Zo woont de asielzoekers weigerende Amsterdamse stadsadel, uiteraard bijna voor niks

Screenshot_103

(Door: Elma Verhey)

Een ontluisterend artikel over klassiek sociaaldemocratisch graaisocialisme in Amsterdam-Zuid.

Als Henk en Ingrid van de PVV dit ooit in de gaten krijgen, laten ze er meteen een fragmentatiebom op vallen.”

Drie (DRIE!) vluchtelingen wilde het bestuur van de Amsterdamsche Coöperatieve Woningvereeniging Samenwerking opnemen in hun sjieke woon-enclave in Oud-Zuid. De rapen waren gaar. “Geef je eigen huis maar”, was nog de meest beschaafde reactie. Asielzoekers in onze buurt? Ben je belazerd! Geen denken aan!

Wie en wat is de Samenwerking? En wie wonen er? Elma Verhey ging voor TPO op onderzoek uit.

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Allochtonen, Amsterdam, asielwaanzin, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, PvdA, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Zo woont de asielzoekers weigerende Amsterdamse stadsadel, uiteraard bijna voor niks

 1. sleijster2 zegt:

  Beetje achterlijk verhaal, want wie wil er nu wel deze “asielzoekers” in zijn buurt?

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   ??? Hoezo achterlijk verhaal? De partijleden die met “welcome refugees”-bordjes staan te zwaaien (PvdA)
   willen nu opeens geen “asielzoekers” in hun buurt. Over hypocrisie gesproken…

   Geliked door 1 persoon

   • sleijster2 zegt:

    O, wonen daar alleen PvdA-ers?

    Like

   • sleijster2 zegt:

    Ok, veel anti-PVV-volk, dat had ik niet direct gezien, maar geen enkele ‘nette’ buurt wil dit. Dus een beetje hypocriet lijkt het wel.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ik kan u alleen maar adviseren om het hele stuk nog eens goed te lezen . . . De stadsadel van Amsterdam (= PvdA!) woont voor een groot deel in Amsterdam-Oudzuid.
    Deze adel is toch zo´n enorm voorstander van “asielzoekers” en “refugees”?! Uiteraard wordt het “klootjesvolk” daar mee opgezadeld. Maar in de eigen buurt? Nee zeg . . .

    Like

   • bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

    Ach, zij krijgen ze zodirect ook wel op bezoek als we eenmaal onder de voet worden gelopen door de miljoenen muzelmannen die al zijn binnengelaten door de idioten, en de miljoenen die door krankzinnige Merkel, Samson, Roemer, Pechtold, Rutte, Klaver en noem de hele handel maar op onder het zingen van welkoms liederen nog worden binnengehaald.

    Of denken ze nu echt, zoals overgrootvader Asscher van de Joodse Raad in WO 2 van de SS dacht, dat zij worden gespaard door die moordlustige IS bende, als ze braaf meespelen. Think again fools, niemand houdt van verraders, jullie zullen als eersten hun zwaarden in jullie nekken voelen, daarna volgen wij. En diegenen die overleven zullen de oorlog vechten die narren als jullie hebben veroorzaakt, opnieuw voor de zoveelste keer, ‘hooggeleerde’ drollen.

    Een groot bloedbad dankzij egotripper Merkel die secretaris generaal van de Verenigde Naties wenst te worden in 2017 en een hele lading idioten die denken grote bestuurders te zijn, en natuurlijk vriend Obama, die niets van zich laat horen. Is hij dus toch racist en jihadist, iets waarvan hij al eerder is beschuldigd te zijn, Barack Hussein Obama.

    Toch wel raar nietwaar, dat de baas niet thuis geeft terwijl de hele wereld op punt staat ten onder te gaan, moet hij niet op z’n minst komen preken? The Black Panthers kunnen tevreden met hem zijn, eindelijk worden straks al die smerige witte nakomelingen van slavenhandelaren uitgeroeid in dat gore Europa.

    Maar voorlopig zitten die nog allen te treuren bij de dood van een voetbal genie want dat is vele malen belangrijker, slaap zacht allemaal en niet schrikken als de baardmannen met zwaarden voor jullie neuzen staan als jullie eindelijk eens wakker worden.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   sleijster2 Je begrijpt het niet helemaal. Niemand wil asielzoekers in zijn buurt, maar de hypocriete linkse Amsterdammers van goeden doen hebben steeds voluit het spel van de politiek-correcte Nederlander gespeeld, en weigeren nu solidair te zijn.
   Daar gaat het om.
   Jij hebt rugnummer 2. Hoeveel sleijsters kunnen we nog verwachten?

   Like

   • exmarineman zegt:

    Het geldt zoals al wel bekend is niet alleen voor de elite van de PvdA’ers in Amsterdam, maar het was al langer bekend dat ook de elite van de VVD, dus de partijbonzen en ook de kabinetsleden(!) zoals Rutte, Stef Blok, GEEN aszielzoekers bij hun in de buurt willen hebben. Het Benoordenhout in Den Haag is door de VVD als “gesloten gebied” benoemt en geregeld in de Gemeenteraad van Den Haag dat aldaar speciaal in de Julianakazerne – LEEGSTAAND – géén asielzoekers cq “vluchtelingen” – mogen/kunnen worden opgevangen. Het is dus niet alleen een HYPOCRIET gedrag van VVD’ers, maar ook die zgn sociale PvdA’ers die zich zo betrokken voelen met de “ellende” en de “problemen” van die “arme en ozo zielige vluchtelingen” (want het zijn toch allemaal afgestuurde artsen, advocaten, architecten enz enz) willen in hun ELITE buurt van Amsterdam ZO géén azieligen/vluchtelingen hebben. MAAR WEL VAN DE HOOGSTE TOREN blazen en roepen als er tegenstanders zijn tegen hun – PvdA – immigratiebeleid. Samsom wil er nog wel 250000 – 500.000 per jaar bij hebben…… Maar Samsom waar moeten die allemaal gaan wonen…..En zoals blijkt: N I E T bij jou in de buurt….NIET in de buurt van al die schreeuwende en bordendragenden met teksten als “Refugees welcome”……. Dat anderen het zgn klootjesvolk geen vrijheid meer kent, elke dag wordt bedreigd, in de rotzooi zit op straat, vrouwen die niet meer alleen over straat kunnen en durven te gaan in de kleding die ZIJ (de vrouwen dus) willen dragen, enz enz enz enz enz enz. Nee JULLIE leden van de 2e slaapkamer (muv PVV) zorgen nu wel dat jullie beveiliging nog beter wordt, die van het klootjesvolk dat jullie zeggen te vertegenwoordigen mag de rotzooi wil hebben en de aanslagen op hun dak krijgen, want uitbreiding van politie en defensie is niet aan de orde….. Nee jullie gaan zelfs akkoord met de overeenkomst die is gesloten met Turkije, de dictator Erdogan, en die stuurt 40 miljoen islamitische Turken deze kant op….visumvrij en daarvoor krijgt hij ook nog eens € 6 miljard. JULLIE – alle 2e kamerpartijen m.u.v. PVV – hebben BLOED aan jullie handen.

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ sleijster2 27 maart 2016 om 16:52

   Dit ‘achterlijke’ verhaal laat weer eens zien dat de linkse huichelaars, die ONS die afgrijselijke ‘vluchtelingen’ willen opdringen, ZELF van die mohammedaanse, sinistere vuiligheid verschoond willen blijven!
   Net zoals ‘zijne majes’ het verdomt om ook maar één ‘vluchteling’ op zijn paradijselijke landgoed te huisvesten!
   Nee, WIJ kunnen opdraaien voor de ‘hobby’ van de ‘socialist’ en diens stompzinnige aanhangers.

   Like

 2. carthago zegt:

  De linkse pleuris in nederigland is te vergelijken met de Noord Korea dictatuur, eerlijker kunnen we het maken,en vooral duidelijker.Zo zwaaide de nazi halsema een dag vóór het ingaan van de nieuwe wet op wachtgeldregeling nog even af met twee ton wachtgeld per jaar, vijf jaar lang. Dat kreng haalde ook haar kinderen snel van een school met hoofdzakelijk geimporteerde kontebonkers, en zo zijn er nog wel een miljoen voorbeelden van de linkse nazi’s in nederigland.

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Geweldig artikel, archeologie van de linxe beerput. Ga wat graven en leg bloot hoe socialisten zichzelf voorrang geven bij alles. Dat stinkt verschrikkelijk.
  Wie geen moslim wil als buurman moet naast een socialist gaan wonen. Jammer alleen dat naast een socialist alleen een andere (roomblanke) socialist mag wonen. Je kom er dus niet tussen. Tijd voor een grote schoonmaak, het moet echt eerlijker in Nederland.
  PS. In 010 wonen veel ambtenaren / linxen jarenlang antikraak, maar ze zijn er niet corrupt, ech nie.

  Like

 4. aquarius4422 zegt:

  Graaisocialisme, met Marcel van Dam en Wim Kok als de bekendste opponenten.
  Het ware gezicht van de PvdA.

  Like

 5. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  En terecht, stel je voor, there goes the neigborhood!
  Wij elite willen graag onder elkaar blijven hoor, nietwaar amice?
  Noblesse oblige en zo….

  Like

 6. In een wei had je 30 schapen die braaf aan het grazen waren en wol produceerden. Er liepen 68 suffe honden rond met een schapenvel om die ervoor zorgden dat die 30 braven 80% van hun wol inleverden. Maar ze mochten gelukkig een plukje houden om voor het door hun gegeten gras te betalen en voor het scheren. Die suffe honden lieten wel iedere avond een boerenkar langs de wei rijden zodat ze allemaal wat vertier hadden en daarover tegen elkaar konden schuimbekken. Af en toe kwam er een gouden sjees langs met 2 wolven met een Poederpruik op de kop die naar hun paleizen in Amsterdam Oud-Zuid raasden terwijl ze elkaar moppen vertelden over wolven, suffe honden en makke schapen…

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Zo zijn de PvdA figuranten. Tegen iedereen lopen te orakelen, dat we toch de azieligerds met voorkeur woonruimte dienen te verschaffen, en als het er op aankomt, willen deze LINKSEN geen enkele azieligerd in zijn/haar buurt hebben. Hypocrieten, van het zuiverste allooi!

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Overigens mis ik in het artikel nog duiding en uitleg hoe de Samsoms kans zien met forse salarissen sociaal te blijven wonen. Iets met scheefwonen? Waarom zij wel, de rest van Nederland niet? Wiens handtekening staat onder de ontheffing?

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  Tijd dat daar de bezem eens door gaat en aangepast wordt aan de huidige tijd.

  Like

 10. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Ik ken die omgeving: heb er vlak in de buurt gewerkt.
  Harmoniehof, Apollolaan, Bachplein, Beethovenstraat, Richard Wagnerstraat/Bernard Zweerskade, Minervaplein, de Lairessestraat, omgeving rondom het Vondelpark, P.C. Hooftstraat, van Baerlestraat, en het sjiekste gedeelte van de Rivierenbuurt etc.: De Goudkust; De socialisten zoals o.a van Traa kwam je daar tegen, Ralph Inbar(abier) en Mw. Berk en meer van die socialisten en Varamensen. O zo sociaal; vooral voor zichzelf en hun vriendjes.
  Daar zul je geen asielzoekers tegenkomen tenzij ze demonstreren op het Museumplein.
  Asielzoekers of allochtonen plaatsen/laten wonen in de Goudkust? Ben je belazerd?!! Daar zijn de Pijp, de Bijlmermeer en de tuinsteden toch voor?

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  PvdA op naar de NEDERLAAG. O wat hoop ik dat toch!

  Like

 12. alidas1 zegt:

  Ik heb als kind in de Lutmastraat gewoond naar de Amstel toe .
  Daar was ook een heel blok waar alleen maar SDAP mochten wonen.
  Daar kreeg je ook geen huis als je niet van het clubje was.
  Vroeger waren we nogal koningsgezind en als ik met een oranje strik in mijn haar liep scholden ze me uit of trokken aan mijn haar .
  Ben ik nooit vergeten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s