Welkom op “zonnig” Sardinië . . .

Screenshot_117

(Vertaling: Z.B.)

De Europese Unie heeft de Balkan-route voor afgesloten verklaard, heeft feestelijk een document tussen Turkije en de Europese top ondertekend en doet alsof het grootste probleem met de “migranten” opgelost is. In werkelijkheid stromen er nog steeds duizenden “vluchtelingen” Europa binnen. Niet alleen uit Azië, maar ook uit Afrika. En de situatie wordt beslist niet rustiger, wat de gebeurtenissen van deze week op het Italiaanse eiland Sardinië bewijzen.

Op maandag (21-03-2016) liep in de Sardinische haven Cagliari het Spaanse marineschip Numancia binnen met aan boord 667 “immigranten”. De meesten van hen zouden uit Eritrea en Somalië afkomstig zijn. De groep bestond uit 520 mannen, 108 vrouwen (van wie vier zwanger) en 39 kinderen. Een 15-jarige jongen stierf kort na aankomst aan de gevolgen van een luchtweginfectie in een ziekenhuis.

Volgens de Italiaanse media lieten zich maar negen mensen identificeren. De rest van de groep weigerde dit. Drie personen werden aangehouden als smokkelaars. Maar ze worden niet vervolgd wegens gebrek aan bewijs. Ze werden door maar vijf personen aangegeven, wat niet voldoende is. Tijdens het eerste algemene gezondheidsonderzoek onder de passagiers werden ongeveer 400 gevallen van schurft geconstateerd, een zeer besmettelijke huidziekte. De zieken, en ogenschijnlijk gezonden, werden met bussen verdeeld over de verschillende locaties op Sardinië.

Velen van hen vluchtten de eerste week al uit de accommodaties en niemand weet waar ze zich nu bevinden. Ongeveer 200 van de Eritreeërs waren ondergebracht in de twee- en driepersoonskamers in het Meditur Hotel in Cagliari.

Maar daarmee namen de vluchtelingen geen genoegen. Ze gingen de straat op in Cagliari en daar protesteren ze sinds vrijdag. Ze hebben spandoeken gemaakt met teksten zoals “We need help”. De protesten waren zaterdag nog aan de gang.

De reden voor hun verontwaardiging was dat ze vingerafdrukken moesten afstaan. Die zouden namelijk hun registratie in Italië betekenen. Maar ze willen niet in Italië blijven, hun droom is een andere Europese bestemming. Deze valkuilen van de Europese asielrecht kenden ze al na hun aankomst, evenals alles waarop ze volgens de wet recht hebben. En ze gaan voor hun rechten!

De politievakbonden wijzen op de kritieke veiligheidstoestand in Cagliari en het besmettingsgevaar. De immigranten bewegen zich vrij onder de bevolking. En niemand weet wat ze van plan zijn, vooral met het oog op stijgende spanningen.

De gebeurtenissen van deze week die zich op Sardinië hebben afgespeeld, zijn al helemaal niet uitzonderlijk. “Veel migranten weigeren zich te laten identificeren in de hoop de grens over te gaan en in een (gewenst) andere EU-land asiel aan te vragen”, zegt de Tsjechisch-Italiaanse Monika Pilloni tegenover “Parlamentnilisty”.

De “vluchtelingen” zijn er van overtuigd dat ze Italië kunnen verlaten zonder dat iemand ze wat in de weg kan leggen. Ze gebruiken vaak hongerstaking om hun doel te bereiken. Deze tactiek van passief verzet is bij de politie in de opvangcentra in het zuiden van Italië maar al te goed bekend, zegt Monika Pilloni.

Bron:
www.parlamentnilisty.cz

Vertaald uit het Tsjechisch door:
Z.B.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Somalië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Welkom op “zonnig” Sardinië . . .

 1. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Daar gaat weer een mooie vakantiebestemming naar de kloten. 😦

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Ga je er maar vast op voorbereiden dat er straks geen enkele vakantiebestemming meer is in Europa, dan zit alles vol met hondsbrutale totaal kansloze schurft parasieten. Misschien is Rusland dan nog het enige land waar je wat vrijheid hebt.
   De prognose voor de komende 35 jaar is dat er zo’n 500 miljoen schurft neuqnegert parasieten naar Europa willen voor gratizzzzzzzz uitkering, gratizzzz huis en gratizzzzzz auto, dus als we die imbeciele rukkers nu niet stoppen dan zijn we reddeloos verloren als continent. Wat nu hongerstaking, laat maar gaan, lost het probleem zich vanzelf op. In hun eigen fuck landen heeft men daar helemaal geenproblemen mee hoor!!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • Mirjam zegt:

   Je kunt beter zeggen: ‘daar gaan onze landen en burgers weer verder naar de kloten’.
   Vakantie zullen we toch niet meer kunnen vieren, want wie wil er nu ergens naar toe gaan om een fijne tijd door te brengen, als je weet dat er overal ellende is en de dreiging van geweld. Ik niet. De angst regeert in Europa, omdat de stomheid heerst. Als die stomheid vervangen wordt door gezond verstand, zal de angst verdwijnen.

   Like

 2. biebie zegt:

  Als de toeristen-industrie rond de middellandsezee maar zo snel mogelijk op zijn gat ligt dat zal het wakker worden weer iets bevorderen.
  Turkije liefst het eerste !!!!

  Like

  • elisah zegt:

   Volgens mij gaat er toch niemand meer op vakantie naar Turkije, hooguit de Turken die hier wonen en familie gaan bezoeken.
   Isis heeft gedreigd met aanslagen in Spanje, volgens mij willen ze de costa’s aanvallen.
   Maar ik geloof niet dat dit overal bekend is, of openbaar is gemaakt voor iedereen.

   Like

 3. Gerard zegt:

  Kan ze geen eens ongelijk geven die immigranten “vluchtelingen” het Europees parlement zit met zijn handen in het haar en weet zich hier geen raad mee. Want er iets tegen ondernemen druist in tegen hen gutmensch gevoel. Dat terwijl het vrij simpel is als een immigrant in het land van herkomst in een zekere vrijheid kan leven zonder oorlog moet je ze gewoon meteen retour sturen (lik op stuk beleid) dan is het snel afgelopen. Maar Rutte zal straks wel weer lachend naar crisisoverleg gaan en straks zal in de krant te lezen zijn: “Eerste geld EU-vluchtelingenfonds naar Eritrea en Somalië” waarna hij zijn leugens over de aantallen naar Nederland weer kan verspreiden. Ongetwijfeld zullen we de harde klappen in 2017 gaan voelen in onze eigen portemonnee. Begrijp me niet verkeerd de echte vluchtelingen horen welkom te zijn daar kan je zelfs al zou je willen niets aan veranderen i.v.m. het verdrag van Schengen. Maar ben bang dat we straks opgescheept zitten met gelukzoekers uit de onderlaag van de samenleving van menig derde wereldland die we moeten onderhouden en financieren op eigen bodem. De ultieme utopia van alle barmhartige, tolerante en vredelievende gutmenschen zal naar mijn mening een nachtmerrie zijn die nog erger is als je eruit ontwaakt.

  Like

 4. Ik stem nu alleen nog op een partij die de doodstraf invoert op het zonder de daartoe vereiste vegunning overschrijden van mijn landsgrenzen. Als je verdomme niet lang geleden en na de oorlog de grens over wilde steken naar de Mof werd je door de Grenzschützers voor je ballen geschoten tot de dood erop volgde en zie nu wat er gebeurt!. Zie en hoor Het Bewijs: https://youtu.be/HhYXs1rok1I

  Like

 5. Mirjam zegt:

  E.J.,

  de site van de PVV en alle e-mail adressen van Geert Wilders zijn geblokkeerd. Weet jij er iets meer van? Ik heb geen twitter en doe daar ook niet aan mee, maar ik vind wel dat Geert dit moet weten.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Geen idee. Ik kan er ook niet op komen.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Mirjam 28 maart 2016 om 09:01

   Ik krijg dit te zien als ik op de website van de PVV wil komen:

   Error displaying the error page: Application Instantiation Error: Could not connect to MySQL.

   Dit betekent dat er een fout is ontstaan op de server (geen toegang tot de database).

   Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  World War Z – Jerusalem wall

  Like

 7. Cathja zegt:

  En niemand weet wat ze van plan zijn…? Nou, ik wel. Opstomen richting het noorden van Europa! Richting het gratis geld en goederen, en niet hoeven te werken, alleen maar de hand ophouden.
  Wat een smeerlappen!
  Ook begrijp ik niet waarom men deze asielzoekers (waarvan velen schurft hebben!) in Europa aan land zet! Is dit soms een geheime afspraak waar wij uiteraard weer niets van weten? En waarom brengt een Spaans marineschip deze mensen naar Sardinië?

  Ik begrijp niet dat men op het schip de mensen geen vingerafdruk onder dwang heeft laten zetten. ZIJ bepalen toch niet wat de regels in Europa zijn? En waar zijn ze nu allemaal gebleven? Weer honderden criminelen erbij, want geloof maar dat ze zich echt niet netjes gedragen!

  Als Europa zo doorgaat, wordt de haat en nijd jegens ‘vluchtelingen’ alleen maar groter. Wie bepaalt er dat marineschepen alleen maar ‘vluchtelingen’ in Europa aan land mogen brengen, maar ze niet terug mogen brengen naar Somalië, Eritrea, etc.? Neem een stel nieuwe sloepen mee, en zet ze vlak voor de kust van Somalië van het schip af.
  Dit is toch echt niet normaal meer?

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Het hele zooitje in een paar landingsvaartuigen en retour Afrikaanse kust.
  En gewoon droppen op het strand !!

  Like

 9. Karen zegt:

  Illegalen die in hongerstaking gaan, ik vind dat ze dat recht hebben! Ik snap niet waarom daar altijd zo moeilijk over gedaan wordt. Ik zie ze liever rustig in hongerstaking dan dat ik ze met hun grote monden en spandoeken op straat zie.
  Ook een afschuwelijk idee er zijn er honderden met schurft zijn en dat zich ook nog vrij bewegen onder de bevolking. Marineschepen die illegalen aan land brengen, het is om compleet gek van te worden.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Bedankt draak, EUSSR, bedankt LINKSE KLOOTZAKKEN van politici, bedankt huichelaars van politieke partijen als: VVD en CDA, die LINKS en de EUSSR steunen, maar NIET ECHT! Kots. En de massa blijft er maar op stemmen!

  Like

 11. boorzalf zegt:

  Gewoon weer op een boot zetten en zeggen jullie gaan naar het beloofde land. En dat heet BACK HOME

  Like

 12. elisah zegt:

  Het asielrecht zal aangepast en herzien moeten worden, zo spoedig mogelijk, het liefst met terugwerkende kracht. Het kan niet zo zijn dat van over de hele wereld mensen naar Europa komen om zich uit te geven voor vluchteling, zich misdragen en misbruik maken van voorzieningen.

  Like

 13. Jean zegt:

  A) Waarom mogen die van die boot afstappen?
  B) Waarom weigeren die vingerafdrukken? criminelen?
  C) Waarom worden geen veerboten ingelegd die dat volkje “dadelijk” terug vaart naar Afrikaans vastenland?
  D) Wie verdiend aan die handel grof geld? De EU misdaadinstelling?
  E) Waarom jagen wij dat volk niet weg uit onze woningen, straten, gemeenten resp. land? Nog geen overlast teveel?

  Like

 14. Fred zegt:

  Dat wordt dan weer een vakantie in eigen land.
  Oeps.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Fred van 28 maart 2016 om 11:00. …..Dat wordt dan weer een vakantie in eigen land….. Zolang het nog kan Fred. Vanwege de nooit aflatende, en van jaar tot jaar steeds groter wordende stroom – vluchtelingen -, met de daarbij behorende steeds nijpende wordende huisvestingsproblemen, zitten straks alle vakantieparken en andere vacantie-bestemmingen vol met moslims. Ons rest alleen ons eigen huis, voor zover dat ook niet onder dwang gevorderd gaat worden door de Staat, en wij als clochards verder door het leven zullen moeten gaan..

   Like

 15. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  We worden weer massaal bedonderd door de grootste Despoot de EU!

  Like

 16. Hendrik zegt:

  Ze kunnen mij niet lang genoeg in hongerstaking gaan, gewoon laten sterven. Alle Europeanen op een paar gutmenschen na willen hun continent niet delen met deze beesten maar onze politici willen alleen maar politiek correct zijn. Verhuizen naar Hongarije denk ik, Orban beschermd zijn volk tenminste tegen deze moslim varkens.

  Like

 17. Pingback: Welkom op “zonnig” Sardinië . . . | Kattukse Vrienden voor Israël

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s