Geen excuses voor “baardapen”

Screenshot_14

(Door: Rutger Lievens)

Schepen Karim Van Overmeire gooit olie op vuur na kritiek op Facebook-post

Schepen van Integratie Karim Van Overmeire (N-VA) weigert zich te excuseren omdat hij het woord ‘baardapen’ in de mond heeft genomen na de aanslagen in Brussel. Op zijn Facebook reageerde hij op de kritiek met een foto van een Jihadist met een bebloed mes in de hand en afgehakte hoofden. Burgemeester Christoph D’Haese (N-VA) ziet geen reden om zijn schepen tot de orde te roepen. Coalitiepartners SD&P en CD&V willen een gesprek, maar tot een breuk hoeft het niet te komen.

Screenshot_15

Karim Van Overmeire

De schepen van Integratie was duidelijk niet onder indruk van de kritiek, die hij wegzette als ziekelijke politieke correctheid. Hij paste ook voor de stille wake op het Werfplein en wenste iedereen veel plezier op de knuffelsessie. Hij zette een foto van een jihadist met enkele afgehakte hoofden op zijn Facebook en schreef erbij: “Aan al degenen die denken dat ze mij de les moeten spellen: waar denken jullie de morele autoriteit te halen om dit te doen? Moeten jullie niet eens voor de spiegel gaan staan en je afvragen of je door al dat geknuffel, gepamper, wegkijken, goedpraten, laten begaan, twee-maten-en-twee-gewichten, platte electorale berekening en ziekelijke politieke correctheid ook niet hebt bijgedragen tot de ontreddering die zich nu van dit land meester heeft gemaakt?”, aldus Van Overmeire.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Brussel, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, Moslims, politici, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Verzet, Vlaanderen, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Geen excuses voor “baardapen”

 1. Ook aan deze praktijken die de gezondheidszorg faciliteerd op kosten van de belasting betaler moet zo snel mogelijk een einde aan komen…

  Kindermartelcentra in Nederland moeten dicht!

  Door: ‘iemand’

  Besnijdenisartsen snijden delen van het lichaam van kinderen af, zonder medische noodzaak, voor geld.

  De reden van besnijdenis (als het niet MEDISCH is)?
  -het is schoner (vooral handig in landen waar je liever je water aan een kameel geeft, dan aan je zoon, om zijn pik te wassen) (oren zijn ook heel vies)
  -het moet van allah (ja, ik moet van de kerstman mijn kinderen de oren afsnijden, maar ik kan geen artsen vinden die daar aan mee willen werken hoor)
  -minder voorhuid kanker (!) echt! dat word als reden genoemd! ik weet een goede methode om LONGkanker te voorkomen: gewoon: de LONGEN eruithalen!
  -minder geslachtsziektes (omdat het met een kapotte pik slecht neuken is) >>>> http://fenixx.org/2016/03/29/kindermartelcentra-in-nederland-moeten-dicht/

  Like

 2. Je vraagt je af, waar voor die politiek-correcten het probleem ligt: Als terrorisme volgens hen toch niets met de islam te maken heeft, kun je die terroristen toch gerust “baardapen” noemen!
  Of zijn ze stiekem tóch bang, dat het ergens wel met die “echte” islam te maken heeft?
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. Jan zegt:

  Baardaap houdt vrouw als slavin en boksbal:

  Beaten and forced to wash outside: Terrifying ordeal of arranged bride kept as a slave in London home

  34-year-old Safraz Ahmed kept Pakistani Sumara Iram at his home in Charlton, London, subjecting her to vicious beatings and telling her she would be raped and murdered if she ran away.

  She described how she was made to do chores day and night, and was treated like a servant.

  Ahmed’s conviction for conspiracy to hold a person in domestic servitude is the first of its kind in the UK, according to the Sunday Times.

  http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/7031312/Beaten-and-forced-to-wash-outside-terrifying-ordeal-of-arranged-bride-kept-as-a-slave.html

  Like

 4. Pieter zegt:

  Ter herinnering: De baardaap met mes en afgesneden hoofden komt uit Nederland, maar wees gerust als ie straks terugkomt wordt ie goed in de gaten gehouden en begeleid naar een betaalde baan om zijn trauma’s te verwerken.

  Like

 5. Jan zegt:

  Mooi stuk in New York Post van Amir Taheri over de oorzaken van de aanslag in Brussel. Een kort citaat:

  What happened in Brussels was a co-production by adepts of two sick ideologies.
  The first one is Islamism in its many versions,…..
  It will remain firmly in place until it implodes under the weight of its savage contradictions, as did the old Soviet Union, or is defeated in a war, as was the case with Nazi Germany and imperialist Japan.

  The other co-producer, the mushy and politically correct “liberal” ideology that has seduced segments of opinion in Western democracies, can and must be combated by all those who wish to protect the democratic system in an increasingly dangerous world.
  ….
  Liberals fetishize separation, arguing that immigrants don’t need to learn English, don’t need to stop subjugating women with hijabs and arranged marriages, don’t need to become citizens. They encourage otherness rather than integration.

  Mogherini’s crocodile tears remind one of the German Nazi anthropologist Sigrid Hunke*, another grand lady of misguided European Islamophilia. In her book “Allah’s Sun Shines Over the West,” Hunke claims that Islam, not Judeo-Christianism, created modern Europe by shaping the Andalusian model and must at some point return to resume its work.

  http://nypost.com/2016/03/27/brussels-is-what-happens-when-liberals-dont-push-immigrants-to-integrate/

  * dit boek is bij Amazon te koop en krijgt van een recensent 4 sterren. Hij schrijft: “Es (het boek) zeigt auf beeindruckende Weise, zu welcher enormen Blüte es die arabische Kultur gebracht hat und welchen immensen Nutzen wir hier in Europa daraus gezogen haben.
  http://www.amazon.de/product-reviews/3596150884/ref=acr_dpx_hist_1?ie=UTF8&filterByStar=one_star&showViewpoints=0

  En zo blijft de derrie je om de oren vliegen en de worden de leugens gerecycled.

  Like

 6. S Breget zegt:

  Wat bezielt onze overheden deze wreedheden voor onze kinderen als toekomst te geven omdat ze niet in opstand komen tegen de islam,walgelijk, en dan te bedenken dat vele NL dit goedkeuren door op VVD,PvDA ,D66 ,CDA,GL,SP,en zeker de Christelijke partijen te stemmen dePVDD die is voor niet nuttig zelf niet voor de dieren .

  Like

 7. Jan zegt:

  Frau Käßmann is duidelijk übergeschnappt:

  Margot Käßmann: ” Wir sollten versuchen, den Terroristen mit Beten und Liebe zu begegnen”

  Die frühere EKD-Ratspräsidentin Margot Käßmann hat dazu aufgerufen, terroristische Gewalt nicht mit Gegengewalt zu beantworten. “Jesus hat eine Herausforderung hinterlassen: Liebet eure Feinde! Betet für die, die euch verfolgen”, sagte Käßmann im Interview mit “Bild am Sonntag”: “Für Terroristen, die meinen, dass Menschen im Namen Gottes töten dürfen, ist das die größte Provokation. Wir sollten versuchen, den Terroristen mit Beten und Liebe zu begegnen.”

  http://www.epochtimes.de/politik/deutschland/margot-kaessmann-wir-sollten-versuchen-den-terroristen-mit-beten-und-liebe-zu-begegnen-a1317372.html

  Al eerder liet deze simpel van zich horen en jawel, uit betrouwbare Bron:

  Interview met Margot Käßmann
  Er is geen heilige oorlog

  Vrouw Käßmann in in gesprek met voorstander van een ‘liberale’ islam, Korchide (er is helemaal geen ‘heilige oorlog’) en volgt het gesprek duidelijk niet of/en weet niets af van de islam. De voormalige bisschop van Hannover laat zich aanpraten dat de slachtingen die ISIS aanricht hen van buiten af opgelegd wordt en dat dit niet de oorspronkelijke boodschap van Mo is, namelijk ‘je hart volgen.’ Maar dat was nou precies wat Mo deed en dus moordde, verkrachte hij, stal, plunderde en stichtte brand.
  “Goh”, zegt simpeltje Käßmann, “je hart volgen is wat ook Luther zei.” Käßmann ziet geen heil in wapengeweld tegen ISIS, meer in zitblokkades van wegen, vreedzame demonstraties, zoals in de jaren 80 in het westen. “Mensen die indruk op mij gemaakt hebben zijn Ghandi en Martin Luther King en niet Clint Eastwood.”
  http://www.berliner-zeitung.de/politik/–es-gibt-keinen-heiligen-krieg-,10808018,28542488.html
  https://ejbron.wordpress.com/2014/09/27/oh-noes-kruistocht-tegen-islam-in-volle-gang/

  Twee jaar later en nog even simpel

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Deze man heeft tenminste het lef, om duidelijk stelling te nemen tegen de ISLAM, en zijn perversiteiten. Dat komt de RODEN en de GROENEN natuurlijk niet uit, omdat zij, de grootste knuffelaars van de islam volgers zijn!

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Terwijl van de Belgische Wethouder wordt gevraagd “afstand” te nemen van z,n uitspraak Baardapen, laten de toekomstige baardapen hun vreugde blijken over de doden van de aanslag in Brussel…………
  Op het Brusselse Schoolplein;

  Like

  • Ja, stuur dat tuig dan ook minstens van school: Zo’n opstelling pík je toch niet!
   Nee, laat maar, ik weet het al: “Dan zwerven ze zonder diploma op straat en zijn ze helemaal verloren voor de maatschappij…..”
   Of ze dat nú al niet zijn! Schop dat tuig er toch uit met hun ouders erbij…..!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @delamontagne: 19.18. uur, op 29/03. De vrienden van LINKS en ander politiek gespuis, in actie. De politiek is meest verantwoordelijk voor deze ellende, met deze ONS vijandig gezind VOLK! Hetzij ze worden eruit getrapt, of WIJ verliezen ONS LAND en ONS LEVEN! En ze lachen omdat WIJ door eigen politici, aan hen worden uitgeleverd!

   Like

 10. cobra zegt:

  geen commentaar……ak oplossing

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s