Het TPO Jeugdjournaal met Annabel Nanninga & Willem Jan Hilderink

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Linkse Kerk, NPO, Satire, Terrorisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op Het TPO Jeugdjournaal met Annabel Nanninga & Willem Jan Hilderink

 1. Jean zegt:

  Als dergelijk zootje onze jeugd moet begeleiden resp. voorlichten dan zie ik het zeer zwart in.
  a) ze zitten te liegen en te bedriegen en doen er alles aan om de verantwoordelijken maar niet bij naam te noemen. Degoutant.
  b) ze zitten met een groot glas bier en wijn voor hun domme koppen wat kinderen kan aanzetten dat ook te gaan doen. Degoutant.
  Hopelijk kijken de kinderen niet naar dergelijke bullshit en wordt deze brol snel van de buis gehaald.

  Like

  • janchik zegt:

   Rechtse satire is dit Jean, en bestemd voor ons, het rechts en anti moslim denkende volksdeel, dus niet voor kinderen, dus Don’t shoot the messenger.

   Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Moslim werkelozen blazen zich op, dat zou zeer aannemelijk zijn! Maar ik walg van het rode tuig, die het jeugdjournaal presenteren, om hun hersenspoeling al toe te passen op kinderen. Wat een idioot land, is Nederland aan het worden, door de RODEN, ander LINKS, en met de laffe politici van D66,CDA,VVD,CU,SGP,PvdD,SP. Met de dag word ik meer misselijk, door deze idioten! En inderdaad wij, realisten, zijn en worden gedwongen deze RODE STRONT te betalen!

  Like

 3. Mirjam zegt:

  Ons land lijkt teveel op Zweden in hun laakbaarheid. Ze laten teveel versloffen, totdat het zover komt dat er geen weg terug meer mogelijk is. Van uitstel komt afstel. En als je maar lang genoeg blijft wegkijken van alles dat belangrijk is en dat je zou moeten ‘onderhouden en beschermen’, dan verrot en vergaat het vanzelf.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s