“Een nieuwe Hitler is opgestaan. Verdrijf zijn collaborateurs.”

Screenshot_136

“Als gevolg van dit beleid is Brussel deze week ondergedompeld in chaos.”

(Door: Redactie KN)

De collaborerende regeringen van Europa moeten ten val gebracht worden. Een nieuwe Hitler is opgestaan.

En “het is niet Donald Trump”, schrijft de Amerikaanse godsdienstwetenschapper Robert Spencer. “Het is niet ‘extreemrechts’.” Die nieuwe Hitler lijkt sterk op de oude: “Hij haat Joden. Hij minacht het historisch erfgoed van de westerse beschaving. Hij is van plan te heersen met een ijzeren vuist en om elke ander macht aan zijn wil te onderwerpen. Hij heeft alleen respect voor kracht en heeft minachting voor zwakheid. “

De nieuwe Hitler is niet één mens, “maar miljoenen die geloven in een ideologie die oorlog preekt en onderwerping van vrije mensen onder zijn knoet.” Het gaat erom de Jihadisten te ontmaskeren, die binnenrijden onder het vaandel van multiculturalisme en openheid”, aldus de katholieke directeur van Jihad Watch.

Lees verder>>>
(h/t “Frans Brassens”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", antisemitisme, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, Eurabië, Europa, EUSSR, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nazisme, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

10 reacties op “Een nieuwe Hitler is opgestaan. Verdrijf zijn collaborateurs.”

 1. Als dan is vastgesteld dat het niet Donald Trump is, dan heeft de wereld diezelfde Donald Trump juist nodig om zich van die “nieuwe Hitler” te ontdoen.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 2. Driek zegt:

  “Hij is van plan te heersen met een ijzeren vuist en om elke ander macht aan zijn wil te onderwerpen. Hij heeft alleen respect voor kracht en heeft minachting voor zwakheid. “

  Ja, en zo is het. Een reuze goed artikel, ik hoop maar dat onze machthebbers dit ook lezen.

  Like

 3. Jean zegt:

  “Die nieuwe Hitler is wel een menselijk wezen maar zonder hart en geweten” ze leeft op onze kosten en heeft een bende reetlikkers ter beschikking die zelfs Judas kussen.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  M’n eerste gedachte was Erdogan…
  De vuige landverrader Rutte is uit alle macht aan het proberen de Turken visumvrij reizen in de €U toe te staan; iets wat inhoud dat Erdogan z’n halve leger, zo’n 360.000 man en ook nog eens zo’n beetje reservisten op vakantie naar de €U kan sturen en dan nog zat militairen in Turkije overhoudt.
  Die 360.000 militairen met daarboven de reservisten, samen met de moslims die hier al zijn, zouden dan best eens een probleempje kunnen worden…
  Hoogste tijd voor weer een eigen munt en uit het €U gedrocht!

  Like

  • Mirjam zegt:

   Volgens Zijlstra is de gok van de VVD, dat Erdogan eerst moet kunnen voldoen aan meer dan 77 voorwaarden, om het visumvrij reizen te kunnen doorvoeren. En, zei hij, dat zal hij nooit kunnen halen, en daarom denkt hij dat het nog jaren zal duren voordat zij, de Turken, zomaar door Europa kunnen reizen.

   Like

   • Hendrik M. zegt:

    Die 77 voorwaarden zijn al verweekt tot een ‘substantieel deel’ door de €uropese commissie.
    Substantieel is iets wat rekbaar is als gummi…

    Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Juist, correct artikel. Het is de islam, maar ook de hele verraderskliek binnen Europa, onder aanvoering van: socialisten,groenen, christendemocraten, en liberalen! Allen pleasen ze de moslims en de islam, ten koste van de geboren Europeanen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s