Een ooggetuigenverslag vanuit Brussel

Screenshot_137

(Door: “Fubar”)

Een ooggetuigenverslag dat men niet zal tegenkomen bij de NOS:

“Brussel, 27 maart 2016. Een aantal dagen na de verschrikkelijke aanslagen in Brussel, besluit ik om met mijn zoontje van 8 jaar naar de rouwplaats aan het Beursplein te gaan. Dit om onze steun te betuigen en om mijn zoontje meer uitleg te geven over het hoe en wat van de laatste dagen… Want zeg nu zelf, hoe leg je al deze terreur uit aan een kind van zo jonge leeftijd die al met moeilijke vragen durft af te komen? Vragen gelijk “papa, waarom doen die mensen dat?” En toegegeven, als vader zie ik de toekomst somber in.

Na een uurtje rijden en twee lekkere Brusselse wafels later, komen we bij het plein aan. Er zijn honderden rouwenden aanwezig, de stilte die er heerst is pakkend. Ik zie overal vlaggen hangen van diverse landen, gaande van België tot Marokko. Her en der zingt er iemand liederen van hoop, tussen de massale aanwezigheid van neergelegde bloemen. Wat mij wel al meteen opvalt, is een bepaald groepje dat op de trappen rechtsboven staat. In het begin lijken het me mensen met positieve boodschappen zoals ‘Stop de haat’ en ‘Verenigd zijn we sterk’. Maar al snel wordt me duidelijk, helaas, dat ze er ook staan om hun propaganda te verspreiden, in de zin van extreemlinkse ideologie. Ikzelf ben een links ingesteld persoon, maar kan er niet tegen dat mensen zo’n drama proberen te gebruiken voor hun politiek programma, links of rechts! Ik negeer ze verder.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Lügenpresse", Brussel, Censuur, Desinformatie, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, NOS, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Een ooggetuigenverslag vanuit Brussel

 1. Jean zegt:

  Wij kennen het zootje linkse hoernalisten en wij weten dat ze maar een leuze handhaven, “wiens brood men eet diens woord men spreekt”.
  Dat de boel gaat ontploffen is een vaststaand feit alleen de datum ligt nog niet vast.

  Like

 2. carthago zegt:

  Waar verhaal, je kunt het ook een beetje halen uit de beelden, waarbij trieste links fascistische moekes zich zomaar beklagen behalve om daesh , jank jank.
  daesh lacht zich helemaal rot om de trieste belgjes.

  Like

 3. Nou, Fubar, om U de waarheid te zeggen: OP het ogenblik dat er te lezen viel, dat dat groepje boven aan de trappen borden met zich meedroeg waar onder meer “Stop de haat” op stond, wist ik eigenlijk al, dat dat foute boel was.
  Zodra die hooligans ten tonele verschenen, voelde het meteen wat beter.
  Dat heb je nu eenmaal, als het ISLAM-terrorisme erbij betrokken is, hè……
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. Geronimo zegt:

  Toen ik zowel op de VRT als op VTM in het nieuws de term extreem-rechts hoorde gebruiken, was mijn eerste reactie er eentje van: hoe weten ze dat nu weer zo snel? Als er iets gebeurt dat ‘links’ niet aanstaat, volgen er altijd rellen, waar ook. En dan staat ‘links’ in de media automatisch gelijk met de ‘good guys’, de anderen krijgen even automatisch het etiket “extreem rechts” opgekleefd. De bedoeling is duidelijk om bij de bevolking negatieve gevoelens op te roepen, want ‘extreem rechts” verwijst immers automatisch naar de nationaal-SOCIALIST Hitler en zijn bende moordenaars, niet bepaald een publiekslieveling. Lekker meegenomen dus. ‘Links’ dat zijn in het slechtste geval altijd tegenbetogers, nooit hooligans. Het maakt niet uit of zij al dan niet een vreedzaam ‘rechts protest’ verstoren, want ‘rechts’ wordt direct geduid als extreem-rechts – ook Geert Wilders wordt nu al steevast geduid als een extreem rechts politicus, lekker negatieve connotatie, stel je voor – en daar is nu eenmaal geen goed woord voor over. Dat is de terreur van dictatoriaal ‘links’, dat op dat vlak werkelijk aan de islam verwant is. Daarom dat ze het zo goed met elkaar kunnen vinden. Dit alles maakt duidelijk waarom het zo belangrijk is in de politiek om de media te beheersen. Men maakt er nl. het nieuws op maat van de bewindvoerders.

  Like

 5. Ad de Koning zegt:

  Een heel duidelijk en goed verhaal, ik was aanvankelijk al verbaasd toen ik las dat het goed ging tijdens de demonstratie want dat laat links toch niet gebeuren, ze hebben geen enkel respect en zullen er een rotzooi van maken. Onbegrijpelijk dat nog zoveel mensen links stemmen al wordt de PVDA in de peilingen wel flink aangepakt gelukkig, maar ja peilingen zijn nog geen verkiezingen.

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Het artikel met toenemende verbijstering gelezen; nou mensen, in deze tijd zijn de zg extreem rechtsen de goeden en slinks de vuige landverraders!
  Vanaf nu bestaan er geen links-fascisten en anti-fascisten meer, het zijn allen landverraders!
  Dat “landverraders” scandeert lekker helder, zuiver en duidelijk.

  Like

 7. Mirjam zegt:

  Laat de waarheid zegevieren! Mijn vader zei altijd: ‘Vroeg of laat krijgt iedereen zijn straf, niemand ontloopt die als hij goede mensen iets aandoet’. En hij had en heeft gelijk. Je kunt beter niet meer van links en rechts spreken, maar van kwaad en goed.

  Like

 8. Geronimo zegt:

  Alleen, beste Carthago, die moordpartijen in Brussel, dat is geen zaak van ‘trieste belgjes’ alleen, maar van alle Europeanen. Er waren trouwens ook enkele Nederlanders onder de slachtoffers, als ik me niet vergis. Maar wat doet dat ertoe? Wat zal de reactie zijn onder de ‘nederlandertjes’ denkt u, de dag dat een stad in het mooie Nederland het volgende slachtoffer zal zijn van zo’n laffe slachtpartij? Of meent u nu werkelijk dat dit onmogelijk is? Door de laffe houding van het kabinet Rutte misschien? Zal de reactie van de Nederlandse bevolking dan zoveel verschillen van die van de Franse of Belgische, meent u?

  Deze hele softe houding binnen onze huidige West-Europese maatschappijen wordt nl. maar al te graag in de hand gewerkt door de bewindvoerders zelf, met de machtige logistieke steun van de door hen beheerste linkse leugenmedia/maffia, die maar al te graag daartoe de nodige hand- en spandiensten verleent. Het volk zou eens in opstand kunnen komen, wat dan weer zou kunnen leiden tot een heuse burgeroorlog ! Of de multiculturele fata morgana, dé dada van al wat politiek groen en rood kleurt, zou maar eens in rook kunnen opgaan. De opgeschrikte kuddedieren, die het intussen al lang in onze comfortabele westerse wereld verleerd hebben om zelfstandig te denken, dienen daarom zo vlug mogelijk rustig weer verder te grazen, net alsof er niets gebeurd is. Op dezelfde manier als in de wildernis.Tot aan de volgende aanslag van het roofdier islam. Dan kan het schouwspel weer van voren af aan beginnen, en worden voor de zoveelste keer dezelfde technieken toegepast.

  Stel je even het omgekeerde scénario voor, waarbij de modale burger totaal onverbloemd te horen krijgt hoe de islamitische steel in realiteit aan de moorddadige dito vork steekt. Wat zou dan wel eens de reactie kunnen zijn van dezelfde modale burger denkt u? Daarom alleen al zijn al die linkse duiders/leugenaars wel degelijk medeplichtig aan al die moordpartijen, kleeft het bloed van al die slachtoffers ook aan hun handen, omdat, zonder hun bewuste verdraaiing van de waarheid, de bevolking de hele islam al lang met zijn klikken en klakken zou hebben buiten gekieperd. Dan zouden gebalde vuisten van opperste woede te zien zijn i.p.v. kaarsjes, tranen en knuffels onder de rouwenden. Dan zou het volk in opstand komen, omdat het zijn ware vijand zou hebben leren kennen: de nu bewust verzwegenislam. Dan zouden op termijn moskeeën wel degelijk gesloten moeten worden, omdat men dan eindelijk overal zou inzien dat het art. in de grondwet dat vrijheid van godsdienst garandeert voor eenieder, hier niet van toepassing kan zijn, gezien het met de islam gaat om een gewelddadige sekte, een criminele bende psychopaten, en niet om een religie als een ander.

  Dat is hoe ik er tegenaan kijk. Want net als wijlen Pim Fortuyn ‘ben ik het zat. C’est ca.’
  Ik ben het ook, net als hij toen, beu om door al die islamieten in eigen land steevast versleten te worden voor vies varken of christenhond. Godverdomme, hoe lang zal men dat nog verdragen ! Ik parafraseer zijn woorden. Dat is mijn manier van rouwen om al die vermoorde onschuldige burgers, mannen, vrouwen en kinderen, jong en oud, om al die gewonden die nog jaren nodig zullen hebben om fysiek te herstellen, maar mentaal nooit van het opgelopen trauma zullen bekomen, om al die voor altijd gehandicapte mensen in de fleur van hun leven. Door de schuld van de islam !

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Dank voor dit artikel.
  Hier een stukje propaganda van het CDA-vod (on)Trouw:
  http://www.trouw.nl/tr/nl/38571/Aanslagen-Brussel/article/detail/4271430/2016/03/29/Belgen-zien-nu-ook-dat-chaos-niet-werkt.dhtml
  AFA-tuig en overheid werken samen, net als bij ons. En de media zenden het uit.

  Like

 10. ildiko zegt:

  10 jaar geleden publiceerde undercover H. Fraihri het boek Klein Marokko over Molenbeek, maar toen door iedereen werd zij fascist racist genoemd, er was niemand die even dat allemaal serieus naam, dus wie is hier schuldig????/ nou dat weten we al lang, maar er is nog steeds hetzelfde. Ook in Den Haag in de haart van de regering groeit deze kanker gezwel als kool, en wie is hier schuldig????? nou onze idioten die de salafisme niet willen verbieden!

  Like

 11. ildiko zegt:

  de AFA tuig wordt door de overheid betaald,

  Like

 12. De “hooligans” waren bezorgde, respectvolle vaderlandslievende burgers!
  Het verslag van een aanwezige ooggetuige op het beursplein.

  Brussel, 27 maart 2016. Een aantal dagen na de verschrikkelijke aanslagen in Brussel, besluit ik om met mijn zoontje van 8 jaar naar de rouwplaats aan het Beursplein te gaan. Dit om onze steun te betuigen en om mijn zoontje meer uitleg te geven over het hoe en wat van de laatste dagen… Want zeg nu zelf, hoe leg je al deze terreur uit aan een kind van zo jonge leeftijd die al met moeilijke vragen durft af te komen? Vragen gelijk “papa, waarom doen die mensen dat?” En toegegeven, als vader zie ik de toekomst somber in. >>>> http://nageltjes.be/wp/?p=21827

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s