Merkel´s vriendje Erdoğan krijgt grootheidswaanzin en duldt, net zoals Mohammed, geen kritiek

Screenshot_7

(Door: Peter Rissing)

De Turkse regering heeft de Duitse ambassadeur ontboden vanwege een satirisch liedje op de Duitse tv-zender NDR. Het betrof geen gewone uitnodiging, de Duitse ambassadeur Martin Erdmann kreeg in een langdurig preek scholing over hoe men in Duitsland met de vrijheid van meningsuiting diende om te gaan waar het Erdoğan betreft. Een duidelijker signaal over hoe deze dictatoriale moslim omgaat met de waarden en normen in het vrije Westen is eigenlijk niet voorstelbaar. En ook hier zien we wat ons in het Westen te wachten staat als wij de islamisering van onze cultuur geen halt toeroepen.

Omdat Erdoğan de vrijheid van meningsuiting niet lijkt te begrijpen, neem ik de vrijheid om hem en zijn medestanders met bijgevoegde cartoons een lesje te geven op dit gebied. Mocht Erdoğan zich gekwetst voelen door de cartoons, dan dient hij zich te realiseren dat dit niet relevant is, zoals ik in dit verhaal duidelijk maak. In zijn koran staan ook genoeg zaken die mij diep kwetsen.

 

Een vrolijk-kritische pinksterdag

Daarom roep ik op om zondag 15 mei, de eerste pinksterdag, een vrolijk-kritische noot te geven door deze te benoemen tot de ‘International Draw Erdoğan Day’. Alle inzendingen rond dit thema zijn welkom en de beste/mooiste zullen op deze website worden gepubliceerd.

Screenshot_8Door:
Peter Rissing
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Bron: Der Spiegel

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, dictatuur, Islam, islamofascisme, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Satire, Turkije, verloedering, Vrijheid van meningsuiting, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Merkel´s vriendje Erdoğan krijgt grootheidswaanzin en duldt, net zoals Mohammed, geen kritiek

 1. wauso zegt:

  Like

 2. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Mijn naam is u kent me wel: Erdogan
  en er woekert veel haat in mijn hersenpan
  dat is knap ongezond
  want het vraagt om de lont
  waardoor de smurrie in 1 klap ontploffen kan…
  .
  Jasterke
  .

  Like

 3. Elena zegt:

  Ach toch…Erdie heeft weer last van zijn te lange knoflook tenen?

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Als de islam, dankzij Erdogan, het voor het zeggen zou krijgen, wordt het dagelijkse praktijk, om alles te verbieden wat het leven, het leven waard doet zijn.

  Like

 5. Ik voel me gekwetst omdat die zeer rare snuiter uit de zevende eeuw, die Mohammed heette, zichzelf een profeet noemde. En omdat al zijn volgelingen dat ook doen. Hij was geen profeet. Hij was slechts een valse profeet. De Valse Profeet staat 3 keer in de Openbaring, het laatste boek van de bijbel. De bijbel is het boek van voorspellingen. De bijbel voorspelt ook het einde van de Valse Profeet. Ik voel me ook diep en diep gekwetst door al die hoofddoeken die ik dagelijks waarneem en door al dat terrorisme en geweld door de islam dat ik al zo’n vijftig jaar lang iedere dag op de radio, tv en in kranten hoor, zie en lees. De laatste jaren ook op internet. Ik voel me diep en diep gekwetst omdat ik soms geen kritiek mag uiten op de islam, ik mag op mijn werk het bijvoorbeeld niet hebben over religie en politiek. Ik werk al 18,5 jaar bij de Sociale Werkplaats. Ik voel me ook diep gekwetst omdat ik die ‘profeet’ geschilderd heb en schilder met gevaar voor eigen leven. (Mijn cartoons van Mohammed worden ook soms zwaar afgekraakt door rechtse figuren, dat vind ik ook jammer maar toch blijf ik ermee doorgaan!!!)

  Like

 6. Marc zegt:

  Erdogan verdiend een echte tegenstander. Eentje die net zo min als hij het wapengekletter schuwt!

  Like

 7. Treintrien zegt:

  Ah… ouwetje nog dan: Ahmedido Domingo (aka Ahmadinejad), Erdogano Pavarotti (aka Erdogan) and Assad Carreras (aka Bashar Assad) singing about the benefits of terrorism.

  Based on Funiculi Funicula
  Sung by the Three Terrors:
  Erdogano Pavarotti, Assad Carreras and Ahmedido Domingo

  Like

 8. Aegolius cs zegt:

  Turks parlement stemt in met afschaffing onschendbaarheid leden

  Het Turks parlement heeft vrijdag ingestemd met een grondwetswijzing die het mogelijk maakt de onschendbaarheid van parlementsleden in Turkije af te schaffen.
  Bij de stemming hebben 373 van de 550 leden van het parlement vóór afschaffing gestemd.
  Met de wetswijziging kunnen parlementsleden tegen wie een strafrechtelijk onderzoek loopt alsnog worden vervolgd.
  De Turkse president Recep Tayyip Erdogan is vol lof over de uitslag en spreekt van een historisch moment.
  Verdacht
  Volgens Zaman worden 138 parlementsleden verdacht van strafbare feiten. Het gaat om 51 CHP’ers, 50 HDP’ers, 27 AKP’ers, 9 MHP’er en een onafhankelijk parlementslid.
  http://www.nu.nl/algemeen/4264811/turks-parlement-stemt-in-met-afschaffing-onschendbaarheid-leden.html
  Zouden de AK-leden in het parlement begrijpen dat ook zij juridische schietschijf zijn geworden van Erdogan?
  Duitsland maakt zich ongerust en as. maandag zal Merkel haar vriend gepast en nederig aanspreken hierover. Stapt Merkel in de rol van Chamberlain die namens Europa hoopte dat Hitlers beoogde inlijving van alleen het Duitstalig gebied?
  Het gaat noch over Hitler en taal, maar het groot EU moslimproject met in het middelpunt Duitsland en de kerk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s