VIDEO: Gesprek op Niveau – Jan Roos en Wim van Rooy

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Europa, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO: Gesprek op Niveau – Jan Roos en Wim van Rooy

 1. Latraviata zegt:

  Wat een verademing!!!!!

  Like

 2. lilith zegt:

  Ja, gezien. Deze man wil de werkelijkheid zien zoals hij al 1400 jaar is; islam komt om te verdelen en vervolgens te heersen en ze zijn er erg goed in.

  Like

 3. Elena zegt:

  Nagel op de kop van Wim van Rooy.
  Vraag mij af..kan die man nog zonder gevaar zich op straat begeven met al het pislamtuig in zijn omgeving.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Had het al gezien Bert, vond het helder.
  Was een link eerder van Jan.
  Of de Wandelaar, kan ook.
  Zijn dat dezelfde mensen?

  Like

 5. Luchtpint zegt:

  Leve Jan Roos ! Wim van Rooy aan het woord laten, dat kan hier in België gewoon niet eens ! Tenzij hij door VB wordt geïnterviewd. En verder wordt hij doodgezwegen. Links kan geen valse noten verdragen vanuit seculiere hoek. De ASSHOLES !

  Like

 6. fransdewit zegt:

  Waarom zien we zulke gesprekken niet meer bij bv de VPRO?

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Heel goed vraaggesprek. Het is het marxistisch cultuurrelativisme en de Frankfurter Schule, die de hele politiek heeft bezoedeld. Niet alleen LINKS, maar ook de liberalen en christendemocraten, gaan daarin mee.

  Like

 8. Sjaak zegt:

  Heel de pislam kan voor mijn part hun koffer pakken !

  Like

 9. Japio zegt:

  Heldere en realistische kijk op de islam, hadden we maar meer van dit soort mensen. Jan Roos is nog één van de weinige journalisten die het beestje bij de naam durft te noemen. Islam is een kankergezwel dat geëlimineerd dient te worden.

  Like

 10. Geronimo zegt:

  “Waarom zien we zulke gesprekken niet meer bij bv de VPRO?”

  Wel beste fransdewit, laat het antwoord op uw vraag nu net vervat zijn in dit, wat mij betreft, uitermate boeiend en degelijk gestoffeerd gesprek tussen twee heren die bijzonder goed weten waarover zij het hebben.

  Ik wist dat het erg gesteld was met onze beschaving, nu weet ik dat het nog vele malen erger is dan ik eerst dacht. Niet alleen de islam is daar debet aan, maar vooral onze eigen ruggengraatloze, kaarsjes ontstekende en knuffelende burgers, zeg maar de in het gesprek geciteerde gefeminiseerde, softe maatschappij, die dat allemaal zo maar over zich heen laat lopen, zonder enige, in dergelijke omstandigheden nochtans te verwachten weerbaarheid en woede.

  Op de Belgische TV werd vandaag moord en brand geschreeuwd, uiteraard zou ik zeggen, naar aanleiding van de zogezegde verstoring van de vandaag op het Beursplein te Brussel georganiseerde rouwplechtigheid, door wat zij direct als links georiënteerde media aanwezen als extreem-rechtse hooligans. Staat meteen lekker onsympathiek. Links is nl. alleen maar goed, al wat het daar niet mee eens is, vliegt in het extreem-rechtse kamp, dat doet ook nog eens lekker terug denken aan een onpopulaire figuur als de nationaal-SOCIALIST Hitler. Kwestie van de nodige afkeer op te wekken bij de bevolking. Dat past nl. altijd perfect in het gekende poco-kraam.

  In eerste instantie wist ik niet direct wat ik daarvan juist moest denken, maar ik besefte al vlug dat deze minder vredevolle opkomst eigenlijk een veel betere reactie was op al dat islam-geweld dan al dat softe geknuffel van (overigens terecht) rouwende en kaarsjes ontstekende slappelingen, omdat dit ons geen stap verder brengt naar een oplossing. Het is mijns inziens hoog tijd dat het volk in opstand komt, en dat ook laat merken op de manier die het kiest, desnoods met de vuist i.p.v. van al dat flower-power gedoe. Anders geraken we er nooit meer uit. Daar ben ik nu wel persoonlijk van overtuigd.

  Dat deze makke mentaliteit wel erg diep zit bij onze linkse Gutmenschen, kon ik naderhand ook nog eens vaststellen toen ik op de Belgische VRT een gesprek hoorde tussen het nieuwsanker Martine Tanghe (van bloedrode signatuur), en een van haar collega’s van de Franstalige RTBF, waar alles ook meestal Groen/links is. Beide zenders moeten daarin niet voor elkaar onder doen. De man had in de recente aanslagen te Brussel nl. zijn 25 jarige dochter verloren. Ook zijn remedie was niet het sluiten van de grenzen of maatregelen tegen de islam, neen het beperkte zich tot hetzelfde ruggengraatloze gedoe van uiten van liefde, en vooral zeker niemand uitsluiten of grenzen trekken, want dat zou de zaak alleen maar verergeren. Tja, dan weet je het wel. Met dergelijke soldaten is het een onbegonnen zaak om aan een oorlog te beginnen. Daar schuilt ons grootste probleem.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s