De “racisten” van toen zijn de zieners van nu!

kedichem_29-3-1986

(Klik op afbeelding voor groter beeld!)

Door:
“Onno”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

32 reacties op De “racisten” van toen zijn de zieners van nu!

 1. Lis zegt:

  Dat Wil Schuurman en Wim Vreeswijk gewond zijn geraakt tijdens deze afschuwelijke fascistische aanslag was bij mij bekend. Maar dat er ook iemand is overleden, ook al was dit enkele weken later, wist ik niet. Die linkse figuren die deze aanslag hebben gepleegd, zijn moordenaars, stuk voor stuk. Wat een walgelijk tuig.

  Like

 2. N.E. Derlander zegt:

  Wat deze “helden” op hun geweten hebben, daar kan geen fascist tegenop. En nog steeds hebben dezelfde (opvolgers van de toen wegkijkende) gezagsdragers de macht in handen.

  Wat moet er wel niet gebeuren voor het volk deze nog steeds wegkijkende “gezagsdragers” (Rutte II en de 138 (150 -/- 12 Tweede Kamerleden) ter verantwoording roept en gepast straft?

  Als de nood het hoogste is,………………………..

  Like

 3. Duchesne zegt:

  Dit en ander politiek terreur is niet vergeten. De belangrijkste factor waren lieden die voor de “staatsveiligheid” werkten en de rest aanstuurden.( Paul Kraaijer is de bekendste, maar erzijn er meer. Betaald door de staat) Feitelijk kun je stellen dat de Nederlandse staatsveiligheid met tussenpersonen het democratisch bestel heeft kapotgemaakt.
  Dit was niet de eerste keer, aan het einde van de tweede wereldoorlog heeft de Nedrlandse regering de lijsten met leden van het communistiach verzet in Nederland naar de Duitsers doorgespeeld. Zo was er na de oorlog geen oppositie die recht van spreken had…..
  Misschien handig om ook de methoden eens publiek te maken waarop de CD uit elkaar is geslagen na de gemeensteraadsverkieizingen in 1994. Ook de politie speelde hierin de rol van wegkijken en niet ingrijpen.
  En hoe de LPF werd onthoofd en de kieswet in razend tempo werd gewijzigd naar een onmogelijke doorgang voor nieuwe politici.
  Dit Is Nederland, waar democratie enkel een woord is om mensennhet zwijgen op te leggen, je hebt immers je recht om anders te stemmen…..
  En als je dat doeten er zijn er teveel van jou soort stemmers dan liquideren we partij, op alle mogelijke methoden.
  Dat de partij van Wilders niet snel groeit qua mensen die openlijk actief willen zijn heeft alles met veiligheid te maken, of juisthet gebrek eraan. En zo sneuveld de democratie.

  Watik weet is dat iedereen die ik het laatse half jaar heb gesproken openlijk zegt PVV te stemmen.
  Dat zijn veel mensen.

  Dat betekend dat er heel veel bescherming moet zijn voor zowel Wilders als andere mensen in die partij. Anders zullen die zich stuk voor stuk moeten terugtrekken om hun famillie heel te houden en zichzelf.
  Waarom kan dit voortbestaan: omdat politie geen actie onderneemt tegen groepen zoals het AFA die met geweld hun wil opleggen in een democratie, maar ook omdat vele hoge functionarissen door deze lamlendigheid cq onwil hun posities behouden met alle voordelen.
  Zouden er lijsten publiek zijn van hoe er werd geplunderd en door wie zou het Nederlandse volk een week in shock zijn en daarna massaal de varkens uit hun torens gaan sleuren.
  En het is meerdan enkel geld en voordeeltjes, ook de macht om moorden te laten plegen hoort erbij, of de macht mensen op te laten sluiten en plat te laten spuiten tot ze op een dag overleden zijn. Dit is een vies land door een klein groepje mensen zo gemaakt voor hun vermaak.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Duchesne: 09.47. uur. Dat zie ik ook zo. De gevestigde politieke-elite, en links, zijn eendrachtig bezig (geweest) iedereen, die tegen hun marxistisch cultuurrelativisme is (was) monddood te maken, of zelfs te laten vermoorden.

   Like

 4. iemand zegt:

  Wat is erger dan een nationaalsocialist?
  Een internationaalsocialist.

  Like

 5. Johan zegt:

  in het boek “De verschrikkelijke Janmaat, Nederland en de Centrumpartij” wordt deze aanslag te Kedichem uitvoerig en zeer nauwgezet en levendig beschreven. Het boek is van de hand van Joost Niemöller.

  Like

 6. Inderdaad. Een verschrikkelijke geschiedenis die nooit vergeten mag worden.
  Ook al niet, wanneer je in Martin Bosma’s boek “De schijnelite van de valsemunters,” naleest, hoe schofterig er nadien op de gevolgen van die aanslag is gereageerd, zowel binnen het parlement als daarbuiten.
  Hans Janmaat -hij ruste in vrede- Heeft het op veel punten bij het rechte eind gehad. Een begenadigd politicus was hij dan misschien niet, maar zijn heldere, vooruitziende blik is onmiskenbaar gebleken.
  Wat zijn grootste verdienste is geweest: Hij was een pionier, die het nooit opgaf.
  Je naam zegt ons nog steeds iets, Hans, en dat zal zo blijven ook!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 7. Bas zegt:

  Mevr. Janmaat werd 28-03-2016 op TV geïnterviewd bij Pauw (VARA). Zo te beoordelen was er indertijd niemand opgepakt of aangeklaagd voor de misdaad (brandstichting) die daar in Kedichem werd begaan. Sowieso niet voor het feit dat mw. Janmaat levenslang gehandicapt is geraakt. Als Pr. Maxima of welke politicus dan ook zijn vrouw dit zou zijn overkomen, had de bovenste steen boven gekomen. Men kan gerust stellen dat er indertijd sprake is geweest van juridisch politieke onwil om een echt onderzoek naar de daders in te stellen. Misschien kan justitie opnieuw een onderzoek starten !

  Like

 8. Lieve Femke,

  Heeft de hoofdredactie van deze prachtige website je nou echt ‘zeikhoer’ genoemd?

  Niet zo mooi.

  Je kunt veel van jou zeggen, maar ik weet zeker dat er niemand in Nederland is die kan bewijzen, of zelfs maar getuigen, dat jij in ruil voor euro’s (of guldens) je lichaam ter beschikking hebt gesteld voor seksuele activiteiten.

  Nu ga ik niet over de tweets van de hoofdredactie, maar het voelt toch ongemakkelijk en daarom vind ik een berichtje aan jou op zijn plaats.

  Ik bedoel: ze hadden je zoveel dingen kunnen noemen die wél kloppen.

  Ik vat ze zelf liefst samen in het begrip ‘langetenenvrouwtje’, maar misschien is dat te subtiel.

  Misschien hadden ze je beter een arglistig, boosaardig, doortrapt, dubbeltongig, fake, gemeen, genieperig, geraffineerd, geslepen, gluiperig, haatdragend, hufterig, hypocriet, kwaadaardig, leugenachtig, nagemaakt, onbetrouwbaar, perfide, rancuneus, schofterig, schoonschijnend, slinks, smerig, trouweloos, uitgekookt, vals en wrokzuchtig secreet kunnen noemen.

  Maar ja, krijg dat maar eens in 140 tekens.

  Dikke tût!

  Jan Dijkgraaf

  Bron
  http://media.tpo.nl/

  Like

 9. elisah zegt:

  In de Panorama heb ik destijds gelezen hoe erg die aanval was en wat er met mevrouw Schuurman gebeurd was, ik was diep geshockeerd dat in Nederland zoiets kon gebeuren. Mijn aversie tegen links is toen ontstaan.
  Ik weet eigenlijk niet of de daders opgepakt of gestraft zijn en of de slachtoffers een letselschade compensatie gekregen hebben.

  Like

  • elisah zegt:

   Na wat zoekwerk heb ik gelezen dat er niemand een compensatie voor geleden schade heeft gehad. In de tweede kamer stond een pot waar elke maand geld in verzameld werd voor bijv een bloemetje als iemand ziek was, mevr Schuurman deed daar aan mee, maar heeft zelf nooit een bloemetje of ook maar een kaartje mogen ontvangen.

   Like

  • elisah zegt:

   Boze dorpsbewoners hebben de activisten belaagd en klemgereden. Er werden in eerste instantie 66 personen aangehouden door de politie.
   Hoteleigenaar van den Eng overleed 2 maanden later bij werkzaamheden voor de wederopbouw van het hotel, hij werd door een shovel overreden. Hij was dus dode nummer 2.

   Like

 10. Drs.P. zegt:

  De “racisten” van toen zijn de zieners van nu!
  En het linkse gebrainswaste aso tuig op de foto zit nu in de 1e & 2e slaapkamer de boel gigantisch te belazeren op onze kosten en arbeid.
  En we gaan gewoon door, over 30 jaar hetzelfde plaatje met de idiote linkse parasieten die nu op onze kosten met uitkering ons verneuken, dan in de beide slaapkamers.
  Deel huidige PvdA & GL zat toen in dit soort linkse fuckgroepjes.
  NL bevindt zich al 60 jaar in een verdeel en heers situatie, waarbij de gewone man constant het gelag betaald enkel en alleen door de fucking “elite” ratten in de Haag, t maakt niet uit welke partij men neemt, t zijn en blijven allemaal ratten!!
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  Voor mannen; niet voor ‘gewatteerde’, nichterige wees-welkom-spandoek-vasthoudertjes:

  http://shop.spreadshirt.nl/madbello/ik+stem+wilders-A11103853?department=1&productType=6&color=000000&appearance=2&view=1

  Like

 12. “De racisten van nu zijn de babyboomers!!” houd mij er lekker buiten semper fi, spreek voor je zelf, trouwens je bent zelf een babyboomer. Een omstreden uitspraak van Churchill: De nieuwe fascisten zullen zich antifascisten noemen…

  Like

  • semper fi zegt:

   excuus Adriaan,ik heb achteraf deze rubriek verkeerd begrepen!
   Uiteraard ben ik babyboomer,en heb een enorme tering aan de islam en de oranjes,laat dat duidelijk zijn!Ook zie ik dit land naar de gvd gaan!
   ik bedoel eigenlijk dat als ik hiervan uiting geef,ik als raccist wordt aangesproken !
   Nogmaals mijn reactie heeft niets te maken met fascisme enz ,alwaar de kop van dit onderwerp is!
   Het was goed bedoeld maar hoorde hier niet thuis!

   Geliked door 1 persoon

   • Hi semper fi je behoeft geen excuses te maken dat is okë, zelf ben ‘k ook een babyboomer net zo oud(jong) als jou, maar heb een godvergeten hekel aan om babyboomer genoemd te worden. Mensen die deze term aanhalen gaan meestal voorbij aan het feit dat er ook mensen een leven lang hard geploeterd hebben om rond te komen en het niet zo gemakkelijk hebben als diegenen welke met 2 maal modaal of meer thuis komen, maar begrijp jouw reactie wel semper fi je bent gewoon een van de goede mensen die wel het lef hebben om te zeggen waarop het staat…

    Groeten

    Like

  • Leo zegt:

   BINGO !! Ad.

   Like

 13. De krakers e.d. van toen, werden door de anti-kraakwet ‘dakloos’ en werden Minister, zoals Jet Bussemaker van de PvdA. En zo zijn er nog wel meer te benoemen….

  Like

 14. NPO-1, Omroep MAX heeft vanmiddag om 16.35 uur een en ander nog eens uitgezonden. Kunt U eventueel terugzien via ‘Uitzending Gemist’

  Like

 15. Het is ongelofelijk dat de 4 aanslagplegers uit Kedichem die getraceerd waren en zwart op wit vermeld waren in de dagvaarding, nimmer veroordeeld werden……Wellicht hebben deze terroristen een andere identiteit kado gekregen van de indertijd verantwoordelijk PvdA-burgemeester uit Amsterdam: Ed van Thijn !

  Like

  • Duchesne zegt:

   Misschien een optie deze lieden nog eens in de schijnwerpers te zetten, terreur mag nooit innde vergetelheid raken en ongestraft blijven, zeker als het terreur betreft die fundamenteel ons bestaan zo raakt als deze terreuraanslag. Dus gooi de namen op internet, liefst met foto. Mij persoonlijk via de redactie mailen mag ook, de basis van onze democratie moet worden hersteld waar deze het eerst is kapotgemaakt, en zo trekt men zaken recht. Vanaf de oorzaak en vanaf de eerste daders, de rest Volgt.
   Pas als die troep is opgeruimd kan er iets worden opgebouwd, sommige zaken moeten gewoon recht worden gezet. Ten koste van alles.

   Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  Het bewijs te meer, dat roden/links altijd beginnen met geweld!

  Like

 17. Elena zegt:

  Het linkse moordzuchtige tuig, hebben nu de best betaalde baantjes.
  Bij die aanslag is één persoon na enkele dagen overleden., de vrouw van Jan Maat is levenslang gehandicapt.

  Toen er brand uitbrak..verooorzaakt door het linkse tuig…, werd de Brandweer op afstand gehouden…..wederom door het smerige linkse tuig.
  Niemand is vervolgd van die moordenaars.

  Waar was toen het smerige hypocriete OM ???

  Like

  • elisah zegt:

   Twee maanden na de aanslag is de eigenaar van het verwoeste hotel bij het puinruimen omgekomen, heb ik zojuist gelezen. Er zijn dus 2 doden gevallen door de aanslag.

   Like

 18. Bij die rechtszaak in Dordrecht met de 4 getraceerde, gedagvaarde aanslagplegers stonden slechts 4 lege (!) in de rechtszaal. Ik zat er bij en keek ernaar. Verder nooit meer iets van dat schorem gezien of gehoord.

  Like

 19. Jan zegt:

  Pa trapt zijn kind half dood, ies koeltoer

  Flüchtling prügelt Sohn (6) ins Krankenhaus

  Hausbewohner konnten gerade noch rechtzeitig eingreifen.

  Ein 28-jähriger Afghane hat am Montagnachmittag in einem Asylheim in Wien-Liesing seinen sechsjährigen Sohn brutal verprügelt. Selbst als das Kind nach den Schlägen zu Boden gestürzt war, trat der Vater noch mit den Füßen gegen den Buben. Das Kind wurde ins Spital gebracht und zunächst intensivmedizinisch versorgt. Inzwischen konnte der Sechsjährige auf eine normale Station verlegt werden.

  http://www.oe24.at/oesterreich/chronik/Fluechtling-pruegelt-Sohn-6-ins-Krankenhaus/229743378

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jan: 17.52. uur. Ies koeltoer! Volgens de RODEN/LINKS en Pinokkio RUTTE (VVD) en zijn boevenbende, zijn deze “haatbaarden”, hartstikke goeie mensen hoor.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s