NOS misleidt en hersenspoelt kinderen: “Terroristen zijn boze mensen die geen baan kunnen vinden.”

Screenshot_124

(Door: “Brabosh”)

NOS Jeugdjournaal van zondagmiddag 27 maart 2016: “Veel kinderen hebben vragen over terrorisme en over de aanslagen in Brussel. Verslaggever Milou van het Zapp Weekjournaal zette met kinderen de belangrijkste vragen op een rij en ging met  “terrorismedeskundige” [!?] Liesbeth van der Heide op zoek naar antwoorden.”

Terrorismedeskundige Liesbeth heeft duidelijk moeite om de hedendaagse terrorist juist te benoemen. Woorden zoals ‘islam’ en ‘moslim’ worden angstvallig vermeden. In het Jeugdjournaal van gisteren leidde ze aldus de discussie in:

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, NOS, political correctness, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op NOS misleidt en hersenspoelt kinderen: “Terroristen zijn boze mensen die geen baan kunnen vinden.”

 1. NOS misleidt en hersenspoelt kinderen: “Terroristen zijn boze mensen die geen baan kunnen vinden.” Niet alleen kinderen worden gehersenspoelt een zeer groot gedeelte van het Nederlandse volk gelooft ook min of meer in deze wijdverbreide misvatting over het asiel en immigratiebeleid zover Nederland daar nog wat over te zeggen heeft. De gehele links kerk de gutmenschen, de rechtpraters van wat krom is, verschillende talkshows enfin noem maar op het sluipende gif zit tot in de haarvaten van de Nederlandse maatschappij ingebed…

  Geliked door 1 persoon

 2. Charles Martel zegt:

  Zum kotzen! Binnen minder dan 5 jaar zitten we hier in Syrië!

  Like

 3. koddebeier zegt:

  “Terrorismedeskundige” Liesbeth, zelf benoemd en links zeker ??
  Ook weer zo’n dhimmitude randdebielen muts !

  Like

 4. witte raaf zegt:

  Je zal als papa maar werkeloos thuiszitten dan ben je dus ook een despoot die aanslagen gaat plegen, Mama waar is Papa?
  Lieverd papa is boos en dus nu even een aanslag aan het plegen omdat hij geen werk heeft!

  Like

 5. Er zijn er nog veel meer die geen baan kunnen vinden. Dan ga je toch geen aanslagen plegen….!

  Like

 6. Guardiacivil zegt:

  Ze blijven volhouden met leugens en verkeerde informatie. Deze bende moet echt dringend opgepakt worden.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Ach, de RODEN hebben de hele OMROEPKLIEK in hun zak. En de RODEN-LINKSEN zijn de grootste 5e colonne der islam. Dan verwondert deze rode propaganda toch niet!

  Like

 8. Anna zegt:

  De zin had moeten zijn;
  terroristen zijn slechte mensen die over de hele wereld andere mensen die niet hun geloof aan willen nemen; DODEN, en dit in opdracht van hun profeet…..
  Deze profeet was hun voorbeeld terrorist.

  Like

 9. Guardiacivil zegt:

  Kunt u liegen en het volk voor de gek houden BEGIN DAN BIJ DE KINDEREN ZODAT ZE NIET BETER WETEN….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 10. vanhetgoor zegt:

  Oorzaak en gevolg!

  Kinderen voorliegen bij het jeugdjournaal zal er uiteindelijk toe leiden dat deze kinderen op een zeker moment die leugens gaan doorzien en verder nadenken over de maatschappij. Voor mij was het Sinterklaasfeest een reden om te gaan twijfelen over het bestaan van God. Ik ben nog naar de kerk blijven gaan tot ik een jaar of twaalf / dertien was. Catechisatie tot ik zestien was, het kreeg steeds minder vat op mij.

  Als het jeugdjournaal kinderen vertelt dat de achterstand van mensen er voor zorgt dat zij maatschappelijk ontevreden zijn dan zal er heel snel een kind komen dat zich afvraagt waarom die mensen dan maatschappelijk achtergesteld zijn, en of dat niet te maken heeft met hun wens om niet te werken, kortom dat het ‘gevolg’ de oorzaak is en niet andersom!

  Ik denk niet dat de mensen bij het jeugdjournaal zo deskundig zijn dat zij volleerde demagogen zijn. Ik denk dat ze zelf hun sociaal-democratische rotzooi geloven, maar dat houdt niet in dat zij dat ook kunnen overbrengen op kinderen. Het kost eeuwen om leugens te vervlechten dat er bijna niet uit te komen is. Ik denk niet dat het jeugdjournaal binnen 25 jaar iets kan opzetten waar de islam eeuwen over gedaan heeft. En daarnaast is er in NL te veel aanbod van nieuws, te veel mensen kunnen zelf nadenken en te veel mensen hebben de duiding van het (jeugd-) journaal niet nodig. In NL kan een kind zien dat de maatschappelijke positie van iemand direct het gevolg is van iemands handelen of het gebrek aan vaardigheden.

  Het maakt dus niet veel uit met welke overtuiging iemand iets brengt, al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel.

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  De tekst in die tekstballon kan beter vervangen worden door:

  “Terroristen zijn boze mannen die een bom hebben kunnen vinden.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s