa en USA binnen zijn “gesmokkeld” via het Vluchtelingenverdrag dat ruim werd misbruikt is het Paard van Troje al jaren binnen. En na de “afgelopen” crisis in Europa zag men zijn kans schoon. Maar eerst moesten er nog een paar mensen worden opgeruimd, van het toneel verdwijnen zoals Ghadaffi (Libië) – oh ja dat was die mooie Arabische Lente….. Toen moest ook Hoessein in Irak er aan geloven, Afghanistan was in mijn ogen alleen maar een afleidingsmanoeuvre want daar moesten de Russen er uit worden gegooid. En toen kwam Egypte aan de beurt, maar helaas voor de moslimbroeders en de soennieten uit S.A. liep dat even helemaal verkeerd af. Tja toen was er nog maar 1 dictator over want die Al Sisi van Egypte zou men nu niet weg krijgen. Inmiddels waren er al wat “rebellengroeperingen” opgericht en die moesten in Syrië Assad zien weg te krijgen, want dat was niet alleen een dictator in de ogen van S.A. maar ook in die van het Westen, vnl USA. Daarnaast is hij een vriend van Iran, Assad is Alaviet en Iran zijn sjiieten de grote tegenstrevers/vijanden van de soennieten. En Over de hele wereld waren er al islamitische terreurgroepen bezig zoals Boko Haram, Al Qaida en niet te vergeten Hamas en Hezbollah en dan nog in Somalië, Jemen, Kenia en ga zo maar door. En dan kon nu dus die grote immigratiestroom op gang komen van “oorlogsvluchtelingen” maar waarvan 95% moslims en alleenstaande )jonge’ mannen, want ja, als die binnen zijn komt de gezinshereniging op gang. Maar vrouwen vechten ook niet als het moet, daar moeten we dus die (jonge) mannen voor hebben. En dan heb je nu ook nog die overeenkomst met Turkije, waar de NIEUW dictator Erdogan is ontstaan, maar die kan en mag van het West ALLES doen en laten wat hij wil: van het bezetten van een NAVO-land (Noord-Cyprus) tot aan volkerenmoord op de Koerden, zijn leger naar Irak en Syrië brengen, illegale olie in- en verkopen, journalisten en andere critici gevangen zetten, kranten en TV-stantions sluiten resp bezetten. Daarvoor krijg hij nu: € 6 miljard (was € 3 miljard), visumvrij reizen voor de 80 miljoen Turken en hoeft hij zich aan geen enkele afspraak te houden. Hij moet de immigratiestroom stoppen, echter het gaat alleen over Syriërs…….De rest kan vrij naar Griekenland en doorstromen naar Europa…….en die Syriërs geeft hij gewoon een ander paspoort…..
  En laat ik aan het einde van dit heel lange verhaal niet vergeten te noemen wie er ook nog achter gesloten deuren aan de touwtjes trekken: de Bilderbergers, de leden van NWO en Illuminaté en last but not least Soros die via een bureau van hem in Berlijn de Duitse bondskanselier Merkel “adviseert”………En dan hebben we nog die president van Amerika die nu uit de schulp kruipt en er niet meer voor terugdeinst dat hij een lid is van de moslimbroeders en dus ook moslim is…..

  Like

 7. dendieje zegt:

  Dit is op herblogd.

  Like

 8. vanhetgoor zegt:

  De islam is niet gekomen om te overheersten, dat kan namelijk niet. Klinkt moeilijk, maar dat moet ik even uitleggen. De islam is een misdadig systeem dat alleen kan bestaan als het teert op een gast samenleving. Overal waar de islam het voor het zeggen heeft zakt deze maatschappij in en vervalt tot ellende. De Arabische wereld kan alleen bestaan dankzij de landen die olie kopen. Het Ottomaanse Rijk kon alleen bestaan danzij de omliggende landen die door de Janitsaren leeg werden geroofd. In India kon kon een moslim samenleving zich alleen handhaven door te teren op de arbeid van anderen, het zelfde geldt voor onze beschaving. De islam kan alleen bestaan door banden met de drugswereld, de Marokkaanse hash-handel en de Turkse heroïne-handel. Als geheel moet men het hebben van de uitkeringen.

  Maar als de Gemeentelijke sociale diensten overal op zou den houden met het verstrekken van uitkeringen dan zou in Nederland de islam inzakken als een pudding. Als de drugs worden vrijgegeven dan zakken de Turkse en de Marokkaanse gemeensschappen in NL en hun economiën in. Want men komt niet om te werken, men komt om te teren op de zak van anderen. Moslims leven als paria’s en als parasieten.

  Zodra NL de uitkering afschaft is men ook verlost van de moslims. Zodra de moslims de macht hebben zullen de uitkeringen eventjes gemaximaliseerd worden, maar omdat dit niet houdbaar is zal dit ook stoppen, en dan zal men proberen de moslims uitkeringstrekkers te verplaatsen naar eeen volgende gebied. Dat is in het verleden al eerder gebeurd. De domme boertjes uit de achterlanden van Turkije en Marokko zijn naar Europa verplaatst om hun vaderland niet langer te belasten met hun aanwezigheid. Dan gaan ze leven ten koste van anderen, daarna komt een golf met islamitisch kader die de geldstromen beter gaat herleiden in de richting van het vaderland.

  Nergens ter wereld is een islamitische overheersing als er geen externe bron van rijkdom is. In Nederland is de bron van rijkdom de land en tuinbouw, daar moet gewerkt worden, er zijn weinig moslims die koeien gaan verzorgen of varkens gaan houden. Ergo, zodra de buit binnen is laat de moslim Nederland ook weer vallen omdat er namelijk gewerkt moet worden en daar hebben ze een broertje aan dood!

  Like

  • vanhetgoore mooi man, er is geen speld tussen te krijgen, dit is de voornaamste reden om drugs NIET te legaliseren de overheid steunt als het ware de illegale praktijken. Nederland narcocratie welke grotendeels nog eens nep is…

   Like

 9. Jan zegt:

  Beveiliger kerncentrale België doodgeschoten

  Een beveiliger van een Belgische kerncentrale is twee dagen na de aanslagen in Brussel in Charleroi doodgeschoten. Dat meldt de plaatselijke krant Dernière Heure zaterdag op basis van politiebronnen. De krant voegt eraan toe dat zijn beveiligingspasje is gestolen.

  Het baart de onderzoekers zorgen dat de onbekende dader(s) ervandoor ging(en) met het pasje van de man. Die kaart geeft immers toegang tot verschillende gevoelige, kritieke plaatsen. Meteen na de ontdekking werd de badge gedeactiveerd.

  http://www.ad.nl/ad/nl/38570/Aanslag-Brussels-Airport/article/detail/4270817/2016/03/26/Beveiliger-kerncentrale-Belgie-doodgeschoten.dhtml

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jan: 10.30. uur. Op de eerste plaats gaat mijn medeleven uit naar de nabestaanden. Dit ziet er echt niet goed uit, als de islam terroristen, beschikken over dat pasje, vrees ik het ergste, Jan.

   Like

 10. Onno zegt:

  Voor atheïsten is het allemaal één pot nat: Boeddhisme, Hindoeïsme, Islam, Satanisme, Christendom, Jodendom…..dom, dom, dom. Maar moet kunnen wegens tolerantie.

  Die zullen straks ruw ontwaken…..

  Like

  • BertG. zegt:

   Gaan we weer.
   Nee, alle atheïsten zijn zo achterlijk als een deur, nou goed zo.
   Die begrijpen er allemaal helemaal niks van wat er allemaal in de wereld gebeurt want die zijn allemaal zo verschrikkelijk tolerant.

   Je wordt vervelend.

   Like

  • Onno;wie heeft jou vertelt dat alle religies hetzelfde?En tussen de islam en het Christendom is het zo groot verschil,net als hemel en aarde.Het Christendom heeft in de eerste 3 eeuwen van haar bestaan op een vreedzame wijze het Christendom verspreid.De Kruistochten waren NIET een gevolg van een agressieve en imperialistisch Christendom.De kruistochten vonden plaats van circa 1095 tot 1230 na Christus en hadden tot doel de heilige plaatsen van het Christendom te heroveren op de moslims, die er kort na de dood van Mohammed binnengevallen waren….Het is van belang te weten dat nergens in de bijbel oorlogen voorkomen om het geloof in God te verbreiden…….

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @The Balkans Chronicles: 15.15. uur. Precies wat U zegt. Als U mij permitteert, maak ik wel een nuance. In de Middeleeuwen, was het wel een ellende, omdat met name de RK Kerk, en de wereldlijke machthebbers, iedere vorm van kritiek op hun handelen, beantwoord hadden met moord en doodslag. Denk met name hierbij aan de Katharen, die daar slachtoffer van werden. Ook tijdens de Reformatie gingen Christenen elkaar te lijf. En dat is nooit de bedoeling geweest van Jezus Christus! Hij heeft nergens gezegd; verspreid het christelijke geloof, en slacht daarbij andersdenkenden af! En dat is echt een zwarte bladzijde van het Christendom. Wat de kruistochten betreft, heeft U wel weer gelijk.
    Dankzij de Verlichting, is het Christendom, mede door het ontwikkelen van gezonde Schriftkritiek, voor een groot gedeelte overgegaan op een vreedzame manier, het christendom te verspreiden. Dus, ik ga voor een groot stuk mee, in uw redenatie, maar de waarheid dient ook gezegd te worden over het gedrag van vele christelijke heersers ten tijde van de Middeleeuwen, en tijdens de Reformatie.

    Geliked door 1 persoon

   • Tom Hendrix;ik ben er volledige mee eens!…Kruistochten hebben niets te maken met religie en Jezus Christus,…de katholieke kerk en het Vaticaan ook.Ik behoor tot de Orthodoxe Kerk, evenals Serviërs, Russen, Grieken …en in die landen bestaat nog steeds het christendom….Groet van een Serv…

    Like

   • exmarineman zegt:

    Tom een goede aanvulling want in de middeleeuwen en ook tijdens de 80jarige oorlog hebben de christenen onder en tegen elkaar gevochten zeker nadat de protestanten waren ontstaan omdat men de paus niet als hoofd meer wilden accepteren en dus de afscheiding kwam van de Roomse katholieke kerk. Er zijn diverse scheuring binnen het zeg maar oude roomse katholicisme geweest zoals de Engelse kerk en de Zweedse kerk ook zijn ontstaan. En tijdens de kolonisatie van Zuid-Amerika, Afrika en Azië is het christendom toch wel met het nodige moord en doodslag verbreidt, Maar DAT het op DIE manier moest gebeuren staat NERGENS in de Bijbel! Door de apostelen zoals Petrus en Paulus en ook monniken en andere predikers is het Christendom zonder dwang uitgebreid. Ten tijde van het Romeinse Rijk moesten de christenen zelfs onderduiken voor het zwaard van de Romeinen totdat er een Romeinse Keizer kwam die zich tot het Christendom bekeerde. Maar helaas wordt dat hele verhaal door moslims gemakshalve niet verteld, want het komt hun niet goed uit. Het past niet in hun straatje. Maar feit is en blijft dat vanaf het moment dat Mo zich ging presenteren als “profeet” is er één en al ellende over de gehele wereld verspreid en werden vele landen in het M.O. met geweld verovert en iedereen moest zich tot moslim laten bekeren. Iedere andere werd gedood. Dat gebeurde in OPDRACHT van Mo en zei weer dat het moest van A. En in dat fijne boek dat vol staat met dood en verderf en dus het doden van IEDERE ONGELOVIGE en dat is voor de islam/moslim IEDEREEN die geen moslim is……. Dat staat duidelijk zo in de koran en dat kan geen moslim anders vertellen/uitleggen. In de Bijbel staat ook nergens dat als je hebt gevochten voor de uitbreiding en/of verdediging van je geloof je een martelaar bent en dat er dan 72 maagden op je zitten te wachten in het hiernamaals, maar in de koran staat het wel en wordt gebruikt als cadeau en aanmoediging om anderen te doden!!!!! HET IS OOK EEN MUST! Over de Kruistochten heb ik het verder niet want dat staat goed verwoord. Maar verder zijn wij het vrij aardig met elkaar eens. In de Bijbel wordt LIEFDE en RESPECT voor anderen gepredikt, in de islam bestaat er voor anderen/andersgelovigen GEEN ENKEL RESPECT, sterker nog ALLES wat die niet-moslim bezit behoort aan de moslim toe en het staat je vrij dat af te nemen……..
    Sorry Tom, wellicht iets langer geworden dan gedacht, maar moest het even aanvullen want wat er wordt beweert over het Christendom en dat het in de Bijbel zou staan is niet waar. Wel hebben vertegenwoordigers van de R.K. (wellicht later ook de afgescheidenen) zich slecht gedragen.

    Like

  • joopklepzeiker zegt:

   In uw specifiek geval ben ik het met u eens , ik zie weinig tot geen verschil tussen u en en moslimes !

   Like

 11. Willie zegt:

  Dit hieronder is 6 jaar geleden geschreven door een Amerikaanse Jood , lees maar eens door dan ziet men dat die man bijna profetisch te noemen is ???

  Howard | March 11, 2010 3:33 PM | Reply
  Frankly.. I don’t think the world cares abouts about us, the Jews. (I’m a Jew).

  And..I don’t think the world will give a damn if the Jews around the world are killed. They didn’t give a damn in World War II, they don’t give a damn now.

  But…the world will care when the cancer of Islam starts killing them, by the dozens, and then the thousands, and then tens of thousands, hundreds of thousands, and then millions.

  By then..my three predictions:

  1. Europe will be a wasteland. No churches will remain. No museums will remain. No culture will remain. Europe will crumble into the blood-stained cemetary that it made for the Jews.

  2. The Moslems won’t be successful either. Many will be dead, rotting in the fields. The rest will be blood hungry for revenge, but too afraid to do anything. They will turn on each other like mad dogs.

  3. Culture as we know it around the world will vanish. Predictions 1 and 2 above will create a new dark age. No culture, starvation, hatred.

  And this will be the revenge of G-d. I’m not SURE there is a spiritual aspect to this, but I believe so. I believe that we are truly at the end of days. Prediction is hard, especially about the future. All I know is that there will be a lot of death and destruction. Period.

  My advice… visit Europe. It won’t be Europe much longer. Visit it now. In a few years the Europeans will be mad dogs, killing each other (they’re used to that), as they descend BACK INTO THE BARBARISM that so befits them

  Prediction is hard, especially about the future. All I know is that there will be a lot of death and destruction. Period.

  If we are dragged back into barbarism, then that may indeed be the end. Technology will slip away, because the Mohammedans (including your unfortunate descendants) will be incapable of sustaining it, and the Earth will become a planet of medieval villages again.

  And there will be no way back.

  We’ve used up the easily accessible mineral and metal deposits that were a stepping-stone to high technology. Nobody is going to restart smelting iron if the only way to get the coal and ore needs heavy machinery. So even if we managed to throw off the stultifying grip of the Mohammedans, we would be stuck in the dark ages until the next asteroid wiped the planet clean ready for a new start.

  How do I know this stuff .. how do i become poetus comicus, the next instantiation of mel brooks .. the mel brooks of the soon-to-vanish-civilization?

  You’ll be sorry you asked..but here goes..

  Well..I read the newspapers…and blogs

  And I see that the Moslems are killing, raping, torturing, destroying

  And then lying, building, bullying

  I put two and two together

  The Europeans are exhausted..and they have a history of murdering each other..

  The Moslems have a history of breeding..and then misbehaving by killing

  The Moslems are in Europe, scaring the pants off the people

  The people or better their children, now fat, dumb, happy after their history of murder and genocide, sitting back in their lazy, socialist dotage, are impotent..deer in the headlight

  So we have 50+ million people who are like wild hyenas (actually like wild ass..it’s the bible)

  And 300+ million sheep who are clueless…led by shepherds who are venal and evil (impotent throwbacks to their murdering grandparents)

  And no Jews to speak of in this maelstrom.. the Europeans made sure of that

  Bottom line .. .a perfect storm

  And then… the mental pictures.. corpses upon corpses, fields of rotting, smelling, liquifying dead bodies where poppies once grew (pardon the poetic here..just fields of stinking corpses will do)…and then the hollow-eyed, soul-less wanderers, those walking dead of the greatest conflagration in history

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  [quote] Zeker, er zijn moslims die vreedzaam zijn, en jazeker hebben zij het recht om hun geloof in de privé-sfeer te belijden. [/quote]

  BULLSHIT! Elke mohammedaan gebruikt dezelfde duivelse koran!
  Zolang een mohammedaan in dat haatboek leest, deugt hij niet, PUNT!

  Ik ga ook stoppen met het voorlichten van linkse idioten; het vreet energie en ze zijn tóch niet te overtuigen. Laat die linkse loopse teven maar lekker uitgewoond worden door die g**le mohammedanen!
  En dit gun ik ook die watjes, die verwijfde kerels, die lopen te zwijmelen naast of achter een wees-welkom-spandoek! Een mohammedaan maakt er geen probleem van om z’n leuter in een reet te steken!

  Tjonge, wat ben ik alles beu!

  Like

 13. Joshua zegt:

  @Tistochwat zegt:
  26 maart 2016 om 15:07
  Hier zeg ik volmondig ja op, uitroeien die hele god vergeten rot islam,ook die mee heulende IDIOTEN.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @The Balkan Chronicles: 19.55. uur, op 26/3. Dank voor uw reactie. Ik heb respect voor Servië, dat onterecht de schuld kreeg van de Joegoslavische Burgeroorlog. Ik neem aan dat uw Paasfeest een week later zal zijn? Ik wens U dan nu vast: Zalig Pasen, de Heer Jezus, is waarlijk opgestaan!

  Like

 15. Jan zegt:

  Als je de peetvader knuffelt

  Aanslag, gevolgd door obligaat gejammer en dito uitspraken, maar heeft België de terreur niet zelf gekweekt? Ja, zeggen critici, want het kreeg goedkope olie maar moet daarvoor in ruil toestaan dat het wahibisme vanaf haar grondgebied wordt verkondigd vanuit de moskee in het Jubelpark. Tel hierbij op de zegeningen van socialistische bestuurders als de voormalige Freddy Thielemans (PS), de huidige socialist Yvan Mayeur (PS), de voormalige antisemiet van Molenbeek Phillipe Moureaux (ook al van de PS) en de huidige socialist Françoise Schepmans (Ik weet van niks en ik doe maar wat*) en het hoeft niet te verwonderen dat Brussel de Gazastrook van Europa is en uitvalbasis voor aanslagen.


  Philippe Moureaux
  http://www.deconsument.com/philippe-moureaux-godvader-van-de-jihad/

  Like

 16. Jan zegt:

  Philippe Moureaux, God Vader van de Jihad?

  Philippe Moureaux was van 1992 tot 2012 de burgemeester van Sint-Jans-Molenbeek (Brussel). Vandaag wordt Sint-Jans-Molenbeek, kortweg Molenbeek, door de wereldpers beschouwd als Europa’s “terroristenfabriek”. Ten minste drie van de daders van de terreuraanslagen in november in Parijs kwamen daar vandaan: Ibrahim Abdeslam, Abdelhamid Abaaoud en de andere voortvluchtige Salah Abdeslam. De lijst is echter nog niet compleet.

  De meeste terroristen die recent in Europa verschenen, kwamen uit een omgeving van zes vierkante kilometer groot – en in een verbazingwekkende concentratie. België is in verhouding tot de omvang van de bevolking, de grootste exporteur van Europese strijders naar de Islamitische Staat in Irak en Syrië (IS). De meesten van hen komen uit Molenbeek.

  Meer dan de helft van de bevolking van Molenbeek is moslim; een kwart is afkomstig uit Marokko zoals ook de Parijse aanvallers.

  http://www.deconsument.com/philippe-moureaux-godvader-van-de-jihad/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s