Het huidige immigratiebeleid bedreigt de sociale vrede in Nederland

Screenshot_123

(Door: Jan van de Beek)

‘Feitelijk is het migratiebeleid één grote daad van agressie van elite tegen laaggeschoolde burgers’

In het huidige vluchtelingendebat is in toenemende mate sprake van ongerustheid, angst, boosheid en agressie, met name van mensen aan de zogenaamde ‘onderkant’ van de samenleving. Een belangrijke verklaring hiervoor is dat de immigratie van de afgelopen decennia langzaam maar zeker de verzorgingsstaat vernietigt. Dit proces is nu zo ver voortgeschreden dat de sociale vrede in Nederland bedreigd wordt. Met dit stuk wil ik de urgentie van dit probleem naar voren brengen.

Lees verder>>>
(h/t “Adriaan Jansens”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Nederland, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Het huidige immigratiebeleid bedreigt de sociale vrede in Nederland

 1. marcelvl1976 zegt:

  Hiermee ook 100% eens. Vergeet hierbij ook niet de oneerlijke concurrentie van Poolse en Roemeense werknemers die niet eens de Nederlandse Nationaliteit hebben en toch hier komen werken.
  Ik sprak een Pool en die kan 3-4 maal zoveel geld uitgeven van de Euro in Zloty in Polen. Dus na 10 jaar werken hebben zij voor ruim 30 jaar kapitaal. Ik moet wel zeggen dat zij hard werken.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Om te kotsen die drie huichelachtige koppen met die grijns op muilen !

  Like

 3. Mirjam zegt:

  Grumpy Dijkhoff, Pinokkio Rutte en Pipo Samson, tesamen vormen ze het trio Kwik, Kwek en Kwak. Op naar Fabeltjesland, naar Fabeltjeslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaand.

  Like

 4. wim zegt:

  Heel goed artikel. Je vraagt je wel af hoe iemand die zo’n artikel kan schrijven zo gek komt om op de PvdA. te stemmen.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  En hoe frappant, de PvdA helpt mee om het sociale zekerheidsstelsel volledig te slopen, omwille van hun waanzinnige beleid, de mosliminvasie en massa-immigratie toe te staan. En het was juist de PvdA onder wijlen Drees, die samen met de KVP in de jaren ’50 juist werkte aan de sociale zekerheid, om ouderen en zieken, in ieder geval een behoorlijk inkomen te gunnen, indien dat noodzakelijk zou zijn. En zie nu wat deze PvdA flikt, samen met de dievenbende van de VVD. Alles naar de verdommenis helpen, voor de geboren Nederlanders!

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Sterker; het immigratiebeleid van de laatste 40 jaar heeft grote delen van Nederland verpest en zadelt onze kinderen op met een gigantisch probleem, dat niet meer op een vriendelijke manier is op te lossen.

  Like

 7. Jan zegt:

  De roden in Duitsland hebben weer iets bedacht: wie iemand vermoord omdat hij zich bijv. beledigd voelt dient hooguit 5 jaar celstraf te krijgen. Ideetje opgeworpen door beroepsidioot Heiko Maas van de zusterpartij van de Nederlandse bolsjewieken, de SPD:

  Gesetzentwurf von Justizminister Maas
  Auf Mord soll nicht mehr zwingend “lebenslang” stehen

  Das geht aus einem Gesetzentwurf von Bundesjustizminister Heiko Maas (SPD) hervor, aus dem das Magazin “Der Spiegel” zitiert. Danach soll die Haftstrafe für Morde auf bis zu fünf Jahre gesenkt werden können, wenn der Täter “aus Verzweiflung” handelte, um “sich oder einen ihm nahestehenden Menschen aus einer ausweglos erscheinenden Konfliktlage” zu befreien, durch eine “schwere Beleidigung” oder “Misshandlung … zum Zorn gereizt” wurde oder von einer “vergleichbar heftigen Gemütsbewegung” betroffen war.

  Zugleich will Maas die umstrittene Mordkategorie der “Heimtücke” ersetzen: Künftig gelten alle Tötungen als Mord, bei denen der Täter die “Wehrlosigkeit” des Opfers “ausnutzt”. Auch präzisiert der Minister das Mordmerkmal der “niedrigen Beweggründe” (künftig: “besonders verwerfliche Beweggründe”), das in der neuen Fassung auch explizit rassistische und fremdenfeindliche Angriffe einbezieht.

  http://www.rp-online.de/politik/deutschland/berlin/heiko-maas-auf-mord-soll-nicht-mehr-zwingend-lebenslang-stehen-aid-1.5861725

  Die ‘fremdenfeindliche Angriffe’ is natuurlijk éénrichtingverkeer.

  Like

 8. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  zo….dan weet je tenminste waar het écht vandaan komt….
  .

  Like

 9. Jan zegt:

  Wilders sluit verbod op islam in Nederland niet uit

  PVV-leider Geert Wilders sluit niet uit dat er wat hem betreft in Nederland een verbod op de islam zal komen. “Misschien komt dat er ooit nog wel van.”

  Dat zei hij dinsdag in de Tweede Kamer tijdens het debat over de aanslagen in Brussel vorige week.

  Volgens Wilders wordt het tijd om intolerant te worden tegen de intoleranten. Wat Wilders betreft betekent dat dat de grenzen in Nederland dichtgaan en er moet werk gemaakt worden van de de-islamisering van Nederland om de Nederlandse cultuur te beschermen.

  VVD-fractievoorzitter Halbe Zijlstra reageerde verontwaardigd op het voorstel van Wilders: “Iedereen in Nederland geniet dezelfde vrijheden, of je nu moslim, jood of atheïst bent.”

  Volgens Zijlstra kan Wilders de Nederlandse culturele waarden en vrijheden van gelijke rechten niet verdedigen zolang hij onderscheid maakt op basis van religie. “Als we de waarde in Nederland serieus nemen, heeft iedereen de vrijheid van godsdienst. Daar moet u voor staan”, aldus Zijlstra.

  Denk-Kamerlid Tunahan Kuzu wees Wilders erop dat een verbod op religie en “intolerantie tegen intoleranten” ook speelde in nazi-Duitsland, vlak voor de Tweede Wereldoorlog. “Dit is diep- en dieptriest”, aldus Kuzu.
  ….
  http://www.nu.nl/terreur-in-europa/4238480/wilders-sluit-verbod-islam-in-nederland-niet.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s