Terreurverdachte Fayçal C. vrijgelaten

Screenshot_132

Terreurverdachte Fayçal C. is opnieuw op vrije voeten. Dat meldt het federaal parket. C. werd gezien als de mogelijke derde verdachte van de aanslagen in Zaventem; de beruchte man met de witte jas en het hoedje. Maar de aanwijzingen die leidden tot zijn aanhouding konden volgens het parket niet bevestigd worden door het onderzoek. Bijgevolg werd hij door de onderzoeksrechter vrijgelaten.

Fayçal C. werd donderdagavond samen met twee andere personen opgepakt voor de gebouwen van het federaal parket in Brussel. Er werd een huiszoeking uitgevoerd in zijn appartement, maar speurders vonden daar geen wapens of explosieven.

Lees verder>>>
(h/t “classified”)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", België, Brussel, Islam, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, Naïviteit, political correctness, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Terreurverdachte Fayçal C. vrijgelaten

 1. Nou, dan kunnen ze bij wijze van spreken wachten op de volgende bomaanslag binnen afzienbare tijd. En of ze die Fayçal C. daarbij de de kraag vatten of niet maakt dan verder niet meer uit; de slachtoffers zijn dan alweer gevallen.
  Wat is dat toch met dat vrijlaten, elke keer weer? Kondig de noodtoestand af en hou dat soort figuren vast óf pleur ze het land uit: Dit geeft toch veel te veel risico!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   “Theresa Geissler: 20.57. uur, op 28/3. Dat vraag ik mij ook steeds weer af, Theresa. Telkens weer wordt ploflims het voordeel van de twijfel gegeven. Er moeten dus nog meer en zwaardere aanslagen komen, wil men inzien waar de islam voor staat!

   Like

 2. Mirjam zegt:

  Politieke incorrectheid c.q. enorme plank voor het hoofd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s