Mechelse politie kende schuilplaats van Abdeslam al drie maanden

Screenshot_28

Het adres Vierwindenstraat 79 in Molenbeek, waar Salah Abdeslam werd ingerekend, was bij de Mechelse politie al bekend vanaf 7 december 2015.

(Door: Patrick Lefelon)

Een cruciale tip over de schuilplaats van terrorist Saleh Abdeslam is door de politie Mechelen niet doorgestuurd naar de Brusselse antiterreur-speurders. Het schuiladres Vierwindenstraat 79, waar Abdeslam op 18 maart werd gearresteerd, was bij de politie Mechelen al bekend vanaf 7 december 2015 (!). Het Comité P. is een onderzoek gestart.

Woordvoerster Diane Reynders van het Comité P. bevestigde gisteren dat een onderzoek is gestart naar de manier waarop de lokale politie Mechelen is omgesprongen met mogelijke cruciale antiterreur-informatie. Het onderzoek komt er na een melding van een Mechelse politieman.

Lees verder>>>
(h/t “Adriaan Jansens” en “Luchtpint”)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", België, Brussel, Islam, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Overheid, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Mechelse politie kende schuilplaats van Abdeslam al drie maanden

 1. anna zegt:

  het land België moet nodig “gereorganiseerd” worden

  Like

 2. D. G. Neree zegt:

  Het lijkt wel een cartoon.
  Terwijl heel Frankrijk, België, Nederland en Duitsland zoekt naar deze massamoordenaar, was dit adres al 3 maanden bekend bij een plaatselijk politiebureau. België is een mislukt land met zoveel regeringen en verdeelde overheidstaken.

  Like

 3. Mechelse politie kende schuilplaats van Abdeslam al drie maanden, tja dit bevestigd mijn vermoeden dat deze terroristische aanslagen de bestuurlijke elites zeer van pas komen in hun niet te stoppen dwang om de burgers van de EU lidstaten angst aan te jagen. Immers angst is een slechte raadgever en de roep om een hard en sterk beleid wordt steeds duidelijker. Tot dat het omslagpunt wordt bereikt dat Europa een grote totalitaire staat is geworden, waarin de enkeling en de totale burgerij ten onder gaat in een volkomen kansloze strijd tegen het dictatoriale bewind wat men zelf bewust of onbewust aan mee heeft geholpen om in het zadel te hijsen…

  Like

  • Luchtpint zegt:

   De echte stoorfactor in heel dit verhaal is dat gewoonlijk de verschillende politiediensten in dit land altijd exclusief de eer willen opstrijken voor het doorgronden van een zaak zoals bijvoorbeeld deze, en dat je daardoor een narcistische rivaliteit krijgt tussen politiediensten, waardoor ze mekaar voor de voeten lopen. (staatsveiligheid, gerechtelijke politie, gemeentelijke politie, en vroeger ook de rijkswacht)

   En waarom ? Omwille van het opblinken van de persoonlijke eer en glorie van de chefs van betrokken politiediensten en om volgens die logica de reputatie van andere diensten te bezwadderen / in de schaduw te stellen. Persoonlijke rivaliteit op het leidinggevend niveau binnen de politiediensten wordt dan automatisch geïnstitutionaliseerde rivaliteit tussen de diensten zelf.

   Welnu, dat ging allemaal mooi veranderen, beloofden politici ons midden jaren ’80 (in de nasleep van de Bende van Nijvel), en nog maar eens in 1996 (Dutroux) en toch is er op al die tijd NIETS veranderd !

   Voor de persoonlijke eer en glorie van chefs van politiediensten moeten dus gewone burgers in dit land hun kaas laten.

   Dat men daar maar eens goed over nadenkt vooraleer men – omwille van het ritueel – kaarsjes staat te branden op een groot plein ! Dat heeft geen kloten aan het lijf.

   Politici hebben een vuist op hun smoel nodig in dit land voor er wat verandert !.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Adriaan Jansens: 13.08. uur. Dat ben ik volledig met je eens, Adriaan. De bestuurlijke elite, wenst de DICTATUUR, en wel de DICTATUUR, die te vergelijken valt met het “Derde Rijk”, van Adolf Hitler. Hoe frappant, dat het gedrocht EUSSR, zoveel gelijkenissen heeft met juist dat `Derde Rijk`.

   Geliked door 1 persoon

   • Hi Tom.

    1941: NEDERLANDSE EUROFIELEN VAN HET EERSTE UUR.
    GERARD DE BOER
    Hieronder spreekt commissaris-generaal Hans Fischböck op 25 juli 1941 in het Scheveningse Kurhaus – onder het motto “Europa één” – het sociaal-economisch genootschap toe over de sociaal-economische opbouw van Nederland binnen een verenigd Europa.
    Van links naar rechts: Rost van Tonningen (NSB), Van Maasdijk (NSB), Fischböck (NSDAP), Van Loon (NSB), Snijder (NSB) en Goedewaagen (NSB).

    Veel van hun ideeën zijn overigens overgenomen door de huidige Nederlandse eurofiele politici. En ze gebruiken vaak ook nog eens hetzelfde jargon als NSB-leider Anton Mussert.

    Bron
    https://gerard1945.wordpress.com/

    Like

   • Boek: de E.U. is een Nazi project.


    Eerste President van de Europese Commissie, Walter Hallstein, top Nazi en beschermer van de Nazi wet.

    De Europese Unie volgt een blauwdruk voor een gezamelijke markt, die door de Nazis van de 2de wereldoorlog gevolgd is in opdracht van de top Nazi financiers van de IG Farben olie en farmaceutische kartel waar Bayer, BASF en HOECHST onderdelen van zijn. De top Nazi Walter Hallstein werd na de 2de wereldoorlog de eerste President van de Europese Commissie. Andere top Nazi van het eerste uur (1933 lidmaatschap) is Prins Bernhard, die werkte in het bestuur van het Parijse kantoor van IG Farben. Na de 2de wereldoorlog richte hij de inmiddels beruchte kliek ‘De Bilderbergers’ op, die decennia lang in het diepste geheim de top mensen uit politiek en zakenleven samenbracht om een gezamelijke markt en Imperium in Europa te vormen, die de belangen van de erfgenamen van het IG Farben kartel – en andere multinationals – zouden kunnen verzekeren. Prins Bernhard was een Nazi S.S. officier, en is berucht geworden door het omkoop schandaal met Lokheed Martin. lees verder >>>> https://southfrontdutch.wordpress.com/2015/06/03/boek-de-e-u-is-een-nazi-project/

    Like

 4. Pieter zegt:

  Maar deze pientere politieman dei de verblijfplaats aan zijn superieur doorgaf, was niet zo gis om na maanden nog eens navraag te doen : “He chef, hadde gaij nog iets vernomen van diejen Abdeslam ? “

  Like

 5. carthago zegt:

  Conseclusie :Het “politie” apparatsjik is volledig doordrenkt van jihadisten.Einde oefening België, het kalifaat is reeds opgericht.

  Like

 6. Dat krijg je met de politie(k)

  Like

 7. Elena zegt:

  Heb sterk het vermoeden dat de persoon die de tip kreeg over de verblijfplaats van terrorist alibaba …een moslim is.
  De tipgever is/was geen moslim.
  Zo werkt het nu eenmaal met moslims bij de politie en het leger.
  Hopelijk wordt dit tot op de bodem uitgezocht…door NIET moslims.

  Like

 8. EU-OERALBESTORMER HALLSTEIN.

  Na de Tweede Wereldoorlog stond een grote groep voormalige Duitse Nazi’s aan de wieg van de EU. De meest beruchte onder hen was Walter Hallstein (1901-1982), een jurist die onder Hitler furore had gemaakt. In 1942 ging hij het leger in en diende als reserveofficier in Noord-Frankrijk bij de 709ste Infanterie-Division. Na D-Day werd Hallstein tijdens de Slag om Cherbourg in juli 1944 door een Amerikaanse legereenheid gevangen genomen en verbleef tot november 1945 in het krijgsgevangenkamp Camp Cosmo in de Amerikaanse staat Mississippi.
  Na zijn terugkeer in Duitsland kreeg Hallstein in 1950 een diplomatieke functie op het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken, waar inmiddels alweer 80% van de ambtenaren uit voormalige leidende Nazi’s bestond. In de tijd dat Hallstein op dit ministerie werkzaam was, heeft hij zich ingezet voor de vrijlating van alle door het Neurenbergse tribunaal veroordeelde oorlogsmisdadigers en het ‘bevrijden’ van Europa tot aan de Russische Oeral. Lees verder >>> https://gerard1945.wordpress.com/2015/10/01/eu-oeralbestormer-hallstein/

  Like

 9. Anneke zegt:

  Met z’n allen arbeids-ongeschikt….Misvormt door de politieke NWO-overheersers.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @Adriaan Jansens: 14.50. uur. Bedankt voor de aanvulling, Adriaan. Bewijs geleverd, dat de EUSSR, een NAZI GEDROCHT is!

  Like

 11. Anna zegt:

  Dat werkt daar lekker samen in Brussel…… Het lijkt de EU wel!!!!!
  Komt noooooit iets goeds van…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s