Verhofstadt persoonlijke belangen in Oekraïne?

Screenshot_90

(Door: “Skittles”)

Guy Verhofstadt krijgt persoonlijk € 190.000,- per jaar gestort van twee miljardairs, die graag in Oekraïne naar schaliegas willen boren (fracking). Daarom moet dat land, plus alles wat er tussen ligt, zo rap mogelijk de Europese Unie in worden gerommeld. Daarbij worden criminele handelingen van corrupte bankiers en politici in die landen door de vingers gezien of zelfs gesubsidieerd. De vergrote unie krijgt vervolgens uniforme milieuregels, dezelfde als de VS, om dat fracking mogelijk te maken.

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, corruptie, Criminaliteit, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Oekraïne, politici, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Verhofstadt persoonlijke belangen in Oekraïne?

 1. U.G. Kempenaer zegt:

  Guy Verhofstadt is een aan extreme zelfoverschatting lijdende narcist met megalomane trekken. Eigenlijk een psychiatrisch geval, maar deze klefkop heeft inmiddels wel bijzonder veel Oekraïens en Russisch bloed aan zijn vieze handen met zijn demagogische ophitspraktijken bij de door het Westen georchestreerde opstand in Oekraïne.
  In die zin mogen we hopen dat hij snel door de FSB wordt aangepakt, deze griezel, en hard.

  Like

 2. carthago zegt:

  De eentandige en met hitlerkapsel hoofdrioolrat van de Verhofstadtgroep heeft met een schaliegas aanval in het ep toch maar even de rest van de kalifaatratten in het ep om weten te leggen. Voor de bestrijding van is in Syrië kan deze rat wel eens cruciaal worden. Hup, naar het front deze bontekont.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Het wordt tijd dat ze wereldwijd voor corruptie de doodstraf invoeren !

  Like

  • Q zegt:

   In China is dat al het geval. Daar kun je de kogel krijgen voor een paar luizige miljoentjes onder de tafel door als je CEO bent van een staatsbedrijf. Goed voorbeeld doet volgen zeg ik maar.

   Like

 4. Elena zegt:

  Dit kwam ik tegen over Verhofstadt……

  Stelletje schoften deze twee doorzichtige kakkerlakken. De voornaamste reden waarom Guy Verhofstadt daar stond was voor zichzelf. Hij is namelijk commissaris van de Belgische gas en olie tankerrederij Exmar. Dat was zijn voornaamste belang daar te zijn. Denk maar aan de al eerder gemaakte olie en schalie gas boring contracten van Shell, Chevron en Eni. Niks dus zogenaamde “vrijheid en democratie” . Alleen maar persoonlijk gewin. Vies corrupt mannetje

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  EIGENBELANG, dat is voor deze vent, het BELANGRIJKSTE. Vul voor Verhofstad ook maar de volgende namen in: van Baalen, Rutte,Merkel, Morgharini,Cameron,Merkel,Hollande, om maar een hele zooi verraders en profiteurs te noemen. Walgelijk politiek volk. Bah!

  Like

 6. niet te geloven,moeten we dat accepteren…. NEE TOCH

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  VERHOFSTADT!
  De naam van die weerzinwekkende graaiende geldwolf dwingt mij om onderstaande links te plaatsen voor de nieuwelingen hier op deze verlichtende site:

  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/24/stripverhaal-guy-verhofstadt-deel-1/
  Foto’s 2 t/m 6 laten zien wat Guy allemaal binnen harkt.

  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/25/stripverhaal-guy-verhofstadt-deel-2/

  Like

 8. Republikein zegt:

  De wereldberoemde en onverslaanbare Oekraïense boksbroers Klitschko zijn in Nederland. Niet om te boksen, maar om Nederland ervan te overtuigen 6 april voor het associatieverdrag tussen de Europese Unie en Oekraïne te stemmen. Vitali Klitschko is inmiddels gepensioneerd bokser en burgemeester van hoofdstad Kiev. Zijn jongere Wladimir bokst nog altijd en wil nog één keer wereldkampioen worden. Beide broers vochten nog nooit tegen elkaar, maar schuiven vanavond wel samen aan om te praten over hun fenomenale carrières en het referendum.

  Te bekijken op YT, Humberto Tan en andere idioten.

  Like

 9. Bolo zegt:

  Dit is op herblogd.

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Deze man is een van de vieze gevaarlijke figuren die in Brussel achter de schermen op hoog niveau voor de elite aan het werk is. De lijnen van de elite gaan heel ver en heel diep.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s