NIET MET ONS!

Screenshot_140

(Door: “Wittig” – Vertaling: E.J. Bron)

Wij Duitsers zullen ons niet zo laten afslachten als de Fransen of de Belgen en daarna overgaan tot het leven van alledag. Deze houding om je te laten neerschieten en daarna schouderophalend gewoon door te gaan als tot nu toe, provoceert nieuwe aanvallen. Wie zwakte toont, wordt altijd opnieuw geschopt. Men heeft ons Duitsers nu ook de eerste aanval verkondigd. Na deze eerste aanval echter zullen wij de moordenaars en hun handlangers in autoriteiten, kerken en politiek van repliek dienen! En iedereen zou de tijd vanaf nu moeten gebruiken om zich alleen of met anderen voor te bereiden op dag X. Want het geldt: Niet met ons!

We weten: het is nog slechts een kwestie van tijd totdat ook de eerste dode Duitsers op straat liggen. Afgeslacht als beesten door islamitische kolonisten. We weten ook: de staat zal ons niet helpen. De staat zal rituelen van geschoktheid celebreren en daarna gewoon doorgaan als tot nu toe: de volgende miljoen kolonisten het land binnenhalen, de volgende miljarden in de vestiging van mensen steken die ons grotendeels vijandig gezind zijn. De staat is en blijft de stilzwijgende bondgenoot van het islamitisch geweld. De staat zal daarom ook na de eerste aanval in Duitsland precies hetgeen doen wat hij altijd heeft gedaan: ons Duitsers sussen, in valse veiligheid wiegen, ons beliegen en zodoende ons klaarmaken als offerlam voor de volgende, de daaropvolgende en de daaropvolgende aanval.

Wij Duitsers zullen dit spel echter niet meespelen. Wij zullen na de komende aanval niet met gebogen hoofd door de straten lopen en deelnemen aan de hypocriete rituelen van een verraderlijke staat. Dat is niets anders dan huichelarij die ons alleen maar rustig moet houden, zodat we ons ook in de toekomst rustig laten afslachten. Wij Duitsers zijn uit ander hout gesneden dan Fransen en Belgen, die niets beters weten te bedenken dan hun rode wijn te blijven drinken en chocolade te eten, terwijl het bloed door de straten stroomt en de vijand het volgende bloedbad al plant.

Men heeft ons Duitsers de aanval verkondigd. We hebben de keuze: of we geven ons over, zoals onze leugenstaat dat wil. Stilzwijgend berustend in ons lot en schouderophalend accepteren dat men ons op ieder moment kan afslachten als beesten. Precies dat zal men dan ook doen. En wel steeds opnieuw. Men zal ICE-treinen opblazen, totdat we niet meer in ons eigen land durven reizen. Men zal ook bij ons vrouwen en kinderen in de lucht jagen als ze Pasen vieren. Op iedere kerstmarkt, bij ieder bezoek aan de kerk zal de dood op de loer liggen. Men zal ons op iedere straathoek neerknallen, totdat we ons eigen huis niet meer uit durven. Er zal nooit een einde aan komen.

Screenshot_139

Of we geven onmiddellijk, nog binnen 24 uur na de aanval, een signaal af – vanzelfsprekend met vreedzame middelen – dat de aanvallers, vooral echter hun misdadige, Duitse handlangers in kantoren en autoriteiten, kerken en politiek, horen en zien doen vergaan. Een signaal, dat ons Duitsers en onze duizenden haren geschiedenis waardig is. Niemand zal ons hier in het eigen land doden, niemand zal ons hier verdringen, wij zijn Duitsers, en niemand zal ons Duitsers op de knieën dwingen.

Het is nu oorlog in West-Europa. Voor een oorlog kun je niet weglopen, oorlog wordt aan de tegenstander opgedrongen. Deze oorlog zal door de aanvallers ook naar Duitsland worden gebracht. Daarom is het ieders plicht om zich op dag X voor te bereiden – met vreedzame middelen, want die zouden nog kunnen volstaan. Iedereen moet zichzelf nu dus afvragen: hoe zal ik reageren? Welke actie zal ik ondernemen? Heb ik gereedschap bij mijn actie nodig? Affiches, spuitbussen, andere voorwerpen? Waar kan ik die krijgen? En Duits zijn betekent: je aan je woord houden, consequent zijn, doen wat je van plan bent. Laf op de vlucht slaan, net doen alsof er niet is gebeurd, smoesjes zoeken voor het eigen falen, chocola eten en op de volgende aanval wachten, de volgende doden op straat, zoals men in andere West-Europese landen doet, dat is niet de Duitse manier.

Niet met ons!

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: “Wittig”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Islam, islam-collaboratie, lafheid, landverraad, Overheid, Patriottisme, Rotzakken, Verzet. Bookmark de permalink .

23 reacties op NIET MET ONS!

 1. Ad de Koning zegt:

  Nou ,wat de Duitse manier is weet ik niet maar als Angela Merkel willkommen roept tegen iedereen die zich als vluchteling voordoet en dan later nog eens “wir schaffen”das” roept terwijl iedereen allang ziet dat er een catastrofe van komt dan vraag ik mij toch af hoe herr Wittig kan zeggen “niemand zal ons hier verdringen”, ik denk dat dat eerder zal gebeuren dan hij denkt. Ik zou zeggen “open een keer je ogen en gebruik je verstand”.

  Like

 2. Thom zegt:

  Vroeger waren de Duitsers niet voor een kleintje vervaard. Dat waren Hollanders, Britten, Fransen, Spanjaarden ook niet. Die hebben ook Zuidafrika, het Gemenebest, half Afrika, Zuid-Amerika veroverd. Dat was wel vroeger!!! Als één volk het nog kan dan zijn het inderdaad de Duitsers, maar leeft de schrijver niet teveel in het verleden/ Europa heeft geen idealen meer, geen wil om te leven. Oost-Europa en Rusland zijn nog een gunstige uitzonderingen, maar West-Europa? Te ziek, te zwak, te dom en misselijk. Tv kijkers zonder benul zijn het geworden.

  Like

 3. Peter selie zegt:

  Het klinkt allemaal erg moedig en hoopvol, wie zijn allemaal bereid nog voor hun vrijheid te vechten. Het is waard om voor je vrijheid te vechten. In Duitsland wordt door STASI-Merkel de wet aan haar laars gelept. En, wat bijna nog erger is de rechter heeft haar nog vrijgesproken ook.

  Op ander vlak is Stasi-Freund Heiko Göbbels -Maas- dik doende allerlei wetten aan te scherpen zodat men geen kant meer op kan. Zo heeft België steeds de wet gewijzigd om het Vlaams Belang lam te leggen en waarom? Nou gewoon omdat ze waarschuwden wat we vorige week hebben gezien in Brussel.

  Gefeliciteerd vooruitziende politici en journaille!

  PeterSelie

  Like

 4. Elena zegt:

  Indien dit NU zou gebeuren…zal er een volksopstand ontstaan.
  In Brussel 2006 september worden meerdere Parlements leden ruw de mond gesnoerd en gearresteerd.
  Alles in opdracht van een NSBer de Burgemeester van Brussel.
  SCHANDE !!!.

  Like

 5. si vis pacem, para bellum

  Like

 6. scooter zegt:

  Met vreedzame middelen hahaha , wat gaan de fritsen dan doen , ze bevredigen door een braadworst in hun reet te steken of wat.

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Da’s mooie taal, nu nog zien wat er werkelijk gaat gebeuren…

  Like

 8. Joannes den Hollander zegt:

  @Wij Duitsers zullen dit spel echter niet meespelen. Wij zullen na de komende aanval niet met gebogen hoofd door de straten lopen en deelnemen aan de hypocriete rituelen van een verraderlijke staat. @

  Mooi gesproken “Wittig”. Het wordt echter heel moeilijk met jullie huidige Fuhrer. Kunnen jullie haar niet afschaffen en voor een goed alternatief zorgen. Een die de wapenwetten voor de autochtone Germanen versoepelt? Op dezelfde wijze als Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië dat gedaan hebben?

  Ik doe graag mee, maar niet zo:

  Maar zo, zoals ze gekomen zijn. Maar dan in Marstempo. We zullen ze begeleiden tot in Mongolië. Daar is nog plaats zat. Weliswaar zonder huis en uitkering. Maar dat is hun probleem. Terug naar het Noorden zal niet meer lukken. Daar zal Putin ongetwijfeld zorg voor dragen.

  Like

 9. NIET MET ONS! Prachtig staaltje van zelfbedrog mijns inziens, een enorm grote groep van mensen zijn na de 2de wereldoorlog dag in dag uit geconditioneerd met; das gibt’s nur einmal das kommt nicht wieder, hierdoor werd het nazi project EU op de rails gezet. Deze valse vlag operaties zijn echt en er vallen echte doden, niets is zo overtuigend dan de dood van onschuldige slachtoffers. Men weet de zondebokken die voor deze aanslagen worden geprepareerd bij bosjes te vinden zijn en zo te manipuleren dat ze niet verder kunnen denken als het hoogst haalbare het martelaarschap en de 72 gloednieuwe maagden. Hoe verschrikkelijk deze aanslagen ook zijn het verlies aan mensen levens telt gewoon niet mee voor de duistere figuren die deze destructieve plannen hebben ontwikkeld en uit hebben laten voeren…

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Adriaan Jansens: 00.35. uur. Dat dacht ik ook in eerste instantie, Adriaan. Maar misschien staan de Duitsers wel op uit hun winterslaap, en gaan wel over tot actie tegen de perfide islam. En misschien zullen dan ook de Nederlanders, Belgen, en Fransen opstaan, om tegen de islam op te treden. Maar zeker weten doe ik het niet!

   Like

   • “Maar misschien staan de Duitsers wel op uit hun winterslaap, en gaan wel over tot actie tegen de perfide islam.” Nou Tom daar heb ‘k altijd mijn enige en laatste hoop op gevestigd, altijd gedacht dat het Duitse volk tot inkeer komt en voor een totale omkeer gaat zorgen. Maar ja er kleven zoveel problemen, haken en ogen dat het m.i. niet mogelijk is om al deze ‘immigranten’ Duitsland uit te flikkeren, de Duitse grote steden zijn net zoals hier vergeven van de zogenaamd geïntegreerde Turken waarvan 75 – 80 % sympathieën koesteren voor IS(IS). De ‘repatriëring’ van al dat islamitische spul dat laten zij niet over hun kant gaan en starten een Guerilla oorlog welke niet te winnen is met conventionele middelen en wapens. Weet je Tom heb het wel een meer gezegd je kunt met het grootste gemak een Turk naar hier halen, maar je haalt niet de islam uit een Turk, enfin 1 juni 2016 hebben 80 miljoen Turken recht op visumvrij reizen naar Europa….

    Like

 10. Luc zegt:

  Op dag X zal je dan net als zo veel Fransen en Belgen merken dat je alleen staat en hooguit de achterkant van een cel ziet.
  Zo lang de media niet objectief en feitelijk wordt, belet de media dat er massaal wordt gereageerd op moordaanslagen.
  Net als iedereen ben je gebonden aan je omgeving en zo lang dat die niet wakker word, doe jij in je eentje net helemaal niets.
  Er is geen verzet zonder publieke steun!

  Like

 11. Mirjam zegt:

  En ook niet met ons.

  Like

 12. Dicksy zegt:

  Wat is het verschil tussen affiches, spuitbussen, andere voorwerpen en theelichtjes, liedjes en knuffels ?

  Like

 13. Dick zegt:

  Precies de ingrediënten voor Brussel om via noodmaatregelen de wetten zonder de democratie naar believen te maken.
  Federatie dus,,, mits bestuurders (de klauw/poten) zodanig de volkswind (de handen) krijgen dat zij wakker worden (hevig geschud) uit deze onzinnige politieke narcose,,

  Like

 14. M.A.L. Sion zegt:

  Beste Wittig
  Het is te merken dat je verhaal uit het hart komt. Of het zal gebeuren zo als je hoopt is zeer de vraag.
  De linksche, fascistische en islamitische krachten zijn ongevoelig voor ‘vreedzama’ activiteiten. Ze zullen er om lachen en doorgaan met de totale islamisering (= onderwerping) voor te bereiden.
  Je hebt gelijk dat er een dag X zal komen maar dat zal geen vreedzame dag worden. Zich daar op voorbereiden met iets meer dan spuitbussen en pamfletten lijkt me meer dan nodig. Sterkte.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 15. Drs.P. zegt:

  Theelichtjes, liedjes en knuffels zijn lievvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
  Spuitbussen en andere voorwerpen zijn swaar crimineelllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
  Allemaal BS, Bull Shit dit soort verhalen.
  Er is maar 1 oplossing en dat is met tientallen miljoenen naar Brussen om de alles faciliterende rattenbende daar uit te roken en de stad uit te jagen!!!
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 16. johan zegt:

  De linkse neo fascisten dulden geen enkel tegenstand voor wat betreft hun gedachtegang.
  En de politie zowel in Belgie als in Nederland voeren de opdrachten uit van de linkse fascist zoals ze dat ook deden voor de bruinhemden in WO2.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Johan: 12.38. uur. Precies Johan. Ik ben van mening dat we enkel nog, ” linkspolitie”, en “moslimpolitie”, hebben! Alles in opdracht van de rode fascisten van de EUSSR, Bilderberg en de NWO! En onze politici, zijn daar de marionetten van. M.u.v. de PVV!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s