VIDEO: De Amerikaanse strategie achter de “vluchtelingen”stromen

Screenshot_122

Bekijk/beluister (Nederlands!) HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Wachteres”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO: De Amerikaanse strategie achter de “vluchtelingen”stromen

 1. Hendrik zegt:

  Laat die amerikanen maar eens meebetalen aan de ellende die ze veroorzaakt hebben. Wij moeten dan de vluchtelingen op schepen doorsturen naar de USA.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Hier wordt toch het bewijs geleverd, dat er achter de moslim-invasie, en de massa-immigratie, een duivels complot speelt. Juist op deze site, hebben meerdere reageerders hier naar verwezen. Onder leiding van Obama, en gesteund door de geldplutocratie van: Rothschild, Soros en Goldman-Sachs, wordt Europa de vernieling in geholpen. En het ergste is nog, dat de roden der EUSSR, daar volledig aan mee helpen. Onze eigen politici, zijn marionetten, die blindelings de opdrachten uitvoeren van de EUSSR, de Bilderbergbende en de NWO. Hoeveel bewijs moeten we nog hebben dan?

  Geliked door 1 persoon

 3. joopklepzeiker zegt:

  De komende president verkiezingen in de USA zijn van wezenlijk belang voor Europa en Nederland .

  Like

 4. “Laat die amerikanen maar eens meebetalen aan de ellende die ze veroorzaakt hebben.” Dat is nu precies de bedoeling van ‘onze’ Transatlantische vrienden, Europa destabiliseren op ieder mogelijke wijze die je zelf maar kan bedenken. In 1995 trok ‘k mijn wenkbrauwen tot op mijn achterhoofd op, dat de NATO Belgrado ging bombarderen en zodoende de eerste moslimstaat Kosovo in Europa het licht zag. En zo te zien is de Amerikaanse geopolitiek en buitenlandbeleid nog lang niet klaar met Europa, Merkel en Juncker voeren alleen maar dit beleid verder uit. Nou mijns inziens betaald natuurlijk niet mee aan deze islamitische tsunami die ze zelf veroorzaakt hebben. Wanneer er chaos uitbreekt in verschillende lid staten van de EU of in een groot aantal landen op het zelfde tijdstip, dan zal Europa zijn eigen boontjes moeten doppen mijns inziens. Het is voor de Amerikanen juist veel aantrekkelijker wanneer Europa in chaos wordt gestort want dan hebben ze minder last van concurrentie in de wereldhandel, ook het TTIP wordt een wurgakkoord voor Europa om mee te beginnen…

  Geliked door 1 persoon

  • carthago zegt:

   Zo zou de usa ook absoluut geen europeesch leger willen, ook ik niet overigens, maar de reden voor de usa is simpel :verdeel en heers. Liever een Eussr in oorlog, dan een Europa in vrede op joods christelijke basis. Het is pure onteigening van cultuur die de jankees zelf nu eenmaal niet hebben en ook nooit verkrijgen zullen.

   Geliked door 1 persoon

 5. marcelvl1976 zegt:

  Ik durf zelf niet te beweren dat de vluchtelingenstroom is opgezet door de USA, maar bewezen is allicht dat deze op gang is gekomen ná de door de Amerikanen gestarte Arabische Lente. De Russen en Amerikanen hebben allebei schuld aan die vluchtelingenstroom, de Russen puur door het bombarderen van burgerdoelen en de Amerikanen door het verdeel en heers systeem wat mislukt is (sponseren van bepaalde “gematigde groepen” (die niet zo erg gematigd waren tegen radicale groepen. Gezien zowel Rusland als de USA geen Syrische vluchtelingen opnemen zouden zij moeten meebetalen en anders ook moeten opnemen. Apart genoeg heb ik dit ooit bij een NOS enquete al enkele maanden geleden aangegeven.
  Buiten het feit dat beide naties dus schuldig zijn is Merkel dom en naïef geweest maar dat heeft ondertussen iedereen wel door.

  Vrouwen als premier, ik weet het niet, Merkel/ Hillary/ ik moet het allemaal nog zien.
  Overigens kunnen mensen meteen zien dat ik met deze post dus geen mol was!

  Like

 6. Guardiacivil zegt:

  IKKE ROEPTOETERT NIET MAAR HEB DIT TOCH ALTIJD GEZEGD?????????

  Like

 7. ik mis de naam Soos de grottste finncir en de man achterde arabische lnte en de rosse opstand

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s