De islam – Jullie onverschilligheid is onze dood

Screenshot_23

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Wie nog steeds niet begrepen heeft dat de islam de dood brengt, zal ten onder gaan. Het is enkel en alleen de islam die de dood brengt. Binnen de islam heeft het geweldelement zich tot God verheven. Het is de islam die haat aanwakkert door middel van zijn geweldpleger als profeet, die de gespleten mannelijke energie tot God verheven heeft. Die aldus “ongelovigen” heeft afgeslacht, Joden onthoofd, kinderen ontmaagd, vrouwen tot slaaf gemaakt heeft. Wie zo’n ideologie, vermomd als religie, binnen de eigen gelederen toelaat, vernietigt zijn volk. Die verschaft het geweld de vrije toegang tot zijn land. In zijn scholen, in zijn huizen, in zijn straten.

Moslims verafgoden een geweldpleger als profeet, die de laagste instincten in de mens opwekt. Het element geweld. Voor moslims zijn gewelddadigheden, voor zover ze geschieden in naam van Allah, geen zonde, maar hun goed recht. Vrouwenonderdrukking hoort er binnen de islam net zo goed bij als kindermisbruik. Het afslachten van iedereen die de islam in de weg zit, wordt gestimuleerd met de belofte daarvoor in het paradijs te komen.

Voor moslims bestaat hun enige doel in het verspreiden van dit element van geweld over de hele planeet. Dit fascisme elk land binnen te loodsen. Voor dit doel misleiden zij de “ongelovigen” zo lang mogelijk. Ze herhalen steeds weer mantra-gewijs wat een vredevolle religie de islam toch wel is, wat evenwel gelogen is. Geloof niet één mens die zo’n man als profeet volgt, want hij zal het ooit vreedzame land hierdoor vernietigen en daarbij zichzelf nog als gezegend beschouwen. De misleide “ongelovigen” zullen hem daarbij nog verdedigen en ondersteunen ook.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Europa, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op De islam – Jullie onverschilligheid is onze dood

 1. Tistochwat zegt:

  Tja, helemaal waar, maar wat doe je eraan als je ‘overheid’ verkiest om haar eigen bevolking te laten uitroeien door mohammedaanse zandhappers?

  Like

 2. Charles Martel zegt:

  Het is de religie van de totale absolute immoraliteit, zonder enige morele regel, geen wet, geen torah; alllen ritueel is van belang: de penis besnijden, richting mekka de ‘zwarte steen’ (i.e de vagina – zie google images ‘black stone’), geen vlees van het heilige varken eten, geen wijn plengen, maar bloed offeren aan gesluierde krijgsgodin alllaat etc. Wie noemt een geldige reden om die collectieve psychose niet te verbieden? Het is meest mmorddadige uitvinding die de mensheid ooit heeft gedaan; de uitvinding waaraan de mensheid ten onder zal gaan.

  Like

 3. Ron zegt:

  “Ze herhalen steeds weer mantra-gewijs wat een vredevolle religie de islam toch wel is, wat evenwel gelogen is. ”

  Vanuit de westerse optiek is het gelogen hoewel de linkse rakkers daar blind voor zijn.
  Vanuit hun eigen optiek gezien is het de waarheid. Ra ra hoe kan dit?
  Dit kan alleen als de definitie van vrede in de islam is dat iedereen tot de (juiste versie van de) islam bekeerd is. Volgens die definitie van vrede is het (dan) een vredevolle religie.

  De moslims die deze definitie van vrede hanteren vergeten alleen dat op een beperkte groep na ook hun hoofd zal rollen. Dit omdat ze niet zich aan de juiste versie van de islam onderworpen hebben. Wie bepaalt die juiste versie? Degene die het gewelddadigst zijn versie van dat geloof verspreidt. Zie het succes en de bijbehorende moordpartijen van ISIS.
  Na alle niet-islamitische gelovigen en niet-gelovigen zouden de shiiten zich bijvoorbeeld al flinke zorgen moeten maken hoe stevig hun hoofd nog op hun romp staat. In Syrië zien we bijvoorbeeld al hoe stevig dit is.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Er broeit wat aan de overkant!

  DEMAND THAT THE U.S. STATE DEPARTMENT DESIGNATE JAMMAT AL-FUQRA AN INTERNATIONAL TERRORIST ORGANIZATION!

  http://www.barenakedislam.com/2016/03/28/calling-all-biker-patriots-on-may-15th-join-american-bikers-united-against-jihad-at-islamberg-ny-home-to-one-of-35-islamic-jihad-training-camps-in-america/

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Deze overduidelijke stellingname van Petra komt naadloos overeen met de bijdrage van Geert Wilders in het debat over de terreuraanslag in Brussel.
  Ondanks dat bleef een aanzienlijk deel van de 2e Kamer tegensputteren en schijnheilig zeggen dat we samen moeten werken om de ‘terroristen’ te bestrijden.
  Geert Wilders bleef keer op keer de interrupties beantwoorden met vermelding van de feiten uit onderzoeken dat de overgrote meerderheid van de moslims uit de islamgemeenschap in Europa, maar zeker in Nederland, de terreuraanslagen goed keurt en de moordenaars als helden beschouwt.
  Gelet op de peilingen staat de overgrote meerderheid van de Nederlanders niet achter de wegkijkende kamerleden van de andere partijen. Hoe eerder dit kabinet valt hoe beter.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Petra Raab weet het goed te vertellen en Theresa Geissler het prima te vertalen.
  Gewoon helemaal mee eens!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Helemaal eens met het artikel. De islam is geen religie, maar een perverse ideologie!

  Like

 8. 4sjun zegt:

  Zicht op een door de koran veranderde mindset: http://tinyurl.com/jqlob62

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s