Bulgarije is van plan een hek te bouwen langs de grens met Griekenland

Screenshot_67

(Vertaling: E.J. Bron)

Na de afsluiting van de Balkan-route houdt Bulgarije rekening met de aankomst van duizenden “vluchtelingen”, die uit de kampen in Griekenland vluchten. Daarom wil de regering de grens met Griekenland door middel van een hek van prikkeldraad afsluiten.

DWN

Minister-president Bojko Borisov zei vrijdag in het parlement in Sofia dat de “belangrijkste bedreiging” op dit moment zou uitgaan “van de grens met Griekenland”, die “heel lang” en “onbeschermd” zou zijn.

Op dit moment zitten er tienduizenden “vluchtelingen” in Griekenland vast, omdat Macedonië zijn grenzen en dus de Balkan-route afgesloten heeft. De regering in Sofia vreest dat de mensen nu via Bulgarije verder naar het noorden willen reizen.

“Er is sprake van groepen van 1000 tot 2000 mensen die zich organiseren”, zei Borisov met het oog op de “vluchtelingen”. Ze zouden blijkbaar van plan zijn naar Bulgarije te komen. “We zijn gereed om alle maatregelen te nemen, indien nodig ook het bouwen van een lichte versterking.”

Tot nu toe bewaakte Bulgarije vooral de 2589 kilometer lange grens met Turkije. Daar werden 2000 grenswachten naartoe gestuurd. Bovendien werd er een drie meter hoog hekwerk gebouwd.

Bulgarije zou gevolmachtigden naar het buitenland gestuurd hebben om op tijd over “vluchtelingen”bewegingen geïnformeerd te worden, zei Borisov. De Griekse grens zou door de Griekse kant niet “beschermd” worden, in de Griekse “vluchtelingen”kampen zou sprake zijn van “vreselijke” toestanden.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Bulgarije, gezond realisme, Griekenland. Bookmark de permalink .

14 reacties op Bulgarije is van plan een hek te bouwen langs de grens met Griekenland

 1. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  En dan zijn er nog gekken die spreken over een ‘verenigd Europa’ terwijl er inmiddels meer ijzeren gordijnen worden opgetrokken dan dat ene dat we eens hadden.

  Briljant die elite die ons bestuurt. Dat dit in een ramp gaat eindigen begrijpt een kind, daar hoef je geen hoge militaire opleiding voor te hebben genoten.

  Enkel onze grote leiders begrijpen het niet, maar dat deden de minkukels uit de tijd van de Weimar republiek ook niet. Met zijn allen richting oorlog, geweldig, dank u moeder Merkel, en dank jullie, jullie goede linkse mensen die altijd alles beter weten.

  Like

  • Thom zegt:

   Die oorlog is allang begonnen, nog voor Merkel de kolonisten “en masse” binnenhaalde.
   Deze oorlog is allang begonnen. Helaas zijn onze gelederen niet gesloten en zullen we deze oorlog roemloos verliezen door figuren als Pechtold, Rutte, Buma, Roemer, Samsom, Erdogan, Merkel, Hollande, Cameron , verhofstad, Van Baalen en noem het bijna ontelbare aantal verraders maar op.
   Het is niet alleen zogenaamd links die de moslims binnengehaald hebben. denk maar aan Lubbers, Van Agt/Wiegel. Mijn zuster was een fanatieke CDA stemmer want Lubbers, dat was het einde. Nou woont ze naast een moskee en zal ze niet goed snappen hoe dat heeft kunnen gebeuren?

   Like

   • bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

    Lubbers is in mijn ogen een van de grootste ellendelingen die er in de Nederlandse politiek heeft rondgelopen, hij heeft met zijn verdeel en heers politiek iedereen tegen elkaar opgezet. Maar laten we niet vergeten dat we hem aan Den Uyl te danken hebben, die man is de ondergang van Nederland geweest, die PvdA opportunist, ome Jopie!

    Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  En gelijk hebben ze!

  Like

 3. aquarius4422 zegt:

  Tot 1989 hadden we een enkel ijzeren gordijn door Europa.
  Nu hebben we er al dozijnen.
  Vooruitgang?

  Like

 4. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 5. Verstandige mensen die Bulgaren. Kan Rutte en zijn vrienden nogv wat van leren!

  Like

 6. En hier blijven ze op het Binnenhof op hun handen zitten!

  Like

 7. Anneke zegt:

  Het omstreden hek in Israel; daar denkt Anneke nu aan. Het onterechte commentaar hierover; terwijl de wereld heel goed weet dat het ter bescherming dient. Ter bescherming van die piepkleine democratie in het Nabije-Oosten. Betr. Bulgarije … heel begrijpelijk. Zij zijn het gevaar van het Ottomaanse rijk niet vergeten. Het westen kent het Ottomaanse gevaar idem-dito, maar is nog royaal n de ontkenningsfase. “Totdat kalief Erdogan fysiek in aanval gaat; dan zullen we Putin als hulp / redder in nood moeten aanvaarden”. Rusland heeft Europa in het (verre) verleden al eerder ‘uit de brand’ geholpen.

  Like

 8. Hans zegt:

  Als er vreselijke toestanden zijn is dat best erg.
  Dus vooral niet hierheen komen dan.
  Wij hebben inmiddels onze eigen vreselijke toestanden. Met dank aan de islamitische terrorristen, islamitische verkrachters, islamitische roofmoordenaars, islamitische beroepsparasieten, en islamitische beroepspedofielen.
  Met dank natuurlijk aan onze eigen beroepsterroristen: de linkse en middenpolitiek en antifa.

  Like

 9. ieznogoedh zegt:

  Prikkeldraad? Prikkeldraad?
  Niks prikkeldraad!
  Razor wire en dan wel van het allerscherpste soort.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s