Jihad in Brussel

Screenshot_92

De “minister van Buitenlandse Zaken” van de EU (staande links van de Iraanse minister van Buitenlandse Zaken, Javad Zarif), Federica Mogherini, zei vorig jaar: “Islam behoort tot Europa… Ik ben niet bang om te zeggen dat de politieke islam deel zal uitmaken van dat beeld.” Françoise Schepmans (rechts), burgemeester van de wijk Molenbeek in Brussel, ontving een lijst met namen en adressen van meer dan 80 verdachte islamitische militanten die in haar gebied wonen, zei: “Wat moest ik doen met hen? Het is niet mijn taak om eventuele terroristen bij te houden. Dat is de verantwoordelijkheid van de federale politie.”

(Door: Judith Bergman – Vertaling: W.J. Jongman en H. Sleijster)

Federica Mogherini, de hoge vertegenwoordiger voor Buitenlandse Zaken en Veiligheidsbeleid, zei op 24 juni 2015 op een conferentie met de toepasselijk naam “Oproep tot Europa V: Islam in Europa”:

“Het idee van een botsing tussen de islam en “het Westen” … heeft ons beleid en ons relaas misleid. Islam heeft een plek in onze westerse samenlevingen gekregen. Islam behoort tot Europa… Ik ben niet bang om te zeggen dat politieke islam deel zal uitmaken van dat beeld.”

Negen maanden later verried Mogherini haar onwetendheid, haar opzettelijke blindheid en de pure onbekwaamheid in betrekking tot zelfs maar de meest elementaire leerstellingen van de islam in haar verklaring en oogstte opnieuw een dodelijk resultaat. Wat ze zei is zeker representatief voor de openbare weergave zoals die uitgesproken wordt door het Europese politieke en culturele establishment.

Lees verder>>>
(h/t Peter Rissing)
Gatestone Institute

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, Eurabië, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Jihad in Brussel

 1. carthago zegt:

  Het ongelofelijke idee dat zovele kalifaatratten in het ep rondsluipen is een niet meer te verwerken realiteit.De grote opstand komt er zeker aan, liever vandaag dan morgen.

  Like

 2. U.G. Kempenaer zegt:

  Federica Mogherini verwoordt het standpunt van de zittende politieke kaste. Helaas zie je weinig intelligente mensen terug in de systeempartijen. Het zijn meestal gesjeesde studenten alfa-soft-studies zonder wetenschappelijke waarde. De sociologen, politieke “wetenschappers”, vrijetijdskundigen, psychologen, studenten kunstgeschiedenis. Dat soort onzinstudies. Wat heeft zo’n huichelachtige nietsnut als Pechtold nu gedaan voordat hij naar Dhimmi66 ging. Niets van wezenlijke waarde. Een veilingmeestertje. Een beetje krijsend spulletjes aanprijzen. Als een tweedehands autoradioverkoper.
  De islam is een kankergezwel. Een abjecte doctrine van haat en moord. Nog erger dan het nationaal-socialisme. Nog veel gevaarlijker. Met meer dan 1,5 miljard leden. Daarbij vergeleken vervaagt het gevaar dat nazi-Duitsland ooit vertegenwoordigde.
  Apologeten van de islam moeten gezien worden als landverraders van het meest infame soort. Zij dienen uitgeschakeld te worden. De islam en al haar volgelingen moeten Europa uit gewerkt worden. Volledig. Dat is de enige fatsoenlijke oplossing. Laat u niets anders wijs maken, want dan wordt u bedrogen. Zoals zo vaak de afgelopen decennia.

  Like

 3. Jan zegt:

  De moordenaars. Let op de tekst. Je slaat steil achterover. Op 1:25: We will all be judged by our actions.

  Tanja Fajon – No more walls in Europe speech

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Vuile RODEN! Het grootste gevaar komt van de RODEN, en zeker van de RODEN van de RODE DRAAK EUSSR, het SATANSGEBROED te Brussel. Wat een gotspe, deze linkse verraders, worden daarbij gesteund door: liberalen, links-liberalen en christendemocraten. En die RODE TRUT MORGHERINI, dat is een grote VERRAADSTER van VOLK en VADERLAND. Politiek SCHORUM, van het zuiverste soort! Machteloosheid en woede strijden in mijn innerlijk, eerlijk gezegd. Verraad van binnenuit- en dat wisten de oude Romeinen al- is het grootste verraad, en daar hebben WIJ nu mee te maken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s