Lesbos: “Vluchtelingen” protesteren tegen interneringskamp

Screenshot_19

Registratiekamp Moria op het Griekse eiland Lesbos.

(Vertaling: E.J. Bron)

Maandag protesteerden tientallen “vluchtelingen” tegen hun internering in het registratiekamp Moria op het Griekse eiland Lesbos. Tijdens een bezoek van de Amerikaanse viceminister van Buitenlandse Zaken Heather Higginbottom eisten ze luidkeels “Vrijheid!” en riepen “waar blijven de mensenrechten?”. De “vluchtelingen” mogen het registratiekamp sinds 20 maart niet meer verlaten.

politikstube

Omdat de illegale migranten zich wetteloze personen gedragen, die zich niet aan grenzen tussen landen willen houden, is de huidige maatregel nu eenmaal noodzakelijk. Het is toch absoluut normaal en juist om iemand, die illegaal een land binnenkomt, eerst vast te zetten om zijn identiteit en de reden van zijn illegale binnenkomst vast te stellen. Per slot van rekening gaat het er alleen maar om illegale immigranten eraan te hinderen verder de EU binnen te dringen, ook als de heer Candiani van Oxfam dat misschien anders ziet.

De benaming interneringskamp is overigens zeer manipulatief, natuurlijk wordende “vluchtelingen” niet geïnterneerd, ze kunnen op ieder moment terugkeren naar het veilige derde land Turkije. “Vluchtelingen” geloven dat illegale binnenkomst een mensenrecht zou zijn. Zij kunnen zich als massa waarschijnlijk gewoon een keer vrij bewegen en hun sociale hangmatten in de EU zelf uitzoeken, terwijl alle andere burgers zich aan grenzen, controles en wetten moeten houden? Sinds wanneer is de doorreis naar andere EU-landen een mensenrecht? De mensen vluchten zogenaamd voor de oorlog. Dan waren ze al in grote delen van Turkije veilig en in Griekenland zeer zeker. Wat is de bedoeling van dit toneelspel?

Sorry, maar “vluchten” is geen wensconcert, waarin met gewoon het lievelingsland kan uitzoeken waar het meest te halen is.

Bron:
https://politikstube.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Lesbos: “Vluchtelingen” protesteren tegen interneringskamp

 1. Tom Hendrix zegt:

  Dit zijn voor het grootste gedeelte geen vluchtelingen. Het grootste deel, zijn moslims- die met hun invasie- Europa komen bezetten! Een ander deel komt om hier te parasiteren, op kosten van de Europese burgers. En dan blijft nog slechts een klein deel over, die werkelijk vluchteling zijn. Zo zit dat in elkaar!

  Geliked door 1 persoon

  • Deborah Menorah zegt:

   Helemaal mee eens Tom. En voor het geld wat een vluchteling in West Europa kost, kan een veelvoud aan vluchtelingen daar lokaal worden geholpen.

   Like

 2. Elena zegt:

  Niemand van ons..behalve stasi Merkel en onze linkse landverraders heeft hen uitgenodigd om als asieleisers levenslang aan het uitkerings- infuus te komen bungelen.
  Niet goed?…..opzouten allemaal !!!

  Hen is door alle linkse roverheden, gouden bergen en een Miele wasmachine beloofd

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/03/malik_amzani_heeft_gelijk.html

  Like

 3. Over schokkende beelden gesproken die mij een machteloos gevoel geven, eigenlijk te gek voor woorden hoe ‘beesten’ met beesten omspringen en de problemen van deze gelukszoekers te verwaarlozen zijn…

  WAARSCHUWING erg schokkende beelden!

  Frankrijk wil alle slachthuizen controleren na schokkende video
  De Franse regering gaat onderzoek door naar de stand van zaken in Franse slachthuizen, nadat dierenbeschermingsorganisatie L214 een schokkende video online heeft geplaatst. Daarin is te zien hoe slagers schapen op hun kop slaan om ze het bewustzijn te laten verliezen en hoe een lam tegen een muur wordt gesmeten.

  http://www.l214.com/enquetes/2016/abattoir-made-in-france/mauleon/

  Bron
  http://www.trouw.nl/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s