Uitbater buurtsuper vermoord na paasboodschap

Screenshot_54

Asad Shah

GLASGOW – De uitbater van een buurtsuper in het Schotse Glasgow is donderdag vermoord, enkele uren nadat hij een paasboodschap voor zijn christelijke klanten op zijn Facebook-pagina had gezet. De politie heeft inmiddels een verdachte opgepakt en zegt de zaak te behandelen als een ’religieus gemotiveerde’ moord.

Lees verder>>>
(h/t Peter Rissing)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Schotland, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

22 reacties op Uitbater buurtsuper vermoord na paasboodschap

 1. Jan Wandelaar zegt:

  +++

  “IF THERE is a God, atheism must seem to Him as less of an insult than religion,” Edmond de Goncourt, a French writer, once said. He would not find much agreement in most of the Islamic world.

  http://www.economist.com/news/middle-east-and-africa/21695542-penalties-turning-away-islam-can-be-quite-stringent-not-advised?

  Perhaps not wholly surprisingly, the proportion of Saudis reporting themselves to be “convinced atheists” was about the same as for Americans.

  http://www.economist.com/news/leaders/21695393-europe-has-suffered-another-series-murderous-attacks-jihadists-they-will-not-be?

  +++

  Like

 2. Thoth zegt:

  Oh. In dit geval iemand die uit hetzelfde gebied kwam als het slachtoffer. Nu maar wachten op een autochtoon.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Hoe kan dat nou het is toch een geloof van liefde en vrede ????

  Like

  • oud-marinier zegt:

   Klopt ook voor de volle 100% , Koddebeier. Met LIEFDE snijden ze je de strot door of jagen je een kogel door de kop. , Waarna er vrede zal zijn. Geen woord van gelogen dus. Wij begrijpen het niet helemaal HOE zij dit “liefde en vrede gedoe” bedoelen..
   (Einde sarcasme)

   Like

 4. koddebeier zegt:

  Heeeeeeee, linkse smeerlappen en gutmensch idioten hebben jullie het gelezen !!!

  Like

 5. rs zegt:

  Je verwacht het niet van een moslim, zo vredelievend en gelovig…………..deed die anders nooit…………..grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

  GVD. OVERAL waar dit gajes zich nesteld, breekt de pleuris uit!!!!!!!!!!!!!!!

  En wat doen wij ???? Pamperen etc.etc. !!!!!!!

  Like

 6. BertG. zegt:

  Dit is gewoon een waarschuwing aan de hele mossel gemeenschap.
  Wie zich ook maar een beetje dreigt aan te passen zal vermoord worden.

  Like

  • Luchtpint zegt:

   Juist. Moslims die zich min of meer aanpassen moeten goed beseffen dat ze door de puristen van de Islam continu vanuit hun ooghoeken in de gaten worden gehouden.

   Islamitische sociale controle heet dat en die is tegenwoordig overal in opmars, ook al zien we het niet meteen. Maar dat willen seculiere / christelijk geïnspireerde politiek correcten niet inzien, en ook bijvoorbeeld modern geklede moslima’s in de nationale politiek (Nederland, België,…enz.) niet. Beter de mythe in stand houden dat Islam een religie van de vrede zou zijn. In een later stadium zullen ze er zelf ook mee te maken krijgen. Net zoals iedereen die bijvoorbeeld door “hun gemeenschap” is afgetuigd tijdens de ramadan omdat ze enkel een sigaretje stonden te roken, e.d., wat vrij vaak voorkomt.

   Eerst klappen krijgen en daarna pas inzicht, eventueel. Zo zal het gaan.

   Like

 7. Claudia M. zegt:

  Hoe haalt hij het ook in z’n hoofd die smerige ongelovige varkens een vrolijk Pasen toe te wensen… Dat gaat een moslim niet doen natuurlijk, dan krijg je de zwaar gelovige booslims op je dak.

  Wat een “volk” hebben we toch geladen…

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Claudia M.: 10.22. uur. Inderdaad, dit slachtoffer (moslim) is schuldig aan verraad, volgens de islam. Hoe haalde hij het in zijn hoofd, om “apen, varkens en honden”, zalig Pasen te wensen? Dat kan de vreetzame islam niet accepteren hoor. O ja, LINKS en “gutmenschen”, zien jullie niet wat jullie hier binnen halen, en ONS opdringen! KOTS!

   Like

 8. Elena zegt:

  Vreselijk voor die man…de pislam is één groot kankergezwel.
  De uitbater had NOOIT een Paasboodschap mogen uitspreken of aan de winkel bevestigen.

  Vandaag een bewaker van de kerncentrale gedood
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/25483485/__Bewaker_kerncentrale_gedood__.html

  Het sterft nog van de pislamisten in België en Europa.

  Like

 9. carthago zegt:

  Ik vermoed dat ie werd vermoord door een kalifaatrat haatimam omdat hij geen whiskey buiten het zicht van mohammed wilde verkopen.

  Like

 10. Frans Brassens zegt:

  Er bestaan (ik denk te weten:veel) meer moslims die graag normaal zouden willen doen en normaal willen functioneren in de westerse maatschappij. Maar de meesten daarvan zijn bang. Erg bang. Met een goede reden hier weer eens blijkt.
  En zoals we dat al veel langer weten uit allerlei berichten uit de hele wereld.
  De islam heerst over hen met dreiging en terreur, dezelfde terreur die tegen ons ingezet wordt.

  Het zou goed zijn om álle moskeeën per NU te sluiten en de imams het land uit te zetten. Inclusief een verbod op de islam, de politieke terroristische veroveringsideologie die simpele moslims wijsmaakt dat het een ‘godsdienst’ zou zijn.
  Daarbij moeten de grenzen (in ieder geval voorlopig) potdicht voor wélke ‘nieuwe’ moslim dan ook. En zéker ook voor de ‘nepvluchteling-moslims’ onder wie zich ook terroristen bevinden.

  Eens kijken hoeveel hoofddoekjes er dan -niet eens gedwongen, maar uit vrije wil- in de prullenmand zouden verdwijnen. Ik herinner nog de weerzin die met name jonge meiden hadden toen ze, op stel en sprong, in de 80-er jaren door de imam, via hun vaders, gedwongen werden ze te dragen.
  En ook eens kijken of en hoe snel de integratie van moslims in de westerse maatschappij DAN zal plaats vinden.

  Een droom? Nu zeker wel. Maar als dom-Nederland nu eindelijk eens écht massaal wakker wordt kan dit realiteit worden. Je weet vast wel waarop ik doel.

  Like

  • albertien54 zegt:

   Ik weet dat hier in onze gemeente, met dank aan een grote kerk, ex-moslims en hun gezinnen, die zich bekeerd hebben tot het christendom, stille bescherming krijgen van de politie. Deze mensen zijn bang voor hun islambroeders en zusters, nou dat vind ik nogal wat, moet hier verdorie niet gekker worden in dit land. Deze mensen zijn zo bang dat ze in eigen moslimkringen niet durven te melden dat ze islam hebben afgezworen. Ik denk overigens dat ik meerdere gemeenten gebeurd, maar daar hoor je niets van.
   Oh lieve mensen, wat kost dit veel vretende negatieve energie, je staat er mee op en gaat ermee naar bed en dan nog te weten dat dit nog het begin is van alle ellende en wat er nog gaat komen.
   Het is dat ik het geld niet heb, maar een vertrek naar Suriname zit ik hard over na te denken, Europa wordt straks een slachtveld van aanslagen en daarnaast niet te vergeten dat ze druk bezig zijn om een WOIII op te bouwen. Beforeitsnews geeft daar wat meer meldingen over, die oorlog zal de laatste zijn met een dusdanig vernietigende impact, misschien wel nucleair, dat miljoenen mensen zullen sneuvelen. Dus mocht je geld hebben, vertrek uit Europa, in Suriname kun je goed leven, een huurhuis met 6 slaapkamers kost daar € 350 per maand en soms nog wel huizen die minder kosten. Kun je meteen familie laten overkomen, die nog niet wakker zijn, hebben ze meteen een veilige thuishaven om naar toe te gaan.
   Tijden van de grote verdrukking staan ons te wachten straks als eerste schok de economieën laten instorten, één wereldmunt onder één NWO, chip in hand of voorhoofd, alles onder de regering van de anti-christ, Obama?? en dan gaat de terreur echt los.
   Nee mensen het wordt er niet vrolijker op in de wereld en vreugde van het leven wordt ons ontnomen en dat begin is al gemaakt.
   Een diepbedroefde Albertien

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Albertien54: 14.04. uur. Ik lijd met U mee. En U heeft gelijk, tenzij er massaal verzet komt, door heel Europa, tegen de EUSSR en de Islam, gaan we naar de verdommenis!

    Like

 11. Pieter zegt:

  Religie van de vrede zeker ?
  Moedige man die Asad Shah.

  Like

 12. witte raaf zegt:

  De goed geïntegreerde welwillende moslims in Europa zuchten straks ook onder het juk van de extremisten,dat blijkt nu wel weer,ik ben benieuwd aan welke kant zij zich scharen als het erop aan komt,ik denk dat ik het antwoord wel weet!

  Like

 13. Taljaard zegt:

  Ken Glasgow vrij goed.
  Het is de lelijkste stad van Europa, maar met leuke mensen.
  Rauw en recht voor zijn raap en met een ”niet lullen, maar poetsen” mentaliteit.
  Een echte arbeidersstad.
  Dat geldt althans voor de autochtonen.
  Zij spreken in een dialect, dat volslagen onverstaanbaar is voor iemand die alleen maar bekend is met algemeen beschaafd Engels. (”Ya kannie ken dat firrr tappence if ya doon’t kennit.”)
  De criminele scene is (nog) voornamelijk autochtoon…
  Er is wel degelijk sprake van straatterreur en criminaliteit, maar ook dat is een autochtoon gebeuren, dat wordt uitgeoefend door blanke jeugdbendes, die in een constante staat van oorlog met elkaar verkeren over hun terrein. En elkaar met messen en boksbeugels te lijf gaan om dit terrein af te bakenen. Daar komen mossels niet tussen.
  Er wordt veel (TE veel) gezopen en 50 jaar socialistisch wanbeleid heeft voor een heel scala aan schier onoplosbare problemen gezorgd..Een structurele, over het algemeen autochtone, onderklasse, die wordt gekenmerkt door een al evenzeer structurele werkloosheid en een treurigmakende en voorspelbare fixatie op drank, sex en drugs. En beslist niet vies van geweld.
  Dat laatste geldt trouwens ook voor de middenklasse.
  Een muilpeer heb je in een kroeg snel te pakken wanneer je een grote mond hebt, maar meestal wordt je op een pint van driekwart liter smerig Brits bier getrakteerd.
  Mossels zijn over het algemeen bang voor die blanke Keltische rauwdouwen daar en de mislukte terreuraanslag op Glasgow Airport door Al Qaida is nog steeds een bron van hilariteit.
  (”Imagine bringing terror to Glasgow? We don’t mind a bit of terror here, boys!. We’re used to it.”)
  Zolang mossels zich gedragen worden zij gewoon in de gemeenschap opgenomen en totaal geaccepteerd. Dat was waarschijnlijk ook het geval met deze Pakistaanse winkelier.
  Deze moordenaars kunnen maar beter maken dat zij uit Glasgow wegkomen.

  Like

 14. Guardiacivil zegt:

  Fuck de moslim, kijk zo doen ze dat nu, zijn ze het niet eens met onze overtuiging en/of ongelovige handelingen dan wordt je simpelweg uitgeschakeld. De kogel voor dat soort.

  Like

 15. Thoth zegt:

  Taxichauffeur Tanveer Ahmed, verdachte van de moord op de Britse winkelier Asad Shah, zegt tot zijn daad te zijn gekomen omdat Shah “de profeet Mohammed beledigde”. Hij dat ‘ie tot de daad kwam door de volgende redenering :

  “De profeet Mohammed, vrede zij met hem, heeft 1.400 jaar geleden duidelijk verteld dat hij de enige en laatste boodschapper van Allah was”, luidt het vervolg. De profeet zei daarbij ook dat niemand het recht heeft zichzelf voor te doen als profeet, de Koran te veranderen, of de islamitische geloofsleer zelf.

  Nu maar wachten tot een referendum komt in Nederland om de islam te verbieden. Ik denk dat tenminste 70% van de mensen (autochtonen) dit met JA, JA, JA beantwoord….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s