Macedonië: Grenzen blijven minstens tot het eind van het jaar gesloten

Screenshot_18

Macedonisch-Griekse grens.

(Vertaling: E.J. Bron)

De beslissing komt overeen met de wil van een duidelijke bevolkingsmeerderheid in Duitsland: Macedonië wil zijn grenzen minstens tot het eind van het jaar gesloten houden. Dat besloot het parlement in Skopje, aldus media in het land. De afgevaardigden verlengden de noodtoestand die in augustus 2015 van kracht was geworden en die eveneens het inzetten van militairen aan de landsgrenzen goedkeurt. Bij de beslissing zou het vooral gegaan zijn om de grenzen met Griekenland en Servië, bericht “Deutschlandfunk.de”.

politikstube

De boodschap uit Macedonië mag duidelijk genoeg zijn en het blijft te hopen dat de “vluchtelingen” eindelijk begrijpen dat ze de grens niet kunnen passeren, maar zich in de ter beschikking gestelde bussen naar de onderkomens moeten laten brengen. Daar zullen ze zich echter moeten laten registreren, wat velen zullen proberen te vermijden. Dat zal dan ook wel zijn redenen hebben. Zonder het vaststellen van de identiteit kan men met het oog op de terreuraankondigingen van de ISIS geen “vluchteling” een grens laten passeren; wat in Idomeni niet anders zou zijn. Dan moeten ook alle humanitaire organisaties eindelijk een keer begrijpen dat het verkeerd begrepen hulp is om een ongecontroleerde en niet te controleren binnenkomst te willen verlangen.

Bron:
https://politikstube.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Macedonië. Bookmark de permalink .

5 reacties op Macedonië: Grenzen blijven minstens tot het eind van het jaar gesloten

 1. Thom zegt:

  De schrijver schijnt er vanuit te gaan dat geregistreerde kolonisten recht hebben op gratis verblijf in Europa? Niemand in Europa is verantwoording schuldig aan ook maar één kolonist. Ze dienen beschouwd te worden als ieder ander die de grens passeert. Van asiel kan geen sprake zijn. Europa heeft geen enkele verplichting tegenover de kolonisten. Dus hebben ze geen geldige reden, dan er niet in. Ga je dan dood, jammer dan. Dan kan die persoon ons in ieder geval niet meer opblazen.

  Like

 2. Ad de Koning zegt:

  Heel goed van Macedonie, waren ze her maar eens zo slim en hielden ze eens rekening met de eigen bevolking maar ze denken alleen maar aan hun te verwachten baantjes bij de EU.

  Like

 3. Mirjam zegt:

  Ik hoop dat Macedonië dit door kan blijven voeren en dat niet een of andere mafkees weer besluit dat het beter is om ze weer te openen. Ik blijf me afvragen wat Italië op het moment aan het doen is? Of ze ook al, samen met de rest van Zuid-Europa, haar grenzen aan het sluiten is om te voorkomen dat in de komende maanden heel Afrika onze landen probeert te infiltreren? Ik hoop het! We kunnen deze verkrachtende criminelen missen als kiespijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s