Burgemeester Molenbeek: “Wist niet van komst El Bakraoui”

Screenshot_89

De burgemeester van Molenbeek, Françoise Schepmans .

“Nee”, antwoordt Françoise Schepmans (MR), burgemeester van Molenbeek, op de vraag van CNN of ze wist dat Ibrahim El Bakraoui van Turkije terug naar ons land zou reizen, en dat Turkije daarvoor had gewaarschuwd. “Er is geen samenwerking tussen het federale en lokale niveau.”

De burgemeester zegt dat ze door het federale niveau niet op de hoogte gehouden is over de zaak, en dat dat ook niet moet. “Ze moeten niet met me praten over het onderzoek. Wat ik moet doen als burgemeester is waakzaam zijn over wat er op straat gebeurt, voor de veiligheid van de mensen wanneer er bijvoorbeeld huiszoekingen en raids gebeuren. Informatie over hun radicalisering had ik niet.”

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, België, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Elite, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Burgemeester Molenbeek: “Wist niet van komst El Bakraoui”

 1. carthago zegt:

  Ja ja, een toonbeeld van een echte Brusselse struisvogel, voor vier ton per jaar, doorbetaald pensioen voor het leven desnoods met een jihadmonster als lijfwacht. Dit soort krapuul dient ondergedompeld in een teervat en met veren het kalifaat molenbeek uitgespuugd te worden en uitgeleverd aan een roedel kontebonkers.

  Like

 2. Van de term burgemeester daar krijg ‘k meestal een zure oprisping van, doet mij gelijk denken aan de alhier ongekozen, eigenwijze, linkse doordrammers. Het Baron-achtige optreden van deze lieden stuit mij totaal tegen de borst, de arrogantie van de macht is meestal een langzaam blaartrekkend proces. Zeker deze op een strenge meesteres gelijkende burgemeester Françoise Schepmans zou het veel beter doen in een volledig ingerichte SM kamer dan haar slappe optreden naar de moslim bevolking toe, hier speelt zij een ondergeschikte rol in voor de verandering….

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Adriaan Jansens: 12.57. uur. Mee eens!

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Leuke sfeertekening met de SM-kamer.
   Wat mij benieuwd is wat zij aldaar met het glas melk van plan is, dat zij tussen haar benige handen klemt. Dit en de hemelse naar boven gerichte blik doen vermoeden dat deze dame zélf geen idee heeft wat er van haar verwacht wordt tussen al die in leder gehulde perverselingen.

   Like

  • Kritische postings over asielzoekers op Facebook: politie Woerden komt langs

   Twee vrouwen in Woerden kregen vrijdag de politie aan de deur vanwege hun postings over asielzoekers op facebook. De twee agenten hadden een print bij zich met Facebookcommentaren als ‘we moeten meer tegenstand bieden’ en ‘rot op burgemeester’.

   De twee agenten wilden weten wie er achter de commentaren zaten. Een van de vrouwen: ‘De agent las het voor en vroeg of ik dat gezegd had. En dat was het wel. Ik kreeg geen opmerkingen, alleen of ik het gezegd had. Ik heb het commentaar maar verwijderd, ik heb geen zin in dit gezeik aan de deur. Ik heb m’n mening gegeven en dan gelijk politie aan de deur. Ik vind dat wel veel te ver gaan eigenlijk’.

   ‘Geen sprake van dreiging, gewoon kennismaken’

   De politie bevestigt het bezoek aan enkele Woerdenaren wegens commentaren op sociale media: “Er is geen sprake van dreiging. Het was een laagdrempelig kennismakingsgesprek. Gewoon om te kijken wat er leeft in de samenleving’. De politie ontkent dat het bezoek in opdracht was van de burgemeester.

   Ook in Breda en Maastricht bracht de politie bezoek aan een burger naar aanleiding van dreigende opmerkingen op sociale media. In Breda werd de burgemeester daar ernstig door in verlegenheid gebracht. In Maastricht was er sprake van ernstige opruiing volgens de politie. De commentaren worden als zeer bedreigend ervaren en hebben zelfs geleid tot arrestaties. >>> http://www.dichtbij.nl/woerden/regionaal-nieuws/artikel/4236720/politie-houdt-vinger-aan-de-pols-op-sociale-media-ze-vroegen-wat-ik-daarmee-bedoelde-kom-in-opstand.aspx

   Like

 3. Guardiacivil zegt:

  In alle TV-programma,s tot nu toe wordt er vermeden over de islam te praten als oorzaak, nee we moeten juist de moslimgemeenschap bij onze gesprekken betrekken terwijl alle ellende daar uit die kringen vandaan komt, sterker nog, Molenbeek waar vanuit de raids zijn gestart naar Parijs en nu Brussel en als voorbeeld dient voor vele andere gesloten gemeenschappen en waar de imans hun gang kunnen gaan, met die gemeenschappen moeten wij dus de gesprekken aangaan ??????????
  Sluiten, controle op valse paspoorten en eruit donderen. Terugkeer moet vanuit Sirië of welke duivelse staat dan ook niet mogelijk zijn. De correcte Politicie heeft hiervan dus nog niets geleerd blijkt. De deskundige zijn druk aan het discuseren over wetswijziging, over aanpassingen, over van alles en nog wat, in feite een hoop gelul waarbij de nationale veiligheid en de burger telkens het onderspit delven. Wij hebben dus niets aan correcte politici die hebben dit al vele malen aan ons bewezen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s