“Turkije exporteert met opzet terroristen naar Europa”

Screenshot_56

Koning Abdullah van Jordanië.

Turkije “exporteert” met opzet Jihadisten en terroristen naar Europa. Die beschuldiging heeft de Jordaanse koning Abdullah in januari op een topontmoeting met hoge VS-functionarissen geuit richting de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan. Het online-nieuwsportaal MEE (Middle East Eye) bericht daar vandaag over, zeggend dat het over de notulen van die vergadering beschikt.

De vluchtelingencrisis waarmee Europa kampt, is geen toeval, aldus Abdullah. “Het is deel van het Turkse beleid en Turkije wordt daar wel eens voor op de vingers getikt, maar meer niet”.

Lees verder>>>
(h/t A.H.)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Islam, Jihad, Jordanië, Terrorisme, Turkije. Bookmark de permalink .

13 reacties op “Turkije exporteert met opzet terroristen naar Europa”

 1. Jan Wandelaar zegt:

  +++ KERRY STEUNT BELGIË IN HET NEDERLANDS +++

  http://nieuws.vtm.be/binnenland/184226-kerry-steunt-belgie-het-nederlands

  +++

  Like

 2. Japio zegt:

  Natuurlijk komen die terroristen naar Europa, elke moslim is een terrorist in spe. Ze hangen allemaal de zelfde idieologie aan. Opzouten met dat criminele zooitje er is geen eer aan te behalen.

  Like

 3. Lilith zegt:

  Helemaal mee eens. Maar je mag t niet zeggen in dit land.

  Like

 4. P Glas zegt:

  Ook zonder dat ze in de eu zitten, dumpen ze hun ellende al in europa

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Je verwacht het niet hé? Het was en is ons realisten, op dit blog, toch allang duidelijk, wat de islamdictator wenst. En dat is niet meer of minder, de islamisering van heel Europa! En daar krijgt hij alle medewerking voor, van het vuil, rood gedrocht der EUSSR. Pinokkio Rutte heeft daar ook zijn aandeel aan! Verraden en verkocht, dat heeft die hele politieke kliek ONS!

  Like

 6. Luchtpint zegt:

  Het Hasjemitisch koningshuis heeft het niet begrepen op de neo-Ottomaanse Turken en hun Sultanaat in wording, dat via salafistische propaganda uit Saoedi Arabië een handje wordt geholpen in dat streven. Logisch voor een land dat grenst aan Syrië, Irak en Saoedi Arabië en dat zelf last heeft van salafistische infiltratie via vluchtelingenkampen en dat de eigen salafistische “denkers” regelmatig in de gevangenis moet gooien om de interne stabiliteit te bewaken.

  Niet alle Arabische moslims zullen zich dus gemakkelijk voor de kar van de Turken laten spannen. Ze weten wat er op het spel staat voor hen.

  Like

 7. Pieter zegt:

  Ik verwachtte dat al zeker wel. De EU geeft Turkije zoveel macht, dat ze wel gek zouden zijn om die niet te gebruiken om Europa nog meer de destabilliseren.
  Hun uiteindelijke doel is bij de EU en nu is het wachten op de smeekbede van de EU kom er alsjeblieft snel bij want we komen er anders niet uit met het terrorisme en de asielzokers.

  Gewoon een staaltje van doordacht Turks imperialisme, maar de politici geloven vast niet dat die Turken zo pervers en slecht zijn. Wederom: De Gutmensch mentaliteit gaat hier boven alles.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  En nu komt er geen Poolse Koning Jan Sobieski, om ONS te bevrijden van de Turken, en de islam.
  Het was in 1683, dat de Poolse Koning Jan Sobieski, de Turken voor de poorten van Wenen, versloeg. En zie nu, de eigen regeringen, van de EUSSR, laten deze invasie gewillig toe! Gunstige uitzonderingen, zijn, o wat een toeval, Polen, Hongarije, Tsjechië, die het verdommen- en terecht- zich over te geven aan de Turken, en de islam!

  Like

 9. Marc zegt:

  De Volkskrant berichtte twee dagen geleden: “De Turken hebben El Bakraoui op het vliegtuig gezet ‘zonder verdere verwittiging dat hij zou worden uitgewezen en naar waar’, aldus (de Belgische minister) Geens.”
  Het AD berichtte diezelfde dag: “,,Wij hebben hem vorig jaar juli uitgewezen naar Nederland en zowel Nederland als België op de hoogte gesteld. Desondanks heeft België hem vrijgelaten”, zei de Turkse president dinsdag. El Bakraoui had volgens Erdogan zelf gevraagd om naar Nederland uitgewezen te worden, vermoedelijk om onder de radar van de Belgische politie te blijven.”

  Terwijl Belgische en Nederlandse politici en politiefunctionarissen hun haren uit het hoofd trekken om zoveel ‘dommigheid’ van eigen kant, mist kennelijk iedereen dat hier sprake is van opzet van de kant van Erdogan: hij heeft moedwillig een terrorist via Nederland naar België laten ontkomen, zonder de Nederlandse autoriteiten te verwittigen van het soort persoon dat even later op Schiphol zou landen.

  Deze intrigant van een Erdogan dient nu met spoed uitgeschakeld te worden!

  Ook dient zijn politiek van ethnic cleansing (het Koerdenvrij maken van de Turkse republiek!) met kracht door de Navo bestrijden te worden. Eea in overleg mét de Russen!!

  Like

 10. Jean zegt:

  Dat wisten we reeds lang maar zou die eikel ook weten wat uit marocco naar Europa komt?
  Geert Wilders had niet 100% gelijk maar 1.000%

  Like

 11. Petra DeBoer zegt:

  @ Marc, dat denk ik ook dat Erdogan dat vorig jaar met opzet deed.
  In elk geval word steeds duidelijker, door bewijzen, waar Erdogan mee bezig was en is.

  Zie hier bewijs van de olieverkopen van IS aan Turkije en dat Turkije wapens, voedsel e.d. aan IS leverde volgens een IS gevangene van de Koerden.

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  Ga zo door dan duurt het niet lang meer dat er een bom op je kop valt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s