ISLAMTERRORISTEN

Screenshot_133

(Door: “M.A.L. Sion”)

Dus niet moslim-terroristen of islamitische terroristen maar ISLAMTERRORISTEN. Eén woord, geen streepje er tussen. Zo geven we aan dat er een direct verband is tussen de terroristische daad en de islam. Laten we het verder hebben over een bijzonder soort, namelijk de zelfmoordterroristen. Bijna dagelijks worden er zelfmoordaanslagen door moslims gepleegd. Het zijn duizenden moslims die hun leven opofferen voor hun ‘geloof’. Ik weet van geen enkel geval van een zelfmoordterrorist die geen moslim was. Hoe halen de linksche goedmenschen het dan in hun hoofd om maar vol te houden dat deze aanslagen niets met de islam te maken hebben?

Ten tijde van de oprichting van de ‘sekte islam’ had men nog geen bomgordels. Moslims die om het leven kwamen, vonden de dood in de strijd met niet-islamieten en soms met verkeerd-gelovige moslims. Moslims die op die wijze sneuvelden, werden martelaren genoemd.

Eeuwenlang werd in de ‘sekte islam’ door imams en andere islamgeleerden verkondigd dat sterven voor de islam het martelaarschap opleverde. Dat was vaak geen eenvoudige zaak. In de strijd werden de moslims niet altijd direct gedood. Het stervensproces kon wel eens een langdurige zaak zijn. Het kon gepaard gaan met hevige pijn. Daarbij komt dat martelpraktijken veelvuldig gebruikt werden om (gewonde) gevangenen over belangrijke zaken uit te horen. Dat martelen gebeurde ook vaak, omdat de beulen er plezier aan beleefden. Kijk maar naar de verfijning die de ISIS-beulen hebben aangebracht bij het doden van gevangenen. Dat is de hoge school van martelen.

In de 20e en nu in de 21e eeuw beschikken moslims wel over de mogelijkheid om te sterven door middel van een bomgordel. En….. om op een gemakkelijke manier dat martelaarschap te verwerven. Eén flits, één knal, een fractie van een seconde en alles is voorbij en de zelfmoordterrorist wordt wakker in het paradijs. Althans …..  dat denkt hij.

Wij westerlingen denken daar anders over. Joden, christenen en – zoals in mijn geval – atheïsten,  geloven daar niet in. Gevoed door de afschuw voor wat deze zelfmoordterroristen aanrichten, denken we wel eens ‘wat een teleurstelling’ voor die ‘would-be’ martelaar om te ontdekken dat er niets van klopt. Dat is een vergissing van ons, buitenstaanders, want de zelfmoordterrorist heeft gedachten tot het moment van de knal en dan is alles over en uit. Er is geen bewustzijn over. Ook niet in het zogenaamde ‘hiernamaals’.  Hij verdwijnt zonder meer in het niets.

Op de plaats van de daad vindt men de – vaak – talloze slachtoffers, dood of gewond. Verder kan men bij goed zoeken in de omgeving nog restjes van de zelfmoordterrorist vinden. De zogenaamde geest of ziel, beide niet bestaande lichaamsdelen, is bij de knal ook aan het einde gekomen. De zelfmoordterrorist kan het niet navertellen. Hij kan dus geen waarschuwende boodschap afgeven aan zijn kornuiten die dezelfde daad willen verrichten. Jammer, ook die wachten hetzelfde nutteloze lot. Hoe kunnen we de moslims overtuigen dat ze zich opofferen zonder er beter van te worden of Allah of zijn profeet te dienen?

Er zou een krachtig signaal afgegeven moeten worden door deskundigen met betrekking tot de fysiek en psyche van de mens om deze dwazen te waarschuwen dat ze voor niks de dood in gaan. Voor het begaan van deze misdaden tegen de menselijkheid dienen we de islam verantwoordelijk te houden. We moeten de bewering dat de islam de religie van de vrede is krachtdadig van de hand wijzen. In de geschriften, met name de koran, wordt onverbloemd opgeroepen tot terreur en tot moord. Reden genoeg om deze ‘sekte’ het bestaansrecht te ontnemen, de rituelen en diensten in de moskeeën te verbieden en deze kazernes van het leger van Allah af te breken.

De moslims zullen daar niet zomaar toe bereid zijn. Er zal geweld aan te pas komen. Veel geweld. Het is echter de enige manier om onze democratische en vrije samenleving te behouden. Bij de bevolking zal het besef door moeten breken dat dit niet vanzelf gaat. De islam is al ver in onze samenleving binnengedrongen. Hij zal er weer uitgedreven moeten worden. Goedschiks of kwaadschiks. En daar kan niet lang mee gewacht worden, want het aantal aanhangers van de islam neemt met de dag toe.

Door:
“M.A.L. Sion”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Allah, Bangladesh, Islam, Jihad, koran, Krankzinnigheid, Mohammed, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op ISLAMTERRORISTEN

 1. Hendrik zegt:

  Deze doodscultus moet zo snel mogelijk verboden worden. Voor mijn part met geweld.

  Like

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  over tot de orde van de dag…

  dit zijn in 1 woord ISLAMTERRORISTEN…nooit meer vergeten dus !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 3. Frans Brassens zegt:

  “Hoe kunnen we de moslims overtuigen dat ze zich opofferen zonder er beter van te worden of Allah of zijn profeet te dienen?”
  -Dat gaat niet lukken M.S. De hersenspoeling was te langdurig en te intens.

  “Er zou een krachtig signaal afgegeven moeten worden door deskundigen met betrekking tot de fysiek en psyche van de mens om deze dwazen te waarschuwen dat ze voor niks de dood in gaan”.
  -Dat gaat ook niet lukken. Intelligentie ontoereikend of verwoest door hersenspoeling.

  Geweld, uitroeiing, is de enige werkende optie.

  Verder een prima stuk hoor!

  Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  Sion, U heeft zo gelijk, waarom zijn onze bestuurders daar blind voor?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Bob Fleumer: 21.16. uur, op 28/3. Ze – de politici- zijn met OPZET blind daarvoor. Het zijn marionetten, die handelen in opdracht van; de EUSSR, Bilderberg en de NWO. Het zijn verraders pur sang, met uitzondering van de PVV, en de andere patriottische partijen in Europa. Dat is wat er gaande is Bob.!

   Like

 5. Republikein zegt:

  Mooi gesproken, zal er over nadenken.
  Eerst een pauze in mijn hoofd inlassen.

  Like

 6. exmarineman zegt:

  Bob: ik zeg het nog maar een keer want kennelijk is het nog niet wijdverbreid genoeg:
  – Straatsburg, 1975, einde van de oliecrisis: EU/USA tekenen een overeenkomst met de rijke islamitische olielanden (S.A., A.D., VAE, Qatar, Kwt etc) inhoudende vrije en goedkope olie voor vrije toegang en geen blokkades voor de islam/islamisering van het westen incl USA
  – motie-Halsema (2009?) mede-ondertekend en -ingediend door Cohen (PvdA0, Pechtold (D66) en Roemer (SP) inhoudende dat het kabinetsbeleid zodanig zal zijn dat er geen beletselen worden gemaakt tegen de islam. (En daarmee dus volledige vrijheid voor de islamisering van Nederland, mijn uitleg van de motie).
  De rest van de geschiedenis m.b.t. “het verwijderen van de dictators” in het M.O. (Ghadaffi, Libië, begin “Arabische lente”; Hoessein, Irak; verdrijven Russen uit Afghanistan; verdrijven Mubarak, Egypte (mislukt en nu Sisis heeft moslimbroederschap verboden); en toen kwam Assad aan de beurt – ook mislukt). In die hele periode was USA en EU direkt betrokken en steunden daarna ook de opkomst van de verscheidene moslim-extremisten (opstandelingen genoemd). Toen kwam dus ook de grote islamitische “vluchtelingen”stroom op gang en men deed in het Westen NIETS er tegen, inmiddels algemeen bekend. Zie ook hoe het Westen omgaat met de NIEUWE dictator Erdogan. En waar zijn de westerse landen als het gaat om Boko Haram in Nigeria en andere groepen in Somalië, Jemen. Men steunt bewust de extremisten in het M.O. want het zijn soennieten en die vechten tegen de sjiieten uit Iran en Assad is weliswaar Aleviet maar vriend van de sjiieten uit Iran.
  Er zijn dus kennelijk ook tijdens de geheime Bilderbergbijeenkomsten, de NWO en de Illuminaté zodanige afspraken gemaakt (zie ook dat Soros Merkel adviseert in haar buiten- en binnenlandse politiek) die hiertoe leiden en waarvan leden op de achtergrond aan de echte touwtjes trekken. Hoe kan het anders zo zijn dat in de hele westerse wereld (EU/USA) de politieke “leiders” bijna allemaal met ongeveer dezelfde woordenschat ons proberen te vertellen dat de islam een “religie van de vrede is” en dat die moslim-terroristen en -extremisten niets met de islam te maken hebben. Dat niet alle moslims zo zijn, maar toevallig zijn wel alle aanslagplegers en terroristen/opstandelingen allemaal MOSLIMS. Zij leggen de koran verkeerd uit, wordt er dan geroepen en wordt er “gepredikt” binnen de moskeeën……ja ja was dat laatste maar waar. Niemand komt er binnen dus we kunnen het niet controleren. Maar waarom worden toch maar niet al die imams die dood en verderf prediken op de TV, YouTube, twitter en FB N I E T aangepakt, NIET gearresteerd enz enz? Natuurlijk niet want dat past niet in het straatje van de politiekcorrecten, alleen de tegenstanders die waarschuwen voor de islam: die worden opgepakt, gevangen gezet enz. Zie het optreden van politie en burgemeesters tijdens een Pegida-demonstratie, hoe Wilders en de PVV tegemoet worden getreden enz.

  Like

 7. John zegt:

  de realistische waarheid is, dat het niet op een vredige manier op te lossen is, het is nu gewoon oog om oog, tand om tand, iets dat niet compatiebel is in je computer wordt toch ook ge-delete … er moeten in elke stad, dorp en gemeenten anti islamcellen opgericht worden met onderlinge communicatie, zichzelf zo goed mogelijk bewapenen en al wat islam is, het leven onmogelijk maken en uitdrijven,eigen volk en eigen land eerst, geen compromissen, islam is geen geloof maar een doctrine rot tot op het bot

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s